Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Новини > Глобальна Єдності
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Автор

Jonas1

Я сподіваюся, що ви, як глобальне співтовариство Єдності ! Є питання? Будь ласка, зв'яжіться зі мною! ...

RSS Подача

Вхід для зареєстрованих користувачів

Ваші варіанти
Глобальне свідомість - Paranormal інтуїтивною інформації

Глобальне свідомість таким чином, є як використання нашого розуму і інтуїції, як телепатичний відправником і одержувачем. Це наш новий спосіб життя і мислення. Я фізично довелося навчитися, щоб закрили праву сторону мого мозку. Я був настільки відкриті для вхідних стимулів
Автор:  Терези J. Турмонд Морріс

Глобальна інформація свідомість, мабуть, самої широкої теми можна досліджень. Телесеріалу "прийнято" грає в Канаді, і я чую слово сприймається як один, який був або контактер або викраденої. Це є частиною нашого глобального свідомості інформації про паранормальні інтуїції. Ми залишаємо землю, рано чи пізно, що ми дізналися про життя. Важко повірити, глобальне свідомість було близько в 15 столітті. Важко повірити, що піраміди були побудовані як гробниці тільки. Насправді вони були використані маркерів з космосу на тріангуляції.

Бритва Оккама, не Akkam's Razor. Від Вільгельма Оккама, 15 столітті вченого. "Особи, не повинні множитися понад необхідності". Нас навчали робити і турботу про всіх, хоча ми тільки одна фізична істота вчиться думати так, як індивіда як одне життя. Ми всі є частиною цієї інформації і як вона сприймається не тільки задумано. Ми всі пов'язані через глобальне свідомість.

Я думала, ця інформація була досить важливими, щоб не загубитися так, я включив його в статті для моїх читачів, щоб додати до своїх даних. Можна витратити кілька годин, днів, тижнів і місяців проводила дослідження і до того часу інформація складена вона вже застаріла і пора перейти на останніх новин та інформації. У всіх нас є сильні сторони.

Будучи, що я не інтелектуальний і духовний квантовий фізик, я подумав, що цей список буде стимулювати або Ву іншим, як захитався мене в глибокі думки і research.Thanks всім тим, там, хто намагається зрозуміти мої повідомлення.

Я хотів написати статтю, але до того часу, я знайшов стільки інформації, яку він узяв весь лістинг іншої статті, але ми можемо додати свою власну думку, як читачі.

Інформація в інтернеті реально допомагає всім нам у глобальній обізнаності, і саме тому нам необхідно зберегти це відкритий для всього світу. Існує так багато інформації, що я не бачу, як хто може прийняти рішення про однієї великої. Мені подобається бути підключені в загальну Акаша області і стосуються суто знань, як, що мають доступ до Інтернету без використання фізичної продукції.

Глобальне свідомість таким чином, є як використання нашого розуму і інтуїції, як телепатичний відправником і одержувачем. Це наш новий спосіб життя і мислення. Я фізично довелося навчитися, щоб закрили праву сторону мого мозку. Я був настільки відкриті для вхідних стимулів всі час, що мені потрібно, щоб навчитися фокус. Так що я практикуються як я використовував на практиці відкриття до більш високих рівнів розуму і почуттів і думок надходить. Він прийняв до практиці, як все в житті. Тепер, з Інтернетом ми не повинні використовувати наш мозок для доступу стільки зберігається інформація, як ми це робили в останні сто років на землі. Я до сих пір користуються старими шаман цілитель підготовки Oracle стародавньої школи таємниця. Я почав Стародавня таємниця школи на Гаваях у 1990 році і викладав психічної пробудженні класи. Я, звичайно, продовжували свою психічну підготовку. Моя підготовка досліджень і безпеку в бізнесі. Я навчився застосовувати мої інтуїтивні когнітивні навички мислення моїх розслідувань. Тепер я розважити себе, але зупинив робити особисті свідчення через глобального масштабу зміни енергії. Тепер, я почав Вознесіння центру з Інтернету, і я навчати інших за допомогою листування.

Упаковка наш мозок навколо інформації може бути психічно вичерпним, і спеціально для студентів коледжу. Нижче Ви знайдете інформацію та дослідження, створених різними авторами та дослідниками. Я склав нижче витримки і списки, як тільки верхівка айсберга. У нас так багато інформації, яка повинна бути спільною. Це питання ми повинні всі дослідження. Це приблизно на легке читання для тих, хто зацікавлений в освіжаючи на одному з моїх улюблених тем, що діти сьогодні "підключення".

Д-р Майкл Саллі є міжнародно визнаним вченим у галузі міжнародної політики, врегулювання конфліктів, зовнішня політика США та нової області "Exopolitics. Він є автором / редактором п'яти книг. Майкл Саллі's повної Біографія та список статей, можна вивчати і читати під ім'ям автора тут www.AmericanChronicle.com. Доктор Саллі дуже розумний, і я рекомендую його досліджень і книг, на основі його статей про американські Хроніки яких ця інформація сприяє уривки доктор Саллі та інші посилання наступним чином:

Глобальне свідомість зміщується таким чином, щоб відобразити більш комплексного світове співтовариство стало можливим завдяки комунікаційній інфраструктурі Інтернету і кібер-комунікацій. Наука і Акаша поле Ервін Ласло гарне читання, якщо є відкритий розум. Ми сподіваємося, що світова спільнота прийме більш відкритим форумом для дискусій з інформування, освіти, створення мереж і обміну інформацією в Інтернеті.

Інтернет був драматичним технологічного розвитку, яке зробило можливим швидке зміна глобального свідомості. Ця зміна не має собі рівних у людській історії і, можливо, тільки створення друкарні в 15 столітті наближається до того, що відбуваються в даний час. Доктор Майкл Саллі надав нам інформацію нижче на американські хроніки.

Ідея, що глобальне свідомість може змінюватися і розвиватися не є новою, оскільки це те, що Tielhard де Шарден запропонував, а в кінцевому результаті отримав на нього неприємності з владою католицької церкви. Так, якщо останнім часом були драматичні зміни в світовій свідомості, що може бути рушійною це?

Грег Bradden стверджував, що людська свідомість може дійсно вплинути на навколишнє середовище в цілому. У своїй книзі "Божественна Матриця (2008), Bradden стверджує, що величезне поле квант енергії існує у Всесвіті. З використанням цілого ряду наукових джерел, він робить висновок, що "Божественна матриця" відповідає всього життя у Всесвіті. Це створює складну зворотного зв'язку якого окремі особистості і Всесвіту взаємопов'язані і можуть впливати один на одного. Те, що людина думає і відчуває на індивідуальному рівні може і більшого впливу зовнішніх подій. Робота Bradden міцно припустити, що великих галактичних явищ, таких, як сонячна активність може залежати від індивідуальних і групових думки. Коротше кажучи, глобальне свідомість може впливати на сонячної активності.

Вперше з червня 1913 не було активності сонячних плям на цілий місяць. Нуль сонячної активності за серпень 2008 року передував в середньому лише три плями, за перші сім місяців цього року. Така низька сонячна активність різко відрізняється від середньої сотню плями в місяць, коли сонце вступає в більш активну фазу.

Мітч Battros та інших сонячних дослідники стверджують, що ми спостерігаємо затишшя перед бурею, якою буде найбільш потужних сонячних циклів по запису. Battros стверджує, що Сонячний цикл 24 викличе масштабні зміни Землі і людини на порушення безпрецедентного масштабу, яка збігається з кінцем календаря майя в 2012 році.

Досліджень Прінстонського університету проект показав, що основні глобальні наслідки подій на колективна свідомість "або ноосферу. Ключові події, такі, як загибель князів Діани і матері Терези, 911 атаки, сильні землетруси та інші важливі міжнародні події відчутний вплив на глобальне свідомість.

Ідея, що свідомість може змінювати фізичну реальність знайти в різних містичних традицій, таких як герметичних принципів, які практикуються древні греки. Ця ідея була популяризував Fritjoff хто пише Капра Дао фізики в 1974.

Квантові фізики відкривали, що спостерігач від субатомних поведінка є одним з факторів у розумінні поведінки цих часток. Розуміння цього відкрили двері до думки, що свідомість впливає на що спостерігається поведінка субатомних частинок.

Переходячи від субатомних на клітинному рівні, біолога доктора Брюса Ліптона знайшла прямий причинно-наслідковий зв'язок між змінами в індивідуальній свідомості і здоров'я клітин. У своєму бестселері, біології переконань, Lipton описує, як клітини у вигляді маленьких телевізійних приймачів чекає екологічні стимули до їх програмі. Серед ключових екологічної програмістів для наших клітин є наша свідомість, реле, через почуття та думки, які клітки повинні вести себе. Перегляди чаю Lipton отримали сильну підтримку серед альтернативних лікарів дослідженням душі і тіла з'єднання.

Інший дослідник, який має широкий огляд ряду наукових джерел, Lyn Мак Таггарт, також стверджують, що універсальне поле енергії квантового існує якої окремі особи можуть впливати через свідомість. У своїй книзі, намір Experiment (2008), вона стверджує, що через позитивні наміри, груп осіб, які можуть впливати на їх середовища і змінити своє життя. Вона провела серію експериментів, які мають намір перевірити, що позитивні наміри групи осіб, зосередивши свої думки на конкретні результати, може істотно вплинути на хід подій по всьому світу. Знову ж таки, її дослідження твердо веде до висновку, що складний зворотного зв'язку між подіями і сонячної глобального свідомості. Від субатомних часток і молекулярних частинок з глобальними подіями, ми можемо зробити висновок, що багато наукових досліджень, що вказують на людську свідомість як важливий чинник у наданні впливу на зовнішнє середовище.

Один з відповідей, що надаються Мітч Battros є те, що глобальне свідомість під впливом сонячної активності. Отже, високо активних 23 сонячного циклу, який в кінці липня 2007 року, можливо, зіграли важливу роль в еволюції людської свідомості. Сонячний цикл 23 травня призвели до зростання глобальної свідомості в силу того факту, що мільйони людей можуть виявилися що працюють на більш високої потужності. Чистим результатом підвищеної активності сонячних плям на людську свідомість, можливо, є зростання глобальної свідомості.

Іншим аргументом є те, що багато з них стверджували, що Земля і наша Сонячна система вступила в нову область галактики, яка робить можливим більш розвинена форма глобальної свідомості. Це було передано як "фотон пояса і було заявлено, для регіону, що впливає на частоту Землі, Сонця та інших планет в нашій сонячній системі. Інші теоретики стверджували, що площина нашої сонячної системи прийшла у відповідність з галактичного ядра Чумацького Шляху впливаючи тим самим на глобальне свідомість. Всі вони можуть бути фактори, зміни в світовій свідомості, але інструментальних факторів було зростання у миттєвій глобального зв'язку.

Доказом різкого зрушення в глобальному свідомості є розвиток Інтернету та глобальних комунікацій і кібер-спільнот це породило організацій. Ще важливіше те, Інтернету зробило можливим для спільнот для обміну інформацією та вжити відповідних заходів. Див нижче список для зручності читача ...

Інший поворот лінгвістичних? - Огляд Лоуренса `Кей з мови, мислення і свідомості:" Досвід філософської психології 'Пітер Каррутерсом.

Асоціація з вивчення свідомості - Агос сприяє проведенню досліджень у рамках когнітивної науки, неврології, філософії та інших відповідних дисциплін в природничих та гуманітарних наук, спрямована на розуміння природи, функції та основні механізми свідомості.

Астро біологічних Coenergetics - неортодоксальні дивитися на мислення, свідомість і сприйняття.

Слуховий Binding експеримент - досліджує явище духу мозку взаємодії, що відбувається в перехідний період пробудження від сну в свідомість.

Мозок науки - дослідження свідомості, інтелекту і аутизмом. Від невролог Родні Cotterill.

BrainMeta.com - Спільнота сайту, присвяченого прискорений розвиток неврології через веб-ініціатив пропонує колекцію філософське есе над свідомістю та форум.

Усвідомлюючи осіб - короткі ілюстровані описи та обговорення провідні філософські теорії свідомості, і добре відомі уявних експериментів, і на них питаннях.

Свідомого досвіду, існування і поведінку - Нарис А. Randrup підзаголовок "Значення свідомості в людському житті".

Свідомість - Вступ в експлуатацію Routledge філософська енциклопедія. Автор Eric Lormand з університету штату Мічиган.

Свідомість & Особистість - Розуміння науки про свідомість з багатьох точок зору: фізика, наука, душі і тіла медицини, психології, духовності та релігії, і майже досвіду смерті.

Свідомість & Brain - велика анотована бібліографія публікацій по свідомості, філософи, нейрофізіологи, психологи.

Свідомість і пізнання - Доступ до рефератам статей, подання керівних принципів, а також передплати на друковані журнали.

Свідомість та експериментального Психологія - секції Британського психологічного товариства. Інформація про розділ, його цілі і види діяльності, у тому числі свого журналу "Свідомість та експериментального Психологія".

Свідомість і неврології - Папір і лауреат Нобелівської премії Френсіс Крік і невролог Крістоф Кох.

Свідомість і Психофізіологія - За EGJ Ейкман, голландська Медична фізика. Основний зміст есе на тему "Свідомість" Універсал ".

Свідомість, як активна сила - Amy Ланськи, дослідник у галузі штучного інтелекту, говорить проти чисто нейрофізіологічні пояснення свідомості.

Динамічні Свідомість і реальність "Вільна воля - Концепції існування, свідомості та інформованості, а також вирішення проблеми вільного волевиявлення.

Ефективність Свідомість і психологічна теорія: короткий коментар - нередуктівних форми фізикалізму може бути впливовим, але Тит Рівас намагається показати, чому вони повинні бути відкинуті як непослідовний характер.

Дослідження в області розуму, буття і реальність - Буття, розум, свідомість ... це знаходиться в центрі цієї багатогранної сайті. Сайт Будинку нарисів, у яких підхід аналітичний, творчий і досвіду.

Gaia Mind - головна організація, яка підтримує дослідження в глобальну природу свідомості.

Геометрична теорія свідомості - спроба пояснити свідомість в умовах 4-геометрії.

Geraint Риса Home Page - неврологія свідомості. Багато опублікував статтю доктора Риса були доступні тут.

Global Consciousness Project - Подарунки суворого наукового експерименту на свідомість скоординованої командою Роджера Нельсона в Прінстоні.

Honderich на свідомість як існування - По-перше роботах філософ Тед Honderich про те, що перцептивного свідомості є свого роду існування речей або світу.

INACS Інституту неврології та дослідження свідомості - організація досліджень таких областях, як розум / мозок-машинний інтерфейс, аномальні свідомості і усвідомлених сновидінь.

Інтуїція - свої повноваження і небезпеки - введення до повноважень і небезпек інтуїції, плюс відповідні нариси та посилання на провідні дослідники.

Журнал Свідомість досліджень. - Корисні посилання на свідомість досліджень, а також зміст і деякі матеріали з журналу ...

Журнал свідомості і поведінки - журнал створений для друку психології, яка часто публікуються статті про свідомість.

Світло тисячоліття - Статті про відносини у світлі феномена свідомості.

Таємниці душі - Подарунки практичний підхід до таємниці свідомості.

Про локалізації Minds '. - Твір заявляючи, що спостерігачі ставлять в оперативне підключення або відключення з оточуючими входження в фізіологічному модульований рух невпізнаних мікрофізіческіх частинок.

Про можливість закономірностей природи свідомості - сприйняття інформації та досліджень свідомості.

Квантова теорія Резонанс - Grand єдиної теорії свідомості, заснованого на містику (в першу чергу Каббали) і квантової теорії.

Дослідження з глобальним характером свідомості - Підсумок з двох проектів з використанням генератора випадкових подій для розслідування свідомості.

Наука & філософія свідомості - емпіричний підхід до свідомості, включаючи огляди філософські концепції і неврології.

Наука свідомості - теорія свідомості, Норман Стаббс.

Дослідження на свідомість - вивчення свідомості, свідомості та пізнання. Містить регулярні огляди, нариси та бібліографія з цього питання.

Реєстраційний Реальність теорія - Стівен Кауфман намагається довести, що джерелом реальності є універсальним свідомістю, що ми жодним чином не відділимо від цього джерела, і тому ні в якій мірі дійсно відділимо від один одного або будь-якого іншого аспекту реальності.

Єдина теорія нервової системи і поведінку - нову теорію, яка приймає математичної концепції взаємодії нервових клітин як форма математики, яка зв'язує нервову діяльність, до психології.

Давня мудрість традиції з новітніми результатами досліджень у галузі науки і психологія ".

Чому ефективність свідомості не можуть бути обмежені на думку - твір Тита Рівас 'стверджує, що свідомість повинна в кінцевому рахунку впливають на фізичний світ.

Я сподіваюся, що ця інформація буде зробити легше знаходити інформацію в Інтернеті і в бібліотеці. Це зробили мої дослідження легше, тому я вирішив скористатися цією можливістю для сприяння інших аналогічних тим, що мені подобається. Я люблю писати так як я поділяю я виросту нових друзів, поділитися своїми знаннями і мудрими словами. Ми окремо і як і раніше один.

Дін Радін (відео)

Терези J. Турмонд Морріс Терези J. Турмонд Морріс

Див також: Свідомість, Глобального Свідомості, Дін Радін (відео), Дін Радін (відео)

Останні новини

Члени Майстерня Коментарі
01-27-2009 Wow така дуже цікава стаття, так багато енергії, повинні були покласти на це, як мовиться, з відкритим серцем багато чому можна навчитися. Дяк автор kumalak1
З повагою єдності членом спільноти

Розміщено на сайті
01-27-2009 09-21-2009 автор ladyboss
Сайті за адресою: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Адреса: 68-70 Queensborough Тераса
W2 3SH Лондон, Сполучене Королівство
Метро: Queensway
Бажана числа працівників необхідно: 32
Шановні кандидати, сподіваюся, що це майже досягає вас у гарному настрої і доброму здоров'ї. Після
бачачи Вашу анкету на Naukri.com і чудовисько затоці ми хотіли б обговорити можливості працевлаштування для вас у нашій
компанія. Якщо цікаво, ви можете зателефонувати по +44 703 182 5202 або електронною поштою нашим HR Відправлення о hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk для подальшого discussions.The людських ресурсів Департаменту Трої готелі Великобританії шукає higly кваліфікованих робітників, слово управління Troy Hotel допоможе кожному успішному заявнику для отримання візи і дозволу на роботу для вступу в Лондоні. увага приділяється досвідчені кваліфіковані працівники виконавчих і адміністративних позицій з 4-5 років досвід роботи з бакалавра наук, MCA, диплом certfificates. / адміністративні виконавчої, виконавча бухгалтера, Це ENGENEERS / технік / Sales Executive / Фронт виконавча служба / метрдотелів / FOB Manager / Події координаторів / Finace / ENGENEERS комп'ютерного програмного забезпечення та мереж, Well досвідченого персоналу для всіх рівнів у всіх підрозділах п'ятизіркових готелів
Прохання назад з нами зв'язатися з повним (CV) і м'якою копії сертифікатів у форматі Word для нашого набору відділ для подальшого прочитання.
Джеральд Cubble
Гуманітарна Hotel (Публічність співробітника)
Марія Холлінс (Вакансія менеджера
Troy Hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, Великобританії ©
Page
01-27-2009 10-10-2009 автор paulinabalk
Весь цей час я був цікаво те, що може означати свідомості, це ще один Mumbo-Jumbo? Тоді я знайшов Туре сенсу свідомості, в перспективі до закону тяжіння.

Для мене свідомість означає "усвідомлюючи" або "бути пильними", як закон тяжіння говориться: "Ваше бажання моїй команді", іншими словами ви повернули відповідно до Вашої привабливості. Саме тому нам необхідно бути в курсі наших тяжіння, ми навіть може залучити те, що ми не хочемо, але ми все ще думаю про них, турбуватися про них, говорити про них, іншими словами, свідомо чи несвідомо ми залучаємо, і ми Наведено більше його, тоді ми говоримо: "Чому я ..."?. "Чому завжди я?". Відповідь проста, ми просто залучили, і як завжди закон тяжіння зробили свою справу. Wink

Ми повинні бути свідомості або знають про те, що ми залучаємо. Ми повинні залучити те, що ми хочемо і як ми хочемо бачити себе.

Ось що я знайшла про свідомість до цих пір. Я вважаю, мені ще потрібно для покриття милях зрозуміти справжній зміст свідомості. Його дійсно величезна поняття.

До вас зараз, я б хотіла знати, що ж означають свідомість кожного з вас.

Справді, Закон тяжіння допомогла мені досягти свідомості, я пізнаю себе дедалі більше і краще, в той же час, мені довелося Маніфест, Але це не варто того, я дізнався все краще, прийшло з мого внутрішнього самоврядування.

08-16-2008, 11:22 вечора
Бажаю гарного дня,
Поліні Балк
Москва
Page 1 з 1

Часовий пояс GMT. Час 09:52 AM.

Б. підприємство по Перекладач НЛП-ER