Naslov
Jonas1
! Bilo kakva pitanja? Molim
! Bilo kakva pitanja? Molim, kontaktirajte me! ...
RSS Feed
Member Login
Vaša Opcije
Mi smo o promjeni globalne svijesti. Mi svaki mora učiniti svoj dio. Tu su vjerojatno bolje riječi i veze u kazni objasniti ovo znanje. Ja nisam najbolja osoba za dijeliti istinu kao što ja to razumijem, ali ja to imati poruku i kao
Kolektivna svijest
By: Theresa J. Thurmond Morris
Mi smo svi ovdje to istraživati, učiti, i to iskustvo života. Mi smo ovdje u osjetilnim inteligentno biće oblik materije da proširimo našu svijest o osjetila da mi može samo doživjeti, dok se u fizičkom obliku. Mi smo svi za jednog i jedan za sve. To je nešto što se može objasniti sa znanosti modeli nekad mi dekodirati Large Hadron Collider (LHC), a Bog čestica. Postoje mnoge nove načine razmišljanja o znanosti i duha. Ima ljudi koji su u pitanje naše prošlosti i što smo mislili da je istina. Postoji mnogo načina da se pokloni i tih načina su ono što ima odvojene naša kultura u prošlosti. Naš način postojanja na zemlji velika i imamo širiti naše kulture i naše sustave vjerovanja kroz iz vremena na zemlji. Neki su izgubljeni, a neki su bili prilagođeni na vrijeme. Promijenili su se podaci. Postoje razlozi da ćemo zabilježiti naše priče. Neke su priče o vjeri i klanjati. Sada ćemo imati promjenama u načinu na koji smo mislili u prošlosti. Sada ćemo naučiti da je velik dio naše povijesti, bit će promjena, jer imamo više informacija i podataka. Ima mnogo toga za naučiti i relearn. Tamo će biti neki retooling u više od naše globalne svijesti. Postoji potreba za globalne svijesti i globalnih promjena u ono što je važno za ovaj planet širenja i opstanak. Mi će biti učenje o novim morala, etike, i stvaranje novog sustava vrijednosti. Mi smo spremni za nove tehnološke komunikacije svijet istine. Oni koji nisu iskreni biti suđeni. Mi sada mora shvatiti da dok smo mi ovdje u fizički oblik energije pitanjima. Mi smo sve stvari. Sve tvari pitanjima. Ovo je sada dio velike shemi stvari i rješenje naših problema. Istina je da će biti važniji nego ikad. Mi ćemo se dozvoljava sva bića iskusiti život na bolji način u budućnosti. Edukacija će se roditi informacije za one koji nisu mogli dobiti u prošlosti zbog uloge sustava ili razini postojanja zbog kulturne prihvaćanje. Biti siromašan nije zločin ili način živjeti. Biti siromašan u prošlosti značio događaj radnih mjesta nema druge osobe ili bi htjeli izvesti. Više inteligentni i obrazovani, naravno, dobio bolje poslove. Taj način života se odnosi na većinu zemalja, a ne samo Indija. Indija se koristi samo kao primjer. Budućnost u Indiji, na primjer će se promijeniti. The Untouchables se ne školovani i educirani za njihovu budućnost. To će se promijeniti u trenutku s druge poslove ponudio ove bivše klasu ljudi. To je dio naše globalne svijesti. Ima ljudi koji će se morati primijeniti njihov mentalni kapacitet kako bi nadmašiti. Ima mladih ljudi na zemlji, u nekim siromašnijim zemljama koje sada prima bolji način života. Velik dio onoga što ćemo dijeliti će se osjetio širom svijeta. Mi smo dio globalne promjene u svijesti. Svi za jednoga i jedan za sve. Mi smo svi dio ovog svijeta i sve su to dio jedne vrste. Oni zadužen za ovaj svijet će morati ponuditi hranu i slobodu svim bićima u budućnosti. Naše mentalne svjesnosti energije samo je jedan dio našeg postojanja. Većina ljudi su rođeni sa istim osjetilima. Većina onih rođenih na zemlji dani su osnovni šest osjetila. Za one od vas koji trebaju opominjanje, oni vide, sluha, mirisa, dodira, degustacije, a šesto čulo je osjećaj. Diranje i osjećaj nije ista stvar. Osim toga, sada zbog promjene energije u našoj galaksiji, mi jesu idući u doživljaj vremena koji su više osjetljivi. Ljudi žele znati što očekivati. Ja kažem očekujte promjenu. To je nešto što je konstanta u svemiru. Svi smo se mijenja i širi na mnogo načina. Tu su prošlosti entiteta i extra terrestrials koji su došli na zemlju u fizičkom obliku kao ljudska bića. Neki su bili u napisano o našoj povijesti Biblije i Kur'ana. Bilo je mnogo odličnih ljudi nije pisano o tome. Neki su napisane o, ali priče su izgubljene kroz vrijeme. Mi tretira ta bića kao što su proroci i vođe. Tu je povijest i priče u svim zemljama o našim vođama. Neki su od njih bili duhovni vođe. Neki od njih su se zvali kraljeva, kraljica, bogovi i božice. Isus je bio samo čovjek koji je živio u mnogim u isto vrijeme on je hodio zemljom. Za drugi je bio vođa i prorok. Isus je bio izabran vođa dodatni terrestrials da neki nazivaju Bog ili Jahve. Tu su ratove i za glasove o ratovima od početka ili snimljene vremena na zemlji. Ovaj dio je način na koji živimo na zemlji. Postoje Bogovi i dodatni zemaljske načina života na Zemlji koje se koriste za izradu ovih ratova. Bilo je više ratovi su se borili na vjeroispovijest i vjerovanja nego bilo kojeg drugog razloga. Tu su ratovi su se borili za zemlju prava ljudi geografskih područja na zemlji. Većina prošlosti civilizacije i carstva su bili oko rasta i promjena. Kada razmišljamo o energije i tvari koje se daje svima nama na zemlji, to se svodi na istraživanje i širenje naše vlastite energije i materije uključiti više. Mi iskusiti život na razne načine i na mnogim razinama. Više je bolje je uvijek bio osnovni filozofije velike vođe i njihove vlade civilizacija. Energetski izvori potrebama i željama bića na različite načine. Neki su imperijalistički carstvo vođe. Mi još uvijek nisu naučili da je više od toga potrebu i želju za još. Uvijek postoji potreba za više od svega. Kroz vrijeme, mi smo željeli više od toga. Covjek je postao pohlepan. Željeli smo više hrane, više sklonište, više odjeće, sve više ljudi, i više stvari. Osim toga, čak i više ljubavi za siromašne i osiromašena. Mi svi moraju shvatiti da više je bolje dok smo svi sudjeluju u procesu rasta i širenja. Moramo naučiti brinuti jedni druge kao i mi doći na ovoj planeti, dok smo se vratili opet na naše uznesenje bića besmrtni carstvo. Oni koji sada postoje na zemlji ima mnogo razina postojećih i razmišljanja. Moramo shvatiti da je stari način razmišljanja ne služe nam bilo više. Jasno nam je da njihova energija ne može preživjeti u plovilo ili fizičko tijelo koje je stvoren za energiju koju nazivamo duhom, tako da postoji duh se vraća dušu. Duša je stvarna energija mase koja nikad ne istječe i besmrtni. Ima mnogobrojan putevi to mislite i osjećate o našim energija unutar našeg fizičkog tijela. Postoji mnogo načina da ostvari naše razine svijesti. Imamo razinama mi sada nazivamo beta, alfa, theta, delta i gama. Tim razinama nužno ne odnose jedni druge i nisu nužno svjesni i svjesni jedni drugih. Postoji mnogo dijelovima duše. Ima mnogo razina razumijevanja na temelju prošlih reinkarnacija materije u ovom poslu i svijetu i kod drugih. Ovo nije samo portal života za opstanak na fizičke i mentalne forme. Naši duhovi su odvojeni za vrijeme boravka u kako bismo mogli naučiti. Mi smo stvoreni s DNA kodiranje i to je ono što encases memoriju i ono nastavlja kao znanje, nakon što napuste zemlju. Mi primiti 23 para kromosoma od svakog od naših roditelja. To nam daje 46. Naš mozak kuće naše mentalne sposobnosti zadržati znanje koje mi zovemo sjećanja koja će izaći sa energijom koju nazivamo električni duh. Neki ljudi kažu da je naše DNK je ono što nam daje naše kućište plovila dok su na zemlji. Mi znamo da je to kako smo svi počinju na zemlji. Ali, ono što je energija primjenjuje u pitanju. To je dio Božje čestice da smo u potrazi za sa Large Hadron Collider. Bog je čestica nedostaje sastojak ili na taj način mi svibanj misliti. Ima znanstvenika koji su donošenje odluka za sve nas. Opet, ovo je dio globalne svijesti. We study energije na Zemlji kao čestice. Za mnoge na zemlji, oni nisu imali razloga da vjeruju u budućnost energije. Mnogi ljudi na zemlji ne shvaćaju da život ide dalje i besmrtni. Nova globalna svijest nudi ljudima novi način da postoje i da bude živ u ovom trenutku. Mnogi uzašašća bića koja su živi i zdravi na planeti Zemlji se vratilo po izboru. To je bio njihov poziv i izabranje su sigurni u drugo vrijeme i mjesto da se mnogi bića poziv nebu, ni prostor. Kako smo počeli otvoreni, naša svijest i naše misli na druge mogućnosti koje nisu bile otvoreno razgovarati prije nego što je stvaran energije i materije, osim u duhovni i vjerski atmosfera je ono što će donijeti promjenu. Mi smo otvoreno razgovarali i stvaranja novih imena, novih znanja, te nova stvar za sve što smo zajedno otkrivaju. Mi smo stvaranje istina u svemu za sve stvari kao energiju u materiji. Mi smo o promjeni globalne svijesti. Mi svaki mora učiniti svoj dio. Tu su vjerojatno bolje riječi i veze u kazni objasniti ovo znanje. Ja nisam najbolja osoba za dijeliti istinu kao što ja to razumijem, ali ja to imati poruku i kao komunikator, ja sam pristao podijeliti ono što znam, bez obzira na posljedice koje je svibanj dovesti na svoju fizičku egzistenciju, a ovdje na zemlji. Napravila sam ovaj izbor. Odlučila sam doći na zemlju. Odlučila sam živjeti, umrijeti, i vratiti. Svi smo dio globalne svijesti. Mi smo sve energije u materiji. Mi smo sve stvari. Previše misli u glavi, jer neki to se zbuniti. To je zato što smo odvojeni. Mi imamo sposobnost doći do Akashic Field i Unified Field of Origin. Global Svijest je bitak dio cjeline. Učinite ono što se može učiniti to istraživati, učiti, stvarati, a iskustvo se dio tog tima živih inteligentnih bića na zemlji. Čestitamo na nastavak vašeg života na zemlji s drugima. To uključuje i mene! Global Svijest se sada otkriva da drugima ne samo Avatars Uzašašća i ljudima. Tu je spoznaju objave. U svijetu ima mnogo duhovnih ljudi koji nisu nužno u jednoj vjeri ili drugom. Nema religije na zemlji, koji su savršeni. Postoje dijelovi istine u mnogim mjestima. Neka istina se nalazi u Dead Sea Scrolls Scrolls i ostali koji nisu bili uključeni u Bibliji. Budućnost znanosti i religije će se promijeniti. Ima će se nova područja istraživanja u budućnosti. Mi smo kombinirajući će učiti s novim ljudima koji dolaze na zemlju. Large Hadron Collider neće biti dio svoje globalne svijesti. Oni od nas na Zemlji, koji su još uvijek živi će proći na drugu egzistenciju. Svi smo iskustvo života i smrti za razlog. Nada i vjera je dio se živi na zemlji kao živa inteligentna bića. Oni koji ne vjeruju u više sile će saznati istinu u ovom životu ili sljedeći. Oni svibanj ne vjeruju u život poslije smrti, ali ima i onih od nas na Zemlji koje se mogu podijeliti svjedočanstvo da postoji život poslije smrti i jedan sjećanja putovanje na sljedeću razinu postojanja. Istina je vani za druge to istraživati i koristiti. Naši su životi u opasnosti. Moramo se suočiti opasnog neprijatelja kako bismo zaštitili naš dom svijetu. Mi koji pamte naše prošlosti i naše sudbine koje nisu u ljudskom svijetu će se dijeliti ono što znamo s onima koji će biti regrutirani u budućnosti. To je dio globalne svijesti sada otkrio drugima, a ne samo odabranih Uzašašće ljudima. Neki svibanj biti pozvan različitih vjera ovisno o tome odakle su ponikli. Mi u globalne svijesti će shvatiti da okuplja i prateće religije na zemlji nije odgovor na spasenje. Biti duhovno i želeći podijeliti naša vjera je u redu. Mi moramo dijeliti da smo svjesni da Bog se ne nalazi u zgradama zovemo crkve. Odlučili smo slijediti tragove naših predaka od čast prošlosti. A mi se klanjamo kao što smo izabrali. Mi smo svi slobodni izabrati tko i što da se poklonim. Većina od nas svi vjeruju u više sile na zemlji. Mi smo još uvijek izabrati da vjerujemo u Boga. Neki od nas još vjeruju u svemoćnog i tvrde: "U Bogu We Trust". To bi trebalo biti dopušteno i prihvaćen u svijetu kao jednostavno i način izbora. Jedna stvar koja naša Superior ljudima će dati prednost je za one koji dopušta da bogoslužje bude dopušteno da izaberete. Postoje Budisti koje su izbor da se pokloni i blizu Bogu na način na koji mnogi nisu svjesni. Postoji mnogo imena Boga i vrhunskog bića koja su na višoj razini nego što smo na zemlji, prepoznati namjere one od nas na Zemlji iznad. Postoji način da postanete svjesni istine. Istina će nas besplatno. Mi bi trebali naučiti što je prikladno za nas, znati i naučiti prije odlaska iz zemlje. Trebali bismo zahvaliti našoj prošlosti vođe koji su znali istinu. Oni su spremljene na naše živote. Ima bića na zemlji, donošenje odluka i za sve nas kao cjelini. Obratite pažnju na one zadužen energije. Ova globalna svijest je sve za jednog i jedan za sve. Ako je to teško razumjeti, pogledajte kako Large Hadron Collider (LHC) će se koristiti energija tražiti Boga čestica.
Izvor: Theresa J. Thurmond Morris See also: , Global Consciousness , Svijest teme , Dean Radin (video)
Povezane vijesti
Members's Comments