Címben
Jonas1
Remélem tetszik Globális Közösség Egység
? Van kérdése? Please contact me! ...
Takarmány RSS -
Belépés tagoknak
Saját beállítások
Globális tudatosság, olyan módon, mint használ tudatunk és intuíció, mint egy telepatikus feladó és a vevő. Ez a mi új életforma és gondolkodás. Én fizikailag kellett tanulnom, hogyan állítsa le a jobb oldalon az agyam. Annyira nyitott a bejövő ingerek
Global Consciousness - All for One - All for One
By: Theresa J. Thurmond Morris Globális tudat információ talán a legszélesebb kutatási téma lehet. A tv-sorozat "hozott"-t játszó kanadai és hallottam a szót fogadják el, aki volt, vagy egy contactee vagy abductee. Ez része volt a globális tudat a paranormális intuíció információkat. Hagyunk föld előbb-utóbb azzal, amit tanult az életről. Nehéz elhinni, globális tudatosság körüli volt a 15. században. Nehéz elhinni, hogy a piramisokat építettek, mint csak sírok. Tulajdonképpen ezek markereket felhasználni a világűrből a háromszögelés. Occam's Razor, nem Akkam's Razor. William of Occam, 15. századi tudós. "A szervek nem kell megszorozni túl szükséglet." Azt tanítják, hogy megoszthassák és érdekel az összes, még ha mi csak egy fizikai hiszem, hogy a tanulás, mint egyéni, mint egy életet. Vagyunk minden információ egy részét, és hogyan ne tűnjön nem szánták. Mindannyian keresztül csatlakozik a globális tudatosság. Azt hittem, ez az információ fontos volt ahhoz, hogy ne legyen elveszett így van, akkor azt felvette egy cikket olvasóim felvenni az adataikat. Lehet eltölteni órák, napok, hetek és hónapok során a kutatás és a tájékoztatás van fordítva ez már elavult, és ideje, hogy mozog-ra a legfrissebb híreket és információkat. Mindannyiunknak vannak erősségei. Az, hogy nem vagyok olyan szellemi és lelki kvantum fizikus, azt hittem, ez a lista ösztönözné woo vagy mások, mint nekem motollálva mélyebb gondolat-és research.Thanks mindazoknak, akik ott próbálja megérteni az én kommunikáció. Akartam írni egy cikket, de mire találtam olyan sok információ került fel a teljes cikket tőzsdei mások, de hozzátehetjük a saját véleményét, mint olvasók. Az internetes információs igazán segít mindannyiunknak a globális tudatosság és ezért meg kell tartani ezt a nyitott az egész világ. Ilyen sok információ, hogy én nem látom, hogy senkit sem dönthet egy fő. Én szeretem, ha csatlakoztatva van-e az egész gyan a területen, és kapcsolódnak a tiszta tudás, mintha internet-hozzáférés használata nélkül a fizikai termékekre. Globális tudatosság, olyan módon, mint használ tudatunk és intuíció, mint egy telepatikus feladó és a vevő. Ez a mi új életforma és gondolkodás. Én fizikailag kellett tanulnom, hogyan állítsa le a jobb oldalon az agyam. Annyira nyitott a bejövő ingerek egész idő alatt, amit kellett tanulnom, hogy összpontosítson. Úgyhogy gyakoroltam, mint régen gyakorlat megnyitását magasabb az elme és az érzés gondolatok és a beérkező információkat. Beletelt gyakorlat, mint mindent az életben. Most, hogy az internet már nem kell használni az agyunkat eléréséhez annyi tárolt információ, mint mi az elmúlt száz évben a Földön. Még mindig élvezik a régi sámán gyógyító jóslat képzés az ókori misztérium iskolákba. Elkezdtem az ókori Mystery Iskolák Hawaii-n 1990-ben és tanított lelki ébredés osztályok. Én természetesen továbbra is a saját lelki képzést. Saját képzést vizsgálatok és a biztonság az üzleti életben. Megtanultam, hogy alkalmazzák az én intuitív gondolkodás kognitív képességek az én vizsgálatot. Nos, én szórakoztassam magam, de leálltak ezzel a személyes olvasmányok miatt a globális energia változásokat. Nos, elkezdtem a Felemelkedés központ az interneten, és én a vonat másokra történő levelezés. Csomagolás agyunk mintegy információkat lehet szellemileg kimerítő, és a kifejezetten a diákok számára. Itt találhatja információ és kutatás által létrehozott különböző szerzők és kutatók számára. Azt állítják össze az alábbi szemelvények és jegyzékek csak a jéghegy csúcsa. Annyi információ, meg kell osztani. Ez egy olyan téma, mindannyian kutatás. Itt van egy könnyű olvasmány, akiket érdekel a fogmosás fel az egyik kedvenc téma, hogy a mai gyerekek "plug in". Dr. Michael Salla egy nemzetközileg elismert tudós, a nemzetközi politikában, a konfliktusok megoldásának, amerikai külpolitika és az új terület "exopolitics". Ő a szerzője / szerkesztője öt könyvet. Michael Salla Életrajz és a teljes listát cikkeket lehet kutatni és olvasni szerint szerző nevét itt www.AmericanChronicle.com. Dr. Salla nagyon értelmes, és én ajánlom a kutatás és a könyvek alapján a cikkeit az amerikai krónikája amelytől ez az információ elősegíti a részletekben Dr. Salla és hivatkozás mások a következők: Globális tudat tolódott oly módon, hogy tükrözze a fokozottan integrált globális közösség számára teszi lehetővé a hírközlési infrastruktúrához az internet és a számítógépes kommunikáció. A tudomány és a gyan Mező Ervin László jó, ha az egyik olvasó is nyitott. Azt is remélem, hogy a nemzetközi közösség el fogja fogadni egy nyílt vitafórum kapcsolatos tudatosság, az oktatás, a hálózatépítés, és az információk megosztása az interneten. Az internet volt a drámai technológiai fejlődés tette lehetővé, hogy a gyors változások a globális tudatosság. Ez a változás páratlan az emberi történelemben, és talán csak a létesítmény a nyomtatott sajtó a 15. század közeli, ami jelenleg előforduló. Dr. Michale Salla biztosított minket az alábbi adatokat az amerikai Krónika. Az az elképzelés, hogy a globális tudat megváltoztathatja és fejlődni nem új, hiszen ez olyan dolog, amit Tielhard de Chardin javasolt, és végül elkapta a bajt a katolikus egyházi hatóságok. Ha tehát a közelmúltban néhány drámai változásokat a globális tudat, hogy mi lehet ez a vezetés? Greg Bradden azzal érvelt, hogy az emberi tudat valóban befolyásolja a nagyobb környezetben. Című könyvében, a The Divine Matrix (2008), Bradden azzal érvel, hogy a hatalmas kvantum energia terén létezik a világegyetemben. -Ban, több tudományos forrás, s arra a következtetésre jut, hogy az "isteni Matrix" is reagálnak minden élet a világegyetemben. Ez olyan bonyolult visszacsatolási kört, amelyben az egyének és a világegyetem egymáshoz kapcsolódnak, és nem hatnak egymásra. Mit gondol és érez, egyéni szinten is, és nem befolyásolja a nagyobb külső események. Bradden munkája határozottan arra utal, hogy a nagyobb galaktikus jelenségek, mint a naptevékenység hatással lehet az egyéni és csoportos gondolatait. Röviden, a globális tudat befolyásolhatja a napfolt tevékenységet. A június óta első alkalommal 1913-ban nem volt napfolt tevékenység egy egész hónap. A nulla napfolt tevékenységet augusztus 2008 előzte átlagosan mindössze három napfoltok első hét hónapjában az év során. Ez az alacsony naptevékenység ellentétben áll az átlag mintegy száz napfoltok havonta, amikor a Nap belép a több aktív szakaszaiban. Mitch Battros napenergia és más kutatók azzal érvelnek, hogy mi vagyunk tanúi a nyugalom a vihar előtt, hogy mi lesz a legerősebb nap-ciklus eredménye. Battros azt állítja, hogy Solar Cycle 24 hatására elterjedt Föld változások és az emberi zavar egy soha nem látott mértékben, hogy egybeesik a végén a Maya naptár 2012-ben. A Princeton Egyetem kutatási projekt azt mutatja, hogy jelentős globális események hatását a "kollektív tudat" vagy Nooszféra. Kulcsfontosságú események, mint a halál a Princes Dianna és Teréz anya, a 911 támadás nagyobb földrengések és más jelentős nemzetközi eseményeken van mérhető hatása a globális tudatosság. Az az elképzelés, hogy a tudat megváltoztathatja a fizikai valóságot megtalálható különböző misztikus hagyományok, mint például a hermetikus alapelvek, melyek gyakorolták a görögök. Ezt a gondolatot népszerűsítették Fritjoff Capra, aki írta a Tao of Physics 1974-ben. Átlép volt felfedezni, hogy a megfigyelő szub-atomi viselkedés tényező volt, hogy megértsék a viselkedésében ezek a részecskék. Ez a felismerés lehetővé tette azt az elképzelést, hogy a tudat hatással van a megfigyelt viselkedését szub-atomi részecskék. Megy a sub-atomi, hogy a sejtek szintjén, biológus Dr. Bruce Lipton talált a közvetlen okozati összefüggés a változások az egyéni tudat és a sejtek egészségét. Az ő legnagyobb példányszámban eladott könyve, a The Biology of Belief, Lipton leírja a sejtek, mint apró televíziókészülékek várja környezeti ingerek programozni őket. Között a legfontosabb környezeti programozók számára sejtek tudatunkat, ami relék segítségével érzéseit, gondolatait, hogy a sejtek viselkednek. Lipton nézetei között jelentős támogatást szerzett alternatív egészségügyi szakemberek kutatja az elme-test kapcsolat. Egy másik kutató, aki alaposan felül számos tudományos forrás, Lyn Mc Taggart, azt is állította, hogy egy univerzális kvantum-energia területén létezik, amely az egyének is keresztül befolyásolják a tudatot. Című könyvében, a The Intention Experiment (2008), ő azt állítja, hogy segítségével a pozitív szándékát, magánszemélyek csoportjai, befolyásolhatja a környezet és a változás az életüket. Ő végzett egy sor olyan szándék a kísérleteket, amelyek segítségével ellenőrzi, hogy a pozitív szándéka az egyének csoportját összpontosítják, gondolataikat a konkrét eredményekre képes jelentősen befolyásolni eseményeket szerte a világon. Újra, s szilárdan a kutatás vezet ahhoz a következtetéshez, hogy a komplex visszacsatolási hurok áll fenn napenergia események és a globális tudat. From al-atomi részecskék és molekuláris részecskék a globális események, arra a következtetésre juthatunk még mindig nagyon sok tudományos kutatás mutatott emberi tudat, mint jelentős tényező befolyásolja a külső környezet. Egy válasz által nyújtott Mitch Battros az, hogy a globális tudat alatt befolyásolja a naptevékenység. Következésképpen, a rendkívül aktív 23 nap, hogy a ciklus végén, 2007 júliusában, valószínűleg jelentős szerepet játszott az emberi tudat fejlődésének. Solar Cycle 23 május okozta megnövekedett a globális tudatosság alapján az a tény, hogy több millió magánszemélyek is találták magukat egy magasabb működési kapacitással. A nettó hatása a fokozott napfolt tevékenység az emberi tudat lehet, hogy tovább emelkedett a globális tudatosság. Egy másik érv az, hogy sokan azt állították, hogy a Föld és Naprendszerünk lépett egy új régió a galaxis, ami lehetővé teszi a több formája alakult ki a globális tudatosság. Ezt nevezik a "foton öv", és azt állította, hogy olyan régióban, amely érinti a gyakoriságra vonatkozó, a Föld, a Nap és a többi bolygó a mi naprendszerünk. Más elmélet azt állították, hogy a gép a mi naprendszerünk jött való igazodás a galaxis magját a Tejút ezáltal befolyásolja a globális tudatosság. Mindezek a tényezők lehetnek a vezetői változásokat a globális tudat, de a hangszeres tényező volt a növekedés a pillanatnyi globális kommunikáció. Bizonyíték a drámai mértékű eltolódást a globális tudat fejlesztése az internet és a globális kommunikációs és internetes közösségek ez ikrát rakott intézményeknek. Ennél is fontosabb, az internet lehetővé tette, hogy a közösségek számára az információcsere és a szükséges lépéseket. Lásd alább lista olvasó kényelmét ... Egy másik nyelvészeti fordulat? - Felül kell vizsgálni Lawrence Kaye a "Nyelv, gondolat-és Consciousness: An Essay in Philosophical Psychology" Peter Carruthers. Szövetség a tudományos tanulmány of Consciousness - A ASSC bátorítja a kutatást belül a kognitív tudomány, az agykutatás, a filozófia és más érintett tudományterületeken a tudományok és a humán irányul megértés jellegét, funkcióját, és a mögöttes mechanizmusokat eszméletét. Astro Biológiai Coenergetics - Egy ortodox nézz elme, a tudat és az érzékelés. Hallás kötelező Experiment - tárja fel a jelenség az elme-agy interakció, ami történik a átmenet az álomból való felébredés tudatossága. Brain Science - Tanulmányok a tudat, az intelligencia és az autizmus. -Tól neurológus Rodney Cotterill. BrainMeta.com - közösségi site szentelt felgyorsítása az idegtudomány keresztül web-alapú kezdeményezések kínál gyűjteménye filozófiai esszé mint tudat és a fórum. Tudatos szervezetek - Concise illusztrált leírásokat és viták vezető filozófiai elméletek a tudat, és a jól ismert gondolat a kísérleteket, és kérdéseket vetnek fel. Tudatos tapasztalat, a létezés és a viselkedés - Esszé A. Randrup felirattal: "A tudat jelentősége az emberi életben." Tudat - Belépő megbízást a Routledge Encyclopedia of Philosophy. Eric Lormand a University of Michigan. Tudat és személyiség - Betekintés a tudomány a tudat sok perspektívából: a fizika, a tudomány, a test-lélek orvostudomány, a pszichológia, a spiritualitás és a vallás, és a halálközeli élmények. Tudat & The Brain - Egy széles körű annotált bibliográfiája kiadványok tudat, a filozófusok, idegtudósok, és pszichológusok. Consciousness and Cognition - hozzáférés a cikkek kivonatait, a benyújtási határidő iránymutatásokat, és előfizetési információkat a nyomtatott folyóirat. Tudat és tapasztalati Pszichológia - szakasz a British Psychological Society. Információ a szakasz, annak célkitűzéseit és tevékenységét, beleértve a folyóirat "Tudat és tapasztalati pszichológia". Tudat és Neuroscience - Papír a Nobel-díjas Francis Crick és neurológus Cristof Koch. Tudat és Psychophysics - A EGJ Eijkman, holland Orvosi fizikus. Fő tartalom egy esszét az "egyetemes tudat". Tudat, mint az Active Force - Amy Lansky, a kutató mesterséges intelligencia ellen szól tisztán neurofiziológiai magyarázata eszméletét. Dinamikus tudat és a valóság a Szabad Akarat értelmezése - a létezés, a tudat és a tudatosság, valamint a megoldást arra a problémára, a szabad akarat. A hatékonysága a tudat és a Psychological Theory: A Short Hozzászólás - Nem-reduktív formáit physicalism is befolyásos, de megpróbálja Titus Rivas, miért kell őket utasítani, mint összefüggéstelen. Explorations in Mind, lét és valóság - lévén, szellem, tudat ... ez a hangsúly ezen sokoldalú oldalon. A telek házak esszék, amely megközelítés elemző, ötletes és tapasztalati. Gaia Mind - Címoldal egy szervezet, amely támogatja a kutatást a globális tudat természete. Geometric Theory of Consciousness - Egy próbálta megmagyarázni tudat szempontjából a 4-dimenziós geometria. Geraint Rees Home Page - A idegtudományi eszméletvesztés. Számos publikált cikkek Dr. Rees rendelkezésre állnak itt. Global Consciousness Project - Presents szigorú tudományos kísérletek tudat által koordinált Roger Nelson csapata a Princeton. Honderich a tudatosság megléte - Először a filozófus Ted Honderich papírjai az a gondolat, hogy a percepciós tudat egyfajta lét dolgok vagy a világ. INACS Institute for Neuroscience És Consciousness Studies - Szervezet kutatása olyan területeken, mint elme / agy-gép interfészt, rendellenes tudat, és világos álmodik. Az intuíció - hatásköreit és elemi károk - Bevezetés a hatáskörét és veszélyeket az intuíció, valamint a kapcsolódó esszéket és linkeket a vezető kutatók számára. Journal of Consciousness Studies. - Hasznos linkek Consciousness Studies, valamint néhány anyag tartalma és a lapban ... Journal of Mind and Behavior - a véglegesített pszichológia nyomtatott lapban, hogy gyakran tesz közzé cikkek eszméletét. The Light Millennium - annak a viszony a fény, hogy a jelenség a tudat. Mystery of the Soul - Presents gyakorlati megközelítést misztériumának eszméletét. On Minds "Localization. - Esszé ami arra utal, hogy a megfigyelőket létrehozott operatív kapcsolat vagy elválasztó a környező események az élettanilag modulált indítványt azonosítatlan microphysical részecskéket. Lehetőségéről szóló szabályozó törvényeknek a tudat természete - A látható információk és a tudat tanulmányok. Rezonancia Quantum Theory - A nagy egyesített elmélet a tudat alapuló misztika (elsősorban Kabbalah) és a kvantumelmélet. Kutatások a globális tudat természete - Áttekintés két projekt segítségével véletlenszerű esemény a termelőktől, hogy vizsgálja meg Tudat. Philosophy of Science & Consciousness - Egy empirikus megközelítés tudata értékelés beleértve a filozófiai fogalmak és idegtudományi. Science of Consciousness - Egy elmélet a tudatos elme, Norman Stubbs. Tanulmányok a tudat - Tanulmány a tudat, tudat és megismerés. Tartalmaz, rendszeres értékelés, esszéket és a szakirodalom a témában. Egységes Reality Theory - Steven Kaufman próbálja bizonyítani, hogy a forrás a valóság egy egyetemes tudat, hogy mi egyáltalán nem elválasztható, hogy a forrás, és így semmilyen módon nem igazán elválasztható egymástól, vagy bármilyen más szempont a valóság. Egységes elmélete az idegrendszer és a viselkedés - Új elmélet, hogy azon a matematikai fogalma idegsejtek kölcsönhatások, mint egyfajta idegi kapcsolatok matematikai tevékenység pszichológia. Bölcsesség ősi hagyományok és a legújabb eredmények a Science and Psychology ". Virtuális Valóság: Tényleg Consciousness Explained - Egy radikális tudományos és evolúciós elmélet eredetével mind. By Jerome Iglowitz. Miért hatékonyságát tudat nem lehet korlátozni a léleknek - Titus Rivas "esszé azt állítja, hogy a tudat végső soron hatással vannak a fizikai világ. Remélem, ez az információ könnyebb lesz megtalálni információkat az Interneten, és a könyvtár. Úgy tettem kutatás könnyebb ezért úgy döntöttem, hogy tegye meg a lehetőséget nyújt más hasonló témák élvezem. Élvezem, mert mint írásban osztom leszek új barátok, akik osztoznak a tudás és a bölcsesség szavait. Vagyunk külön és még egy.Forrás: Theresa J. Thurmond Morris Lásd még: Az , Global Consciousness , Tudat threads , Dean Radin (videó)
Kapcsolódó hírek
Tagsággal megjegyzései
Postázva 01-27-2009 vele kumalak1
Wow így nagyon érdekes cikk, tehát sok energiát kellett létrehozni, hogy azt, mint mondani szokás, nyitott szellemmel sokat lehet tanulni. Köszönjük, hogy ilyen nagy megállapítás infó ebben a témában
Tisztelettel Oneness közösség tagja
Postázva 09-21-2009 vele ladyboss
Állás nyílások Hotel London United Kingdom
Honlapján érhető el: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Cím: 68-70 Queensborough Terrace
W2 3SH London, Egyesült Királyság
Metró: Queensway
Kérdezte munkavállalók száma Kell: 32
Kedves jelölt, Hope this e-mail éri meg jókedvűen és jó egészséget. Után
látja el a profilja a Naukri.com és szörny-öböl szeretnénk megvitatni a munka lehetőség az Ön számára a mi
társaság. Ha érdekel, akkor hívja a +44 703 182 5202 vagy e-mailben a mi HR Depart-on hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk további discussions.The Human Resource Department of Troy Szállás Egyesült Királyság keres Súlyosan szakmunkások, a padló kezeléséről Troy Hotel segíteni fog, hogy minden sikeres pályázó kap vízumot és munkavállalási engedélyt az Ön hatálybalépését London. figyelmet fordítanak nagy tapasztalattal rendelkező szakmunkások végrehajtó és közigazgatási pozícióban 4-5 yrs tapasztalt B. Sc, MCA, diploma certfificates. / adminisztratív végrehajtó, a végrehajtó könyvelő, It Engeneers / technikus / üzletkötőként / Front végrehajtó iroda / főpincérek / FOB manager / Esemény koordinátor / Finace / számítógépes szoftver Engeneers és hálózatépítés, nagy tapasztalattal rendelkező munkatársak minden szinten minden osztályon öt csillagos szállodák
kérjük vegye fel velünk vissza a teljes (CV) és a lágy bizonyítványok másolatát Word formátumban a mi felvételi osztályt kezdve olvasata.
: Gerald Cubble
Szállás Humanitárius (Publicity Officer)
Maria Hollins (Vacancy menedzser
Troy Hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Lap 1 -től 1