Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > News > Global Oneness
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Naslov

Jonas1

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Please contact me! ...

RSS Feed

Member Login

Vaša Možnosti
Global zavesti na način, je podobno uporabo našega uma in intuicije kot telepatske pošiljatelja in prejemnika. To je naš nov način življenja in razmišljanja. Sem fizično moral naučiti, kako zaustaviti desni strani moje možgane. Bil sem tako odprta za prihajajoče dražljaje

Global Consciousness - vsi za enega - eden za vse
By:  Theresa J. Thurmond Morris

Globalna zavest informacij je verjetno najširše eno temo lahko raziskave. Televizijski seriji "KI", je igral v Kanadi in sem slišal besedo sprejeti kot tisti, ki je bodisi contactee ali abductee. To je bil del naše globalne zavesti o paranormalne intuicije informacij. Mi zapustiti zemlje prej ali slej s tem, kar smo se naučili o življenju. Težko je verjeti globalne zavesti bila približno v 15. stoletju. Težko je verjeti, da so bile zgrajene piramide, kot samo grobov. Pravzaprav so bili označevala iz vesolja triangulacije.

Occam's Razor, ne Akkam Razor's. Od of William Occam, 15th Century znanstvenik. "Subjekti, ki se ne pomnoži po nujnosti." Smo se naučili deliti in skrbeti vse, čeprav smo le eno fizično bitje učenja, da razmišljajo kot posameznika kot eno življenje. Vsi smo del informacij, in kako je zaznati ne le zasnovana. Vsi smo povezani s pomočjo globalnih zavesti.

Mislil sem, da te informacije ni bilo dovolj pomembno, da se izgubi tako, sem vključila v članku za moje bralce, da dodate na svoje podatke. Lahko preživijo urah, dnevih, tednih, mesecih in raziskav ter s tem časa, da zberejo podatke, je zastarel in je že čas, da se premaknete na najnovejše novice in informacije. Vsi imamo prednosti.

Kot, da nisem duhovno in intelektualno kvantni fizik, sem mislil, ta seznam bi stimulirali ali woo v drugih, saj reeled me v globlje misli in research.Thanks vsem, tam zunaj, ki poskušajo razumeti moje komunikacije.

Hotela sem napisati članek, ampak do takrat, ko sem našel toliko informacij, ki jih je prevzel celoten drugi člen kotacijo, vendar smo lahko dodali lastnega mnenja, kot bralce.

Internet podatki res pomaga vse nas v svetovni zavesti in zato moramo ohraniti to odprt za ves svet. Obstaja toliko informacij, da ne vidim, kako se lahko vsakdo odloči za eno veliko. Všeč mi je vklopiti v celoten Akashic področju in se nanašajo čisto znanje kot je dostop do interneta brez uporabe fizične izdelke.

Global zavest na način, kot je uporabo našega uma in intuicije kot telepatske pošiljatelja in prejemnika. To je naš nov način življenja in razmišljanja. Fizično sem moral naučiti, kako zaustaviti desni strani moje možgane. Bil sem tako odprta za prihajajoče dražljaje ves čas, da se bo potrebno naučit, da se osredotoči. Tako sem vadili tako kot sem se uporabljajo za prakso, odpiranje višje ravni uma in misli občutek in dohodnih podatkov. To je praksa, kot vse v življenju. Sedaj, z interneta nimamo na uporabo naših možganov za dostop do shranjenih podatkov toliko, kot smo v zadnjih sto letih na Zemlji. Še vedno uživati stari šaman zdravilec prerokba usposabljanje starih šol skrivnost. Sem začel Ancient Mystery šol na Havajih leta 1990 in poučuje psihično prebujanju razrede. Sem seveda nadaljeval moje psihično usposabljanje. Moj usposabljanje je bila preiskav in varnost poslovanja. Naučil sem se, da se moje intuitivne kognitivne sposobnosti razmišljanja na moje preiskave. Zdaj, jaz sem zabavo, vendar so se nehali tem osebno odčitkov zaradi svetovnem merilu energetskih sprememb. Zdaj pa sem začel vnebohoda Center na internetu sem vlak in druge s korespondenco.

Ovojni naši možgani okoli informacije lahko duševno izčrpen, in posebej za študenti. Spodaj najdete informacije in raziskav ustvaril različnih avtorjev in raziskovalcev. I zbrati spodaj odlomkih in seznamov, saj le vrh ledene gore. Imamo toliko informacij, da bi bilo treba deliti. To je predmet, da bi morali vse raziskave. To je nekaj svetlobe branje za tiste, zanima ščetkanjem gor na enem od mojih najljubših temah, da otroci danes "plug in".

Dr Michael Salla je mednarodno priznan učenjaka v mednarodni politiki, reševanje sporov, ameriška zunanja politika in novega področja "exopolitics". Je avtor / urednik pet knjig. Michael Salla popolno Biografija in seznam izdelkov, ki se lahko raziskujejo in berejo pod avtorjevim imenom tukaj na www.AmericanChronicle.com. Dr Salla je zelo inteligentna in vam priporočam, svoje raziskave in knjig, ki temeljijo na njegovih člankov o ameriški Kronika katerem se te informacije spodbuja odlomkov dr Salla in reference drugih sledi:

Globalna zavest je premaknilo na načine, ki odražajo bolj integrirane globalne skupnosti, ki ga omogoča komunikacijske infrastrukture interneta in spletnih komunikacij. Znanost in Akashic polja, ki jih Ervin Laszlo je dobro branje, če je odprt um. Lahko upamo, da bodo globalne skupnosti sprejme bolj odprt forum za razpravo o ozaveščenosti, izobraževanje, mreženje in izmenjavo informacij na internetu.

Internet je bil dramatičen tehnološkega razvoja, ki omogoča hitre spremembe v svetovnem zavesti. Ta sprememba je brez tekmeca v človeški zgodovini in morda le vzpostavitev tiskarskega stroja v 15. stoletju pride blizu temu, kar je trenutno pojavljajo. Dr Michale Salla so nam z informacijami o nadaljevanju American Chronicle.

Zamisel, da lahko globalne spremembe in razvijati zavest ni nekaj novega, saj to je nekaj, kar Tielhard de Chardin predlagal, in na koncu sem ga v težave z organi katoliško cerkvijo. Torej, če so bili pred kratkim nekaj dramatičnih premikov v svetovni zavesti, kar je mogoče to vožnjo?

Greg Bradden je trdil, da lahko človeške zavesti dejansko vpliva večjih okolje. V svoji knjigi, The Divine Matrix (2008), Bradden trdi, da veliko energije, kvantni področju obstaja v vesolju. Uporaba različnih znanstvenih virov, ugotavlja, da je "Divine Matrix" se odziva na vse življenje v vesolju. To ustvarja zapleteno povratne zanke v kateri posamezniki in vesolja, so med seboj povezani, in lahko vplivajo ena na drugo. Kaj kdo misli in čuti na individualni ravni lahko in ne vpliva na večji zunanji dogodki. Delo Bradden je trdno kaže, da večjih galaktičnih pojavov, kot so mogoče aktivnosti Sonca vpliva posameznih skupin in misli. Skratka, lahko vplivajo na globalno zavest Sončnega pjega dejavnost.

Za prvič po juniju 1913, ni bilo Sončnega pjega dejavnost za cel mesec. Nič dejavnost Sončnega pjega za avgust 2008 je bilo pred povprečno le tri Sončevih peg v prvih sedmih mesecih leta. Ta nizka sončna aktivnost v nasprotju s povprečno sto ali tako Sončevih peg na mesec, ko Sonce preide v bolj aktivni fazi.

Mitch Battros in drugi raziskovalci so sončne trdil, da smo priča mirno pred nevihto, kaj se bo najmočnejši sončni cikel na zapis. Battros trdi, da bo Solar Cycle 24 povzročita vsesplošno zemeljskih sprememb in človeškega motnje v neverjetnem obsegu, ki sovpada s koncem Mayan koledar leta 2012.

Raziskovalni projekt univerze Princeton je pokazalo, da velik vpliv svetovnih dogodkov na "kolektivni zavesti" ali noosphere. Ključni dogodki, kot so smrti princev Dianna in Mati Tereza, 911 napad, večji potresi in drugih pomembnih mednarodnih dogodkih imajo merljivi vpliv na globalno zavest.

Ideja, da se zavest spremeni telesno stvarnost je mogoče najti v različnih mistično tradicijo, kot Hermetic načela, ki so ga prakticirali antični Grki. Ta zamisel je bila praška, ki ga Fritjoff Capra, ki je napisal Tao za fiziko leta 1974.

Kvantni fiziki so bili odkriti, da opazovalec sub-atomski vedenje je bil dejavnik pri razumevanju obnašanja teh delcev. Ta izvedba je odprl vrata za idejo, da zavest vpliva na vedenje opazili sub-atomski delci.

Going od sub-atomski na celični ravni, biolog Dr Bruce Lipton ugotovila neposredne vzročne povezave med spremembami v posameznih zavesti in zdravje celic. V svoji najbolj prodajane knjige, Biology of Belief, Lipton opisuje, kako so celice, kot so majhne televizijskih sprejemnikov čaka okoljske dražljaje, da jih program. Med ključnih okoljskih programerje za naše celice, je naša zavest, ki releji, skozi občutke in misli, kako celice, da se obnašajo. Ogledov Lipton je pridobil močno podporo med izvajalci zdravstvenih raziskovanje alternativnih um-telo povezavo.

Drug raziskovalec, ki je obširno pregledala vrsto znanstvenih virov, Lyn Mc Taggart, je tudi trdil, da je univerzalna energija kvantni področju obstaja, ki lahko vplivajo na posameznike, s pomočjo zavesti. V svoji knjigi, Namera Experiment (2008), ona trdi, da s pozitivno namero, lahko skupine posameznikov vpliva njihovo okolje in spremenili svoje življenje. Ona je izvedla vrsto poskusov nameri, ki pomagajo, da se preveri, pozitivni namen skupine posameznikov s poudarkom svoje misli predvsem na rezultate, lahko močno vplivajo na dogodke po vsem svetu. Tudi njene raziskovalne trdno vodi do zaključka, da zapleteno zanko povratnih informacij obstaja med sončne dogodki in globalne zavesti. Od sub-atomski delci in molekularni delci na svetovne dogodke, lahko zaključimo, da je veliko znanstvenih raziskav, ki kažejo na človeške zavesti, kot pomemben dejavnik pri vplivu na zunanje okolje.

En odgovor, ki ga Mitch Battros je, da je globalno zavest se vpliva aktivnosti Sonca. Zato je zelo aktivna 23 sončni cikel, ki se lahko konča v juliju 2007, so imeli pomembno vlogo pri razvoju človeške zavesti. Solar Cycle 23 maj povzročili dvig svetovne zavesti zaradi dejstva, da lahko na milijone posameznikov, so se znašli, ki delujejo na višjih zmogljivosti. Neto učinek povečane Sončnega pjega delovanja na človeški zavesti lahko bilo zvišanje globalne zavesti.

Drugi argument je, da mnogi so trdili, da Zemlja in naš sončni sistem se je začel nov regijo galaksije, ki omogoča bolj razvila oblika globalne zavesti. To je bilo navedeno kot "fotona pas", in je trdil, da je treba regije, ki vpliva frekvence Zemlje, Sonca in drugi planeti v našem sončnem sistemu. Drugi teoretiki so trdili, da ravnina našega sončnega sistema se je začela prilagajanje galaktičnega jedra Rimske ceste in s tem vpliva na globalno zavest. Vse to lahko dejavnike, ki spodbujajo spremembe v svetovni zavesti, vendar instrumentalni dejavnik je bila rast v trenutni svetovni komunikacij.

Dokaz za dramatično spremembo globalne zavesti, je razvoj interneta in globalnih komunikacij in kibernetičnih skupnosti je to ikrnica subjektov. Še bolj pomembno je, internet je omogočil, za skupnosti, za izmenjavo informacij in ukrepanje. Glej spodaj za seznam bralcev udobje ...

Še Linguistic Turn? - Pregled po Kaye Lawrence of Language ", misli in zavesti: esej v Philosophical Psychology" Peter Carruthers.

Društvo za znanstveno študijo o zavesti - ASSC spodbuja raziskave v kognitivni znanosti, nevrologijo, filozofijo, in drugih ustreznih strok v znanosti in humanističnih ved, usmerjeni k razumevanju narave, funkcijo, in mehanizmov zavesti.

Astro Biološki Coenergetics - nekonvencionalne pogled na um, zavest in dojemanje.

Auditory Binding Experiment - explores fenomen uma-možganov interakcije, ki se zgodi v času prehoda prebuja iz spanca v zavesti.

Brain Science - Študije zavesti, inteligence in avtizem. Od neuroscientist Rodney Cotterill.

BrainMeta.com - Community site namenjen pospeševanju razvoja nevroznanosti prek spletnih pobude ponuja zbirko filozofskih esejev v zavesti in forum.

Subjekti, ki se zavedajo - Concise ponazarja opise in razprave o vodilnih filozofskih teorij zavesti, in znane misli poskusih, in vprašanja, ki jih dvigniti.

Conscious Izkušnje, Obstoj in vedenje - esej, ki ga A. Randrup podnaslovom "Pomen zavesti v Human Life".

Zavest - Vpis naročila za Routledge Encyclopedia of Philosophy. Z Eric Lormand z University of Michigan.

Consciousness & Osebnost - vpogled v znanost zavesti iz mnogih vidikov: fizika, znanost, um-telo medicine, psihologije, duhovnosti in vere, ter izkušnje blizu smrti.

Consciousness & Brain - označeni obsežno bibliografijo publikacij o zavesti, ki ga filozofi, nevroznanstveniki, in psihologi.

Zavest in Cognition - Dostop do povzetkov člankov, predložitev smernic, in naročnine informacije tiskanje revije.

Zavest in izkustvenega Psihologija - oddelek British Psychological Society. Informacije o oddelku, njegove cilje in dejavnosti, vključno s revije "Zavest in izkustvenega Psychology".

Zavest in Neuroscience - knjigi Nobelov nagrajenec Francis Crick in neuroscientist Cristof Koch.

Zavest in Psychophysics - Z EGJ Eijkman, nizozemski Medical Fizik. Glavna vsebina je esej o "Zavest Universal".

Zavest kot Active Force - Amy Lansky, raziskovalec v umetna inteligenca, trdi pred izključno nevrofiziološke razlage zavesti.

Dynamic Zavest in Reality of Free Will - Concepts obstoja, zavesti in zavest, kot tudi rešitev za problem svobodne volje.

Učinkovitost zavesti in psychological theory: Kratek komentar - Non-reduktivno oblike physicalism lahko vpliv, vendar Titus Rivas poskuša pokazati, zakaj bi jih bilo treba zavrniti kot nepovezano.

Odkritja v Mind, Being in realnost - Being, um, zavest ... to je tema te večplastne mestu. Stran hiše eseje, v katerih je analitični pristop, domiselne in doživljajsko.

Gaia Mind - Naslovna stran organizacije, ki podpira raziskave na globalni značaj zavesti.

Geometric Theory of Consciousness - poskus razložiti zavest v smislu 4-dimenzionalno geometrijo.

Geraint Rees Domača stran - nevrologijo zavesti. Mnogi objavljeni članki, ki jih dr Rees so na voljo tukaj.

Global Consciousness Project - Presents znanstveno natančne poskusov na zavesti, ki jo usklajuje skupina Roger Nelson je na Princetonu.

Zavest o Honderich kot Obstoj - Prva dokumentov filozof Ted Honderich na idejo, da zaznavnih zavest vrste obstoju stvari, ki so svet.

INACS Inštitut za nevrologijo, Consciousness Studies - Organizacija raziskovanje področja, kot so um / možgani in strojem, netipična zavesti in lucidnega sanjam.

Intuicija - njene pristojnosti in nevarnosti - uvod v pristojnosti in nevarnosti za intuicije, plus related esejev in povezave do vodilnih raziskovalcev.

Journal of Consciousness Studies. - Koristne povezave na Consciousness Studies, ter vsebino in nekatere snovi iz revije ...

Journal of Mind and Behavior - ustanovljena natisni psihologije revija, ki se pogosto objavlja članke o zavesti.

Light tisočletja - Članki o odnosu svetlobe za pojav zavesti.

Mystery of Soul - Presents praktičen pristop k skrivnost zavesti.

Na Localization Minds ". - Esej, ki kažejo, da so opazovalci dana v izvedbenem povezavo ali odklop z dogodki, ki jih obdaja fiziološko modulirani gibanje neznanih microphysical delcev.

Na Možnost zakonov, ki urejajo Nature of Consciousness - zaznavnih informacij in študij zavesti.

Quantum resonanca Theory - grand enotno teorijo zavesti, ki temelji na misticizma (predvsem Kabala) in kvantno teorijo.

Raziskave Global Nature of Consciousness - Synopsis dveh projektov, ki uporabljajo generatorje naključnih primeru, da razišče Consciousness.

Philosophy of Science & Consciousness - empirične pristop k zavesti vključno s pregledi filozofske koncepte in nevroznanosti.

Science of Consciousness - teorija zavestnega uma, ki ga Norman Stubbs.

Študije o Zavest - Študija zavesti, uma in spoznavanja. Vsebuje redne preglede, esejev in bibliografijo na to temo.

Reality Unified Theory - Steven Kaufman poskuša dokazati, da je vir realnosti je univerzalna zavest, da smo se v ničemer ne loči od tega vira, in zato na noben način resnično ločiti eno od druge, ali kateri koli drugi vidik realnosti.

Unified Teorija živčnega sistema in vedenje - Nova teorija, da ima matematični pojem interakcije živčne celice kot oblika matematike, ki povezuje neural dejavnost psihologijo.

Ancient Wisdom tradicije z najnovejšimi ugotovitvami na področju znanosti in psihologije. "

Virtual Reality: Zavest Really Explained - radikalna znanstvene in evolucijski hipotezo o izvoru uma. By Jerome Iglowitz.

Zakaj učinkovitost zavesti ne more biti omejena na srce - esej Titus Rivas ", trdi, da je zavest, na koncu vplivajo na fizičnem svetu.

Upam, da te informacije bo olajšala iskanje informacij na internetu in v knjižnici. To je moje raziskave lažje zato sem se odločil, da bo priložnost za spodbujanje drugih podobnih temah, ki sem uživati. Uživam v pisni obliki, ker, kot sem jaz narašča delež novih prijateljev, ki si delijo svoje znanje in besede modrosti. Mi smo ločeni in še eno.

Vir: Theresa J. Thurmond Morris

Glej tudi: Consciousness, Global Consciousness, Consciousness threads, Dean Radin (video)

Sorodne novice

Trenutno ni nobenih pripomb.
Objavljeno ob 01-27-2009 pri kumalak1
Wow tako zelo zanimiv članek, toliko energije, mora biti dana v njem, ker pregovor pravi, z odprto srce veliko se lahko naučimo. Zahvaljujemo se vam za iskanje teh veliko informacij o tej temi,

S spoštovanjem Oneness skupnost člana
Objavljeno ob 09-21-2009 pri ladyboss
Job Openings In Hotel London Velika Britanija
Spletna stran na naslovu: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Naslov: 68-70 Queensborough Terrace
W2 3SH London, Velika Britanija
Metro: Queensway
Zahteval Potrebno število delavcev: 32
Spoštovani kandidat, Hope to sporočilo doseže ste v visoko žganja in dobrega zdravja. Po
videnje svoj profil na Naukri.com in pošasti zaliv bi radi razpravljali o zaposlitvenih možnosti za vas v naši
družba. Če zainteresirana, lahko pokličete na +44 703 182 5202 ali elektronski pošti na naš HR Odhod hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk za nadaljnje discussions.The Human Resource Department of Troy Hotels UK išče vrhunsko usposobljenih delavcev, tla upravljanje Troy Hotel bo pomagalo vsak uspešen vlagatelj dobiti vizumov in delovnih dovoljenj za svoj vstop v Londonu. pozornost je namenjena visoko izkušenih kvalificiranih delavcev v izvršilnih in upravnih stališče 4-5 let izkušnje z B. Sc, MCA, diploma certfificates. / upravno izvršilni, izvršni računovodja, It Engeneers / Technician / Sales Executive / Front urad izvajalsko / headWaiters / FOB manager / Event koordinatorji / Finace / Engeneers računalniško programsko opremo in povezovanje, no izkušeno osebje za vse ravni v vseh oddelkih od hotelov s petimi zvezdicami
prosimo, kontaktirajte nas nazaj z vaše polno (CV) in mehke potrdil kopijo v formatu Word zaposlovanje na naš oddelek za nadaljnji podatke.
Gerald Cubble
Hotel Humanitarna (Oglaševanje Officer)
Maria Hollins (Vacancy manager
Troy Hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Objavljeno ob 10-10-2009 pri paulinabalk
Vse, medtem ko sem bil začuden, kar bi pomenilo zavesti, je še ena Lari-Jumbo? Potem sem našel ture smislu zavesti v perspektivi, da zakon privlačnosti.

Za mene, zavest pomeni "Ob zavedanju" ali "Biti buden", kot je zakon privlačnosti pravi: »Tvoja želja je moj ukaz" v drugih besed, ki jih dobijo nazaj na vašo privlačnost. Kateri Zato moramo zavedati naše privlačnosti, bomo morda tudi privabi stvari, ki ne želimo, ampak še vedno mislim o njih, jih skrbi, se pogovorite o njih z drugimi besedami, zavestno ali nezavedno smo pritegniti, in smo dobijo več, potem rečemo: "Zakaj me ..."?. "Zakaj vedno jaz?". Odgovor je preprost, smo enostavno privlači in kot vedno prava atrakcija je svoje delo. Wink

Moramo se zavedati zavesti ali kaj smo pritegnili. Moramo pritegniti, kaj želimo in kako želimo videti sebe.

To je tisto, kar sem našel o zavesti doslej. Menim, da jaz še vedno potrebo, da pokrije milj razumeti pravi pomen zavesti. Njegovo resnično veliko pojma.

Več kot do zdaj, jaz bi rad, da vem kaj pomeni zavest, da vsak izmed vas.

Res, Law of Attraction mi je pomagal doseči zavesti, sem spoznal sebe več in bolje, ob istem času, sem imel Life Coaching, Vendar ni bilo vredno, vse najboljše jaz naučil, je prišel iz mojega notranjega jaza.

Thank You
Have a čudovit dan,
Paulina balk
Moskva
Page 1 od 1

All times are GMT. The time now is 09:11.

vB Enterprise Translator z NLP-er