Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Вести > Глобална Јединство
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Аутор

Јонас1

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Контактирајте ме! ...

Субсцрибе

Улаз за Цланове

Ваше Опције
Глобална свест - Паранормално интуитивне информације

Глобална свест је на неки начин као што користите наш ум и интуиција ми телепатски пошиљаоца и примаоца. Ово је наш нови начин живота и размишљања. Физицки сам морао да научи како да затвори десну страну мог мозга. Било ми је толико отворен за долазне стимулуси
До:  Тереза Ј. Тхурмонд Морис

Глобална свест информација је вероватно најшире тема може истраживања. Телевизијске серије "захвати" се игра у Канади и ја сам чуо реч прихватили као онај који је или цонтацтее или абдуцтее. Ово је део наше глобалне свести о паранормалне интуицију информација. Ми напусти земљу, пре или касније са оним што смо научили о животу. Тешко је веровати глобалне свести је око у 15. веку. Тешко је веровати да су пирамиде изграђен само као гробнице. Заправо су маркери се из свемира за триангулације.

Оццам'с Бријаћи, а не Аккам'с Бријаћи. Од Вилијам Оццам, научника 15. века. "Ентитети не могу бити помножена изван нужности." Нас учи да делите и бригу о свим иако смо само један физички бити навикавање деце да мисле као појединца као један живот. Ми смо сви део информација и како се доживљава не само замислити. Сви смо повезани преко глобалне свести.

Мислио сам да ова информација била довољно важан да се неће изгубити, тако сам га укључити у чланак за моје читаоце да додате своје податке. Можете провести сате, дане, недеље и месеци, ради истраживања и информације о времену је саставио је већ застарео и време за прелазак на најновије вести и информације. Сви ми имамо снаге.

Будући да ја нисам интелектуални и духовни квантни физичар, мислила сам да ова листа ће стимулисати или удварати се други као ја реелед у дубље мисли и ресеарцх.Тханкс свима тамо који покусавају да разумеју моје комуникације.

Хтео сам да напише чланак, али је пут сам пронашао толико информација је преузео цео чланак унос друге али можемо додати наше мишљење као читаоце.

Интернет информације заиста помаже свима нама у глобалној свести и зато морамо да ова отворена за цео свет. Постоји толико информација да ја не видим како било ко може да одлучи на један велики. Свиђа ми се прикључити у целини Акашик поље и односе чисто знање као да имате приступ Интернету, без потребе да користите физичког производа.

Глобална свест је на неки начин као што користите наш ум и интуиција ми телепатски пошиљаоца и примаоца. Ово је наш нови начин живота и размишљања. Физицки сам морао да научи како да затвори десну страну мог мозга. Било ми је толико отворен за долазне стимулуси све време које ми је потребно да научи да се усредсреди. Тако сам вежбао баш као и сам користио за отварање пракси вишим нивоима ума и мисли, осећања и долазне информације. То је пракса као и све у животу. Сада, са Интернетом не морамо користити наш мозак за приступ колико се налазе информације као што смо урадили у последњих сто година на Земљи. И даље уживају стари шаман исцелитељ Орацле обука древне мистерије школе. Почео сам Древни Мистерија школе на Хавајима у 1990 и предавао буђења психичких класе. И наравно наставио свој психички тренинг. Мој тренинг је истрага и безбедности у пословању. Сам научио да примене своје интуитивно когнитивних вештина размишљања на моју истрагу. Сада сам се забављају, али су престали да раде због личне читања глобалном нивоу енергије промена. Сада сам почела Вазнесења центар на Интернету и тренирам другима путем преписке.

Прелом наш мозак око информације могу бити ментално исцрпљено, а посебно за студентима. Молимо Вас да пронађете информације у наставку истраживања и створио различитих аутора и истраживача. Саставио испод извода, као и листа само врх леденог брега сам. Ми имамо толико информација које би требало да буде подељена. То је предмет треба све истраживања. То је нека светло за читање за оне који су заинтересовани за прање на једну од мојих омиљених тема које деца данас "плуг-ин".

Др Мицхаел Салла је међународно признат научник у међународној политици, решавање сукоба, америчке спољне политике и ново поље 'ексополитицс'. Он је аутор / уредник пет књига. Мицхаел Салла је комплетна Биографија и списак чланова се може истраживати и прочитати под именом аутора овде у ууу.АмерицанЦхроницле.цом. Др Салла је врло интелигентан и ја препоручујем његовог истраживања и књига на основу његове чланке о америчким Хроника ове информације које промовише извадоци од Др Салла и референца другима следи:

Глобална свест, пребачена је на начин који одражава више интегрисане глобалне заједнице је могућа комуникација инфраструктуре Интернета и сајбер-комуникације. Наука и Акашик поље Ервин Ласло је добар за читање, ако неко има отворен ум. Можемо да се надамо да ће глобална заједница усвоји још отворен форум за дискусију о свести, образовање, умрежавање и размену информација на Интернету.

Интернет је био драматичан технолошког развоја који је омогућила брзе промене у глобалној свести. Ова промена је без премца у људској историји, а можда и само формирање штампарске пресе у 15. веку долази близу ономе што се тренутно дешавају. Др Мицхале Салла је нам доставили податке испод на америчком хроници.

Идеја да је глобална свест може да промени и еволуира није нова јер је то нешто што Тиелхард из Шарден предложио, и на крају га у невоље са католичке цркве, власти. Дакле, ако је недавно било неких драматичних померања у глобалној свести, што може бити покретачка ово?

Грега Брадден је тврдио да се људска свест заиста утичу на веће средине. У својој књизи Божанска Матрикс (2008), Брадден тврди да огромна квантна поља енергије постоји у свемиру. Користећи низ научних извора, он закључује да "Божански Матрикс" одговара да је сав живот у свемиру. Ово ствара комплекс повратне спреге у којој појединци и свемира су међусобно повезане и могу утицати на друге. Оно што мисли и осећа на индивидуалном нивоу и не може да утиче на већу екстерних догађаја. Брадден рад чврсто сугерише да је веће галактичке појаве као што су соларна активност могу бити под утицајем индивидуалних и групних мисли. Укратко, глобална свест може да утиче на активности пега.

За први пут од јуна 1913, није било пега активност за цео месец. Нула пега активности за август 2008, претходила је просек од само три примећена и за првих седам месеци ове године. Ова ниска соларна активност у контрасту са просеком од сто или тако примећена и по месеца, када сунце улази у још активна фаза.

Мич Баттрос и друге соларне истраживачи су тврдећи да смо сведоци мирно пред олују о томе шта ће бити најмоћнија соларног циклуса у запис. Баттрос тврди да соларни циклус 24 ће довести до широко распрострањене промене земље и човека поремећај на нивоу без преседана, која се поклапа са крајем Маја календара у 2012.

Универзитет Принстон истраживачког пројекта показала је да велики утицај на глобална дешавања "колективне свести" или нооспхере. Кључни догађаји попут смрти Дианна принчевима и Мајка Тереза, 911 напада, велики земљотреси и остале значајне међународни спортске догађаје који су мерљиви утицај на глобалне свести.

Идеја да се свест може променити физичке реалности се налазе у разним мистичне традиције као што су Хермесов принципа који су практиковали од древних Грка. Ова идеја је популарност по Фритјофф ко је написао Капра "Тао физике у 1974.

Квантни физичари откривају да су посматрач субатомске понашања је фактор у разумевању понашања ових честица. Та реализација отворила врата за идеју да је свест утиче на понашање посматране субатомске честице.

Иде од под-атомске на ћелијском нивоу, биолог др Брус Липтон наћи директну узрочно однос између промене у свести појединца и здравље ћелија. У својој најпродаванија књига Биологија Уверења, Липтон описује како ћелија су као мали телевизијски пријемник на чекању за заштиту животне подстицаје да их програма. Међу кључним еколошке програме за наше ћелије је нашу свест, која релеји, кроз осећања и мисли, како да се понашају ћелије. Липтон ставова добило је снажну подршку међу практичарима алтернативне здравствено истраживање ума и тела везу.

Још један истраживач, који је много прегледао распон научних извора, Лин Мц Тагарт, такође је тврдио да је универзална квантна поља енергије која постоји појединци могу да утичу кроз свест. У својој књизи намјери Експеримент (2008), она тврди да је кроз позитивне намере, да група појединаца утичу на своје окружење и промени њихове животе. Она је спровео серију експеримената намери да помогне проверите да ли позитивне намере групе појединаца фокусирајући своје мисли о појединим резултатима, може драматично да утиче на догађаје широм света. Опет, њена истраживања води чврсто на закључак да постоји комплекс повратне спреге између соларних догађаја и глобалне свести. Из субатомске честице и молекуларних честица до глобалног догађаја, можемо закључити постоји много научних истраживања упућују на људске свести као значајан фактор утицаја спољне средине.

Један одговор које Мич Баттрос је да глобална свест се под утицајем сунчевог активности. Према томе, веома активна 23. соларног циклуса је крајем јула 2007, може да игра главну улогу у еволуцији људске свести. Соларни циклус 23 је узроковало пораст глобалне свести на основу чињенице да милиони људи могу наћи себе у оперативни већи капацитет. Нето ефекат повишених активности пега на људску свест можда био пораст глобалне свести.

Други аргумент је да многи тврде да Земља и наш сунчев систем је ушао у нови регион галаксије која омогућава више развио облик глобалне свести. Ово је назива "Пхотон појас" и она је тврдила да буде регион који утиче фреквенција Земље, Сунца и других планета у нашем сунчевом систему. Други теоретичари тврде да је авион нашег Сунчевог система је дошао у складу са галактичком језгру Млечни Пут на тај начин утичу на глобалне свести. Сви ови фактори могу вожње промене у глобалној свести, али инструментални чинилац је тренутан раст глобалне комуникације.

Доказ драматичне промене у глобалној свести је развој интернета и глобалне комуникације и сајбер-заједница ово је изнедрио ентитета. Још важније, Интернет је омогућио заједница за дељење информација и предузети мере. Погледајте испод за листу погодности читаоца ...

Лингвистички Окрените други? - Преглед Лоренс Кеј `на Језик, мисао и Свест: Филозофски есеј у психологију" Петер Царрутхерс.

Удружења за научно проучавање Свести - АССЦ промовише истраживања у оквиру когнитивних наука, неуронауке, филозофије и осталих релевантних дисциплина и хуманистичких наука, усмерена ка разумевању природе, функција, и основне механизме свести.

Астро Биолошки Цоенергетицс - неправославан поглед на уму, свести и перцепције.

Аудиторни Обавезујуће експеримент - истражује феномен ума-мозга интеракција која се дешава током транзиције буђења из сна у свести.

Мозак наука - студије свести, интелигенције и аутизма. Из неуросциентист Родни Цоттерилл.

БраинМета.цом - Заједнице сајт посвећен убрзавању развоја неурознаност преко уеб-базираних иницијатива нуди збирку филозофских есеја над свести и форуму.

Свесни ентитети - Кратка илустрована описа и разговора водећих филозофске теорије свести, и добро позната мисао експерименте, и питања се подигне.

Свесно искуство, постојање и понашање - Есеј А. Рандруп поднасловом "Значај Свест у људском животу".

Свест - Ступање наручен за Роутледге Енциклопедија филозофије. Ериц Лорманд на Универзитету у Мичигену.

Свест и личности - Увид у науке о свести из више перспектива: физика, наука, ума и тела медицини, психологији, духовности и религије, и близу смрти искустава.

Свест и мозак - са коментарима опсежне библиографије публикација о свести, коју филозофи, неуросциентистс, и психолога.

Свести и спознаје - Приступ апстракти чланака, подношење смјернице, информације и претплате за штампање часописа.

Искуства свести и психологију - Члан британског Друштво психолога. Информације о члану, њени циљеви и активности, укључујући и часопис "Свест и Искуства психологију".

Свести и Неуронаука - саопштење од нобеловца Францис Црицк и неуросциентист Цристоф Кох.

Свести и Псыцхопхысицс - По ЕГЈ Еијкман, холандски Медицински физичар. Главни садржај је есеј на тему "Универзалне Свести.

Свести као активних снага - Ејми Ланскы, истраживач на пољу вештачке интелигенције, тврди против чисто неурофизиолошки објашњење свести.

Свест и динамичан Реалност слободне воље - Концепти постојања, свести и свести, као и решење за проблем слободне воље.

Ефикасност свести и психолошких теорија: Кратки коментар - нон-редуктивна форме пхысицалисм може бити утицајан, али Тит Ривас покушава да покаже зашто су бити одбачена као Неповезан.

Истраживања у виду, Бити и стварност - Биће, ума, свести ... ово је фокус овог више-динамичан сајт. Сајт куће есеја у којима је приступ аналитичким, маштовито и искуствено.

Геја Ум - Почетна страна организација која подржава истраживања у глобалну природу Свести.

Геометријска теорија Свести - покушај да се објасни свест у смислу 4-димензионалне геометрије.

Гераинт Рис Почетна страна - неурознаност свести. Многи објављени радови др Рис су доступни овде.

Свест глобалног пројекта - Представљамо науцно ригорознија експерименте на свест координира тим Роџер Нелсон у Принстону.

Хондерицх о свести као Постојање - Први филозоф Теда Хондерицх'с радова на идеју да перцептивни свест врста постојања ствари или свет.

ИНАЦС Институт за Неуронаука и свест студије - Организација истраживања областима као што су ум / мозак / Мацхине Интерфаце, аномалије свести, луцидна и сања.

Интуиције - његова овлашћења и погибли - увод овлашћења и погибли интуиције, као и сродних есеја и везе са водећих истраживача.

Часопис Свести студије. - Корисни линкови о Свести студије, као и садржаја и неких материјала из часописа ...

Часопис ума и понашања - основан часопис психологија штампај који често објављује чланке о свести.

Светлост Миллениум - Цланци на однос светло на феномен свести.

Тајна Душа - представља практичан приступ мистерију свести.

На свест 'Локализација. - Есеји сугерише да су посматрачи су ставили у оперативну везу или прекид са околним појавама које физиолошки модулисан кретање неидентификованих мицропхысицал честица.

О Могућност закона који регулишу Природа Свести - Перцептуал информација и свести студија.

Резонанца квантна теорија - Велика јединствену теорију свести, заснована на мистицизму (првенствено Кабала) и квантне теорије.

Истраживање глобалне природе Свести - Синопсис два пројекта користећи генераторе случајних догађаја за истрагу Свест.

Наука & Филозофија Свести - емпиријских приступа свести, укључујући преглед филозофских концепата и неуронауке.

Наука Свести - теорију свести, коју Нормане Стабс.

Студије о Свест - Студија свести, ума и сазнања. Садржи редовне критике, есеји и библиографије на тему.

Обједињена Теорија стварност - Стивен Кауфмана покушава да покаже да је извор реалност је универзална свест да смо ни на који начин одвојити од тог извора, тако да ни на који начин заиста одвојити једни од других, или било који други аспект реалности.

Обједињена Теорија нервног система и понашање - Нова теорија која узима математички концепт интеракције нервних ћелија као облик математике да везе неуронских активности на психологији.

Мудрост древних традиција са најновијим налазима у науци и психологију ".

Виртуална стварност: Свест Стварно Објашњени - радикални научне и еволуционе хипотезе о пореклу ума. Бы Јероним Иглоуитз.

Зашто ефикасност свести не може бити ограничена на уму - Тит Ривас 'есеју тврди да свест мора на крају имати утицај на физички свет.

Надам се да ове информације ће олакшати проналажење информација на Интернету и на библиотеку. То је моје истраживање лакше тако да сам одлучио да прилику да се промовишу друге сличне теме да сам уживати. Уживам у писању, јер као што сам ја расте удео нових пријатеља који деле своје знање и речи мудрости. Ми смо посебан и даље један.

Извор: Тереза Ј. Тхурмонд Морис

Видите такође: Свест, Глобална Свест, Свест теме, Декан Радин (видео)

Повезане вести

Чланови'с Коментари
Објављено на 01-27-2009 од кумалак1
Уоу па врло занимљив текст, толико енергије да су ставили на њега, јер иде говорећи, отвореног ума много може научити. хвала за проналажење што су велике информација о овој теми,

С поштовањем јединство заједнице члан
Објављено на 09-21-2009 од ладыбосс
Радна места у хотелу у Лондону Велика Британија
Уеб сајт на адреси: ууу.троыхотеллондон.цо.ук
ТЕЛЕФОН: +44 703 182 5202
Адреса: 68-70 Куеенсбороугх Тераса
У2 3СХ Лондон, Велика Британија
Метро: Куеенсуаы
Захтевао број радника Потребно: 32
Поштовани кандидати, Нада ову поруку коју достиже у добро расположење и добро здравље. Након
виде свој профил на Наукри.цом и чудовишта залив смо желели да разговарају о могућности за посао за вас у нашој
компанија. Уколико заинтересовани, можете да позовете на +44 703 182 5202 или е наших ЕНГ Одлазак у хрцмманагертроыхотел@хотмаил.цо.ук за даљи дисцуссионс.Тхе Кадровско одељење Троје Хотели Великој Британији је у потрази за Врхунско обучени радници, менаџмент Троје спрату хотела помоћи ће сваке успешне подносиоца да добијете визу и радну дозволу за улазак у Лондону. обзир се даје велико искуство квалификованих радника у извршне и управне позиције са 4-5 год искуства са дипл, МСУ, дипломски цертфифицатес / административни извршне, рачуновођа извршну власт, то Енгенеерс / техничар / Салес Ексецутиве / фронт извршне канцеларије / хеадУаитерс. / Фрее он Боард Манагер / Догађај координатори / ФИНАЦЕ / Енгенеерс рачунарског софтвера и умрежавања, Па искусно особље за све нивое у свим одељењима хотели са пет звездица
Молимо контактирајте нас поново са потпуно (ЦВ) и мека копија цертификата у Уорд формату на наше одељење за запошљавање перусал надаље.
Џералд Цуббле
Хуманитарна хотел (публицитету службеник)
Марија Холлинс (Отворена позиција менаџера
Троје Хотел 68-70 Куеенсбороугх Тераса У2 3СХ Лондону, Велика Британија ©
Објављено на 10-10-2009 од паулинабалк
Све док сам се питам шта би могло да значи свести, што је још један Мумбо-пластична? Онда сам нашао значење пољопривреде свести у перспективи, са законом привлачења.

За мене, свесност значи "Свесни" или "Бити будан", како закон привлачења каже "Ваша жеља је моја команда", другим речима да се враћа по своју привлачност. Због чега морамо да будемо свесни наше атракција, што може да привуче чак и ствари које не желим, али ми и даље мислимо о њима, брину о њима, о њима Другим речима, свесно или несвесно смо га привуче и ми дате су више од тога, онда ћемо рећи: "Зашто ме ..."?. "Зашто увек мене?". Одговор је једноставан, ми једноставно привлачи и као и увек закон привлачења урадио свој посао. Намигнути

Морамо бити свесни или свести о томе шта смо привући. Морамо привући оно што желимо или како желимо да се видимо.

То је оно што сам нашла о свести за сада. Ја верујем да и даље треба да покрије миља да схвате прави смисао свести. Његова заиста велики концепт.

Преко до сада, волео бих да знам шта значи свест да свако од вас.

Заиста, Закон привлачења помогло ми је постићи свест, сам за себе знају боље и више, у исто време, имао сам Живот Коучинг, Али то није вредело, све сам научио најбоље, дошао из мог унутрашњег сопства.

Хвала
Хаве а уондерфул даы,
Кибан Балк
Москва
Страна 1 Хинду божанства: 1

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 09:33 ПМ.

ББ предузећа преводилац НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google