Naslov
Jonas1
! Bilo kakva pitanja? Molim
! Bilo kakva pitanja? Molim, kontaktirajte me! ...
RSS Feed
Member Login
Vaša Opcije
Global svijest na način kao što se koristi naš um i intuicija kao telepatski pošiljatelj i primatelj. Ovo je naš novi način života i razmišljanja. Fizički sam morao naučiti kako to pričepiti dolje s desne strane mog mozga. I tako je bio otvoren za dolazne osjeta
Global Consciousness - Svi za jednoga - jedan za sve
By: Theresa J. Thurmond Morris Globalna svijest informacija je vjerojatno najšire temu može istraživanja. Televizijske serije "uzeti" je igra u Kanadi, a čuo sam riječi prihvaćen kao onaj tko je bio ili contactee ili oteti. To je dio naše globalne svijesti o paranormalnim intuicija informacijama. Mi napustiti zemlju prije ili kasnije s onim što smo naučili o životu. Teško vjerovati globalne svijesti je bio oko u 15. stoljeću. Teško je vjerovati da su piramide sagrađene kao grobnice jedini. Zapravo su markeri se od prostora za triangulacije. Occam's Razor, ne Akkam's Razor. Od William Occam, 15. st. znanstvenik. "Entiteti neće biti umnožena izvan potreba." Mi smo naučeni udio i brigu o svim iako smo samo jedan fizički se učenje da razmišljaju kao pojedinca kao jedan život. Mi smo svi dio informacija i kako je doživljavaju ne samo zamišljen. Mi smo svi povezani preko globalne svijesti. Mislio sam da ova informacija bila je dovoljno važna da ne bude izgubljen tako, ja ga uključiti u članak za moje čitatelje da dodati svoje podatke. One mogu provesti u satima, danima, tjednima i mjesecima radi istraživanja i vremena informacije se to sastaviti je već zastarjela i vrijeme za kretanje na najnovije vijesti i informacije. Svi imamo snage. Se u tome da nisam duhovno intelektualne i kvantni fizičar, mislio sam ovaj popis će poticati i boriti se u drugima jer meni namotanim u dublje misli i research.Thanks svima onima vani koji pokušavaju shvatiti moje komunikacije. Htjela sam napisati članak ali uz put sam našao toliko informacija da uzmu cijeli članak drugih pjesama, ali možemo dodati vlastite mišljenja kao i čitatelji. Internet informacije zaista pomaže svi od nas u globalne svijesti i to je razlog zašto nam je potrebna da bi ovo otvoreno za cijeli svijet. Ima je toliko informacija da ja ne vidim kako bilo tko može odlučivati o jednom velikom. Volim biti priključen na cijeli Akashic polja i odnose čisto znanje kao da imate pristup Internetu bez uporabe fizičke proizvode. Global svijest na način kao što se koristi naš um i intuicija kao telepatski pošiljatelj i primatelj. Ovo je naš novi način života i razmišljanja. Fizički sam morao naučiti kako to pričepiti dolje s desne strane mog mozga. I tako je bio otvoren za sve dolazne podražaje vrijeme koje mi je trebalo da nauče fokusirati. Tako da sam trenirao kao što sam se praksi otvaranja prema višim razinama uma i osjećaj misli i dolaznih informacija. To je praksa kao i sve u životu. Sada, s Interneta ne moramo koristiti naš mozak za pristup koliko pohranjene podatke kao što smo učinili u posljednjih sto godina na zemlji. Ja i dalje uživati stari šaman iscjelitelj proročanstvo obuka drevnih misterija škole. Počeo sam Drevni Misterije Schools in Hawaii u 1990 i učio psihičke buđenje klase. I naravno nastavio svoj psihički trening. Moj trening je istraga i sigurnosti u poslovanju. Saznao sam da primjenjuju moj intuitivni kognitivne vještine razmišljanja u moje istrage. Sada, ja zabavljaju ali su prestali raditi osobne čitanja zbog globalne ljestvice energetskih promjena. Sada sam počeo Uzašašća Center na internetu i treniram drugima kroz dopisivanje. Omatanje naš mozak oko informacija može biti psihički iscrpljujući, a posebno za studentice. Molimo ispod pronaći informacije i istraživanja stvorili razni autori i istraživači. Ja sastavio izvatke i nastavku navodi kako samo vrh ledenog brijega. Mi imamo toliko informacija da treba dijeliti. To je predmet bismo trebali svi istraživanja. To je nešto svjetla za čitanje za one koji su zainteresirani za četkanje se na jedan od mojih omiljenih tema da se djeca danas "plug in". Dr. Michael Salla je međunarodno priznata znanstvenika u međunarodnoj politici, rješavanje sukoba, američke vanjske politike i novom području 'exopolitics'. On je autor / urednik pet knjiga. Michael Salla Kompletan Životopis i popis članaka može se istraživati i čitati pod ime autora ovdje na www.AmericanChronicle.com. Dr. Salla je vrlo inteligentan i ja preporučiti svojim istraživanjima i knjige na temelju njegove članke o American kronika što ove informacije promovira izvatke Dr. Salla i referentne drugih slijedi: Globalna svijest pomaknuo se na načine koji odražavaju više integrirane globalne zajednice omogućena komunikacijske infrastrukture interneta i cyber komunikacije. Znanost i Akashic polja po Ervin Laszlo je dobra za čitanje, ako jedna ima otvoren um. Možemo se nadati da će se globalna zajednica usvojiti više otvoreni forum za raspravu o svijesti, obrazovanje, umrežavanje i razmjenu informacija na Internetu. Internet je bio dramatičan tehnološki razvoj koji je omogućio brzih promjena u globalnoj svijesti. Ova promjena je bez premca u ljudskoj povijesti, a možda i samo osnivanje stampariju u 15. stoljeću dolazi blizu onome što se trenutno događa. Michale Dr. Salla has nam je pružila informacije o nastavku American Chronicle. Ideja da se globalna svijest može promijeniti i razviti nije novo jer ovo je nešto što Tielhard de Chardin predložio, a na kraju ga je dobio u teškoća sa vlastima Katoličke crkve. Dakle, ako u posljednje vrijeme došlo je do neke dramatične promjene u globalnim svijesti, što bi se moglo vožnje ovo? Greg Bradden je tvrdio da ljudska svijest uistinu može utjecati na veće okoliš. U svojoj knjizi, Divine Matrix (2008), Bradden tvrdi da veliki kvantno energetsko polje postoji u svemiru. Koristeći niz znanstvenih izvora, on zaključuje da je "Božanski Matrix" je reagirati na sve život u svemiru. To stvara kompleks petlja povratne veze u kojoj pojedinci i svemir su međusobno, a mogu utjecati jedni druge. Što se misli i osjeća se na individualnoj razini i ne može utjecati na veće vanjske događaje. Bradden rad snažno ukazuje na to da veći galaktička pojava kao što su solarne aktivnosti mogu utjecati individualne i grupne misli. Ukratko, globalna svijest može utjecati na aktivnosti Sunčevih pjega. Po prvi put od lipnja 1913, nije bilo Sunčevih pjega aktivnosti za cijeli mjesec. Nula sunčeva pjega aktivnosti za avgust 2008 je prethodio prosjek od samo tri pjege za prvih sedam mjeseci ove godine. Ovaj niske sunčeve aktivnosti u suprotnosti s prosječnih ili tako sto pjege po mjesecu kad Sunce uđe u njegov aktivni više faza. Mitch Battros i drugi solarni istraživači su tvrdili da smo svjedoci mirno pred oluju onoga što će biti najmoćniji solarnog ciklusa na rekord. Battros tvrdi da će solarni ciklus 24 uzrokovati rasprostranjen zemlju promjena i ljudskih poremećaja na nečuvenu razmjera koja se podudara s krajem Mayan Calendar u 2012. Istraživački projekt Princeton University je pokazalo da veliki utjecaj na globalna zbivanja 'kolektivnoj svijesti' ili noosphere. Ključni događaji poput smrti knezovi Dianna i Majka Tereza, 911 napada, veliki potresi i druge značajne međunarodne priredbe imaju mjerljiv utjecaj na globalne svijesti. Ideja da svijest može promijeniti fizičkoj stvarnosti nalazi se u raznim mističnim tradicijama, kao što su Hermesov načela koji su prakticirali drevni Grci. To je bila ideja koju je popularizirao Fritjoff Capra koji su pisali Tao fizike 1974. Kvantni fizičari su se otkrije da promatrač pod-atomske ponašanja je faktor u razumijevanju ponašanja tih čestica. Ta spoznaja je otvorila vrata ideja da svijest utječe na ponašanje promatrane pod-atomske čestice. Odlazeći iz pod-atomske na staničnoj razini, biolog Dr. Bruce Lipton naći izravnu uzročnu vezu između promjena u pojedinim svijesti i zdravlje stanica. U svojoj najprodavanijih knjiga, Biology of Belief, Lipton opisuje kako stanice su kao maleni televizijski prijemnici čekivanje za zaštitu okoliša poticaja da ih program. Među ključnim okoliša programera za naše stanice je naša svijest, koja releja, kroz osjećaje i misli, kako stanice su da se ponašaju. Lipton pogledi su dobili snažnu podršku među praktikantima istraživanje alternativnih zdravlju uma i tijela veze. Drugi istraživač, koji u velikoj mjeri je pregledao niz znanstvenih izvora, Lyn Mc Taggart, također je tvrdio da je univerzalna kvantno energetsko polje koje postoji pojedinci mogu utjecati kroz svijest. U svojoj knjizi, namjere Experiment (2008), ona tvrdi da kroz pozitivnu namjeru, grupe pojedinaca mogu utjecati svojim sredinama i promijeniti svoj život. Ona je provela niz pokusa namjerom da pomogne potvrdili da pozitivnu namjeru i skupina pojedinaca fokusiranje svojih misli na pojedine ishode, može dramatično utjecati na događaje širom svijeta. Opet, čvrsto je istraživanje vodi do zaključka da postoji kompleks petlja povratne veze između solarnih događaja i globalne svijesti. Od sub-atomskih čestica i molekularne čestice na globalne događaje, možemo zaključiti da je mnogo znanstvenih istraživanja koji upućuju na ljudskoj svijesti kao značajan faktor u utječu vanjski okoliš. Jedan od odgovora koje nudi Mitch Battros je da se globalna svijest da su pod utjecajem Sunčeve aktivnosti. Dakle, vrlo aktivni 23 solarnog ciklusa koji završavaju u srpnju 2007, svibanj imati je odigrao veliku ulogu u razvoju ljudske svijesti. Solarni ciklus 23 svibanj uzrokovali porast globalne svijesti na osnovu činjenica da milijuni ljudi svibanj imati postaviti sami operacijski at veći kapacitet. Neto učinak povećane aktivnosti Sunčevih pjega na ljudske svijesti svibanj su porast globalne svijesti. Drugi argument je da su mnogi tvrdili da je Zemlja i naš Sunčev sustav je ušla nova regija galaksija koja omogućuje više evoluirala oblik globalne svijesti. Ovo je nazivaju "fotonski pojas" i ona se tvrdi da se u regiji koja utječe frekvencije Zemlje, Sunca i ostalih planeta u našem Sunčevom sustavu. Druge teoretičari su tvrdili da ravnina našeg solarnog sistema je došao u usklađivanju s galaktičkom jezgru Mliječne staze i time utječu na globalne svijesti. Svi ti faktori vožnje svibanj biti promjena u globalne svijesti, a instrumentalna faktor je rast u trenutačna globalne komunikacije. Dokaz o dramatičan pomak u globalne svijesti je razvoj Interneta i globalne komunikacije i cyber-zajednica ove je imala entiteta. Znatno više, Internet je napravio to moguće za zajednice da dijele podatke i poduzeti akciju. Pogledajte dolje za popis Reader's convenience ... Drugi Linguistic Turn? - Pregled Lawrence Kaye u `Jezik, misao i svijest: Esej u Filozofskim psihologije 'Peter Carruthers. Udruga za znanstveno proučavanje svijesti - PPDS-a potiče istraživanja u okviru kognitivne znanosti, neuroznanost, filozofija, i drugih relevantnih disciplina u znanosti i humanističkih disciplina, usmjerena prema razumijevanju prirode, funkcije, osnovni mehanizmi i svijesti. Astro Biological Coenergetics - neobičan pogled na umu, svijesti i percepcije. Auditory Uvez Experiment - istražuje fenomen uma-mozga interakcije, što se događa tijekom tranzicije buđenja iz sna u svijest. Brain Science - studije svijesti, inteligencije i autizam. Od neuroznanstvenik Rodney Cotterill. BrainMeta.com - Zajednica stranice posvećene ubrzavanje razvoja neuroznanosti putem web-based inicijative nudi zbirka filozofskih eseja na svijest i forum. Svjesno entiteta - Kratki ilustrirani opis i rasprava vodećih filozofskih teorija svijesti, i dobro poznate misli eksperimenata, a pitanja su podići. Svjesno iskustvo, Egzistencija i ponašanje - Monografija A. Randrup podnaslovom "Značaj svijesti u ljudskom životu". Svijest - Uvrštenje naručio za Routledge Encyclopedia of Philosophy. Eric Lormand sa Sveučilišta u Michiganu. Svijest & Personality - Uvid u znanosti o svijesti iz mnogih perspektiva: fizika, znanost, um-tijelo medicina, psihologija, duhovnost i religija, i blizu smrti iskustva. Svijest & Brain - opsežna bibliografija s bilješkama publikacija o svijesti, od filozofa, neuroznanstvenici, i psiholozi. Consciousness and Cognition - Pristup sažetaka članaka, podnošenje smjernice i informacije o pretplati časopis tiska. Svijest i iskustva Psihologija - Sekcija za British Psychological Society. Informacije o Odjeljka, njezine ciljeve i aktivnosti, uključujući i njegov časopis "Svijest i iskustva Psihologija". Svijest i Neuroscience - Papir je nobelovac Francis Crick i neuroznanstvenik Cristof Koch. Svijest i Psychophysics - By EGJ Eijkman, nizozemski medicinski fizičar. Glavni sadržaj je esej o "univerzalne svijesti". Svijest kao aktivni Force - Amy Lansky, istraživač u umjetnom inteligencijom, tvrdi protiv čisto Neurofiziološke objašnjenje svijesti. Dynamic Svijest i stvarnost slobodne volje - Koncepti postojanja, svijesti i svjesnosti, kao i rješenje za problem slobodne volje. Efikasnost Consciousness and Psychological Theory: kratki komentar - Non-reduktivni fizikalizam oblike svibanj biti utjecajni, ali Tit Rivas, nastoji pokazati zašto bi trebali biti odbačena kao nejasan. Istraživanja u Mind, Bitak i stvarnost - Biti, um, svijest ... ovo je fokus ovog višestranog stranice. Site kuće eseje u kojima je pristup analitičke, maštovite i iskustveno. Gaia Mind - Home page of organizacije, koji podržava istraživanja globalne prirode svijesti. Geometrijska teorija svijesti - pokušati objasniti svijest u pogledu 4-dimenzionalan geometrije. Geraint Rees Home Page - neuroznanost svijesti. Mnogi objavljivao članke Dr. Rees su dostupne ovdje. Global Consciousness Project - predstavlja znanstveno rigorozne eksperimente na svijest koordinira Roger Nelson je momčad na Princetonu. Honderich o svijesti kao Postojanje - Prije filozofa Ted Honderich radova na ideji da se perceptivni svijest je vrsta postojanja stvari ili svijetu. INACS Institut za neuroznanost i svijest studij - Organizacija istraživanje takvim područjima kao što um / mozak / stroj sučelje, anomalije u svijest, te lucidno sanjanje. Intuicija - svojih ovlasti i opasnosti - uvod ovlasti i opasnosti od intuicije, plus eseja odnose i veze s vodećim istraživačima. Journal of Consciousness Studies. - Korisni linkovi na Consciousness Studies, plus sadržaj i neke materijale iz časopisa ... Journal of Mind and Behavior - osnovan časopis psihologije koja se često objavljuje članke o svijesti ispisa. Light Millennium - Članci o odnosu na svjetlo fenomen svijesti. Mystery of the Soul - predstavlja praktičan pristup misterij svijesti. Na Minds 'Lokalizacija. - Monografija sugerirajući da su promatrači staviti u operativnu vezu ili isključenja s okolnim pojavama koje fiziološki modulirani prijedlog neidentificiranih microphysical čestica. Na Mogućnost zakona koji reguliraju prirode svijesti - perceptivnih informacija i svijesti studija. Kvantna teorija rezonancije - velika jedinstvenu teoriju svijesti, na temelju misticizam (prvenstveno Kabala) i kvantna teorija. Istraživanja na globalne prirode svijesti - Sinopsis dva projekta koriste generatori slučajnih događaja istražiti Svijest. Science & Filozofija svijesti - empirijski pristup svijesti, uključujući recenzije filozofskih pojmova i neuroznanost. Science of Consciousness - teorija svjesnog uma, Normana Stubbs. Studije o Svijest - Studij svijesti, uma i spoznaje. Sadrži redovite recenzije, eseje i bibliografije na temu. Reality Unified Theory - Steven Kaufman pokušava pokazati da je izvor stvarnosti je univerzalna svijest da smo ni na koji način da se odvojiti od izvora, pa tako ni na koji način zaista odvojiva od drugog ili bilo koji drugi aspekt stvarnosti. Unified Theory of živčanog sustava i ponašanja - Nove teorije koja uzima matematički koncept živčanih stanica interakcije kao oblik matematike koja linkovi neuronska aktivnost u psihologiji. Drevna mudrost tradicije s najnovijim nalazima u znanosti i psihologije ". Virtual Reality: Stvarno Consciousness Explained - radikalno znanstvenim i evolucijski hipoteza o podrijetlu uma. By Jeronim Iglowitz. Zašto efikasnosti svijesti ne može biti ograničeno na um - Titu Rivas 'esej tvrdi da je svijest u konačnici mora imati utjecaj na fizički svijet. Nadam se da će ove informacije olakšavaju pronalaženje informacija na Internetu i na knjižnica. To je napravio moj istraživanje lakše na taj način JA odlučio je da se prigoda za promicanje druge slične teme da ću uživati. Uživam u pisanju, jer kao što sam ja udio rasti nove prijatelje koji dijele svoje znanje i riječima mudrosti. Mi smo odvojeni i još jedan.Izvor: Theresa J. Thurmond Morris See also: , Global Consciousness , Svijest teme , Dean Radin (video)
Povezane vijesti
Members's Comments
Posted at 01-27-2009 kod kumalak1
Wow tako vrlo zanimljiv članak, toliko energije moraju se staviti na njega, kao što je rekao ide, uz otvoren um puno može naučiti. hvala vam za pronalaženje tako velik informacije na ovu temu,
Yours sincerely jedinstvo zajednice član
Posted at 09-21-2009 kod ladyboss
Job Openings U Hotel London United Kingdom
Web stranica na: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Adresa: 68-70 Queensborough Terasa
W2 3sh London, Velika Britanija
Metro: Queensway
Tražili broj radnika Potrebno: 32
Kandidat Poštovani, Nadam se da ovaj mail vam stiže na dobro raspoloženje i dobro zdravlje. Nakon
gledajući svoj profil na Naukri.com i neman zaljeva želimo raspravljati posao prilika za Vas u našoj
tvrtka. Ako je zainteresiran, vi svibanj poziv na +44 703 182 5202 ili e-mail naše HR Odlazite na hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk za daljnje discussions.The Human Resource Department of Troy hoteli Velika Britanija je u potrazi za higly kvalificiranih radnika, podu upravljanje Hotel u Troy pomoći će podnositelja zahtjeva da svaki uspješan dobiti vizu i radnu dozvolu za ulazak u Londonu. obzir se daje iskusnih kvalificiranih radnika u izvršnim i upravnim poziciju sa 4-5 god iskusnim s B. Sc, MCA, diplomski certfificates. / administrativni izvršni, izvršni knjigovođu, To Engeneers / tehničar / Sales Executive / Front office izvršne / headWaiters / FOB menadžer / Event koordinatori / Finace / Engeneers računalnog softvera i mreža, iskusni djelatnici Pa za sve razine u svim odjelima hotela s pet zvjezdica
molimo Vas da nas kontaktirate natrag sa svojim punim (CV) i meka kopija certifikata u Word formatu na našu zapošljavanja odjel za dalje čitanje.
Gerald Cubble
Hotel Humanitarna (Publicitet Officer)
Maria Hollins (pozicija upravitelja
Hotel u Troy, 68-70 Queensborough Terasa W2 3sh London, UK ©
Page 1 od 1