כותר
Jonas1
אני מקווה שאתה אוהב גלובל באחדות הקהילה
! יש שאלות? אנא צרו איתי קשר! ...
RSS Feed
כניסת חברים
אפשרויות שלך
גלובל התודעה בצורה דומה באמצעות המוח שלנו כמו אינטואיציה השולח ואת המקבל טלפתי. זוהי דרך חדשה החיים שלנו ולחשוב. פיזית אני צריך ללמוד איך לכבות את הצד הימני של המוח שלי. הייתי כל כך פתוחה גירויים נכנסות
התודעה גלובל - כולם בשביל אחד - אחד עבור כל
מאת: תרזה ג 'ורמונד מוריס פרטים התודעה העולמית היא כנראה אחד יכול המחקר המקיף ביותר בנושא. סדרת הטלוויזיה "נלקחה" כבר לשחק בקנדה שמעתי את המילה מקובל מי היה או contactee או החטוף. זה היה חלק של התודעה הגלובלית שלנו מידע על אינטואיציה טבעי. אנחנו עוזבים את כדור הארץ במוקדם או במאוחר עם מה שלמדנו על החיים. קשה להאמין התודעה העולמית היתה סביב במאה ה -15. קשה להאמין כי הפירמידות נבנו קברים בלבד. למעשה הם היו סמנים שימוש מהחלל שילוש. Occam's Razor, לא Akkam של התער. מאת ויליאם של Occam, מדען המאה ה -15. "גופים לא יהיה כפול מעבר הצורך." אנחנו לומדים לשתף אכפת כל אף אחד אנחנו רק לומדים פיזית לחשוב כאדם פרטי כמו החיים אחד. כולנו חלקים של המידע וכיצד הוא נתפס לא רק הגה. אנחנו מחוברים דרך כל התודעה העולמית. חשבתי המידע הזה היה חשוב מספיק כדי לא ללכת לאיבוד כל כך, אני זה כלול במאמר עבור הקוראים שלי להוסיף את הנתונים שלהם. אפשר לבלות שעות, ימים, שבועות, חודשים עושה מחקר ועד המידע הידור זה כבר מיושן הזמן לעבור על החדשות המידע העדכני ביותר. לכולנו יש עוצמות. להיות כי אני לא אינטלקטואל רוחני פיסיקאי הקוונטים, חשבתי זה היה לעורר את הרשימה או לחזר אחרים כפי הסתחרר לי עמוק לתוך המחשבה research.Thanks לכל אלה שם בחוץ אשר מנסים להבין את התקשורת שלי. רציתי לכתוב מאמר אבל עד שמצאתי כל כך הרבה מידע זה לאחרים לקח את רשימת כל המאמר אבל אנו יכולים להוסיף הדעות שלנו כקוראים. המידע באינטרנט ממש עוזר לכולנו בתודעה העולמית ובגלל זה אנחנו צריכים לשמור את זה פתוח לכל העולם. יש כל כך הרבה מידע כי אני לא רואה איך מישהו יכול להחליט על אחת הגדולות. אני אוהב להיות מחובר לתחום Akashic כולו להתייחס אל הידע הטהור כמו שיש גישה לאינטרנט ללא צורך להשתמש במוצרים פיזית. גלובל התודעה בצורה דומה באמצעות המוח שלנו כמו אינטואיציה לשולח ו השפופרת טלפתי. זוהי דרך חדשה החיים שלנו ואת החשיבה. פיזית אני צריך ללמוד איך לסגור את הצד הימני של המוח שלי. הייתי כל כך פתוחה לגירויים נכנסות כל הזמן כי אני צריכה ללמוד להתמקד. אז התאמנתי בדיוק כמו פעם הייתי נוהג לפתוח עד רמות גבוהות יותר של המוח ושל מחשבות מרגישה המידע הנכנס. זה לקח בפועל כמו כל דבר בחיים. עכשיו, עם האינטרנט, אין לנו להשתמש במוחנו כדי לקבל גישה למידע המאוחסן באותה מידה כפי שעשינו במאה השנים האחרונות על פני כדור הארץ. אני עדיין נהנה השמאן הזקן אימון Oracle המרפא של בתי הספר תעלומה עתיקה. התחלתי את המסתורין העתיק בתי ספר בהוואי בשנת 1990 לימד שיעורי מדיום ההתעוררות. אני כמובן המשיך אימונים הנפשי שלי. ההכשרה שלי היה חקירות אבטחה בעסק. למדתי ליישם מיומנויות חשיבה אינטואיטיבית שלי קוגניטיבי חקירות שלי. עכשיו, אני צריך לבדר את עצמי אבל הפסיק לעשות קריאת האישי בשל היקף השינויים הגלובלי של אנרגיה. עכשיו, התחלתי מרכז ההתעלות באינטרנט ואני ברכבת באמצעות תכתובת אחרים. גלישת המוח שלנו סביב המידע יכול להיות ממצה מבחינה נפשית, ובמיוחד עבור סטודנטים. אנא מצא להלן מידע ומחקר נוצר על ידי מחברים שונים וחוקרים. אני הידור להלן קטעים ורשימות כמו רק קצה הקרחון. יש לנו כל כך הרבה מידע זה צריך להיות משותף. זה נושא שכולנו צריכים מחקר. זה קצת אור קריאה למעוניינים צחצוח על אחד הנושאים האהובים עלי כי הילדים "היום הפקק". ד"ר מיכאל Salla הוא מלומד להכרה בינלאומית בפוליטיקה הבינלאומית, פתרון סכסוכים, מדיניות החוץ של ארה"ב ואת שדה חדש 'Exopolitics'. הוא מחבר / עורך של חמישה ספרים. מיכאל Salla של ביוגרפיה מלאה ברשימת המאמרים ניתן לקרוא מחקר תחת השם כאן המחבר על www.AmericanChronicle.com. ד"ר Salla הוא אינטליגנטי מאוד ואני ממליץ המחקר שלו מבוסס על ספרים ומאמרים על האמריקאי כרוניקה של המידע הזה אשר מקדם קטעים של ד"ר Salla וההתייחסות של אחרים כדלקמן: התודעה גלובל יש העביר בדרכים המשקפות קהילה גלובלית יותר משולבת התאפשרה הודות תשתית התקשורת של האינטרנט ו-Cyber התקשורת. מדע שדה Akashic מאת ארווין לאסלו הוא קורא טוב אחד אם יש ראש פתוח. אנחנו יכולים לקוות כי הקהילה העולמית תאמץ פורום פתוח יותר לדיון בנוגע מודעות, חינוך, עבודה ברשת, ושיתוף מידע באינטרנט. האינטרנט כבר התפתחות טכנולוגית דרמטית כי עשה שינויים מהירים האפשר בתודעה העולמית. שינוי זה unrivaled בהיסטוריה האנושית ואולי רק הקמת בית הדפוס במאה ה -15 מתקרבת מה מתרחש כיום. ד"ר Michale Salla סיפקה לנו מידע על האמריקאי מתחת כרוניקל. הרעיון כי התודעה הגלובלית יכולה לשנות ולפתח אין חדש מאז זה משהו Tielhard דה שארדן הציע, ובסופו של דבר יש לו לצרות עם רשויות הכנסייה הקתולית. אז אם יש באחרונה כמה שינויים דרמטיים בתודעה העולמית, מה יכול להיות המניע הזה? גרג Bradden טען כי התודעה האנושית אכן יכול להשפיע על הסביבה גדול. בספרו, The Matrix האלוהית (2008), טוען כי Bradden שדה האנרגיה הקוונטית המכריע קיים ביקום. באמצעות מגוון של מקורות מדעיים, הוא מסכם, כי "מטריקס האלוהית" היא תגובה כל החיים ביקום. זה יוצר לולאת משוב מורכבת שבה יחידים היקום קשורים, ואת יכולה להשפיע על אחד אחר. איזה אחד חושב ומרגיש ברמת הפרט ואינו יכול להשפיע יותר גדול האירועים החיצוניים. Bradden של העבודה עולה כי בתקיפות גדול הגלקסיה תופעות כגון פעילות השמש עשוי להיות מושפע הפרט מחשבות הקבוצה. בקיצור, התודעה הגלובלית יכולה להשפיע על פעילות כתמי השמש. בפעם הראשונה מאז יוני 1913, לא התקיימה פעילות כתמי השמש במשך חודש שלם. אפס פעילות כתמי השמש לחודש אוגוסט 2008 היה קדמו בממוצע רק שלושה כתמי שמש במשך שבעת החודשים הראשונים של השנה. זו פעילות השמש נמוכה ניגודים עם הממוצע של כתמי שמש בערך מאה לחודש כאשר השמש נכנסת יותר שלבים שלו פעיל. מיץ Battros וחוקרים שמש אחרות כבר בטענה כי אנו עדים את השלווה לפני הסערה של מה יהיה מחזור השמש החזק ביותר על שיא. Battros טוען כי השמש מחזור 24 יגרום לשינויים אדמה נרחבת הפרעה אנוש בהיקף חסר תקדים בקנה אחד עם זה בסופו של לוח השנה של בני המאיה בשנת 2012. אוניברסיטת פרינסטון פרויקט מחקרים הוכיחו כי ההשפעה הגלובלית האירועים העיקריים על התודעה הקולקטיבית את '' או הנואוספרה. אירועי מפתח כגון מותם של הנסיכה דיאנה ואת אמא תרזה, ההתקפה 911, רעידות אדמה ור ואירועים אחרים משמעותיים הבינלאומית יש לאמוד את השפעתה על התודעה העולמית. הרעיון כי התודעה יכול לשנות את המציאות הפיזית נמצא מסורות מיסטיות שונות כגון עקרונות ההרמטי שהיו מתורגל על ידי היוונים הקדמונים. רעיון זה היה לפופולרי על ידי Fritjoff קפרה שכתב את טאו לפיזיקה בשנת 1974. פיזיקאים קוונטית היו מגלים כי הצופה משנה התנהגויות אטומי היה גורם להבנת ההתנהגות של החלקיקים הללו. הכרה זו פתחה את הדלת לרעיון התודעה משפיעה על התנהגות הנצפה של חלקיקים תת אטומיים. הולך מן המשנה אטומי כדי ברמה התאית, הביולוג ד"ר ברוס ליפטון נמצא קשר סיבתי ישיר בין השינויים בתודעה הפרט לבין בריאות של התאים. בספר הנמכר ביותר שלו, הביולוגיה של אמונה, ליפטון מתאר כיצד תאים כמו מקלטי טלוויזיה זעיר מחכה גירויים סביבתיים לתוכנית אותם. בין מתכנתים סביבתיים מרכזיים על התאים שלנו הוא התודעה שלנו, ממסרים, דרך רגשות ומחשבות, כיצד התאים להתנהג. ליפטון של צפיות זכו לתמיכה חזקה בקרב המתרגלים בריאות אלטרנטיביים לחקור את הקשר בין המוח לגוף. חוקר אחר אשר בחנה מגוון נרחב של מקורות מדעיים, לין Mc Taggart, גם טען כי שדה אנרגיה אוניברסלית הקוונטים קיימת יחידים אשר יכולים להשפיע על דרך התודעה. בספרה, הניסוי כוונה (2008), היא טוענת באמצעות כוונה חיובית, קבוצות של אנשים יכולים להשפיע על הסביבה שלהם לשנות את חייהם. היא ניהלה סדרה של ניסויים כוונה לעזור לוודא כי כוונה חיובית של קבוצות מיקוד של אנשים המחשבות שלהם על תוצאות מסוימת, יכול להשפיע באופן משמעותי על אירועים ברחבי העולם. שוב, אותה מוביל המחקר בתקיפות למסקנה לולאה משוב מורכבות קיימת בין האירועים השמש ואת התודעה הגלובלית. מאת חלקיקים תת אטומיים וחלקיקים מולקולרית לאירועים הגלובלית, אנו יכולים להסיק שיש הרבה מחקר מדעי מצביע על התודעה האנושית כגורם משמעותי להשפיע על הסביבה החיצונית. התשובה שסיפק מיץ Battros היא כי התודעה העולמית היא להיות מושפעת פעילות השמש. כתוצאה מכך, מאוד פעיל 23 מחזור השמש כי בסוף ביולי 2007, ייתכן מילאה תפקיד חשוב באבולוציה של התודעה האנושית. שמש יש מחזור מאי 23 גרם לעלייה בתודעה העולמית מכוח העובדה מיליוני אנשים אולי מצאו את עצמם ההפעלה בתפוקה גבוהה יותר. ההשפעה נטו של פעילות כתמי השמש גוברת על התודעה האנושית אולי עלייה בתודעה העולמית. טענה נוספת היא כי רבים טענו כי כדור הארץ מערכת השמש שלנו נכנסה האזור החדש של הגלקסיה אשר מאפשר צורה מפותחת יותר של התודעה הגלובלית. זה כבר המכונה חגורת הפוטון 'וזה נטען להיות באזור זה משפיע על התדרים של כדור הארץ, השמש ואת כוכבי הלכת האחרים במערכת השמש. תיאורטיקנים אחרים טענו כי המטוס של מערכת השמש שלנו יש להיכנס למערך עם ליבת הגלקסיה של שביל החלב ובכך להשפיע על התודעה העולמית. כל אלה עשויים להיות גורמים נהיגה שינויים בתודעה העולמית, אך הגורם אינסטרומנטלי כבר הגידול התקשורת העולמית מיידי. עדות של שינוי דרמטי בתודעה העולמית הוא פיתוח באינטרנט ואת התקשורת העולמית Cyber-הקהילות זה הוליד ישויות. יותר באופן משמעותי, את האינטרנט איפשרה עבור קהילות לשתף מידע ולבצע פעולות. ראה להלן רשימת לנוחות הקורא ... אחר הפעל בלשנית? - סקירה מאת לורנס קיי `של שפה, חשיבה ותודעה: An Essay in Philosophical Psychology" מאת פיטר קרותרס. האגודה לחקר המדעי של התודעה - ASSC מקדמת מחקר בתוך המדע, מדעי המוח הקוגניטיביים, הפילוסופיה, ותחומי רלוונטי אחר במדעי הרוח, מכוון להבנת האופי, פונקציה, מנגנוני הבסיסית של התודעה. אסטרו ביולוגיות Coenergetics - מבט לא שגרתי על המוח, התודעה והתפיסה. שמיעתי עקידת ניסוי - חוקר תופעה של המוח גומלין בין המוח, אשר קורה בתקופת המעבר של ההתעוררות משינה לתודעה. מדעי המוח - מחקרים של תודעה, אינטליגנציה ואוטיזם. מאת נוירוביולוג רודני Cotterill. BrainMeta.com - אתר המוקדש קהילה להאצת הפיתוח של neuroscience דרך האינטרנט יוזמות מבוסס מציע אוסף של מסות פילוסופיות על התודעה של הפורום. ישויות מודעת - Concise illustrated תיאורים של הדיונים מובילים תיאוריות פילוסופיות של התודעה, וכן ידוע ניסויים חשב, הם מרימים את הבעיות. ניסיון מודע, קיום התנהגות - מסה על ידי א Randrup כותרת המשנה "חשיבותה של התודעה חיי האדם". התודעה - הכניסה שהוזמן עבור Routledge Encyclopedia of Philosophy. מאת אריק Lormand של אוניברסיטת מישיגן. התודעה & אישיות - תובנה המדע של התודעה מהיבטים רבים: פיזיקה, מדע, רפואה גוף נפש, פסיכולוגיה, רוחניות ודת, ואת חוויות המוות הקרוב. התודעה & המוח - ומסומנות ביבליוגרפיה מקיפה של פרסומים על התודעה, על ידי פילוסופים, מדעני מוח, פסיכולוגים ו. התודעה וקוגניציה - גישה תקצירים של מאמרים, הנחיות להגשת ומידע מנוי של כתב העת ההדפסה. ההכרה חוויתי פסיכולוגיה - סעיף של האגודה הבריטית לפסיכולוגיה. מידע על מדור, מטרות הפעילות שלה, לרבות כתב העת שלו "התודעה חוויתי פסיכולוגיה". ההכרה עצבית - נייר ידי חתן פרס נובל פרנסיס קריק ו נוירוביולוג Cristof קוך. ההכרה Psychophysics - מאת EGJ Eijkman, הולנדית פיזיקאי רפואי. התוכן העיקרי הוא מאמר על "תודעה אוניברסלית". התודעה כמו חיל פעילים - איימי לנסקי, חוקר הבינה המלאכותית, טוען נגד הסבר גרידא neurophysiological של התודעה. התודעה דינמי לבין המציאות של הרצון החופשי - מושגים של הקיום, התודעה והמודעות, כמו גם פתרון לבעיה של הרצון החופשי. יעילותם של התודעה תיאוריה פסיכולוגית: תגובה מקוצרת - Non-צורות reductive של physicalism עשויה להיות השפעה, אבל טיטוס ריואס מנסה להראות למה הם להידחות כפי מבולבל. חקר בראש, להיות ומציאות - להיות, המוח, התודעה ... זו היא מוקד זה רב צדדי באתר. המאמרים באתר בתים שבהם היא הגישה האנליטית, דמיון חווייתית. גאיה Mind - דף הבית של ארגון, אשר תומך במחקר האופי הגלובלי של התודעה. תיאוריה גיאומטרית של התודעה - ניסיון להסביר את התודעה במונחים של 4-הגיאומטריה ממדי. Geraint ריס דף הבית - Neuroscience של התודעה. מאמרים רבים פורסמו על ידי ד"ר ריס זמינים כאן. גלובל התודעה פרויקט - מציג ניסויים מדעית קפדנית על תודעה מתואמת על ידי צוות של רוג 'ר נלסון בפרינסטון. Honderich על התודעה כקיום - ראשונה של ניירות הפילוסוף של טד Honderich על הרעיון כי התודעה תפיסתי היא סוג של קיומם של דברים או בעולם. INACS המכון למדעי המוח ללימודי תודעה - ארגון במחקר בתחומים כגון הנפש / המוח / ממשק מכונה, תודעה חריג, והוא חולם צלול. אינטואיציה - פאוורס שלה Perils - מבוא הכוחות סכנות של אינטואיציה, בתוספת מאמרים בנושא וקישורים חוקרים מובילים. Journal of Consciousness Studies. - קישורים שימושיים מחקרים על התודעה, בתוספת תוכן וכמה חומרים מן העת ... Journal of Mind and Behavior - כתב עת הוקמה להדפיס פסיכולוגיה כי לעתים קרובות מפרסם מאמרים על התודעה. אור המילניום - מאמרים על הקשר של האור התופעה של התודעה. המסתורין של הנשמה - מציג גישה מעשית המסתורין של התודעה. על לוקליזציה Minds '. - מסה טוען כי הם משקיפים לשים חיבור או ניתוק אופרטיבי עם ההתרחשויות סביב על ידי תנועת פיזיולוגית מווסתת של חלקיקים microphysical מזוהה. על האפשרות דינים ששולטים הטבע של התודעה - מידע תפיסתי לימודי התודעה. תהודה תורת הקוואנטים - תיאוריה מאוחדת הגדולה של התודעה, המבוססת על מיסטיקה (בעיקר קבלה) לבין תורת הקוונטים. מחקר על הטבע של התודעה הגלובלית - תקציר של שני פרויקטים האירוע באמצעות גנראטורים אקראית לחקור התודעה. מדע ופילוסופיה של התודעה - גישה אמפירית לתודעה כולל הסקירות של מושגים פילוסופיים Neuroscience. מדע התודעה - תיאוריה המודע, מאת נורמן סטאבס. מחקרים על תודעה - לחקר התודעה, המוח וקוגניציה. מכיל ביקורות קבוע, מאמרים ביבליוגרפיה בנושא. המציאות תיאוריה מאוחדת - סטיבן קאופמן מנסה להוכיח כי המקור של המציאות היא תודעה אוניברסלית שאנחנו בדרך לא נתיק ממקור זה, ולכן בשום אופן באמת נתיק בין אחד לשני או כל פן אחר של המציאות. התיאוריה המאוחדת של מערכת העצבים והתנהגות - תיאוריה חדשה אשר לוקח את המושג המתמטי של אינטראקציות של תאי עצב כעל צורה של קישורים במתמטיקה כי הפעילות העצבית, פסיכולוגיה. חוכמה עתיקה מסורות עם הממצאים האחרונים במדע הפסיכולוגיה ". מציאות מדומה: התודעה באמת הסבר - השערה מדעית רדיקלי על מוצאו האבולוציוני של הנפש. מאת ג 'רום Iglowitz. למה את היעילות של התודעה לא יכולה להיות מוגבלת הנפש - טיטוס ריואס 'המאמר טוען כי התודעה חייב בסופו של דבר יש השפעה על העולם הפיזי. אני מקווה מידע זה יקל למצוא מידע באינטרנט על ספרייה. זה עשה את המחקר שלי קל יותר ולכן החלטתי לקחת את ההזדמנות לקדם נושאים דומים אחרים, כי אני נהנה. אני נהנה לכתוב כי אני כמו לשתף אני לגדול חברים חדשים מי לחלוק את הידע שלהם ואת דברי חוכמה. אנחנו נפרדים ועדיין אחד.מקור: תרזה ג 'ורמונד מוריס ראה גם: , התודעה גלובל , האשכולות התודעה , דיקן בראדין (וידאו)
חדשות קשורות
חברים של תגובות
פורסם ב 01-27-2009 באמצעות kumalak1
וואו מאמר כל כך מעניין, כל כך הרבה אנרגיה כנראה לשים את זה, כמו שאומרים, עם ראש פתוח אפשר ללמוד הרבה. תודה לך על מציאת מידע רב כל כך בנושא זה,
בכבוד רב חבר בקהילה האחדות
פורסם ב 09-21-2009 באמצעות ladyboss
עבודה פתחים מלון לונדון בריטניה
אתר אינטרנט בכתובת: www.troyhotellondon.co.uk
טל: +44 703 182 5202
כתובת: 68-70 קווינסבורו מרפסת
W2 3SH לונדון, בריטניה
מטרו: Queensway
מספר הציבו עובדים דרושה: 32
מועמדים יקרים, התקווה הזאת מגיעה לך מייל במצב רוח מרומם ובריאות טובה. לאחר
רואה את הפרופיל שלך על Naukri.com המפרץ מפלצת ברצוננו לדון הזדמנות עבורך את העבודה שלנו
חברה. אם מעוניין, אתה יכול לקרוא על +44 703 182 5202 דוא"ל או עזיבה HR שלנו hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk discussions.The נוסף עבור מחלקת משאבי אנוש של מלונות בבריטניה טרוי מחפש higly עובדים מיומנים, ניהול רצפת מטרויה מלון יעזור לכל המבקש הצליחה לקבל אשרת עבודה עבור היתר הכניסה שלך לתוך לונדון. התמורה שניתנה בעל ניסיון רב עובדים מיומנים מיקום המנהלים ומנהלי, עם 4-5 yrs מנוסה עם B. Sc, MCA, certfificates התעודה. / מינהלי בכיר, רואה חשבון בכיר, זה Engeneers / טכנאי / מכירות בכיר / המבצעת Front Office / headWaiters / מנהל פו"ב / אירוע רכזי / Finace / Engeneers תוכנות מחשב ברשת, צוות טוב ומנוסה לכל הרמות בכל המחלקות של בתי מלון חמישה כוכבים
בחביבות לפנות אלינו חזרה עם מלא (CV) ורך תעודות להעתיק שלך ב-Word פורמט במחלקת הגיוס שלנו לעיון ואילך.
ג 'רלד Cubble
מלון הומניטרי (פרסום השוטר)
מריה הולינס (מנהל חדר פנוי
טרוי מלון, 68-70 קווינסבורו מרפסת, W2 3SH לונדון, בריטניה ©
עמוד 1 של 1