Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Noutăţi > Global Unitatea
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Title

Jonas1

Sper ca va place Global Unitatea comunitare ? Orice întrebări? Vă rugăm să contactaţi-mă! ...

Feed RSS

Login Membri

Optiunile dumneavoastra
Suntem despre schimbare în conştiinţă la nivel mondial. Fiecare dintre noi trebuie să facem partea noastră. Există, probabil, mai bine cuvintele şi conexiuni în propoziţii pentru a explica această cunoaştere. Eu nu sunt cel mai bine persoana d

Conştiinţa colectivă
By:  Theresa J. Thurmond Morris,

Suntem aici pentru a explora toate, să înveţe, precum şi experienţa de viaţă. Suntem aici, în sensibile sub forma inteligente fiind de materie pentru a extinde conştiinţa noastră de simturi pe care le putem doar experienţă în timp ce în formă fizică. Suntem toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Acest lucru este ceva ce poate fi explicat cu modele de Stiinta odată ce vom decoda Large Hadron Collider (LHC), precum şi particula lui Dumnezeu. Există multe modalităţi noi de gândire cu privire la ştiinţă şi spirit. Există oameni care sunt sub semnul întrebării trecutului nostru şi ceea ce ne-am gandit a fi adevărul.

Există multe modalităţi de cult, iar aceste metode sunt ceea ce a separat culturilor noastre în trecut. Moduri de a existenţei noastre pe pământ sunt vaste şi ne-am răspândit noastre culturi şi sisteme de convingeri nostru prin out de pe pământ. Unele au fost pierdute, iar unele au fost adaptate în timp. Informaţiile sa schimbat. Există motive pe care le înregistrează povestile noastre. Unele poveşti sunt pe cale de credinţă şi de cult.

Avem acum vor avea schimbările care apar în mod ne-am gândit în trecut. Vom afla acum, că o mare parte din istoria noastră se va schimba pentru că avem mai multe informaţii şi date. Nu este mult de învăţat şi de relearn. Vor exista şi retehnologizare în mai mult de conştiinţei noastre, la nivel mondial.

Există o nevoie de conştiinţă la nivel mondial şi schimbările la nivel mondial în ceea ce este important pentru extinderea acestei planete şi de supravieţuire. Vom fi noi de învăţare despre morala, etica, şi crearea unui nou sistem de valori. Suntem gata pentru o lume noua de comunicare tehnologice ale adevărului. Cei care nu sunt veridice vor fi judecaţi.

Vom fi care să permită tuturor fiinţelor pentru a experimenta viaţa într-un mod mai bună în viitor. Educaţia va aduce mai departe de informaţii pentru cei care nu ar putea obţine în trecut, din cauza unui sistem exprimate, fie la nivel de existenţă, din cauza unei acceptare culturale. Fiind cel mai prost nu este o crima sau un mod de a trăi. Fiind sărace în trecut, a însemnat de locuri de muncă fără a face alte persoane vrut sau ar efectua. Cu cât este mai inteligent şi educat, desigur, a primit de locuri de muncă mai bune. Acest mod de viaţă se aplică pentru cele mai multe ţări, şi nu doar India. India este folosit ca numai un exemplu.

Viitor, în India, de exemplu, se va schimba. The Untouchables nu sunt disciplinat si educat pentru viitorul lor. Acest lucru se va schimba în timp, cu alte locuri de muncă oferite la această categorie fostului de oameni. Aceasta este o parte a conştiinţei noastre, la nivel mondial. Sunt oameni care vor trebui să se aplice capacitatea lor mentală în scopul de a excela. Există oameni tineri pe pământ, în unele din ţările mai sărace care primesc acum o modalitate mai bună de viaţă. O mare parte din ceea ce avem în comun vor fi resimţite în întreaga lume. Suntem parte din schimbare în conştiinţa la nivel mondial. Toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Suntem cu toţii parte din această lume şi sunt toate parte dintr-o specie. Cei care se ocupă de această lume va trebui să ofere produse alimentare şi a libertăţii de toate fiinţele în viitor.

Nostru de conştientizare mentală a energiei este doar o parte a existentei noastre. Majoritatea oamenilor se nasc cu simţurile acelaşi lucru. Cei mai mulţi dintre cei născuţi pe pământ sunt date de bază şase simţuri. Pentru cei dintre voi care au nevoie de amintind, ele sunt vadă, auz, miros, ating, degustare, şi al şaselea simţ se simte. Atingerea şi senzaţie de nu este acelaşi lucru.

În plus, acum, din cauza schimbărilor de energie din galaxia noastră, vom experienta de ori care sunt mai sensibile. Oamenii doresc să ştie ce sa se astepte. Eu spun aştepta la schimbare. Acest lucru este ceva care este constantă în univers. Suntem toţi în schimbare şi extinderea în multe feluri.

Au fost entităţi din trecut şi terrestrials suplimentare, care au venit pe pământ în formă fizică ca fiinţe umane. Unele au fost scrise despre în istoria noastră în Biblie si Coran. Au fost mulţi oameni mari nu scris despre. Unele au fost scrise despre povestile, dar s-au pierdut în timp.

Noi tratate aceste fiinte ca profeţi şi de lideri. Nu există istorie şi povestiri, în toate ţările despre liderii noştri. Unele dintre acestea au fost lideri spirituali. Unele dintre acestea au fost numite Kings, Queens, zei şi zeiţe. Isus a fost pur şi simplu un om pentru mulţi dintre cei care a trăit în acelaşi timp, el a mers pe pământ. Pentru alţii a fost un lider şi un profet. Isus a fost un lider ales de terrestrials suplimentare că unele se referă la Dumnezeu sau ca Domnul.

Au fost războaie şi veşti de războaie de la inceputul sau perioada de timp înregistrată de pe pământ. Aceasta este o parte din modul în care trăim pe pământ. Nu sunt zei şi extra terestre moduri de viaţă de pe pământ care au fost folosite pentru a crea aceste războaie. Au fost mai multe războaie au luptat peste religie şi convingeri decât orice alt motiv. Au fost războaie luptat pentru drepturile de terenuri de către oamenii din zonele geografice de pe pământ. Cele mai multe dintre civilizatii trecut şi imperiile au fost de aproximativ de creştere şi schimbare.

Când ne gândim la energie şi materie, care este dat pentru noi toţi de pe pământ, ea se reduce la explorarea şi extinderea propria noastra energie şi materie pentru a include mai multe. Avem o experienţă de viaţă în multe feluri şi de la mai multe niveluri.

Mai este mai bine a fost întotdeauna principiul de la baza de lideri mare şi guvernele lor a civilizaţiilor. Energie feed-uri nevoile şi dorinţele de fiinţe în diferite moduri. Unii au fost lideri imperiu imperialist.

Noi încă nu au învăţat că nu există mai mult decât această nevoie şi de dorinţa de mai mult. Nu este întotdeauna nevoie de mai mult de tot. Prin timp, ne-am dorit mai mult. Fiinţele umane au devenit lacomi. Ne-am dorit mai multe alimente, adăpost mai mult, îmbrăcăminte mai mult, mai mulţi oameni, şi mai multe lucruri. În plus, chiar mai mult de caritate pentru săraci şi sărăcite.

Trebuie să realizăm tot ceea ce mai mult este mai bună, atâta timp cât suntem participă toate în creştere şi procesul de extindere. Noi trebuie să înveţe să aibă grijă de ele aşa cum am ajuns la această planetă, până când ne întoarcem din nou pentru a fiinţelor ascensiunea tărâmul nemuritor.

Cei care exista acum pe pământ, au multe nivele existente şi de gândire. Trebuie să realizăm că vechile moduri de a gândi nu ne servesc nici mai mult.

Ne dăm seama că energia lor nu mai poate supravieţui în navei sau de corpul fizic, care a fost creat pentru a energiei numim spiritul de a exista astfel încât spiritul se întoarce înapoi la suflet. Sufletul este masa reală de energie care nu expiră niciodată şi este nemuritor.

Există multe moduri de a gândi şi a simţi în legătură cu energia noastră în interiorul corpurile noastre fizice. Există multe modalităţi de a realiza nivelul nostru de constiinta. Am niveluri de acum se referă la ca beta, alfa, Theta, Delta, şi gama. Aceste niveluri nu în mod necesar, nu se referă la ele şi nu sunt neapărat conştient şi conştient de ele.

Există multe parti dintr-un suflet. Există mai multe niveluri de înţelegere bazat pe reîncarnări trecut de materie de muncă şi în această lume şi în altele. Acest lucru nu este singurul portal de viaţă pentru existenţa în formele fizice şi mentale.

Spiritele noastre sunt separate pentru o perioada de timp pentru ca noi să înveţe. Suntem toate create cu o codificare ADN-ului şi asta este ceea ce encases de memorie şi ceea ce continuă de cunoştinţe, după cum am pleca de pe Pamant. Vom primi 23 de perechi de cromozomi de la fiecare dintre părinţii noştri. Acest lucru ne dă 46.

Pentru mulţi pe pământ, ei nu au avut nici un motiv să creadă în viitorul energiei. Mulţi oameni de pe pamant, nu-şi dau seama că viaţa merge mai departe şi este nemuritor. Nouă conştiinţă globală este oferirea fiinţe umane un nou mod de a exista şi de a fi în viaţă în acest moment.

Multe fiinţe ascensiune, care sunt în viaţă şi de bine pe planeta Pamant s-au întors de alegere. Acest lucru a fost de asteptare lor şi alegerii făcute-vă că într-un alt timp şi loc care de multe fiinţe apel cer sau spaţiu.

Cum vom începe să deschidă, conştiinţei noastre si mintile noastre de a alte posibilităţi care nu au fost discutate în mod deschis înainte de a fi energia real şi a altor materii decât într-o atmosferă spirituală şi religioasă este ceea ce ar aduce o schimbare. Suntem de a discuta deschis şi de a crea noi nume, cunoştinţe noi, şi materia noi pentru toate ca noi să descoperim împreună. Noi suntem crea adevărul în toate lucrurile pentru toate lucrurile ca energie în materie.

Suntem despre schimbare în conştiinţă la nivel mondial. Fiecare dintre noi trebuie să facem partea noastră. Există, probabil, mai bine cuvintele şi conexiuni în propoziţii pentru a explica această cunoaştere. Eu nu sunt cel mai bine persoana de a împărtăşi adevărul după cum am înţeles, dar I a face have un mesaj şi ca un comunicator, am fost de acord să împartă ceea ce ştiu, indiferent de consecinţele pe care le poate aduce la existenţei mele fizice în timp ce aici, pe pământ. Am făcut această alegere. Am ales să vin la pământ. Am ales să trăiască, die, si retur.

Suntem cu toţii parte din conştiinţa globale. Suntem cu toţii de energie în materie. Am toată materia.

Prea multe gânduri în cap, deoarece unul la spre a lua confuz. Acest lucru se datorează faptului că ne sunt separate. Avem capacitatea de a ajunge la Câmp Akashic şi câmpul unificate de origine.

Conştiinţa Global este parte din întreaga fiinţă. Facă ceea ce se poate face pentru a explora, să înveţe, să creeze, şi experienţa făcând parte din această echipă de sensibile fiinţe inteligente de pe pământ. Felicitări pentru continuitatea vieţii pe pământ cu alţii. Aceasta include pe mine! Conştiinţa Global este acum descoperit la alţii nu doar Avatars şi fiinţe Înălţarea Domnului. Există o revelaţie gnosis.

Lumea a spirituală mulţi oameni care nu sunt în mod necesar într-o religie sau alta. Nu există religii de pe pământ, care sunt perfecte.

Există părţi ale adevărului în multe locuri. Unele adevărul se găseşte în Marea Moartă si manuscrise alte care nu au fost incluse în Biblie. Viitor, de stiinta si religie se va schimba. Nu vor fi noi domenii de studiu în viitor. Suntem combinarea vor să înveţe cu fiinţe noi vin la pământ. Large Hadron Collider va fi parte din constiinta lor la nivel mondial. Aceia dintre noi pe pământ, care încă locuiesc va trece pe un alt existenţă. Noi toţi experienţă de viaţă şi de moarte pentru un motiv.

Speranţă şi credinţă este o parte de a fi viu pe pământ, ca fiind sensibile inteligent. Cei care nu cred într-o putere mai mare se va afla adevărul în această viaţă sau pe următoarea. Acestea nu pot crede în viaţa de după moarte, dar nu sunt cele de la noi de pe pământ care pot partaja o mărturie că există viaţă după moarte şi amintirile o călătorie la urmatorul nivel de existenta.

Adevărul este acolo pentru alţii, de a explora şi de a folosi. Vieţile noastre sunt în pericol. Noi trebuie să se confruntă cu un inamic periculos, în scopul de a proteja lumea noastră acasă. Noi care-şi amintesc trecutul nostru şi destinul nostru faptul că nu sunt din lumea umană vor împărtăşi ceea ce ştim cu cei care vor fi recrutaţi în viitor.

Aceasta este o parte a conştiinţei globale acum dezvăluit la alţii şi nu doar pentru a ales Fiinte Înălţarea Domnului. Unele pot fi numite de credinţe diferite, în funcţie de unde au fost obţinute. Noi, în gradului de conştientizare la nivel global va seama că unirea şi sprijinirea religii pe pământ nu este răspunsul la mântuire. Fiind spirituală şi dorind să împărtăşească credinţa noastră este bine.

Noi trebuie să împartă că suntem conştienţi de faptul că Dumnezeu nu este situat în clădirile noi numim biserici. Am ales să urmeze pe urmele noastre de stramosii de onorarea trecut. Noi cult aşa cum am alege. Noi toţi sunt liberi să aleagă cine şi ce să se închine. Cei mai mulţi dintre noi toţi cred într-o putere mai mare de pe pământ. Avem în continuare alege să credem într-un Dumnezeu. Unii dintre noi încă mai cred în atotputernic şi afirmaţia "Credem în Dumnezeu". Acest lucru ar trebui să li se permită şi acceptat în întreaga lume ca pur şi simplu un mod şi o alegere.

Un lucru că fiinţele noastre Superior va favoriza este pentru cei care să permită cult care să li se permită să aleagă.

Există budişti care aleg să se închine şi sunt aproape de Dumnezeu, în modul în care mulţi nu sunt conştienţi. Există mai multe nume a lui Dumnezeu şi fiinţele superioare, care sunt la un nivel mai ridicat de a fi decât suntem pe pământ, recunosc intenţiile de cele de la noi pe pământ de mai sus. Există o cale de a deveni conştienţi de adevărul. Adevărul va stabili noi liber. Noi ar trebui să înveţe ceea ce este adecvat pentru noi să ştim şi să înveţe înainte de a pleca pământ. Ar trebui să ne mulţumim liderii trecutului nostru care ştiau adevărul. Au salvat vieţile noastre. Nu sunt fiinţe pe pământ, luarea unor decizii pentru noi toti ca un întreg. Atentie la cei responsabili de energie. Aceasta constiinta este tot la nivel mondial pentru unul şi unul pentru toţi. În cazul în care este greu de înţeles, se referă la modul în care Large Hadron Collider (LHC) va utiliza energia pentru a căuta particula lui Dumnezeu.

articol bun

Pagină

Sursa: Theresa J. Thurmond Morris,

A se vedea de asemenea: Constienta, Constienta Globale, Fire de Constiinta, Dean Radin (video)

Related News

Membri's Comments
Postat la 10.05.2009 de lossweightdiet
1 al 1

All times are GMT. Ora este acum 05:55.

Vă mulţumim pentru NLP-er vă puteţi bucura de traduceri automate