Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Novinky > Global jednota
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Autor

Jonas1

Dúfam, že sa vám globálny jednotu spoločenstva ! Nejaké otázky? Prosím kontaktujte ma! ...

RSS kanál

Prihlásenie užívateľa

Vaše možnosti
Globálne vedomie - Paranormal intuitívne informácie

Globálne vedomie, a to spôsobom, je napríklad použitie našej mysle a intuície ako telepaticky odosielateľa a príjemcu. To je náš nový spôsob života a myslenia. Fyzicky som musel naučiť, ako vypnúť pravej strane môjho mozgu. Bol som tak otvorený pre prichádzajúce podnety
By:  Theresa J. Thurmonda Morris

Globálne vedomie informácie je pravdepodobne najširšiu tému možno výskumu. Televízne seriály "brať" hrá v Kanade, a počul som slovo prijímané ako ten, ktorý bol buď contactee alebo abductee. To bolo súčasťou nášho globálneho vedomie informácie o nadprirodzené intuície. Opúšťame Zemi skôr alebo neskôr s tým, čo sme sa dozvedeli o živote. Ťažko uveriť, globálne vedomie bola približne v 15. storočí. Ťažko uveriť, že pyramídy boli stavané ako hrobky len. V skutočnosti boli použité ukazovatele z vesmíru triangulácia.

Occamova britva, nie je Akka britva. Od William Occam, 15. storočí vedec. "Obstarávatelia nesmú byť násobí za nutnosť." Nás učia, ako zdieľať a starostlivosti o všetkom, aj keď sme len jeden fyzický je naučiť sa myslieť ako jednotlivca ako jeden život. My všetci sme súčasťou informácií a ako je vnímaný nielen otehotnela. My všetci sme pripojení cez globálne vedomie.

Myslel som, že táto informácia nie je natoľko dôležitá, aby sa stratil, takže som zahrnula do článku pre svojich čitateľov pridať do svojich dát. Jeden môže stráviť hodiny, dni, týždne, mesiace a robí výskum a čase informácie zostavované je už zastaraná a je čas prejsť na najnovšie správy a informácie. My všetci máme silné.

Je, že nie som duchovný a intelektuálny kvantový fyzik, myslel som, tento zoznam bude stimulovať alebo prehovárať, pretože ostatné v navinutých mi do hlbšej myšlienky a research.Thanks všetkým tým, ktorí tam snažiť pochopiť moju komunikáciu.

Chcel som napísať článok, ale v čase, keď som zistil toľko informácií, ktoré prevzal celý ďalší článok, ale zoznam môžeme pridať vlastné názory, ako čitatelia.

Internetový informačný naozaj pomáha nám všetkým v globálnej vedomie, a to je dôvod, prečo potrebujeme, aby si to otvorený celý svet. Tam je toľko informácií, že nechápem, ako niekto môže rozhodnúť o jednej veľkej. Páči sa mi byť zapojený do celej Akashic oblasti a týka čistej vedomosti, ako je prístup k internetu bez nutnosti použitia fyzickej výrobky.

Globálne vedomie, a to spôsobom, je napríklad použitie našej mysle a intuície ako telepaticky odosielateľa a príjemcu. To je náš nový spôsob života a myslenia. Fyzicky som musel naučiť, ako vypnúť pravej strane môjho mozgu. Bol som tak otvorený pre všetky prichádzajúce podnety celú dobu, že by som sa potrebovala naučiť sa sústrediť. Tak som cvičil, rovnako ako som cvičil otvorenie až do vyšších úrovní mysle a pocit myšlienky a nových informácií. Trvalo prax, ako všetko v živote. Teraz, s internetom nemáme používať náš mozog pre prístup k uloženým informáciám rovnako ako sme to urobili v posledných sto rokov na Zemi. Pořád si starý šaman liečiteľ veštba školenia dávnych tajomstvo škôl. Začal som starovekej Mystery škôl na Havaji v roku 1990 a učil psychickej prebudení tried. Ja samozrejme aj naďalej moje vlastné duševné vzdelávanie. Môj tréning bol vyšetrovania a bezpečnosti v podniku. Naučil som sa používať svoje intuitívne kognitívne myslenie môjho vyšetrovania. Teraz som já, ale baviť sa prestali robiť osobné čítaní kvôli globálnom meradle energetických zmien. Teraz som začal Nanebovstúpenie centrum na internete a trénujem ostatnými prostredníctvom korešpondencie.

Baliace náš mozog po celom informácie môžu byť psychicky vyčerpávajúci, a špeciálne pre študentov. Nižšie nájdete informácie a výskumu vytvorené rôznymi autormi a výskumných pracovníkov. I zostavené pod zostrihu a zoznamy len špičkou ľadovca. Máme toľko informácií, ktoré by mali byť zdieľané. To je téma sme mali všetci výskumu. To je nejaké ľahké čítanie pre záujemcov o kefovanie sa na jednom z mojich obľúbených tém, že deti dnes "plug in".

Dr Michael Salla je medzinárodne uznávaný odborník v medzinárodnej politike, riešenie konfliktov, americkej zahraničnej politike a nové pole 'exopolitics'. Je autorom / editor piatich kníh. Michael Salla Kompletný Životopis a zoznam predmetov, môžu byť preskúmané a čítať pod menom autora tu na www.AmericanChronicle.com. Dr Salla je veľmi inteligentný a doporučuji jeho výskum a knihy na základe svoje výrobky na americkom Kronika ktorým sa táto informácia podporuje úryvky Dr Salla a odkaz na iné takto:

Globálne vedomie posunula spôsoby, ktoré odrážajú viac integrovanej globálna komunita umožnený komunikačnú infraštruktúru internetu a kyber-komunikácie. Veda a Akashic pole Ervin Laszlo je dobré čítanie, ak má človek otvorenú myseľ. Môžeme dúfať, že globálna komunita prijme viac otvorené fórum pre diskusie o zvyšovanie povedomia, vzdelávanie, vytváranie sietí a zdieľanie informácií na internete.

Internet bol dramatický technický vývoj, ktorý umožnil rýchle zmeny v globálnom vedomie. Táto zmena je bezkonkurenčné v celej ľudskej histórii, a snáď len zavedenie kníhtlače v 15. storočí sa blíži, čo je v súčasnej dobe dochádza. Dr Michale Salla nám poskytol informácie nižšie na americkej Chronicle.

Myšlienka, že globálne vedomie môže meniť a vyvíjať, nie je nová, pretože to je niečo, čo Tielhard de Chardin navrhla, a nakoniec ho dostali do problémov s orgánmi katolíckej cirkvi. Takže v prípade, že boli v poslednej dobe nejaké dramatické posuny v globálnom vedomie, čo by mohlo byť vodičský to?

Prvýkrát od júna 1913, nedošlo k žiadnej slnečnej aktivity na celý mesiac. Nula slnečnej aktivity za august 2008 predchádzalo v priemere len tri slnečných škvŕn za prvých sedem mesiacov roka. Toto nízke slnečnej aktivity v rozpore s priemerom stovke slnečných škvŕn za mesiac, kedy slnko vstupuje do svojej ďalšej fázy aktívny.

Mitch Battros a ďalšie solárne vedci tvrdia, že boli sme svedkami pokoj pred búrkou, čo bude najvýkonnejší slnečný cyklus v zázname. Battros tvrdí, že 24. slnečný cyklus spôsobí rozsiahle zmeny, krajinu a ľudským narušenie v nebývalej miere, že sa zhoduje s koncom mayského kalendára v roku 2012.

Princeton University výskumný projekt ukázal, že veľké svetové udalosti vplyv na 'kolektívne vedomie' alebo noosphere. Kľúčové udalosti, ako je úmrtie kniežat Dianna a Matky Terezy, 911 útok, veľké zemetrasenie a ďalších významných medzinárodných udalostí, ktoré majú merateľný vplyv na globálne vedomie.

Myšlienka, že vedomie môže zmeniť fyzickú realitu sa vyskytuje v rôznych mystických tradícií, ako je hermetické princípy, ktoré boli realizovaná starí Gréci. Táto myšlienka bola propagovaná Fritjoff Capra, ktorý napísal Tao fyziky v roku 1974.

Kvantovej fyziky bolo zistenie, že pozorovateľ sub-atómová správania bol faktor v pochopenie správania týchto častíc. Táto realizácia otvoril dvere k myšlienke, že vedomie má vplyv na pozorované správanie sub-atómovej čiastočky.

Iný bádateľ, ktorý intenzívne preskúmala rad vedeckých zdrojov, Lyn Mc Taggart, tiež tvrdil, že univerzálne kvantovej energetické pole existuje, ktoré jednotlivci môžu ovplyvňovať prostredníctvom vedomia. Vo svojej knihe The Intention Experiment (2008), keď tvrdí, že napriek pozitívnym úmysel, že skupiny jednotlivcov ovplyvniť ich prostredie a zmení ich životy. Ona urobila niekoľko experimentov, ktoré chce pomôcť overiť, že pozitívny zámer skupiny osôb so zameraním svoje myšlienky na konkrétne výsledky, môže zásadne ovplyvniť dianie okolo sveta. Opäť ju pevne výskum vedie k záveru, že komplexné spätnej väzby existujú medzi slnečnej udalosťami a globálne vedomie. Od náhradníka-atómovej čiastočky a molekulárnej častice na globálnej udalosti, môžeme vyvodiť záver, že je oveľa vedecký výskum ukázal na ľudské vedomie ako dôležitý faktor pri ovplyvňovaní vonkajšieho prostredia.

Jednou z odpovedí Mitch Battros je, že globálne vedomie je ovplyvnená slnečnou aktivitou. V dôsledku toho vysoko aktívny 23 slnečný cyklus tým účelom v júli 2007, môžu hrať významnú úlohu pri vývoji ľudského vedomia. 23. slnečného cyklu mohlo spôsobiť nárast globálnej vedomie na základe skutočnosti, že milióny jednotlivcov môže mať ocitli pôsobiace na vyššiu kapacitu. Čistý vplyv zvýšenej slnečnej aktivity na ľudské vedomie môže byť nárast globálnej vedomie.

Ďalším argumentom je, že mnohí tvrdili, že Zem a našej slnečnej sústavy vstúpila do novej oblasti galaxie, ktorý umožňuje väčšiu vyvinul formu globálne vedomie. To bolo len 'fotón pás', a to bolo argumentoval, že je oblasť, ktorá ovplyvňuje frekvencia Zeme, Slnka a iných planét v našej slnečnej sústave. Ostatné teoretici argumentovali, že rovina našej slnečnej sústavy má prísť do vyrovnania s galaktického jadra Mliečnej dráhy a tým ovplyvňuje globálne vedomie. Všetky tieto faktory môžu byť zmeny v globálnej vedomie, ale inštrumentálne faktorom bol rast v okamžitej globálnej komunikácie.

Doklady o dramatický posun v globálnej vedomie je rozvoj internetu a globálnych komunikácií a kyber-komunity to splodil subjektov. Ešte dôležitejšie je, internet umožnilo pre spoločenstvo s cieľom zdieľať informácie a prijať opatrenia. Pozri nižšie uvedený zoznam pre čitateľa pohodlie ...

Another Turn Jazyková? - Review: Lawrence Kaye z "jazyka, myslenie a vedomie: Esej do psychológie Filozofickej 'Peter Carruthers.

Združenie pre vedecké štúdium vedomie - ASSC podporuje výskum v rámci kognitívne vedy, neurovedu, filozofie a ďalších relevantných disciplín v a humanitných vied, smerujúce k pochopeniu charakteru, funkcií a mechanizmov vedomie.

Astro Biologické Coenergetics - netradičný pohľad na myseľ, vedomie a vnímanie.

Sluchové Väzba Experiment - rozoberá fenomén myseľ-mozog interakcie, čo sa deje pri prechode z prebudení zo spánku do povedomia.

Brain Science - Štúdia vedomie, inteligencia a autizmom. Od neurológ Rodney Cotterill.

BrainMeta.com - Spoločenstvo stránka venovaná urýchleniu vývoja neurověd prostredníctvom on-line iniciatívy ponúka zbierku filozofických esejí cez vedomie a fórum.

Vedomé jednotky - Krátky ilustrovaný popis a diskusia popredných filozofických teórií vedomia, a dobre-známy myšlienkové experimenty, a problémy, ktoré vyvolávajú.

Skúsenosti pri vedomí, Existencia a správanie - Esej A. Randrup podtitulom "Význam vedomia v ľudskom živote".

Vedomie - Vstup na zákazku pre Routledge Encyclopedia of Philosophy. Eric Lormand z University of Michigan.

Vedomie & Osobnost - nahliadnutie do vedy o vedomie z mnohých hľadísk: fyzika, veda, myseľ-telo medicína, psychológia, duchovno a náboženstvo, a blízko-zážitky smrti.

Vedomie & The Brain - rozsiahly anotované bibliografia publikácií na vedomie, filozofmi, neurológov a psychológov.

Vedomie a poznanie - Prístup k abstrakty článkov, podávanie pokynov, a informácie o predplatnom na tlač časopisu.

Vedomie a skúsenostné psychológia - sekcie British Psychological Society. Informácie o oddielu, jeho cieľov a aktivít, vrátane jeho časopisu "Vedomie a skúsenostné psychológie".

Vedomie a Neuroscience - knihy nositeľa Nobelovej ceny Francis Crick a neurológ Cristof Koch.

Vedomie a Psychophysics - Do EGJ Eijkman, holandský lekársky fyzik. Hlavný obsah je esej o "univerzálne vedomie".

Vedomie ako aktívny Force - Amy Lansky, výskumník v odbore umelej inteligencie, argumentuje proti čisto neurofyziologické vysvetlenie vedomie.

Dynamic Vedomie a realita Slobodná vôľa - Pojmy existencie, vedomia a povedomia, rovnako ako riešenie problému slobodnej vôle.

Účinnosť vedomie a psychologické teórie: Stručný komentár - Non-redukčný formy physicalism môže byť vplyv, ale Titus Rivas snažia ukázať, prečo by mali byť zamietnuté ako prerušovaný.

Výskumom v mysli, bytia a reality - bytia, myseľ, vedomie ... to je zameranie tohto multi-site tvárou. Site domov eseje, v ktorom je analytický prístup, nápadité a skúsenostné.

Gaia Mind - Úvodná stránka organizácie, ktorá podporuje výskum v oblasti globálneho charakteru vedomie.

Geometrická teória vedomia - pokus vysvetliť vedomie, pokiaľ ide o 4-rozmerné geometrie.

Geraint Rees Home Page - neurovedu vedomie. Mnoho publikovaných článkov Dr Rees sú k dispozícii tu.

Vedomie Global Projekt - Darčeky vedecky rigoróznej skúšky na vedomie koordinuje tím Roger Nelson v Princetone.

Honderich na vedomie ako Existencia - Prvá dokumentov filozofa Honderich Ted je na myšlienku, že vedomie je percepčné typ existencie vecí či svet.

INACS Ústav pre neurovedy a vedomie štúdia - Organizácie výskumu takých oblastiach, ako myseľ / mozog / Machine Interface, anomálne vedomie a lucidní snívanie.

Intuícia - jeho právomoci a Perils - úvod do právomocí a nebezpečenstvo, intuície, plus súvisiacich esejí a odkazy na popredných výskumných pracovníkov.

Časopis vedomie Studies. - Užitočné odkazy na vedomie Studies, plus obsah a niektoré materiály z časopisu ...

Journal of Mind and Behavior - so sídlom psychológia tlač časopisu, ktoré často publikuje články na vedomie.

Light Millenium - články o vzťahu svetla k fenoménu vedomia.

Mystery of the Soul - Uvádza praktický prístup k tajomstva vedomia.

Na Lokalizácia Minds '. - Esej o tom, že pozorovatelia sú uvádzané v operatívnom spojenie alebo rozpojenie s okolitými udalosťami, ktoré fyziologicky modulovaný pohyb neznámych microphysical častíc.

Možnosť na zákony platné v podstaty vedomia - Perceptual informácie a vedomie štúdií.

Kvantová teória Resonance - veľké jednotnej teórie vedomie, založené na mysticizmu (predovšetkým Kabbalah) a kvantovej teórie.

Výskum na globálnej podstaty vedomie - Súhrn dvoch projektov, ktoré používajú generátory náhodných udalostí, aby preskúmala vedomie.

Veda a filozofia vedomia - empirický prístup k vedomie, vrátane hodnotenia filozofických koncepcií a neurovedy.

Veda vedomie - teória vedomej mysle, Norman Stubbs.

Štúdie na vedomie - Štúdium vedomia, mysle a poznania. Obsahuje pravidelné recenzie, eseje a literatúru na túto tému.

Reality Unified Theory - Steven Kaufman pokúša preukázať, že zdrojom realita je univerzálne vedomie, že sme v žiadnom prípade oddeliť od tohto zdroja, a tak v žiadnom prípade skutočne oddeliť od seba alebo akýkoľvek iný aspekt reality.

Jednotná teória nervového systému a správanie - Nová teórie, ktoré sa matematickú predstavou interakcie nervových buniek ako formu matematiky, ktorý spája nervovej činnosti na psychológiu.

Múdrosť dávnych tradícií s najnovšími poznatkami vo vede a psychológie ".

Virtual Reality: Vedomie Really Vysvetlenie - radikálne vedecké a evolučné hypotézy o pôvode mysle. Jerome Iglowitz.

Prečo môže účinnosť vedomie nesmie byť obmedzená na mysli - Titus Rivas 'esej tvrdí, že vedomie, musí mať v konečnom dôsledku vplyv na fyzický svet.

Dúfam, že táto informácia bude ľahšie vyhľadať informácie na internete a v knižnici. To sa môj výskum jednoduchšie, takže som sa rozhodol využiť príležitosti na podporu ďalších podobných tém, ktorá ma baví. Baví ma písať, pretože, ako som zdieľať rostu s novými priateľmi, ktorí zdieľajú svoje vedomosti a múdre slová. Sme samostatná a ešte jeden.

Zdroj:

Theresa J. Thurmonda Morris

Vedomie threads Theresa J. Thurmonda Morris

Pozri tiež: Vedomie, Globálneho vedomie, 01-27-2009, Wow tak veľmi zaujímavý článok, toľko energie, musia byť vytvorené na to, ako sa hovorí, s otvorenou mysľou veľa sa možno naučiť. Ďakujem vám za nájdenie takéhoto skvelé informácie na túto tému,

Súvisiace novinky

Členovia komentáre
Posted at S pozdravom jednoty člena komunity podľa kumalak1
Voľné miesta v Hotel Londýn Veľká Británia

Webových stránkach na adrese: www.troyhotellondon.co.uk
Posted at 09-21-2009 podľa ladyboss
TEL: +44 703 182 5202
Adresa: 68-70 Queensborough Terasa
W2 3SH Londýn, Veľká Británia
Metro: Queensway
Požadovaný počet pracovníkov Potrebný: 32
Vážení Kandidát, Hope this mail dosahuje ste v dobrej nálade a dobré zdravie. Po
vidieť svoj profil na Naukri.com a netvor priepasť by sme chceli prediskutovať pracovnú príležitosť pre Vás v našom
spoločnosť. Ak máte záujem, môžete volať na +44 703 182 5202 alebo e-mailom HR Odchod na hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk ďalšie discussions.The personálne oddelenie, Trója Hotely UK hľadá klientov vysoko kvalifikovaných pracovníkov, podlahy konania Troy Hotel pomôže každý úspešný žiadateľ získať víza a pracovné povolenie pre vstup do Londýna. pozornosť je venovaná vysoko skúsených kvalifikovaných pracovníkov vo výkonných a administratívnu pozíciu 4-5 rokov skúsenosti s B. Sc, MCA, diplom certfificates. / administratívne výkonné, účtovné výkonný, je Engeneers / Technik / Sales Executive / recepcia výkonné / vrchná / FOB manažér / Event koordinátor / Finace / Engeneers počítačového softvéru a sietí, No skúsených pracovníkov, pre všetky úrovne vo všetkých oddeleniach päťhviezdičkových hotelov
láskavo kontaktujte nás späť s plnou (CV) a mäkké kópie certifikátov v programe Word Formát na naše oddelenie náboru pre ďalšie zistenia.
Gerald Cubble
Hotel Humanitárna (Publicita Officer)
Maria Hollins (Vacancy manažér
Troy hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Maria Hollins (Vacancy manažér
Troy hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Posted at 10.10.2009 podľa paulinabalk
Celú tú dobu som premýšľal, čo by mohlo znamenať, vedomie, je to len ďalší Mumbo-Jumbo? Potom som našiel ture zmysle vedomie v pohľade na zákon príťažlivosti.

Pre mňa, vedomie znamená "Byť si vedomý", alebo "Byť nahor", ako je zákon príťažlivosti hovorí: "Vaše prianie je mi rozkazom", inými slovami ste dostal späť na svojej príťažlivosti. Čo je dôvod, prečo musíme byť vedomí svojej príťažlivosti, si dokonca môže priťahovať veci, ktoré nechceme, ale stále si o nich, starať sa o nich, hovorí o tom, inými slovami, vedome alebo nevedome sme priťahujú a my sú uvedené viac, potom my hovoríme: "Prečo ma ..."?. "Prečo vždy ja?". Odpoveď je jednoduchá, jednoducho priťahoval a ako vždy zákon príťažlivosti robil svoju prácu. Wink

Musíme si byť vedomia, alebo si vedomý toho, čo sme sa priťahujú. Musíme priviesť, čo chceme a ako chceme vidieť sami seba.

Viac ako teraz, rád by som vedel, čo robí vedomie znamená pre každého z vás.

Naozaj,

mi pomohol dosiahnuť vedomie, som spoznal sám seba viac a lepšie, zároveň som mal Zákon príťažlivosti , Ale to za to nestojí, všetko som sa dozvedela, najlepšie, prišiel z môjho vnútra. PrejavujúceHave a wonderful day,

Thank You
Paulina balk
Paulina balk
Moskva
Stránka 1 z 1

Zobrazený čas je GMT. Čas: 09:34.

vB Podnik Prekladateľ by NLP-er