Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > News > Global Oneness
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Naslov

Jonas1

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Please contact me! ...

RSS Feed

Member Login

Vaša Možnosti
Mi smo o spremembah v globalni zavesti. Mi vsakega je treba narediti naše strani. Obstajajo verjetno bolje besed in povezav v stavkih pojasniti tega znanja. Nisem najboljša oseba, ki delijo resnico, kot sem razumel, vendar imam sporočilo, in kot

Collective Consciousness
By:  Theresa J. Thurmond Morris

Vsi smo tukaj za raziskovanje, učenje in življenjske izkušnje. Mi smo tukaj v čuteča inteligentne so oblika zadevo razširiti naše zavedanje čutila, da lahko le izkušnje, hkrati pa v fizični obliki. Vsi smo za enega in eden za vse. To je nekaj, kar je mogoče razložiti z modeli, znanost, ko smo dešifrirati Large Hadron Collider (LHC) in delcev Boga. Obstajajo številne nove načine razmišljanja o znanosti in duha. Obstajajo ljudje, ki so spraševanja naše preteklosti in kaj smo mislili, da je resnica.

Obstaja veliko načinov, da se darila in ti načini so, kaj je ločena naše kulture v preteklosti. Naše možnosti za obstoj na zemlji, so velike in smo širjenje naše kulture in našega prepričanja sistemov skozi čas, na zemlji. Nekateri so bili izgubljeni, in nekateri so se sčasoma prilagoditi. Informacij se je spremenila. Obstajajo razlogi, da smo zapis naše zgodbe. Nekateri so zgodbe o veri in častili.

Bomo sedaj sprememb je prišlo na način, smo mislili, v preteklosti. Zdaj bomo izvedeli, da bo velik del naše zgodovine se spreminja, ker imamo več informacij in podatkov. Obstaja veliko naučiti in ponovnega učenja. Tam se bo nekaj retooling v več kot naše globalne zavesti.

Obstaja potreba po globalni zavesti in globalnih sprememb v tisto, kar je pomembno, da ta planet je širitev in preživetje. Mi bo spoznavanje nove morale, etike in ustvarjanje novega sistema vrednost. Mi smo pripravljeni na nove tehnološke sporočilo svet resnice. Tisti, ki so resnični, ne bo ocenjevala.

Zdaj moramo zavedati, da medtem ko smo tukaj v fizični obliki, energetska vprašanja. Vsi smo zadevo. Vse zadeve zadevah. To je zdaj del velikega sistema stvari, in rešitev za naše težave. Resnica je, da bo bolj pomembno kot kdajkoli prej.

Mi bodo vsa bitja, ki omogočajo, da izkušnje življenja v boljši način v prihodnje. Izobraževanje bo prineslo nadaljnje informacije, za tiste, ki niso mogli pridobiti v preteklosti zaradi oddanih sistema ali ravni obstoj zaradi kulturno sprejetje. Biti slabo, ni kaznivo dejanje, ali način življenja. Ker je slabo v preteklosti pomenila početje delovnih mest nobene druge osebe ali bi želeli opravljati. Bolj inteligentni in izobraženi seveda prejel boljša delovna mesta. Ta način življenja velja za večino držav in ne le Indija. Indija se uporablja samo kot primer.

Prihodnost v Indiji na primer se bodo spremenili. Nedotakljive niso šolane in izobraženi za njihovo prihodnost. To bo spremenilo v času z drugimi delovnimi mesti ponuja ta nekdanji razred ljudi. To je del naše globalne zavesti. Obstajajo ljudje, ki bodo morali uporabljati svoje duševne sposobnosti, da bi excel. Tam so mladi ljudje na zemlji v nekaterih revnejših državah, ki so zdaj prejemajo boljši način življenja. Veliko tega, kar delimo se bo čutil po vsem svetu. Smo del globalne spremembe v zavesti. Vsi za enega in eden za vse. Vsi smo del tega sveta in so vsi del ene vrste. Tisti, zadolžen za ta svet bo moral ponuditi hrano in svobodo vsem ljudem v prihodnosti.

Naše duševno zavest energije je le en del našega obstoja. Večina ljudi se rodi z enako čuti. Večina tistih, rojen na zemlji, so podani osnovni šest čutov. Za tiste, ki ste potrebno spomniti, da so videli, sluh, vonjem, dotikom, degustacije, in šesti čut je občutek. Dotik in občutek ni ista stvar.

Poleg tega je zdaj zaradi energije, spremembe v naši galaksiji, bomo izkušnje, čas, ki so bolj občutljivi. Ljudje želijo vedeti, kaj naj pričakujem. Pravim pričakujejo sprememb. To je nekaj, kar je stalnica v vesolju. Vsi smo spreminjajo in širi na več načinov.

Tam so bila v preteklosti in ekstra terrestrials subjektov, ki so prišli na zemljo, v fizični obliki, kot človeška bitja. Nekateri so napisana približno v naši zgodovini v Biblijo in Koran. Bilo je veliko veliko ljudi, ki niso napisana približno. Nekateri so bili pisal o zgodbah, vendar je bilo izgubljenih skozi čas.

Mi se ti bitja kot prerokov in voditeljev. Tam je zgodovina in zgodbe v vseh državah, o naših voditeljev. Nekatere od teh so bili duhovni voditelji. Nekatere od teh so bili ti kralji, kraljice, bogov in Goddesses. Jezus je bil le človek, za mnoge, ki je živel v istem času je šel zemljo. Za druge je bil voditelj in prerok. Jezus je bil izbran vodja dodatnih terrestrials, da so nekateri, kot se nanašajo na Boga ali Jahve.

Tam so bile vojne in govorice o vojnah od začetka zabeleži čas ali na zemlji. To je del naš način življenja na Zemlji. Obstajajo Gods in ekstra prizemne način življenja na zemlji, ki so bile uporabljene za ustvarjanje te vojne. Tam je bilo več vojne so se borili več kot vere in prepričanj, kot katerega koli drugega razloga. Tam so bile vojne borili za zemljišča, pravice, ki jih ljudje geografskih območij na Zemlji. Večina preteklih civilizacij in imperija so bili o rasti in spremembe.

Ko razmišljamo o energiji in zadevo, ki je dana vsem nam na zemlji, pa izvira na raziskovanju in širitvi lastne energije in snovi za vključitev več. Mi izkušnje življenja na različne načine in na več ravneh.

Več je boljše je že od nekdaj osnovna filozofija veliko voditeljev in njihove vlade civilizacij. Energija feeds potrebe in želje bitij na različne načine. Nekateri so bili voditelji imperialistično imperija.

Mi še vedno niso naučili, da je več kot to potrebo in željo po več. Vedno obstaja potreba po bolj vsega. Skozi čas, smo želeli več. Človek je postal požrešen. Želeli smo več hrane, več zatočišče, več oblačil, več ljudi, in več stvari. Poleg tega je še bolj dobrodelne namene za revne in obubožane.

Se moramo vsi zavedati, da več je bolje tako dolgo, kot smo vsi, ki sodelujejo v procesu širitve in rasti. Moramo naučiti skrbeti drug drugega, kot smo prišli do tega planeta, dokler se vrnemo še enkrat na našo bitja nesmrten odvodnih sfero.

Tisti, ki sedaj obstajajo na Zemlji so več ravneh obstoječih in razmišljanja. Moramo zavedati, da stari načini razmišljanja nam ne služijo več.

Zavedamo se, da njihova energija ne more več preživeti na plovilu ali fizično telo, ki je bila ustvarjena za energijo, ki ga imenujemo duh, da obstaja tako duh vrne nazaj v dušo. Duša je dejanska masa energije, ki nikoli ne preneha veljati in je nesmrten.

Obstaja veliko načinov, da razmišljajo in čutijo o naših energije znotraj našega fizičnega telesa. Obstaja veliko načinov za uresničitev naših ravneh zavesti. Imamo ravni smo zdaj sklicuje kot beta, alfa, theta, delta in gama. Te stopnje ne nujno povezani med seboj in se ne zavedajo in nujno zavedati drug drugega.

Obstaja veliko delov duše. Obstaja mnogo ravni razumevanja ki temelji na preteklih reincarnations snovi, pri tem delu in po svetu in v drugih. To ni le portal za obstoj življenja na fizično in duševno obrazce.

Naši so ločeni za žgane pijače, medtem ko bi za nas, če želite izvedeti. Vsi smo ustvarili z DNA kodiranja in to je tisto, kar encases spomin in kaj se nadaljuje, saj znanje, ko smo zapustiti zemljo. Smo prejeli 23 parov kromosomov iz vsake od naših staršev. To nam daje 46.

Naši možgani hiše naše umske sposobnosti za ohranitev znanja, ki ga imenujemo spomini, ki bodo zapustili z električno energijo pravimo duh. Nekateri ljudje pravijo, da je naša DNK je tisto, kar nam daje naša ohišja naših plovil, medtem ko na zemlji. Vemo, da je to, kako smo vsi začeli na zemlji. Ampak, kaj je energija uporablja v zadevo. To je del delca Bogu, da smo pri iskanju Large Hadron Collider. Delcev Bog je odsoten sestavina ali tako lahko mislimo. Obstajajo znanstvenikov, ki se odločajo za vse nas. Tudi to je del globalne zavesti. Mi študija energije, na zemlji, kot delce.

Za mnoge na zemlji, niso imeli nobenega razloga za domnevo, v prihodnosti energije. Mnogi ljudje na Zemlji se ne zavedaš, da življenje gre naprej in je nesmrten. Nov svetovni zavesti ponuja ljudmi nov način obstajajo in da se živi v tem času.

Veliko odvodnih bitja, ki so živ in zdrav na planetu Zemlji so se vrnile po lastni izbiri. To je bil njihov poziv in volitve so prepričani v drugem času in na kraju, da je veliko bitja klic nebesa ali prostor.

Kako smo začeli odprto, naša zavest in naše misli, da druge možnosti, ki niso bili odkrito razpravljati, preden so resnično energije in snovi, ki niso v duhovno in versko vzdušje je tisto, kar bi prineslo spremembe. Mi smo za odprto razpravo in ustvariti nova imena, novo znanje in nove snovi za vse, ki smo odkrivanje skupaj. Mi smo ustvariti resnice v vseh stvareh, za vse stvari, kot so energija v materiji.

Mi smo o spremembah v globalni zavesti. Mi vsakega je treba narediti naše strani. Obstajajo verjetno bolje besed in povezav v stavkih pojasniti tega znanja. Nisem najboljša oseba, ki delijo resnico, kot sem razumel, vendar imam sporočilo in kot komunikator, moram se dogovorili za delitev, kar vem, ne glede na posledice, ki jih lahko prinese v svoj fizični obstoj, medtem ko tu na zemlji. Naredil sem to izbiro. Sem se odločil priti na Zemljo. Sem izbral, da živijo, umrejo, in se vrniti.

Vsi smo del globalne zavesti. Mi smo vse energije v materiji. Vsi smo zadevo.

Preveč misli v glavi, ker priti zmedeni eni. To je zato, ker smo ločeni. Imamo možnost, da dosežejo Akashic polj in Unified področju porekla.

Global Zavest je del pa celote. Ali je mogoče kaj storiti za raziskovanje, učenje, ustvarjanje, in izkušnje, ki so del te skupine čutečih inteligentna bitja na Zemlji. Čestitamo nadaljevanje svojega življenja na zemlji z drugimi. To vključuje me! Global Zavest je zdaj pokazala, da drugi ne samo Avatars in vnebohod Bitja. Obstaja gnosis razodetje.

Svet je veliko duhovnih ljudi, ki niso nujno v eni ali drugi veri. Ni religij na zemlji, ki so popolni.

Obstajajo deli resnice v mnogih krajih. Nekaj resnice je na voljo v Dead Sea Scrolls, in druge pomika, ki niso bili vključeni v Svetem pismu. Prihodnost znanosti in vere bo spremenilo. Obstajajo bo treba nova področja študija v prihodnosti. Mi se združujejo, da se bodo naučili z novimi ljudmi, ki prihajajo na zemljo. Large Hadron Collider bo del njihove globalne zavesti. Tisti, ki smo na zemlji, ki še vedno živi bo prešla na drugo obstoja. Vsi smo izkušnjo življenja in smrti za razlog.

Upanje in vero je del, da živiš na zemlji, kot čutečih inteligentno bitje. Tisti, ki ne verjamejo v večjo močjo bodo izvedeli resnice v tem življenju ali naslednjega. Ne smejo verjamejo v življenje po smrti, vendar pa so za nas na Zemlji, ki lahko razširjajo dokaz, da obstaja življenje po smrti, in eno potovanje na spomine na višji nivo obstoja.

Resnica je tam zunaj, za druge, da razišče in uporabo. Naša življenja so v nevarnosti. Moramo soočiti nevarnim sovražnikom, da bi zaščitili naš dom svetu. Mi kdo spominjati našo preteklost in naša usoda, da niso človeški svet se bo delež, kar vemo, s tistimi, ki se bo zaposlila v prihodnosti.

To je del globalne zavesti sedaj pokazala drugim in ne samo za izbrane vnebohod Bitja. Nekateri se lahko zahteva različnih ver, odvisno od kod izvirajo. Mi v vsesplošni ozaveščenosti bodo spoznali, da mobilizirajo in podpiranje religije na zemlji ni odgovor na rešitev. Duhovno bitje in v želji, da delijo našo vero je v redu.

Moramo deliti, da se zavedamo, da Bog ne nahaja v stavbah pravimo cerkve. Odločili smo se, da sledijo v stopinjah, ki jih naši predniki čast preteklosti. Mi bogoslužja, kot smo jih izbrali. Vsi smo lahko sami izberejo, kdo in kaj častili. Večina nas vsi verjamemo v višji moči na zemlji. Še vedno odločijo, da verjamejo v Boga. Nekateri od nas še vedno verjamejo v vsemogočnega in trditev "In God We Trust". To bi bilo treba dovoliti in sprejeti po vsem svetu kot preprosto in način izbire.

Ena stvar, da bo naša Superior bitij uslugo je za tiste, ki omogočajo čaščenja, da se dovoli, da izberejo.

Obstajajo budisti, ki se odločajo, da bodo častili in so blizu Bogu na način, da se mnogi ne zavedajo. Obstaja veliko imen Boga in nadrejeni bitja, ki so na višji ravni, kot da smo na zemlji prepoznati namere tistih od nas na zemlji zgoraj. Obstaja način, da se začnejo zavedati resnice. Resnica, ki nas bo prost. Moramo izvedeti, kaj je primerno za nas, da vedo in se naučite, preden zapustijo zemljo. Moramo zahvaliti naši preteklosti, voditelje, ki je vedel resnico. So shranjena naša življenja. Obstajajo bitja na Zemlji sprejemajo odločitve, za vse nas kot celoto. Bodite pozorni na tiste, pristojen za energijo. To je globalni zavesti vsi za enega in eden za vse. Če je to težko razumeti, si oglejte, kako bo Large Hadron Collider (LHC), uporaba energije iskati Boga delcev.

Vir: Theresa J. Thurmond Morris

Glej tudi: Consciousness, Global Consciousness, Consciousness threads, Dean Radin (video)

Sorodne novice

Trenutno ni nobenih pripomb.
Objavljeno ob 10-05-2009 pri lossweightdiet
dober članek
Page 1 od 1

All times are GMT. The time now is 04:55.

Zahvaljujoč NLP-er lahko uživate avtomatski prevodi