Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Lajme > Filma
Regjistrohu My Go Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Chat Room

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Titulli

Jonas1

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Ju lutem kontaktoni me! ...

ShkÄ—putur

Member Login

Options juaj
Ndërgjegje globale në një mënyrë është si duke përdorur mendjen tonë dhe intuitë si një dërgues telepatik dhe pranues. Kjo është mënyra jonë e re e jetës dhe të menduarit. Unë fizikisht kishte për të mësuar se si të mbyllë anën e djathtë të trurit tim. Unë kam qenë në mënyrë të hapur për të stimujve hyrje

Global Consciousness - Të gjitha për One - One for All
Nga:  Tereza Thurmond J. Morris

Informacion Global ndërgjegjes është ndoshta një temë të gjerë mund të hulumtimit. Seri televizive "marrë" ka qenë duke luajtur në Kanada dhe kam dëgjuar fjalën pranuar si një i cili është ose një contactee ose një abductee. Kjo ishte pjesë e vetëdijes tonë globale mbi informacionin intuitë paranormal. Ne tokë të lënë më shpejt ose më vonë me atë që kemi mësuar rreth jetës. Vështirë të besohet se ishte rreth ndërgjegje globale në shekullin 15. Vështirë për të besuar se piramidat janë ndërtuar si varret vetëm. Në fakt ata ishin shënuesit përdorur nga hapësira për triangulation.

Occam rroje, jo rroje Akkam së. Nga William e Occam, shkencëtar i shekullit 15. "Entitetet nuk do të jetë shumëzuar përtej domosdoshmëri." Ne jemi mësuar për të ndarë dhe kujdesin për të gjitha edhe pse ne jemi vetëm një mësim fizike që të mendoj se si një individ si një jetë. Ne jemi të gjithë pjesë e informacionit dhe se si është konceptuar perceptohet jo vetëm. Ne jemi të lidhur të gjithë me ndërgjegje globale.

Mendova se ky informacion ishte aq i rëndësishëm sa të mos humbur kështu, unë përfshirë atë në një artikull për lexuesit e mi të shtoni të dhënat e tyre. Dikush mund të shpenzojnë orë, ditë, javë, muaj duke bërë hulumtime dhe nga koha e informacionit është hartuar tashmë është vjetëruar dhe kohë për të lëvizur mbi lajmet më të fundit dhe informacion. Ne të gjithë e kanë pikat e forta.

Duke qenë se unë nuk jam një intelektual shpirtërore dhe fizikan kuantike, Mendova se kjo listë do të stimulojë apo të bindë të tjerët si ai reeled mua në mendimin më të thellë dhe research.Thanks për të gjithë ata atje të cilët përpiqen të kuptojnë komunikimet e mia.

Doja të shkruaj një artikull, por me kohë kam gjetur informacion aq sa ajo mori gjithë të tjerët liste artikull, por ne mund të shtoni mendimet tona si lexues.

Informacion Interneti really helps të gjithë ne në vetëdijen globale dhe kjo është arsyeja pse ne duhet të mbajmë këtë hapur për të gjithë botën. Nuk ka informacion aq shumë sa që unë nuk shoh se si çdokush mund të vendosë në një të mëdha. Më pëlqen që lidhej në gjithë fushën Akashic dhe lidhen me njohuri të pastër për të si kanë qasje në internet pa pasur nevojë të përdorë produktet fizike.

Ndërgjegje globale në një mënyrë është si duke përdorur mendjen tonë dhe intuitë si një dërgues telepatik dhe pranues. Kjo është mënyra jonë e re e jetës dhe të menduarit. Unë fizikisht kishte për të mësuar se si të mbyllë anën e djathtë të trurit tim. Unë kam qenë në mënyrë të hapur për të stimujve hyrëse të gjitha kohën që unë e nevojshme për të mësuar në fokus. Kështu që unë praktikuar ashtu si kam përdorur për ushtrimin e hapjes deri në nivelet më të larta të mendjes dhe mendimeve ndjenja dhe informacion në hyrje. Kjo praktikë u si çdo gjë në jetë. Tani, me internet ne nuk duhet të përdorin trurin tonë për qasje informatave të ruajtur sa ne e bëmë në njëqind vitet e fundit mbi tokë. Unë ende gëzojnë shaman e vjetër trajnimit shërues orakulli i shkollave mister lashtë. Fillova Misterin e lashtë Shkollat në Hawaii në vitin 1990 dhe mësoi psikike zgjim klasa. Unë natyrisht vazhduan vet trajnimit tim psikik. Trajnimi im ishte i hetimeve dhe sigurisë në biznes. I mësuar të zbatojnë aftësitë njohëse të menduarit intuitiv tim për hetimet e mia. Tani, unë argëtojnë veten, por nuk kanë ndalur bërë leximet personale për shkak të shkallës globale e ndryshimeve të energjisë. Tani, unë kam filluar Qendra Ngjitja në internet dhe i trenit të tjerët me korrespondencë.

Duke i dhënë trurit tonë rreth informacion mund të jetë mentalisht të shumta, dhe enkas për studentët e kolegjit. Ju lutem gjeni më poshtë informacionin dhe kërkimin e krijuar nga autorë të ndryshëm dhe hulumtuesit. I hartuar më poshtë fragmente dhe listat si vetëm maja e ajsbergut. Ne kemi informacion kaq shumë sa që duhet të ndahen. Ky është një subjekt që duhet të gjithë kërkimore. Ky është një lexim të lehta për ata të interesuar në brushing deri në një nga temat që fëmijët e mi të preferuar "plug sot në".

Dr Michael Salla është një dijetar i njohur ndërkombëtarisht në politikën ndërkombëtare, zgjidhja e konflikteve, politikën e jashtme të SHBA dhe fushë e re e 'exopolitics'. Ai është autor / redaktor i pesë librave. Biografia e plotë Michael Salla e dhe lista e artikujve mund të hulumtuar dhe lexuar në emrin e autorit është i pranishëm në www.AmericanChronicle.com. Dr Salla është shumë inteligjent dhe unë rekomandoj studimin e tij dhe librat e bazuar në artikujt e tij në American Chronicle e të cilave ky informacion promovon fragmente të Dr Salla dhe referencë e të tjerëve me poshte:

Ndërgjegje globale ka ndryshuar në mënyra që pasqyrojnë një komuniteti më të integruar globale bërë e mundur nga infrastruktura komunikimet e internetit dhe internet-komunikimit. Shkencë dhe terren Akashic nga Ervin Laszlo është leximi i mirë në qoftë se një ka një mendje të hapur. Ne mund të shpresojmë se komuniteti global do të miratojë një forum më të hapur për diskutim në lidhje me ndërgjegjësimin, arsim, networking, dhe ndarjen e informacionit në internet.

Interneti ka qenë një zhvillim dramatik teknologjike që ka bërë ndryshimet e mundshme të shpejtë në vetëdijen globale. Ky ndryshim është unrivaled në historinë njerëzore dhe ndoshta vetëm krijimin e shtypit shtypjes në shekullin e 15 vjen afër me atë që po ndodh aktualisht. Dr Michale Salla na ka dhënë me të dhënat e mëposhtme për amerikane kronikë.

Ideja se ndërgjegje globale mund të ndryshojnë dhe evoluojnë nuk është e re që kjo është diçka që Tielhard de Chardin propozuar, dhe përfundimisht mori atë në telashe me autoritetet e Kishës Katolike. Pra, nëse ka pasur kohët e fundit disa ndërrime dramatike në vetëdijen globale, çfarë mund të jetë ngarje këtë?

Greg Bradden ka argumentuar se vetëdija e njeriut me të vërtetë mund të ndikojë në mjedis më të mëdha. Në librin e tij, Matrix Hyjnore (2008), Bradden argumenton se një fushë të madhe të energjisë kuantike ekziston në univers. Duke përdorur një varg të burimeve shkencore, ai arrin në përfundimin se "Hyjnore Matrix" është përgjegjës për të gjithë jetës në univers. Kjo krijon një kompleks feedback loop ku individët dhe universi janë të ndërlidhur, dhe mund të ndikojnë në njëri-tjetrin. Çfarë mendon dhe ndjen në një nivel individual mund dhe ka ndikuar ngjarjet më të madh të jashtëm. Bradden e punës në mënyrë të vendosur sugjeron se fenomene të mëdha galaktik si aktivitet diellore mund të ndikohen nga individ dhe mendimet e grupit. Me pak fjalë, ndërgjegje globale mund të ndikojnë në aktivitetin njollë diellore.

Për herë të parë që nga qershori 1913, nuk ka pasur aktivitet njollë diellore për një muaj të tërë. Aktivitet zero njollë diellore për gusht 2008 u parapri nga një mesatare prej vetëm tre sunspots për shtatë muajt e parë të vitit. Ky aktivitet të ulët diellore në kontrast me një mesatare prej njëqind apo më shumë sunspots muaj kur dielli hyn fazat më aktive të saj.

Mitch Battros dhe hulumtuesit të tjera diellore janë duke argumentuar se ne jemi dëshmitarë të qetë para se stuhia të asaj që do të jetë më i fuqishëm ciklin diellor në arkiv. Battros pretendon se diellore ciklit të 24 do të shkaktojë ndryshime të shumta në tokë dhe përçarje të njeriut në një shkallë të paparë që përkon me fundin e Mayan Calendar në vitin 2012.

Një projekt i Universitetit Princeton hulumtim ka treguar se ndikimi i madh globale ngjarjet në ndërgjegjen "kolektive" ose noosphere. Ngjarjet kryesore të tilla si vdekjen e Princes Dianna dhe Nënë Tereza, 911 sulm, tërmete të mëdha dhe ngjarje të tjera të rëndësishme ndërkombëtare kanë një ndikim të matshëm në vetëdijen globale.

Ideja se vetëdija mund të ndryshojnë realitetin fizik është gjetur në traditat mistike të ndryshme të tilla si parimet e hermetik që ishin praktikuar nga grekët e lashtë. Kjo ide u popularized nga Fritjoff Capra i cili ka shkruajtur Tao e fizikës në vitin 1974.

Fizikantë kuantike ishin të zbuluar se vëzhguesit e sjelljeve nën-atomike ishte një faktor për të kuptuar sjelljen e këtyre grimcave. Ky realizim hapi derën idenë se vetëdija ndikon në sjelljen e vëzhguar e grimcave nën-atomike.

Shkuarja nga nën-atomike në nivel qelizor, biolog Dr Bruce Lipton gjetur një marrëdhënie të drejtpërdrejtë midis shkakor ndryshime në ndërgjegjen individuale dhe shëndetin e qelizave. Në librin e tij më të mirë shitur, Biologjia e Besimit, Lipton përshkruan se si qelizat janë si Përfituesit televizor të vogël duke pritur për të stimujve mjedisore në programin e tyre. Midis programuesit kryesore mjedisore për qelizat tona është vetëdija jonë, e cila relays, me ndjenjat dhe mendimet, si qelizat janë të sillen. Shikime Lipton kanë fituar mbështetje të fuqishme në mesin e praktikantëve shëndetësor alternativ studjuar mendje-trup lidhje.

Një tjetër studiues i cili ka shqyrtuar një gamë të gjerë të burimeve shkencore, Lyn Mc Taggart, ka pohuar gjithashtu se një sasi e energjisë universale ekziston një fushë që individët mund të ndikojnë përmes vetëdijes. Në librin e saj, Synimi Experiment (2008), ajo pretendon se me qëllim pozitiv, grupe individësh mund të ndikojnë në mjediset e tyre dhe për të ndryshuar jetën e tyre. Ajo ka kryer një sërë eksperimentesh synimin që të ndihmojë të verifikojë se qëllimi pozitiv të grupeve të individëve duke u fokusuar mendimet e tyre mbi rezultatet e veçantë, mund të ndikojë në mënyrë dramatike ngjarjet rreth globit. Përsëri, hulumtimi i saj çon në mënyrë të vendosur në përfundimin se një lak kompleks reagime ekziston midis ngjarjeve diellore dhe vetëdijen globale. Nga grimcat nën-atomike dhe grimcat molekulare të ngjarjeve botërore, mund të konstatojmë se ka shumë kërkime shkencore duke treguar vetëdije njerëzore si një faktor i rëndësishëm në ndikimin e mjedisit të jashtëm.

Një përgjigje ofruar nga Mitch Battros është se ndërgjegjes globale është duke u ndikuar nga aktiviteti diellor. Si pasojë, shumë aktive 23 ciklin diellor që të përfundojë në korrik 2007, mund të ketë luajtur një rol të madh në evoluimin e ndërgjegjes njerëzore. Diellore Cikli maj 23 kanë shkaktuar një rritje në vetëdijen globale në sajë të faktit se miliona individë mund të keni gjetur veten e tyre që veprojnë në kapacitet të lartë. Efekti neto i aktivitetit rritur njollë diellore në vetëdijen e njeriut mund të ketë qenë një rritje në vetëdijen globale.

Një tjetër argument është se shumë kanë argumentuar se Toka dhe sistemi ynë diellor ka hyrë në një rajon të ri të galaktikë që e bën të mundshme një formë më të zhvilluar të ndërgjegjes globale. Kjo është referuar si rrip 'foton dhe kjo është thënë të jetë një rajon që ndikon frekuenca e Tokës, Dielli dhe planetet e tjera në sistemin tonë diellor. Teoricienë të tjerë kanë argumentuar se planin e sistemit tonë diellor ka ardhur në përputhje me thelbin e galaktik Rruga Kashta e duke ndikuar vetëdije globale. Të gjitha këto mund të jenë faktorët shtytës ndryshime në vetëdijen globale, por faktor i rëndësishëm ka qenë rritja e komunikimit menjëhershëm globale.

Dëshmi e një ndryshim dramatik në vetëdijen globale është zhvillimi i internetit dhe komunikimit global dhe kiber-komuniteteve kjo ka pjellë entitete. Shumë në mënyrë të konsiderueshme, interneti e ka bërë të mundur për komunitetet të ndajnë informacion dhe të marrin masa. Shihni më poshtë listën për lexuesit ...

Tjetër Turn gjuhësore? - Shqyrtimi nga Lawrence Kaye e `gjuhës, mendimit dhe ndërgjegjes: Ese në filozofike Psikologji 'nga Carruthers Peter.

Shoqata për studimin shkencor të ndërgjegjes - ASSC promovon kërkimore brenda shkencë njohëse, Neuroscience, filozofi, dhe disiplina të tjera relevante në shkencat dhe humane, të drejtuara në drejtim të kuptuar natyrën, funksionin, dhe mekanizmat themelor të ndërgjegjes.

Astro Biologjike Coenergetics - Një vështrim joortodoks në mendje, vetëdije dhe perceptimi.

Auditory Lidhja Experiment - shqyrton një dukuri e mendjes-ndërveprimit tru, i cili ndodh gjatë tranzicionit e zgjimit nga gjumi në vetëdijen.

Shkencë e trurit - Studime e ndërgjegjes, të zbulimit dhe autizmi. Nga neuroscientist Rodney Cotterill.

BrainMeta.com - site Komuniteti kushtuar për përshpejtimin e zhvillimit të Neuroscience përmes web-inisiativa te bazuara ofron një koleksion esesh filozofike mbi ndërgjegje dhe një forum.

Entitetet Të ndërgjegjshëm - konciz ilustruar përshkrimet dhe diskutimet e çojnë teoritë filozofike të ndërgjegjes, dhe i mirë-njohur eksperimentet e mendimit, dhe çështjet e ata ngrenë.

Përvoja Të ndërgjegjshëm, Ekzistenca dhe Sjelljes - Ese nga A. Randrup subtitruar "rëndësia e ndërgjegjes në jetën e njeriut".

Consciousness - Hyrja autorizuar Routledge Encyclopedia of Philosophy. Nga Eric Lormand të Universitetit të Miçiganit.

Ndërgjegjes dhe i personalitetit - Insajt në shkencë e vetëdijes nga perspektiva shumë: fizika, shkencë, mjekësi mendje-trup, psikologjia, spiritualiteti dhe fesë, dhe përvojave pranë vdekjes.

Ndërgjegje & Brain - Një bibliografi të gjerë Annotated e publikimeve të vetëdijes, me filozofët, neuroscientists, dhe psikologët.

Vetëdije dhe njohje - Qasja për të përmbajtjes së artikujve, udhëzimet e paraqitjes, dhe informacione abonim i revistës shkruar.

Ndërgjegjes dhe Experiential Psikologji - Seksioni i Shoqërisë Psikologjike britanik. Informacion mbi Seksioni, qëllimet dhe aktivitetet e saj, duke përfshirë edhe revistën e saj "ndërgjegjes dhe Experiential Psikologji".

Ndërgjegjes dhe Neuroscience - Letër nga Nobel i shquar Francis Crick dhe neuroscientist Cristof Koch.

Ndërgjegjes dhe Psychophysics - Me EGJ Eijkman, holandisht Mjekësi fizikan. Përmbajtja kryesore është një ese mbi "ndërgjegjes universale".

Ndërgjegje si një forcë aktive - Amy Lansky, një studiues në inteligjencën artificiale, argumenton kundër një shpjegim thjesht neurophysiological e vetëdijes.

Ndërgjegjes Dinamik dhe Realiteti së lirë do - Konceptet e ekzistencës, vetëdijes dhe ndërgjegjësimi si edhe si një zgjidhje për problemin e vullnetit të lirë.

Efikasitetin e ndërgjegjes dhe Psikologjike Theory: A Comment Short - Non-format zvogëlues të physicalism mund të jenë me ndikim, por Titi Rivas përpiqet për të treguar pse ata nuk duhet pranuar si e paqëndrueshme.

Eksplorimet në Mind, jesh dhe Realiteti - Të jesh, mendje, ndërgjegje ... ky është fokusi i këtij multi-faceted site. Site shtëpi ese në të cilën është qasje analitike, imagjinative dhe experiential.

Gaia Mind - faqe Pritja e një organizate, i cili mbështet hulumtim në natyrën e ndërgjegjes globale.

Teoria gjeometrik e ndërgjegjes - Një përpjekje për të shpjeguar ndërgjegjësimin në lidhje me gjeometri 4-dimensionale.

Geraint Ris Home Page - Neuroscience e vetëdijes. Shumë artikuj të botuar nga Ris Dr janë vënë në dispozicion këtu.

Global Consciousness Project - paraqet eksperimente shkencore rigoroze në ndërgjegje koordinuar nga Ekipi i Roger Nelson së në Princeton.

Honderich të ndërgjegjes si Ekzistenca - gazeta e parë e filozofit Ted Honderich mbi idenë se vetëdija perceptual është një lloj i ekzistencës së gjërave apo botë.

INACS Neuroscience dhe Instituti për Studime Ndërgjegje - Organizata hulumtuese fusha të tilla si mendje / tru / interface makinës, vetëdije anormal, dhe qartë ëndërruar.

Intuition - Kompetencat e saj dhe rreziqet - Një hyrje të kompetencave dhe rrezikun e intuitë, plus ese në lidhje dhe lidhje të hulumtuesit kryesor.

Gazeta e Studimeve ndërgjegjes. - Linqe të dobishme për Studime të ndërgjegjes, plus përmbajtjen dhe disa materiale nga ditar ...

Journal of Mind dhe Sjelljes - Një themeluar printoni ditar psikologji që shpesh boton artikuj mbi vetëdijen.

Mileniumit Light - Artikuj mbi marrëdhëniet e dritës me dukurinë e ndërgjegjes.

Misteri i Soul - paraqet një qasje praktike për misterin e ndërgjegjes.

Në Localization Minds '. - Ese sugjeruar se vëzhguesit janë vënë në lidhje operative apo shkyçje me ndodhitë përreth nga mocioni physiologically moduluar të grimcave të paidentifikuar microphysical.

Në mundësinë e Ligjeve që qeverisin Natyra e ndërgjegjes - Perceptual informacionit dhe studime vetëdijen.

Teoria kuantike Resonance - Një teori të unifikuar i madh e vetëdijes, të bazuar në misticizëm (kryesisht Kabala) dhe teoria kuantike.

Studim mbi Natyra e Global Consciousness - Përmbledhje e dy projekteve duke përdorur gjeneratorë të rastit ngjarje për të hetuar vetëdijen.

Shkenca dhe Filozofia e ndërgjegjes - Një qasje empirike për vetëdije duke përfshirë shqyrtimin e koncepteve filozofike dhe Neuroscience.

Shkencë e ndërgjegjes - Një teori të mendjes i vetëdijshëm, nga Norman Stubbs.

Studime për Consciousness - Studimi i ndërgjegjes, mendjen dhe njohje. Përmban shqyrtime të rregullta, ese dhe një bibliografi për temë.

Teoria e Unifikuar Realiteti - Steven Kaufman përpjekjeve për të treguar se burimi i vërtetë është një vetëdije universale që ne jemi në asnjë mënyrë i ndashëm nga ai burim, dhe kështu që në asnjë mënyrë me të vërtetë i ndashëm nga njëri-tjetrin ose çdo aspekt tjetër të realitetit.

Teoria unifikuar i sistemit nervor dhe Sjelljes - teori e re që merr konceptin matematikor të ndërveprimeve qelizave nervore si një formë e matematikës që lidh aktivitet nervor të psikologjisë.

Ancient Wisdom, me traditat gjetjet më të fundit në shkencë dhe Psikologji ".

Reality Virtual: Ndërgjegje Really shpjegoi - Një hipotezë radikal shkencore dhe zhvillimit në lidhje me origjinën e mendjes. Nga Jerome Iglowitz.

Pse efikasitetin e vetëdijes nuk mund të jetë i kufizuar në mendje - ese Titit Rivas 'argumenton se vetëdija në fund të fundit duhet të ketë një ndikim në botën fizike.

Unë shpresoj se ky informacion do të bëjë më të lehtë për të gjetur informacion mbi internet dhe në një bibliotekë. Është bërë hulumtimet e mia më të lehtë kështu që vendosa të marrë mundësi për të nxitur të tjerët të temave të ngjashme që i gëzojnë. Mua më pëlqen të shkruarit, sepse si unë ndaj unë të rritet miq të rinj që ndajnë njohuritë e tyre dhe fjalët e diturisë. Ne jemi të ndarë dhe ende një të tillë.

Burimi: Tereza Thurmond J. Morris

Shih gjithashtu: Ndërgjegje, Global Consciousness, Temat e ndërgjegjes, Dean Radin (videos)

Related News

Komentet e Anetareve
Posted at 01-27-2009 afër kumalak1
Wow artikull kaq shumë interesant, aq shumë energji duhet të ketë qenë vendosur në të, siç shkon duke thënë, me një mendje të hapur shumë mund të mësohet. Ju falënderoj për të gjetur informacion kaq të mëdha mbi këtë temë,

juaji sinqerisht komunitetit vetmi anëtar
Posted at 09-21-2009 afër ladyboss
Job Openings Në Hotel London Mbretëria e Bashkuar
Faqja e internetit në: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Adresa: 68-70 Queensborough Terrace
W2 3SH Londër, Mbretëria e Bashkuar
Metro: Queensway
Kërkuan numrin e punëtorëve Needed: 32
Dashur kandidate, Hope this mail arrin ju në qejf dhe shëndet të mirë. Pas
duke parë profilin tuaj në gji përbindësh Naukri.com dhe ne do të dëshironim për të diskutuar një mundësi për ju në punë tonë
kompania. Në qoftë se interesuar, ju mund të telefononi në +44 703 182 5202 ose e-mail Largohu PL tonë në hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk për diskutimet.Ndërkohë Departamenti i mëtejshëm i Burimeve Njerëzore i Hotele Troy Britani të Madhe është në kërkim të higly punëtorëve të kualifikuar, menaxhimin e katit të Troy Hotel do të ndihmojë çdo aplikanti të suksesshëm për të marrë viza dhe leje punë për hyrjen tuaj në Londër. konsideratë është dhënë për punëtorët me përvojë shumë të kualifikuar në pozitë ekzekutive dhe administrative me 4-5 vjet përvojë me B. Sc, MCA, certfificates diplomës. / ekzekutive administrative, ekzekutive kontabilist, It Engeneers / Teknik / e shitjes ekzekutiv / ekzekutiv Frontit zyra / headWaiters / menaxher FOB / koordinatorët Event / Financave / Engeneers programe kompjuterike dhe rrjeteve, stafi i mirë me përvojë për të gjitha nivelet në të gjitha departamentet e pesë yje
mirësi të na kontaktoni përsëri me certifikatat e plotë (CV) tuaj dhe të butë kopje në Word Formati i të departamentit tonë të rekrutimit për lexim më tej.
Gerald Cubble
Hotel Humanitare (Publiciteti Officer)
Maria Hollins (menaxher Vende
Troy Hotel, 68-70 Queensborough Terrace London W2 3SH, UK ©
Page 1 i 1

Te gjitha kohët janë në GMT. Ora tani është 06:27.

vB Enterprise Translator nga NLP-er