به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...
بلاگ ها
نوشته های اخیر
بهترین نوشته ها
بهترین بلاگ
لیست کاربران
جستجو بلاگ ها
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط
گوگل
:
جامعه جهانی یگانگی
>
اخبار
>
جهانی یگانگی
جهانی آگاهی -- تحقیق و توسعه سیمان اطلاعات حسی
نام کاربری
مرا به خاطر بسپار؟
رمز عبور
بلاگ ها
مقالات
عکس
فیلم
کننده موضوعات
پرسش و پاسخ
لیست اعضاء
امروز پست
علامت بفرم خوانده شده
اتاق گپ
اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به
اینجا ثبت نام کنید
برخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با :
صفحه نخست انجمن ها
،
گروه های اجتماعی
،
بلاگ ها
،
مقالات
،
عکس
،
فیلم
،
جستجو ویدیو
،
تماس با ما
،
پرسش و پاسخ
،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!
توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود
نویسنده
Jonas1
امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی
! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید! ...
اشتراک
دریافت اخبار!
ورود اعضا
نام کاربری
رمز عبور
گزینه های شما
نسخه قابل چاپ ماده
پست الکترونیک مقاله
جهانی آگاهی -- تحقیق و توسعه سیمان اطلاعات حسی
آگاهی جهانی در راه است می خواهم با استفاده از شهود و ذهن ما مانند فرستنده و گیرنده وابسته به دورهم اندیشی. این روش جدید ما را از زندگی و تفکر است. من جسمی بود برای یادگیری نحوه ی به تعطیل سمت راست مغز من. من شد تا باز به محرک های دریافتی
توسط : ترزا ، J. Thurmond موریس
اطلاعات هوشیاری جهانی است که احتمالا یکی از وسیعترین موضوع می تواند پژوهش. مجموعه تلویزیونی "گرفته" شده است بازی در کانادا و من شنیده کلمه مورد قبول را به عنوان یکی که بود و یا چه contactee abductee. این بخشی از آگاهی های ما در جهانی اطلاعات بینش ماورای پدیدههای علمی مکشوف شد. ما را ترک زمین دیر یا زود با آنچه که ما درباره زندگی آموخته است. سخت به این باور هوشیاری در سراسر جهان در قرن 15th است. سخت به این باور است که اهرام به عنوان مقبره ساخته شد تنها. در واقع آنها نشانگر از فضا را برای سه گوش مورد استفاده قرار گرفت.
تیغ صورت تراشی ، اوکام نمی Razor Akkam است. از ویلیام Occam ، 15th دانشمند قرن. "مؤسسات و نهادهای باید فراتر از ضرورت ضرب نمی شود". ما برای به اشتراک گذاشتن و مراقبت هستند در مورد همه حتی اگر ما تنها یک جسمی در حال فکر می کنم به یادگیری به عنوان یک فرد را به عنوان یکی زندگی آموخت. ما همه بخشی از اطلاعات و چگونه آن را درک شده است نه تنها به درک. ما همه را از طریق آگاهی های جهانی متصل می شود.
من فکر کردم این اطلاعات مهم بود که به اندازه کافی نمی باشد بنابراین از دست داده ، من آن را در مقاله ای برای خوانندگان من شامل اضافه کردن به داده های خود را. میتوان ساعت ، روز ، هفته ها و ماه ها را صرف تحقیق و با زمان اطلاعات وارد شده است در حال حاضر منسوخ شده و زمان را بر روی آخرین اخبار و اطلاعات حرکت کند. همه ما دارای نقاط قوت.
در حال که من یک روشنفکر معنوی و فیزیکدان کوانتومی نیست ، من فکر کردم تو این لیست را تحریک و یا عشقبازی کردن با دیگران در آن را به عنوان من را به فکر عمیق تر و research.Thanks به همه آنها به وجود دارد که تلاش می کنند را درک ارتباطات من reeled.
من می خواستم برای نوشتن یک مقاله اما در آن زمان که من پیدا کردم اطلاعات زیادی از آن زمان تا به دیگران لیست کامل مقاله اما ما می توانیم نظرات خود ما را به عنوان خوانندگان اضافه کنید.
اینترنت واقعا کمک می کند تا اطلاعات همه ما در سطح آگاهی جهانی است و این دلیل است که ما باید نسبت به این باز به تمام جهان. آنقدر اطلاعات می باشد که من نمیبینم که چگونه هر فردی می تواند در یک رشته اصلی تصمیم گیری وجود دارد. من می خواهم را در زمینه تمام Akashic متصل می شود و مربوط به دانش خالص مانند در اختیار داشتن دسترسی به اینترنت بدون نیاز به استفاده از محصولات فیزیکی.
آگاهی جهانی در راه است می خواهم با استفاده از ذهن ما و شهود وابسته به دورهم اندیشی مانند فرستنده و گیرنده. این روش جدید ما را از زندگی و تفکر است. من جسمی مجبور به یادگیری نحوه ی به تعطیل شدن سمت راست مغز من. من شد تا به محرک های دریافتی باز کن که من زمان لازم برای یادگیری تمرکز کنید. بنابراین من تمرین درست مانند هم کار می کردم به تمرین باز کردن تا سطوح بالاتری از ذهن و افکار احساس ها و اطلاعات وارده. در زمان این عمل می خواهم همه چیز را در زندگی. اکنون ، با ما به اینترنت مجبور به استفاده از مغز ما ، اطلاعات به اندازه ذخیره شده برای دسترسی به عنوان ما در صد سال گذشته بر روی زمین بود. من هنوز هم لذت می برند shaman قدیمی آموزش اوراکل شفا دهنده از مدارس راز کهن. من راز باستان مدارس در هاوایی در سال 1990 آغاز شد و تدریس کلاس های روانی بیداری. البته من همچنان خود من آموزش روانی. من از تحقیقات پلیس و آموزش و امنیت در کسب و کار بود. یاد گرفتم به درخواست حسی مهارت های فکری من شناختی از تحقیقات پلیس و به من. در حال حاضر ، سرگرم کردن به خودم را متوقف کردند ، اما انجام خوانش های شخصی با توجه به مقیاس جهانی از تغییرات مصرف انرژی است. در حال حاضر ، من در مرکز صعود در اینترنت آغاز شده و من با قطار به دیگران از طریق مکاتبه.
کاغذ بسته بندی در اطراف ما مغز می تواند اطلاعات جامع ذهنی ، و به ویژه برای دانشجویان دانشگاه بود. لطفا اطلاعات زیر و پژوهش ایجاد شده توسط نویسندگان و محققان مختلف پیدا کنید. من نمونه های زیر و فهرستها به عنوان تنها نوک وارد توده یخ شناور. ما اطلاعات زیادی است که باید به اشتراک گذاشته می شود. موضوع این است که ما باید تمام تحقیقات است. بعضی از این سبک خواندن برای کسانی که علاقه مند به مسواک زدن روی یکی از موضوعات مورد علاقه من است که بچه های امروز "به برق وصل کردن" است.
دکتر مایکل Salla محقق شناخته شده بین المللی در سیاست های بین المللی ، قطعنامه مناقشه است ، سیاست خارجی آمریکا و حوزه های جدید 'exopolitics'. او نویسنده است / سردبیر پنج کتاب. بیوگرافی کامل مایکل Salla و لیستی از مقالات می تواند تحقیق و خواندن تحت نام نویسنده در اینجا در www.AmericanChronicle.com. Salla دکتر بسیار هوشمندانه و من توصیه ها و کتاب های پژوهشی خود را بر اساس مقاله خود را در آمریکا رسمی است که این اطلاعات را ترویج گزیده هایی از دکتر Salla و مرجع دیگران شرح زیر است :
آگاهی جهانی در راههایی که منعکس کننده یک جامعه یکپارچه جهانی در ادامه ممکن است توسط زیرساخت های ارتباطات در مورد اینترنت و سایبر ارتباطات ، ساخته شده منتقل. علوم و فیلد Akashic توسط Ervin László خواندن خوب است اگر یک ذهن باز است. ما می توانیم امیدوار بود که جامعه جهانی خواهد شد فروم باز تر برای بحث و بررسی در مورد آگاهی ، آموزش و پرورش ، شبکه های برگزیدن ، و به اشتراک گذاشتن اطلاعات در اینترنت می باشد.
اینترنت شده است توسعه چشمگیر فن آوری ساخته شده است که امکان تغییر سریع در آگاهی جهانی است. این تغییر در تاریخ بشر بی نظیر است و شاید تنها استقرار ماشین چاپ در قرن 15th آید نزدیک به آنچه در حال حاضر رخ می دهد. دکتر Michale Salla کرده است ، ما را با اطلاعات زیر را در تاریخ رسمی ارائه شده در آمریکا.
این ایده که آگاهی جهانی می تواند در تغییر و تحول جدید نمی باشد از آنجایی که این چیزی است که Tielhard د شاردن پیشنهادی ، و سرانجام او را به دردسر با مقامات کلیسای کاتولیک شدم. بنابراین اگر وجود دارد به تازگی شده است برخی از شیفت چشمگیر در هوشیاری جهانی ، چه ممکن است رانندگی این؟
گرگ Bradden تا به استدلال می کنند که هوشیاری انسان هم می تواند تاثیر محیط بزرگتر. در کتاب خود ، ماتریکس الهی (2008) ، Bradden استدلال میکند که میدان انرژی کوانتومی گسترده در جهان وجود دارد. با استفاده از طیف وسیعی از منابع علمی ، او آمده است که "الهی ماتریکس" را به همه زندگی در جهان پاسخگو باشد. این باعث بوجود آمدن حلقه بازخورد پیچیده در جایی که افراد و جهان هم پیوسته هستند ، و می تواند یکی دیگر تأثیر گذار هستند. چه فکر می کند و یک احساس در سطح فردی می تواند نفوذ کند و اتفاقات بزرگتر های خارجی. کار Bradden 'sمحکم نشان می دهد که پدیده های کهکشانی بزرگتر مانند فعالیت های خورشیدی می تواند توسط افراد و گروه تحت تاثیر افکار باشد. به طور خلاصه ، هوشیاری جهانی فعالیت می تواند لکه روی خورشید اثر بگذارد.
برای اولین بار از تاریخ 1913 بوده است وجود ندارد فعالیت لکه روی خورشید به مدت یک ماه تمام. صفر لکه روی خورشید را برای فعالیت های یدلایمخیرات 2008 اوت به طور متوسط تنها سه sunspots برای هفت ماه اول سال تقدم بود. این فعالیت کم خورشیدی contrasts با به طور متوسط از صد تا sunspots و یا در هر ماه هنگامی که خورشید بیشتر خود را وارد فاز فعال است.
میچ Battros و دیگر محققان استدلال خورشیدی شده اند که ما شاهد آرامش قبل از طوفان از آن چه خواهند کرد قدرتمند ترین چرخه خورشیدی در سابقه بوده است. ادعای Battros که چرخه 24 خورشیدی خواهد شد تغییرات گسترده زمین و برهم بشر در مقیاس بی سابقه ای که همزمان با پایان سال در تقویم تولیدی صنعتی مایان فولاد در سال 2012 شود.
پروژه تحقیقاتی دانشگاه پرینستون نشان داده است که عمده جهانی تاثیر وقایع در آگاهی جمعی '' یا noosphere. وقایع کلیدی مانند مرگ و میر از شاهزادگان Dianna و مادر ترزا ، حمله 911 ، زمین لرزه های بزرگ و دیگر رویدادهای مهم بین المللی تاثیر قابل اندازه گیری در آگاهی جهانی است.
این ایده که آگاهی می تواند واقعیت های فیزیکی است در سنتهای عرفانی مختلف از جمله اصول وابسته به هرمس مصری است که توسط یونانیان باستان پیدا نشد تمرین تغییر دهید. این ایده توسط Fritjoff کپرا popularized بود که تائوی فیزیک در سال 1974 نوشت.
فیزیکدانان کوانتوم کشف شد که ناظر دریافت شده رفتار اتمی یک عامل در جهت درک رفتار این ذرات شد. تحقق این درب باز به این عقیده که آگاهی تاثیر می گذارد در رفتار مشاهده شده را از ذرات زیر اتمی است.
رفتن از زیر اتمی را به سطح سلولی ، زیست شناس دکتر بروس Lipton در بر داشت رابطه علی مستقیمی بین تغییر در آگاهی فردی و سلامت سلول. در بهترین کتاب خود فروش ، زیست شناسی از اعتقاد ، Lipton توضیح خواهم که چگونه سلول های گیرنده های تلویزیون کوچک انتظار برای محرک های محیطی به آنها برنامه دارند. در میان برنامه نویسان زیست محیطی برای سلول های کلیدی خودآگاه ما از ما ، که در رله ها ، از طریق احساسات و افکار ، چگونه سلول های به رفتار است. مشاهده Lipton را که به دست آوردهام پشتیبانی قوی در میان پزشکان بهداشت و درمان جایگزین تحقیق در ذهن اتصال بدن است.
یکی دیگر از پژوهشگر است که بررسی گسترده طیف وسیعی از منابع علمی ، Lyn Mc Taggart ، نیز ادعا کرد که جهانی میدان انرژی کوانتومی وجود دارد که افراد را از طریق آگاهی می تواند تأثیر گذار هستند. در کتاب خود به قصد آزمایش (2008) ، او ادعا می کند که قصد را از طریق مثبت ، گروه از افراد می تواند محیط خود و نفوذ زندگی خود را تغییر دهید. او انجام یک سری از آزمایشات است که قصد کمک نسخه متنی که قصد مثبت افراد از گروه های تمرکز افکار خود را در نتایج خاص ، به طرز چشمگیری می تواند تاثیر وقایع در سراسر جهان. باز هم ، تحقیق که منجر به جرات به این نتیجه که یک حلقه فیدبک های پیچیده وجود دارد بین وقایع خورشیدی و آگاهی جهانی است. دریافت شده از ذرات اتمی و ذرات مولکولی به اتفاقات جهانی ، می توانیم نتیجه گیری بسیار پژوهش علمی با اشاره به آگاهی انسان به عنوان عامل مهمی در تاثیرگذاری بر محیط خارجی وجود دارد.
یک پاسخ ارائه شده توسط میچ Battros هوشیاری جهانی است که توسط فعالیت های خورشیدی تحت تاثیر قرار می شود. در نتیجه ، بسیار فعال چرخه 23 خورشیدی که در پایان ماه ژوئیه 2007 ، ممکن است نقش عمده ای در تکامل آگاهی انسان است. چرخه خورشیدی یدلایمخیرات مه 23 موجب افزایش آگاهی جهانی به موجب این واقعیت است که میلیون ها نفر از افراد ممکن است در بر داشت خود را در ظرفیت بالاتر عامل است. اثر خالص به اوج فعالیت لکه روی خورشید در آگاهی بشر ممکن است در افزایش آگاهی جهانی است.
استدلال دیگر این است که بسیاری استدلال کرده اند که زمین و منظومه شمسی ما را وارد یک منطقه جدید از کهکشان که می کند ممکن است یک فرم بیشتر تحول یافته از هوشیاری جهانی است. این امر را به عنوان کمربند فوتونی 'ارجاع داده شده و آن استدلال شده است به منطقه ای که تاثیر می گذارد فرکانس ها از زمین ، خورشید و سیارات دیگر در منظومه شمسی ما است. نظریه پردازان دیگر استدلال کرده اند که این هواپیما از منظومه شمسی ما است را به هم ترازی با هسته کهکشانی از کهکشان راه شیری آمده در نتیجه مؤثر بر هوشیاری جهانی است. همه این عوامل رانندگی ممکن است تغییر در آگاهی جهانی است ، اما عامل کاربردی شده است به رشد سریع و آنی در ارتباطات جهانی است.
مدارک و تغییر چشمگیر در هوشیاری جهانی را از توسعه اینترنت و ارتباطات جهانی و اینترنتی است که این جوامع تا به اشخاص spawned. مهمتر ، از اینترنت آن را امکان پذیر ساخته است برای جوامع برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و دست به اقدام بزنید. مشاهده لیست زیر را برای راحتی کار خواننده را...
یکی دیگر از خاموش زبانشناسی؟ -- فایل را نقد کنید توسط کی `لارنس از زبان ، اندیشه و آگاهی : مقاله در روانشناسی فلسفی' توسط Carruthers پیتر.
انجمن مطالعه علمی از آگاهی -- ASSC ترویج پژوهش در علوم شناختی ، علوم اعصاب ، فلسفه ، و دیگر رشته های مربوطه را در علوم و علوم انسانی ، هدایت به سوی درک ماهیت ، عملکرد ، و مکانیسم های اساسی از آگاهی.
Astro زیستی Coenergetics -- نگاه غیر مومن در ذهن ، آگاهی و ادراک.
اتصال آزمایش شنوایی -- پدیده ای به کاوش ذهن تعامل مغز ، اتفاق می افتد که در طول انتقال از بیداری از خواب به آگاهی.
مغز علم -- مطالعات آگاهی ، هوش و درخودماندگی (اوتیسم). از neuroscientist رادنی Cotterill.
BrainMeta.com -- سایت جامعه اختصاص داده شده به سرعت توسعه علم اعصاب از طریق طرح های مبتنی بر وب ارائه می دهد مجموعه ای از مقالات فلسفی بیش از آگاهی و انجمن نمی باشید.
مؤسسات و نهادهای آگاهانه -- شرح مختصر مصور و بحث های فلسفی و تئوریهای رهبری از آگاهی و شناخته شده آزمایش های فکر ، و مسائل آنها ، بالا ببرد.
تجربه آگاه وجود و رفتار -- مقاله توسط A. Randrup زیرعنوان "اهمیت آگاهی را در زندگی بشر".
آگاهی -- ورودی تبلیغی برای المعارف روتلج فلسفه. توسط اریک Lormand از دانشگاه میشیگان.
آگاهی و شخصیت -- دیدی نسبت به علم آگاهی از دیدگاه های بسیاری از : فیزیک ، علوم ، ذهن بدن پزشکی ، روانشناسی ، معنویت و دین ، و نزدیک به تجربه مرگ محکوم شدند.
هوشیاری و مغز -- کتابشناسی مشروح گسترده از نشریات در آگاهی ، توسط فلاسفه ، neuroscientists ، و روانشناسان.
آگاهی و شناخت -- دسترسی به خلاصه مقالات ، ارسال دستورالعمل ها و اطلاعات اشتراک مجله نسخه قابل چاپ.
آگاهی و تجربی روانشناسی -- بخش از بریتانیا روانی جامعه. اطلاعات در مورد بخش ، اهداف و فعالیت های آن ، از جمله مجله "خود آگاهانه و روانشناسی تجربی".
آگاهی و اعصاب -- مقاله برندهی جایزهی صلح نوبل توسط فرانسیس گرفتگی و neuroscientist Cristof کخ.
آگاهی و مبحی روابط روانوماده -- با EGJ ایجکمن ، هلندی پزشکی و فیزیک. محتوای اصلی مقاله روی "آگاهی جهانی" است.
آگاهی به عنوان نیروی فعال -- امی Lansky ، محقق در هوش مصنوعی ، در برابر استدلال توضیح neurophysiological کاملا آگاهی.
آگاهی پویا و واقعیت آزاد -- مفهوم وجود ، هوشیاری و آگاهی و همچنین راه حلی برای مشکل آزاد خواهد شد.
اثر هوشیاری و روانی تئوری : کوتاه بازخورد (نظر شما -- غیر از اشکال تقلیل دهنده physicalism ممکن است با نفوذ ، اما تیتوس Rivas سعی در نشان دادن همین رو ، آنها باید به عنوان بی ربط رد می شود.
اکتشافات در ذهن ، هستی و واقعیت -- می شود ، ذهن ، آگاهی... این تمرکز از این چند سایت faceted است. خانه مقالات سایت است که در آن رویکرد تحلیلی ، ابتکاری و تجربی.
گایا ذهن -- صفحه اصلی از یک سازمان ، که در پشتیبانی از پژوهش را به طبیعت جهانی از آگاهی.
نظریه هندسی آگاهی -- تلاش در جهت توضیح و آگاهی در شرایط هندسه 4 بعدی.
Geraint ریس صفحه اول -- علوم اعصاب از آگاهی. بسیاری از مقالات منتشر شده توسط دکتر ریس در اینجا قابل دسترس هستند.
آگاهی جهانی در پروژه -- ارائه می آزمایشات علمی جدی در آگاهی هماهنگ شده توسط تیم راجر نلسون در پرینستون.
Honderich در هوشیاری به عنوان خدایان -- اول از مقالات فیلسوف تد Honderich در این عقیده که آگاهی ادراکی از وجود نوع و یا چیزهای جهان است.
INACS برای موسسه علوم اعصاب و مطالعات آگاهی -- سازمان تحقیق در زمینه هایی از قبیل ذهن / مغز / رابط دستگاه ، آگاهی غیر عادی ، شفاف و رؤیا.
شهود -- قدرت و Perils -- مقدمه ای بر قدرت و perils از شهود ، به علاوه مقالات و لینک های مربوط به محققان برجسته.
مجله مطالعات هوشیاری. -- لینک های مفید در مطالعات آگاهانه ، به علاوه برخی از مواد و مطالب را از مجله...
ژورنال ذهن و رفتار -- تاسیس روانشناسی مجله نسخه قابل چاپ که اغلب در مقالات منتشر آگاهی.
هزاره نور -- مقالات در رابطه نور را به پدیده هوشیاری.
راز روح -- ارائه روش عملی به رمز و راز از آگاهی.
در محلی سازی ذهن '. -- مقاله که پیشنهاد میکند که ناظران در عمل اتصال یا قطع ارتباط با ظهور اطراف آن توسط حرکت physiologically مدوله ذرات نامشخص microphysical قرار داده می شوند.
در امکان از قوانین طبیعت که حاکم بر آگاهی -- اطلاعات ادراکی و مطالعات آگاهی.
تشدید نظریه کوانتومی -- نظریه واحد بزرگ از آگاهی ، بر اساس عرفان (کابالا در درجه اول) و تئوری کوانتوم.
پژوهش در طبیعت جهانی از آگاهی -- خلاصه داستان از دو پروژه با استفاده از ژنراتور رویداد تصادفی به منظور آگاهی.
فلسفه علم و آگاهی -- رویکرد تجربی به آگاهی از جمله بررسی مفاهیم فلسفی و علوم اعصاب.
علوم آگاهی -- تئوری ذهن آگاه ، توسط نورمن Stubbs.
مطالعات در آگاهی -- بررسی آگاهی ، ذهن و معرفت. منظم شامل بررسی ، مقالات و کتابشناسی در موضوع دارد.
یکپارچه واقعیت تئوری -- استیون کافمن تلاش برای نشان میدهد که از منابع واقعیت این است که ما آگاهی جهانی به هیچ وجه از هم جدا نمود که از آن منبع است ، و بنابراین به هیچ وجه از هم جدا نمود واقعا از هر یک از دیگری دارد و یا هر جنبه دیگری از واقعیت است.
تئوری یکپارچه از سیستم عصبی و رفتاری -- نظریه جدید که طول می کشد مفهوم ریاضی از تعاملات سلول های عصبی می شود به عنوان یک شکل از ریاضیات است که فعالیت های عصبی لینک به روانشناسی.
سنت حکمت باستان با آخرین علوم و یافته های روانشناسی ".
واقعیت مجازی : هوشیاری را خیلی توضیح داده شده -- افراطی فرضیه های علمی و تکاملی در مورد منشا ذهن داشته باشند. توسط جروم Iglowitz.
چرا اثر آگاهی می تواند به ذهن محدود نمی شود -- مقاله تیتوس Rivas 'استدلال میکند که باید در نهایت آگاهی تاثیر بر جهان فیزیکی.
من امیدوارم که این اطلاعات را راحت تر به قرار دادن اطلاعات بر روی اینترنت و در کتابخانه موجود است. این تحقیق من آسان تر ساخته شده برای همین من تصمیم به گرفتن فرصتها برای ترویج از موضوعات مشابه دیگر که من لذت ببرید. نوشتن لذت میبرم چون که من سهم دوستان جدید که به سهم خود و دانش کلام حکمت رشد کنم. ما مجزا بوده و هنوز هم یکی.
منبع :
ترزا ، J. Thurmond موریس
همچنین ببینید :
هوشیاری
،
آگاهی جهانی
،
موضوعات هوشیاری
،
دین Radin (فیلم)
اخبار مرتبط
آگاهی -- جهانی همه برای یکی -- یکی برای همه
آگاهی جمعی ؛
نظرات کاربران 's
ارسال شده در
01-27-2009
توسط
kumalak1
Wow خیلی جالب مقاله ، آنقدر انرژی باید در آن قرار داده شده است ، گفت : به عنوان میرود ، با یک ذهن باز خیلی می تواند آموخته است. تشکر از شما برای پیدا کردن اطلاعات خوبی در مورد این مطلب ،
آرزومندم یگانگی عضو جامعه
ارسال شده در
03:33
توسط
ladyboss
فرصت های شغلی Openings هتل لندن در پادشاهی متحده
در وب سایت : www.troyhotellondon.co.uk
تلفن : +44 703 182 5202
آدرس : 68-70 Queensborough تراس
W2 3SH لندن ، انگلستان
مترو : کوئینزوی
تعداد خواستار کارگران مورد نیاز : 32
نامزد محترم ، امید این ایمیل به شما می رسد در بالا دسته و سلامت خوب است. پس از
دیدن مشخصات خود را در خلیج (فارس) Naukri.com و سوسمار ما دوست داریم که فرصت کار را برای شما صحبت ما در
شرکت می باشد. اگر علاقه مند ، شما ممکن است در +44 703 182 5202 تماس یا ایمیل ما رخت بر منابع انسانی در hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk برای بیشتر discussions.The منابع انسانی گروه هتلهای تروی بریتانیا است به دنبال higly کارگران ماهر ، مدیریت طبقه از هتل تروی برای هر متقاضی موفق به دریافت روادید و اجازه کار برای کمک به ورود شما را به لندن می باشد. توجه به کارگران بسیار ماهر با تجربه است مجریه و در موقعیت های اداری با 4-5 سال سابقه با کارشناسی ، MCA ، certfificates مدرک داده. / اداری و اجرایی ، حسابدار اجرایی ، فناوری اطلاعات Engeneers / فنی / اجرایی فروش / جبهه اجرایی دفتر / headWaiters / مدیر فوب / هماهنگ رویداد تازه / Finace / Engeneers کامپیوتر نرم افزار و شبکه ، کارمندان با تجربه خوب برای همه در تمام سطوح وزارتخانه از هتل پنج ستاره
مهربانی با ما بازگشت با گواهینامه کامل خود را (رزومه) و نرم و کپی در فرمت ورد به بخش استخدام ما را برای perusal به بعد تماس بگیرید.
جرالد Cubble
هتل انساندوستی (افسر تبلیغ)
ماریا Hollins (استخدام مدیر
تروی هتل ، 68-70 Queensborough تراس ، W2 3SH لندن ، انگلستان ©
ارسال شده در
10-10-2009
توسط
paulinabalk
در حالی که همه ، من در تعجب از آنچه که آگاهی متوسط است ، ممکن است به دیگر سخنان نامفهوم -؟ سپس متوجه شدم به معنی ture آگاهی در چشم انداز به قانون جاذبه.
برای من ، به معنی آگاهی "در حال آگاه است" و یا "در حال بیدار" ، به عنوان قانون جذب می گوید : "خواسته های شما می باشد فرمان من است" به عبارت دیگر شما به هر جاذبه های خود را به عنوان داده. به همین دلیل است که ما باید جاذبه ما آگاه شود ، ما ممکن است حتی چیزهایی که ما دوست نداریم ، جذب ، اما ما هنوز هم در مورد آنها فکر کنید ، در مورد آنها نگران ، صحبت در مورد آنها به عبارت دیگر ، آگاهانه یا ندانسته ما در آن جذب و ما داده می شود بیشتر از آن را ، سپس می گویند : "چرا من..."؟. "چرا همیشه به من؟". جواب ساده است ، ما به سادگی جذب و مثل همیشه از قانون جاذبه ها و فرصت های شغلی انجام آن است. چشمک
ما باید آگاهی و یا آگاهی از چیزی است که ما جذب کند. ما باید از جذب آنچه می خواهیم یا چه می خواهیم به خودمان را را ببینید.
و این چیزی است که در مورد آگاهی در بر داشت تا کنون. من اعتقاد دارم من هنوز نیاز به پوشش مایل به درک معنای واقعی آگاهی. در واقع آن مفهوم گسترده.
بیش از شما در حال حاضر ، من خیلی دوست دارم بدانم چه آگاهی به هر یک از شما دارد.
در واقع ،
قانون جاذبه
کمک کرد که دستیابی به آگاهی من ، من به خودم بیشتر بدانید و بهتر ، در همان حال کردم ، من به حال
مربی زندگی
، اما ارزش آن نشده بود ، تمام من آموخته بهترین ، آمدند از خود درونی من.
تشکر از شما
یک روز عالی است ،
Paulina طفره رفتن از
مسکو
صفحه
1
از
1
یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است
09:18
.
--؟؟؟؟
--؟؟؟؟؟
-- ÇááÛÜÜÜÜÉ ÇáÚÜÜÜÜÑÈíÉ
-- چینی ساده شده
-- Deutsch (Du)
-- Deutsch (اوت)
-- هلندی
-- انگلیسی (ایالات متحده)
-- Español 3.6.5
-- یونانی
-- Italiano
-- Magyar (Ŧ)
-- Polski2
-- پرتغالی برزیل
-- Svenska
-- VB3.5 تایلندی
-- TR_Gold
-- Ù Ù € Ø § Ø ± Ø ³ Ù € Ù € ÙŠ
-- vbulletin370_norwegian_language
تماس با ما
--
جامعه جهانی یگانگی
--
بایگانی
--
بالا
توسط مترجم تصدی فعال
ان ال - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط
میباشد
3.1.0
آگهی توسط مدیریت
RedTyger
با یادآوری غیر فعال
Mished.co.uk
عبارات جستجو را وارد کنید
ارسال فرم جستجو
وب سایت
www.experiencefestival.com