Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...
Blogs
Recent Entries
Best Entries
Best Blogs
Blog List
Search Blogs
Automātiska Translations, ko
Google
:
Global nedalāmība Kopienas
>
Jaunumi
>
Global nedalāmība
Global apziņa - Paranormālās intuitīvās informācija
User Name
Remember Me?
Parole
Blogs
Raksti
Fotogrāfijas
Video
Noderīgi
FAQ
Memberlist
Today's Posts
Mark Forums Read
Chat Room
Quick News
Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums
Reģistrēties šeit
. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home
,
Sociālajām grupām
,
Blogs
,
Raksti
,
Fotogrāfijas
,
Video
,
Video Search
,
Contact Us
,
FAQ
,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem
Author
Jonas1
Ceru, ka jums patīk Global nedalāmība Kopienas
! Kādi jautājumi? Lūdzu, sazinieties ar mani! ...
RSS Feed
Saņemt jaunumus!
Member Login
User Name
Parole
Jūsu iespējas
Drukāt rakstu
E-pasts pants
Global apziņa - Paranormālās intuitīvās informācija
Global apziņas ceļš ir kā, izmantojot mūsu prātu un intuīciju kā telepātisko sūtītājs un saņēmējs. Tas ir mūsu jaunā dzīvesveida un domāšanas. Es fiziski bija lai uzzinātu, kā jāslēdz labo pusi manas smadzenes. Es biju tik atvērts ienākošo stimulu
By: Theresa J. Thurmond Morris
Global apziņa informācija, iespējams, plašāku tēmu Var pētniecību. Televīzijas seriāla "JĀŅEM" ir spēlē Kanādā un esmu dzirdējis vārdu atzīta par vienu, kas bija vai nu contactee vai abductee. Tas bija daļa no mūsu globālās apziņas par paranormāls intuīciju informāciju. Mēs atstāt zemi agrāk vai vēlāk ar to, ko mēs uzzinājām par dzīvi. Grūti noticēt globālās apziņas bija ap 15.gs.. Grūti noticēt, ka piramīdas tika uzceltas kā kapenes only. Faktiski tie rādītāju, ko izmanto no kosmosa triangulācijas.
Occam's Razor, nevis Akkam's Razor. No William no Occam, 15th Century zinātnieks. "Uzņēmumi nedrīkst reizināt pēc nepieciešamība." Mēs mācās dalīties un rūp visiem, pat ja mēs esam tikai vienā fiziskā ko mācīties domāt par personu kā vienu dzīvi. Mēs visi esam daļa no informācijas un kā tas tiek uztverts ne tikai uztverts. Mēs visi esam saistīti ar globālo apziņu.
Es domāju, ka šī informācija nebija pietiekami svarīgs, nav zaudējis tā, es to iekļāvuši rakstu par maniem lasītājiem, lai pievienotu savus datus. Viens var pavadīt stundas, dienas, nedēļas un mēnešus veicot pētījumus un laika informācija tiek apkopota tas jau ir novecojis un laiks pāriet uz jaunākās ziņas un informāciju. Mums visiem ir potenciāls.
Ir tas, ka es neesmu garīga intelektuālā un kvantu fiziķis, es domāju šo sarakstu varētu stimulēt vai bildināt citiem, kā tas krustspoļu mani dziļāku domu un research.Thanks visiem tiem, kas tur, kas mēģina saprast manu sakariem.
Es gribēju uzrakstīt rakstu, bet laikam atradu tik daudz informācijas tas paņēma visu priekšmetu sarakstu citiem, bet mēs varam pievienot mūsu pašu viedokļi lasītājiem.
Interneta informācija tiešām palīdz mums visiem pasaules informētībā un tas ir iemesls, kāpēc mums vajag, lai saglabātu šīs atvērta visai pasaulei. Tur ir tik daudz informācijas, ka es neredzu, kā ikviens var lemt par viena liela. Man patīk būt pieslēgts visa Akashic jomā un ir saistīti tīri zināšanas, piemēram, kam ir piekļuve internetam, neizmantojot fiziskus produktus.
Global apziņas ceļš ir kā, izmantojot mūsu prātu un intuīciju kā telepātisko sūtītājs un saņēmējs. Tas ir mūsu jaunā dzīvesveida un domāšanas. Es fiziski bija lai uzzinātu, kā jāslēdz labo pusi manas smadzenes. Es biju tik atvērts ienākošo stimulu visu laiku, man vajadzēja iemācīties koncentrēt. Tāpēc es praktizē tieši tāpat kā es mēdzu praksi atvērt augstāka līmeņa prāta un sajūtu, domas un ienākošo informāciju. Pagāja prakse kā viss dzīvē. Tagad, internets mums nav izmantot mūsu smadzenes, lai piekļūtu cik glabājas informācija, kā mēs to darīja pēdējo simts gadu laikā uz Zemes. Es joprojām baudīt vecais šamanis dziednieks Oracle apmācību seno mistēriju skolām. Es sāku Ancient Mystery skolu Hawaii 1990.gadā un mācīja psihiska pamošanās klasēm. Es, protams, turpināja savu psihisko apmācību. Mans apguve ir izmeklēšanas un drošības biznesā. Es uzzināju piemērot manu intuitīvo izziņas domāšanas prasmes, lai manu izmeklēšanu. Tagad es izklaidēt sevi, bet ir pārtraukuši darīt personas nolasījumiem dēļ globālā mērogā enerģijas izmaiņas. Tagad esmu sākusi Debesbraukšanas Center internetā, un es vilcienu citās, izmantojot saraksti.
Iesaiņošanas mūsu smadzenes ap informācija ir garīgi izsmeļošs, un speciāli koledžu studentiem. Lūdzu, skatiet turpmākos informācija un izpēte, ko rada dažādu autoru un pētniekiem. Es apkopoti zemāk fragmentāri un sarakstu tikai aisberga redzamā daļa. Mums ir tik daudz informācijas, kas būtu kopīgi. Tas ir pakļauts mums visiem pētījumiem. Tas ir nelielu lasāmviela kurus interesē suku līdzi viens no maniem favorite tēmas, kas bērniem šodien "Plug in".
Dr Michael Salla ir starptautiski atzīts zinātnieks starptautiskajā politikā, konfliktu risināšanas, ASV ārlietu politikas jauno darbības jomu "exopolitics". Viņš ir autors / editor piecas grāmatas. Michael Salla pilnu Biogrāfija un saraksts rakstus var tikt izpētītas un lasa saskaņā ar autora vārdu šeit www.AmericanChronicle.com. Dr Salla ir ļoti inteliģents un es ieteiktu viņa pētījumiem un grāmatas pamatā ir viņa raksti par amerikāņu hronika, kurā šo informāciju veicina fragmentu no Dr Salla un atsauci uz citiem šādi:
Global apziņa ir mainījusies veidā, kas atspoguļo vairāk integrētu pasaules sabiedrībai, kas iespējama, sakaru infrastruktūru interneta un kiber-sakarus. Zinātne un Akashic ar Ervin Laszlo lauks ir labi lasījumā, ja tas ir atvērts prāts. Mēs varam cerēt, ka pasaules sabiedrība pieņems atklātāku foruma diskusiju par izpratni, izglītību, tīklu veidošanas un informācijas apmaiņai par internetu.
Internets ir dramatisks tehnoloģiju attīstību, ir iespējams straujajām izmaiņām globālajā apziņā. Šīs izmaiņas ir vienreizējais cilvēces vēsturē un, iespējams, tikai izveidojot drukāšanas preses 15.gs. tuvu to, kas pašlaik notiek. Dr Michale Salla mums ir nodrošinājusi informāciju zemāk par American Chronicle.
Ideja, ka globālā apziņa var mainīties un attīstīties nav nekas jauns, jo tas ir kaut kas Tielhard de Chardin ierosināja un beidzot ieguva viņu vērā problēmas ar katoļu baznīca iestādēm. Tātad, ja ir nesen dažas dramatiskas pārmaiņas pasaules apziņu, kas varētu būt vadītāja this?
Greg Bradden apgalvoja, ka cilvēka apziņa patiešām var ietekmēt lielāku vidi. Savā grāmatā, Divine Matrix (2008), Bradden apgalvo, ka lielākā kvantu enerģijas jomā, pastāv Visumā. Izmantojot dažādas zinātnes avotiem, viņš secina, ka "Divine Matrix" ir atbilde uz visiem dzīves Visumu. Tā veidojas sarežģīta mijiedarbība kur cilvēkiem un Visumā ir savstarpēji saistītas, un var ietekmēt viens otru. To, ko domā un jūtas kā individuālā līmenī var un tas ietekmēt lielāku ārējiem notikumiem. Bradden darbs stingri norāda, ka lielākās galaktikas parādībām, tādām kā saules aktivitātes var ietekmēt individuālo un grupas domas. Īsi sakot, globālā apziņa var ietekmēt saules plankums darbību.
Par pirmo reizi kopš 1.913 jūnijā, nav bijis saules plankums darbību veselu mēnesi. Nulle saules plankums darbība 2008 augustam bija pirms tikai trīs sunspots vidēji pirmajos septiņos mēnešos gadā. Šī zemā saules aktivitāte kontrastē ar vidēji simts sunspots mēnesī, kad saule ieiet tās aktīvāk posmos.
Mitch Battros un citas saules pētnieki ir apgalvojot, ka mēs esam liecinieki klusums pirms vētras, kādas būs jaudīgākais saules ciklu ierakstu. Battros apgalvo ka Solar Cycle 24 izraisīs plašas zemes pārmaiņas un cilvēku darbības pārtraukšana ir bezprecedenta mērogu, kas sakrīt ar beigu Mayan kalendāru 2012.
Princeton University pētniecības projekts rāda, ka nozīmīga pasaules mēroga notikumu ietekmes uz "kolektīvo apziņu" vai noosphere. Galveno pasākumu, piemēram, no Princes Dianna un māte Theresa, 911 uzbrukumu, lielas zemestrīces un citus nozīmīgus starptautiskus notikumus nāves ir novērtējama ietekme uz globālo apziņu.
Doma, ka apziņa var ietekmēt fiziskā realitāte ir atrodami dažādos mistisks tradīcijām, piemēram, Hermetic principiem, kas praktizē ar senie grieķi. Šī ideja bija popularizējis Fritjoff Capra kurš uzrakstīja Tao of Physics 1974.
Kvantu fiziķi bija atklāt, ka novērotājs sub-atomu uzvedību bija faktors, lai izprastu uzvedības šīs daļiņas. Šajā realizācija atver durvis uz domu, ka apziņa ietekmē uz novērotās uzvedības sub-atomu daļiņu.
Sākot no sub-atomu uz šūnu līmenī, biologs Dr Bruce Lipton atrodama tieša cēloņsakarība starp izmaiņām individuālās apziņas un veselības šūnām. Viņa visvairāk pārdotā grāmata, ticības Bioloģijas Lipton apraksta elementi ir, piemēram, sīkas televizoru gaidīšanas vides stimulu programmu tiem. Starp galvenajiem vides programmētājus mūsu šūnas ir mūsu apziņa, kuras releji, izmantojot sajūtas un domas, kā šūnas uzvesties. Lipton viedoklis ir guvuši lielu atbalstu starp alternatīvu veselības speciālistiem pētot prāta-ķermeņa savienojumu.
Vienu atbildi, ko Mitch Battros ir, ka globālā apziņa tiek ietekmē saules aktivitāti. Līdz ar to ļoti aktīvas 23 Saules ciklu, kas beidzas 2007.gada jūlijā, var būt bijusi nozīmīga loma attīstības cilvēka apziņā. Solar Cycle 23 maijs ir izraisījusi pasaules apziņas pieaugums, pamatojoties uz to, ka miljoniem cilvēku var atrast sev darbojas pie augstākas jaudas. Neto ietekme paaugstināta saules plankums darbība cilvēka apziņā, iespējams, ir pieaugums pasaules apziņā.
Vēl viens arguments ir, ka daudzi ir apgalvojuši, ka Zemes un mūsu Saules sistēma ir iegājusi jaunā reģionā, galaktika, kas ļauj vairāk attīstījušies forma globālo apziņu. Tas ir bijis saukts "fotonu josta", un tas ir apgalvots, ka reģionā, kas ietekmē uz Zemes, Saules un citas planētas mūsu Saules sistēmā frekvences. Citi teorētiķi apgalvoja, ka mūsu Saules sistēmas plaknē ir stājusies saskaņošanu ar galaktikas kodols Piena ceļš līdz ar to ietekmējot globālo apziņu. Visi šie var būt faktoriem pārmaiņas pasaules apziņu, taču instrumentālo faktors ir bijis pieaugums momentānās globālas komunikācijas.
Pierādījumi par dramatiskās pārmaiņas pasaules apziņa ir attīstību internetā un globālās komunikācijas un kibernoziegumu kopienu tas ir radījuši vienībām. Vēl svarīgāks ir fakts, internets ir devusi iespēju kopienām, lai apmainītos ar informāciju un rīkoties. See below saraksts lasītāja ērtībai ...
Vēl viens Linguistic Turn? - Pārskatīt ar "Language, domas un apziņas Kaye Lawrence: Eseja in Philosophical Psychology" ar Peter Carruthers.
Asociācija zinātnisks pētījums Apziņa - ASSC veicina pētījumus kognitīvās zinātnes, neirozinātnes, filozofiju un citām attiecīgām mācību programmās un humanitārajās zinātnēs, kas vērsti pret izpratnes veids, funkcijas, un to pamatā esošie mehānismi apziņu.
Astro Bioloģiskā Coenergetics - neparastā apskatīt prātu, apziņu un uztveri.
Dzirdes Saistoši Eksperiments - pēta fenomenu prāta-smadzeņu mijiedarbību, kas notiek laikā pāreju pamošanās no miega stāšanās izpratni.
Brain Science - Studies apziņas, izlūkošanas un autisms. No neuroscientist Rodney Cotterill.
BrainMeta.com - Kopienas vietne veltīta paātrinātu attīstību, neiroloģijas, izmantojot tīmekļa iniciatīvas piedāvā kolekcija filozofisku eseju pār apziņu un forums.
Apzinās sabiedrības - Concise ilustrētas aprakstiem un diskusijas vadošo filozofisko teoriju apziņas un labi pazīstamas domas eksperimentus, kā arī jautājumi, tie izraisa.
Apzinās Pieredze, esamība un uzvedību - eseju A. Randrup subtitrētu "nozīme apziņas cilvēku dzīve".
Apziņa - Ieraksts pasūtīja par Routledge Filozofijas enciklopēdija. Ar Mičiganas Universitātes Lormand Eric.
Apziņa un personība - Ieskats zinātni par apziņu no daudzām perspektīvām: fizika, zinātnes, apziņas-ķermeņa medicīna, psiholoģija, garīgumu un reliģiju, un tuvākā nāves pieredzi.
Apziņa & Smadzenes - plašām anotācijām bibliogrāfija publikācijām par apziņu, ar filozofiem, neuroscientists un psihologi.
Apziņas un izziņas - Piekļuve kopsavilkumus, rakstus, iesniegšanas vadlīnijas, un abonēšanas informācija drukāt žurnālā.
Apziņu un empīrisks Psiholoģija - nodaļas British Psychological Society. Informācija par nodaļas, tās mērķiem un darbību, tostarp tās Vēstnesis "Apziņa un empīrisks psiholoģija".
Apziņu un neiroloģiju - Papīra ar Nobela prēmijas laureāts Francis Crick un neuroscientist Cristof Koch.
Apziņu un Psychophysics - Līdz EGJ Eijkman, holandiešu Medicīna fiziķis. Galvenais saturs ir eseja par "universālās apziņas".
Apziņa kā Active Force - Amy Lansky, pētnieks mākslīgā intelekta, apgalvo pret tīri neiropsiholoģisko skaidrojums apziņu.
Dynamic Apziņa un realitāte par brīvu gribu - Jēdzieni esamību, apziņu un izpratni, kā arī risinājumu problēmai brīvas gribas.
Efektivitāte apziņas un psiholoģiskā teorija: Short Comment - nav zinama veida physicalism var būt ietekmīga, bet Titus Rivas cenšas pierādīt, kādēļ tās būtu jānoraida kā nesakarīga.
Pētījumi in Mind, Būt un realitāte - ir, prāts, apziņa ... tas ir uzmanības centrā šajā daudzpusīga vietā. Site mājas esejas, kuros pieeja ir analītisks, tēlains un empīrisks.
Gaia Mind - Mājas lapa organizācijas, kas atbalsta pētniecību globālo raksturu apziņu.
Ģeometriskās Theory of Consciousness - mēģinājums izskaidrot apziņu attiecībā uz 4-dimensiju ģeometriju.
Geraint Rees Home Page - neiroloģijas apziņas. Daudz publicēja rakstus, Dr Rees ir pieejami šeit.
Global Apziņa Project - Dāvanas zinātniski stingri eksperimenti ar apziņu, ko koordinē Roger Nelson's komandas Princeton.
Honderich par apziņu kā esamība - Pirmā filozofs Ted Honderich dokumentos par ideju, ka maņu apziņas ir sava veida eksistenci lietas vai pasaulē.
INACS Institute for Neuroscience Un Apziņa Studies - Organization pētot tādas jomas kā prāta / smadzenes / mašīnas saskari, ārkārtējā apziņas un gaišs dreaming.
Intuīcija - tā pilnvaras un bīstamību - ievads pilnvaras un bīstamību un intuīciju, kurai pieskaitītas saistītās esejas un saites uz vadošajiem pētniekiem.
Journal Apziņa Studies. - Noderīgas saites Apziņa studiju, kā arī saturs un daži no žurnāla materiāliem ...
Žurnāls garastāvoklis un uzvedība - izveidota psiholoģija drukāt žurnālā, ka bieži publicē rakstus par apziņu.
Light Millennium - Raksti par gaismas saistību ar parādību apziņu.
Mystery of Soul - Dāvanas praktisku pieeju mystery apziņas.
Par Minds "Localization. - Essay liecina, ka novērotāji tiek nodotas operatīvajā savienojumu vai atvienošanas ar apkārtējo notikumu ar fiziolo modulētie kustības neidentificētu microphysical daļiņām.
Par Iespēja likumu, kas Nature of Consciousness - Perceptuālais informācijas un apziņas pētījumi.
Quantum Rezonanses teorija - Grand Unified teorija apziņas, kas balstīta uz misticisms (galvenokārt Kabbalah) un kvantu teorijā.
Pētījumi par globālo raksturu Apziņa - Kopsavilkums par diviem projektiem izmantojot gadījuma notikums ģeneratori pētīt apziņu.
Zinātne & filozofija Apziņa - empīrisku pieeju apziņa, tostarp pārskatus par filozofiskās koncepcijas un neiroloģijas.
Science of Consciousness - teorija apzinās prātā, ko Norman Stubbs.
Pētījumi par Apziņa - Study apziņas, prāta un izziņas. Sastāvā regulāru pārskatīšanu, esejas un bibliogrāfija par tēmu.
Vienotais Reality teorija - Steven Kaufman mēģina pierādīt, ka realitātes avots ir universālā apziņa, ka mēs nekādā veidā nav atdalāms no šī avota, un tā nekādā veidā patiesi ir nošķirami cits no cita vai kādu citu aspektu atspoguļojumu.
Vienotais par nervu sistēmas un Behavior Theory - jaunu teoriju, kas ņem matemātisko jēdzienu nervu šūnu mijiedarbības kā forma matemātikas, kas saista nervu darbību, psiholoģija.
Ancient Wisdom tradīcijas ar jaunākajiem zinātnes un psiholoģija ".
Virtuālā realitāte: Apziņa Really Explained - radikālu zinātniskā un evolūcijas hipotēzi par izcelsmi prātā. By Jerome Iglowitz.
Kāpēc efektivitāte apziņas nevar būt tikai prātā - Titus Rivas "eseja apgalvo, ka apziņa ir galu galā ietekmē fizisko pasauli.
Es ceru, ka šī informācija būs vieglāk atrast informāciju internetā un bibliotēkas. It made my pētniecības vieglāk tāpēc es nolēmu veikt iespēja sekmēt citus līdzīgu tēmu, kas man patīk. Man patīk rakstiski, jo, kā es piekrītu I Grow jaunus draugus, kuri dalās savās zināšanās un gudrības vārdus. Mums ir atsevišķi un vēl vienu.
Avots:
Theresa J. Thurmond Morris
Theresa J. Thurmond Morris
Skatīt arī:
Apziņa
,
Global Apziņa
,
Dekāns Radin (video)
,
Posted at
Related News
Global Consciousness - visi par vienu - One for All
Kolektīvo apziņu
Members komentāri
01-27-2009
Wow tik ļoti interesantu rakstu, tik daudz enerģijas, ir jābūt īstenot tai, kā sakot iet ar atvērtu prātu daudz var iemācīties. paldies atrašanai tik liela informācija par šo tēmu
blakus
kumalak1
Patiesā cieņā tāpatība Kopienas dalībvalstis
Posted at
01-27-2009
09-21-2009
blakus
ladyboss
Tīmekļa vietnē: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Adrese: 68-70 Queensborough Terrace
W2 3SH London, United Kingdom
Metro: Queensway
Pieprasīto darbinieku skaitu Needed: 32
Dear Candidate, Hope this mail sasniedz jums omā un labu veselību. Pēc
redzot jūsu profilā Naukri.com un briesmonis līcis mēs gribētu apspriest darba iespēju jums mūsu
uzņēmums. Ja ir interese, varat zvanīt uz +44 703 182 5202 vai e-pastu mūsu HR Izbraukšana pie hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk tālākai discussions.The Human Resource Troy viesnīcas UK Department meklē higly kvalificētiem darbiniekiem, grīdas vadība Troy Hotel palīdzēs katram veiksmīgajam pretendentam, lai saņemtu vīzu un darba atļauju jūsu stāšanos Londonā. uzmanība tiek pievērsta ļoti pieredzējušiem kvalificētiem strādniekiem izpildvaras un administratīvo situāciju ar 4-5 g. pieredze ar B. Sc, MCA, diploms certfificates. / administratīvās izpildvaras, grāmatvedis izpildvaras, It ENGENEERS / laborants / Sales Executive / Front biroja izpilddirektori headWaiters / FOB manager / Pasākuma koordinatori / Finace datoru programmatūras ENGENEERS un tīklu Nu pieredzējušiem darbiniekiem visām līmeni visās piecu zvaigžņu viesnīcas departamentiem
lūdzu sazinieties ar mums atpakaļ ar savu pilnu (CV) un mīksto kopija apliecības Word formātā mūsu darbā instancei turpmākai caurskatīšana.
Gerald Cubble
Viesnīca Humānās (reklāma Officer)
Maria Hollins (Vakances vadītājs
Troy Hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, Lielbritānija ©
Lapa
01-27-2009
10-10-2009
blakus
paulinabalk
Visi tajā pašā laikā, es domāju, kas varētu apziņa ir, tas ir vēl viens Mumbo-Jumbo? Tad es atklāju vumu nozīmē apziņas plāna tiesību pievilcību.
Man, apziņa nozīmē "Apzinoties" vai "Nomoda", kā tiesību, piesaistot saka: "Jūsu vēlme ir mana komanda", citiem vārdiem sakot, jums tiek dotas atpakaļ uz jūsu pievilcību. Tāpēc mums ir jāapzinās mūsu atrakciju, mēs pat varētu piesaistīt lietas, ko mēs negribam, bet mēs joprojām domā par tiem, uztraukties par tām, runāt par tiem citiem vārdiem sakot, apzināti vai neapzināti mēs piesaista, un mēs ir dots vairāk par to, tad mēs sakām, "Why Me ..."?. "Kāpēc vienmēr es?". Atbilde ir vienkārša, mēs vienkārši piesaista, un kā vienmēr likumu pievilkšanas darīja savu darbu. Piemiedz ar aci
Mums ir apziņa, vai apzinās, ko mēs piesaistīt. Mums ir jāpiesaista, ko mēs gribam un kā mēs vēlamies redzēt sevi.
Šis ir tas, ko es atradu par apziņu līdz šim. Es uzskatu, ka es vēl joprojām būs nepieciešams segt jūdzes saprast patieso nozīmi apziņas. Tā patiešām plašs jēdziens.
Pār jums tagad, es labprāt vēlētos zināt, ko dara apziņa nozīmē katrs no jums.
Patiešām,
Likumu Attraction
palīdzēja man sasniegtu apziņas, i got zināt sevi vairāk un labāk tajā pašā laikā, man bija
Life Coaching
, Bet tas nav to vērts, visas esmu iemācījies labākais, nāca no mana iekšējā self.
Paldies
Ir lieliska diena,
Paulina palaida garām izdevību
Maskava
Lapa
1
no
1
All times are GMT. Pašlaik tiek
09:02
.
-??