Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Google :Enter your search terms
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Uudised > Ülemaailmne ühtsus
Registreeru GO Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Chat Room

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Autor

, 04-15-2008

Loodan, et teile meeldib Ülemaailmne ühtsus ühenduse ! Küsimusi? Palun minuga! ...

RSS Feed

Member Login

Sinu võimalused
Globaalne teadvuse - Viru intuitiivse teave

Globaalne teadvuse võimalus on näiteks kasutatakse meie meeles ja intuitsiooni nagu telepaatiline saatja ja vastuvõtja. See on meie uus eluviis ja mõtlemine. Ma füüsiliselt oli näha kuidas seisata paremal pool mu aju. Olin nii avatud sissetulnud stiimuli
Autor:  Theresa J. Thurmond Morris

Globaalne teadvuse andmed on ilmselt lai teema, üks saab teadustöös. Telesari "TEHTUD" on mänginud Kanada ja olen kuulnud sõna aktsepteeritakse, kes oli kas contactee või abductee. See oli osa meie globaalse teadvuse kohta paranormaaleja intuitsiooni teavet. Päästa maa varem või hiljem, mida me oleme õppinud elu. Raske uskuda maailma teadvuses oli umbes 15. sajandil. Raske uskuda, et püramiide ehitati kui haudade ainult. Tegelikult on need markerid kasutada kosmosest triangulatsioonipunktiga.

Ockhami Razor, ei Akkam habemenuga. From William Occam, 15. sajandi teadlane. "Ettevõtjad ei korrutatud lisaks vaja." Meil õpetatakse, et jagada ja hoolivad kõik kuigi meil on ainult üks füüsiline on õppe mõelda nii individuaalne kui üks elu. Me kõik oleme osa teabest ja kuidas seda tajutakse, mitte ainult töötatud. Me oleme kõik seotud globaalsete teadvuse.

Arvasin, et see teave on piisavalt tähtis, et ei kaotanud, siis ma lisanud selle artikli jaoks minu lugejad lisada oma andmeid. Üks võimalus veeta tunde, päevi, nädalaid ja kuid teadustöö ja aeg teave on koostatud see on juba vananenud ja aeg edasi liikuda peale viimaseid uudiseid ja infot. Meil kõigil on tugevad.

On see, et ma ei ole vaimne intellektuaalse ja kvant füüsik, ma mõtlesin seda nimekirja mis stimuleerivad või Woo teistega sest reeled mind sügavama mõtte-ja research.Thanks kõigile neile seal, kes üritavad mõista minu side.

Ma tahtsin kirjutada artikkel, kuid selleks ajaks, ma leidsin nii palju teavet, mida ta asus kogu artiklis loetletakse teised, kuid me saame lisada oma arvamusi lugejatele.

Internet Information tõesti aitab meid kõiki globaalne teadlikkus ja see on põhjus, miks me peame hoidma seda avatud kogu maailmale. Seal on nii palju infot, et ma ei saa aru, kuidas igaüks saab otsustada ühe suure. Mulle meeldib on ühendatud kogu Akashic valdkonnas ja on seotud puhta teadmisi jms, millel on juurdepääs internetti ilma et peaksid kasutama füüsilist tooteid.

Globaalne teadvuse võimalus on näiteks kasutatakse meie meeles ja intuitsiooni nagu telepaatiline saatja ja vastuvõtja. See on meie uus eluviis ja mõtlemine. Ma füüsiliselt oli näha kuidas seisata paremal pool mu aju. Olin nii avatud sissetulnud stiimuli kogu aeg, et mul on vaja õppida keskenduma. Ma harjutanud nagu ma kasutada tava avamine kõrgem mõistus ja tunne mõtteid ja sissetulevate teavet. Kulus tava nagu kõik elus. Nüüd, kus Internet ei ole meil kasutada oma ajusid juurdepääsu nii palju salvestatud teave nagu tegi viimase saja aasta jooksul maa peal. Ma ikka nautida vana šamaan ravitseja Oracle koolitus iidse müsteeriumi koolides. Hakkasin Ancient Mystery koolide Hawaii aastal 1990 ja õpetas Meedio ärkamine tunnid. Ma muidugi jätkuvalt oma Meedio koolitus. Minu koolitus oli uurimise ja turvalisuse äri. Ma sain teada, taotleda oma intuitiivse kognitiivse mõtlemise oskusi oma uurimist. Nüüd ma lõbustan ennast, kuid on peatatud, teeb isikliku näidud tingitud maailma mastaabis energia muutused. Nüüd olen hakanud Ascension Center Internetis ja ma rongi teised kirjavahetuse teel.

Pakke meie aju ümber teavet saab vaimse ammendav, ning spetsiaalselt nende jaoks College Students. Palun leia alla teabe-ja uurimistegevust loodud erinevad autorid ja teadlased. Ma koostatud allpool lõikudena ja nimekirju vaid jäämäe tipp. Meil on nii palju teavet, mida peaks jagama. See on teema, mida me peaksime kõik uuringud. See on teatud valguses lugemine neile, kes on huvitatud harjamise kuni ühe mu lemmik teemasid, mis lastele täna "plug in".

Dr Michael Salla on rahvusvaheliselt tunnustatud teadlane rahvusvahelises poliitikas, konfliktide lahendamise, USA välispoliitika ja uus väli 'exopolitics ". Ta on autori / toimetaja viis raamatut. Michael Salla täieliku Biograafia ja artiklite nimekirja saab uurida ja lugeda all autori nimi siia www.AmericanChronicle.com. Dr Salla on väga intelligentne ja salli tema teadus-ja raamatud põhinevad tema artikleid Ameerika kroonika selle teabe edendab katkendeid dr Salla ja viide teiste järgmiselt:

Globaalne teadvus on muutunud viisil, mis kajastavad rohkem integreeritud globaalse võimalikuks side infrastruktuuri internet ja online-side. Teadus ja Akashic Field Ervin Laszlo on hea lugemine, kui üks on avatud. Me ei saa loota, et maailma üldsus võtab rohkem avatud arutelude osas teadlikkuse, hariduse, võrgustike ja teabe jagamine Internetis.

Internet on suur tehnoloogiline areng, mis on võimaldanud kiireid muutusi maailma teadvusesse. See muudatus on ainulaadse inimkonna ajaloos ja võibolla ainult loomist trükipress 15. sajandil lähedasele, mis praegu toimub. Dr Michale Salla on andnud meile informatsiooni allpool Ameerika kroonika.

Idee, et globaalne teadvus saab muuta ja arenevad, ei ole uus, sest see on midagi, mida Tielhard de Chardin ettepaneku ja lõpuks sai ta arvesse probleeme katoliku kiriku vahel. Nii et kui on viimasel ajal tulnud mõned dramaatilisi muutusi maailma teadvuse, milline võiks olla sõidu see on?

Greg Bradden on väitnud, et inimeste teadvuses saab tõepoolest mõjutada suuremate keskkond. Aastal oma raamatus The Divine Matrix (2008), Bradden väidab, et valdav quantum energeetika valdkonnas eksisteerib universumis. Kasutades erinevaid teaduslike allikate, järeldab ta, et "Divine Matrix" reageerib kõigi elu universumis. See loob keeruka ja tagasiside silmuse milles üksikisikud ja universum on omavahel seotud, ning seda mõjutavad üksteist. Mida üks mõtleb ja tunneb kui ka üksikisiku tasandil on võimalik ja ei mõju suuremate väliste sündmuste. Bradden töö kindlalt järeldada, et suurem galaktika nähtused nagu Päikese aktiivsus võib mõjutada üksikisiku ja grupi mõtetega. Lühidalt öeldes globaalse teadvuse võivad mõjutada koma aktiivsus.

Esimest korda alates juunist 1913 ei ole koma tegevuse terve kuu. Null koma tegevuse august 2008 eelnes keskmiselt vaid kolm sunspots esimese seitsme kuu jooksul. See madala päikese aktiivsuse vastandub keskmiselt sadakond sunspots kuus, kui päike siseneb oma aktiivsem etappidel.

Mitch Battros ja muud päikese teadlastele on väites, et oleme tunnistajaks tuulevaikuses tormi milline saab olema võimsaim päikese tsüklit mällu. Battros väidab, et Solar Cycle 24 põhjustab laialdast maa muutused ja inimeste häirimist enneolematu ulatuse kattuvad lõpuks maiade kalendri 2012.

Princetoni Ülikooli uurimisprojekti on näidanud, et suurte globaalsete sündmuste mõju "kollektiivne teadvus" või noosphere. Olulised sündmused nagu surma Princes Dianna ja Ema Theresa, 911 rünnak, suuri maavärinaid ja teisi olulisi rahvusvahelisi sündmusi on mõõdetav mõju globaalse teadvuse.

Idee, et teadvus võib muuta füüsiline reaalsus on leitud erinevate müstiliste traditsioonide nagu hermeetiline põhimõtteid, mida harjutasid, mida vanad kreeklased. See mõte oli tuntuks poolt Fritjoff Capra kes kirjutas Tao of Physics 1974.

Quantum füüsikud olid avastanud, et vaatleja sub-atomic käitumist oli tegur mõista käitumist need osakesed. See teostus avas ukse idee, et teadvus mõjutab on täheldatud käitumine sub-atomic osakesi.

Lähtekoht sub-atomic et raku tasandil, bioloog Dr Bruce Lipton leitud otsene põhjuslik seos muutused individuaalse teadvuse ja tervis rakke. Oma enim müüdud raamat, bioloogia veendumuste, Lipton kirjeldab, kuidas rakud nagu väike telerite ootab keskkonna stiimulid programm neile. Hulgas kõige tähtsamate keskkonnaalaste programmeerijad meie rakkudes on meie teadvus, mis releed läbi tundeid ja mõtteid, kuidas rakud käituda. Lipton seisukohad on saadud tugevat toetust seas alternatiivse tervishoiu praktikute uurivad keha ja vaimu ühendus.

Teine teadlane, kes on põhjalikult läbi erinevate teaduslike allikate, Lyn Mc Taggart, on ka väidetud, et universaalne kvant energia valdkonnas on olemas, millele üksikisikud võivad mõjutada läbi teadvuse. Tema raamat, Kavatsus Experiment (2008), ta väidab, et läbi positiivse kavatsusega, isikute rühmad võivad mõjutada nende keskkondade ja muuta oma elu. Ta on teinud mitmeid kavatsusest katseid, mis aitavad kontrollida, kas positiivne kavatsus isikute rühmad, keskendudes oma mõtteid eriti tulemusi, võib oluliselt mõjutada sündmusi kogu maailmast. Jällegi oma teadustöö viib kindlalt järeldada, et keeruline tagasiside silmuse vahel päikese üritused ja maailma teadvusesse. Alam-aatomi osakeste ja molekulide osakeste maailma sündmusi, võime järeldada, on palju teadustöö suunatud inimeste teadlikkust oluline tegur mõjutada väliskeskkonda.

Üks vastus, mida Mitch Battros on see, et maailma teadvuses on mõjutatud Päikese aktiivsus. Järelikult väga aktiivsed 23 päikeseenergia tsükli lõpuks juulis 2007, võib-olla mängis olulist rolli arengut inimese teadvuses. Solar Cycle 23 mai toonud kaasa globaalse teadvuse tulenevalt asjaolust, et miljonid inimesed võivad leidnud endale töötavad suurema võimsusega. Netomõju kõrgendatud koma tegevuse inimteadvuse võis põhjustada globaalse teadvuse.

Teine argument on see, et paljud on väitnud, et Maa ja meie päikesesüsteemi on jõudnud uude piirkonda galaktika, mis võimaldab rohkem muutunud globaalne teadvus. Seda on nimetatud "footon vöö" ja on väidetud, et piirkonnas, mis mõjutab sagedused Maa, Päike ja teised planeedid meie päikese süsteemi. Teised teoreetikud on väitnud, et lennuk on meie päikesesüsteemi on hakanud vastavusseviimist galaktika tuum Linnutee mõjutades maailma teadvusesse. Kõiki neid võib tegurid muutusi maailma teadvuses, vaid vahend tegur on olnud kasvu kiir globaalne side.

Tõendid dramaatiline muutus maailma teadvus on Interneti areng ja globaalse side ja küberkuritegevuse kogukondade see on sünnitanud üksused. Veelgi olulisem on, et internet on teinud võimalikuks kogukondade jagada teavet ja tegutsema. Vt allpool loetelust Lugeja mugavuse ...

Teine Linguistic Turn? - Läbivaatamine Lawrence Kaye on "Keel, mõtte ja teadvuse: Essee in Philosophical Psychology" Peter Carruthers.

Association for Scientific Study of Consciousness - ASSC edendatakse teadustöö kognitiivseid, neuroteadus, filosoofia ja muude asjakohaste distsipliine ja humanitaarteaduste, suunataks mõistmise laadi, funktsiooni ja selle aluseks olevate mehhanismide teadvuse.

Astro bioloogilise Coenergetics - Ebatavaline pilk meeles, teadvuse ja taju.

Auditoorne Köitmine eksperiment - uuritakse nähtust silmas-aju koostöö, mis juhtub üleminekul on ärkamine puhke arvesse teadlikkust.

Brain Science - Uuringud teadvuse, luure-ja autism. Alates neuroscientist Rodney Cotterill.

BrainMeta.com - Ühenduse saidi pühendatud kiirendada arengut neuroteadus läbi veebipõhiseid algatusi pakub kogumise filosoofilised esseed üle teadvuse ja foorum.

Teadlik Ettevõtted - Concise illustreeritud kirjeldused ning arutelud viib filosoofiliste teooriate teadvuse ja tuntud mõtlesin katsete ja küsimusi tekitavad need.

Teadlik Kogemused, olemasolu ja Käitumine - essee A. Randrup alapealkirjaga "olulisus teadvuse Human Life".

Teadvus - Entry tellitud Routledge Encyclopedia of Philosophy. Eric Lormand University of Michigan.

Teadvus & Personality - ülevaate teaduse ja teadvuse mitmest aspektist: füüsika-, teadus-, vaimu-keha meditsiini, psühholoogia, vaimsus ja usu, ja peaaegu surma kogemusi.

Teadvus & Brain - ulatuslik annoteeritud bibliograafia trükiste teadvuse, mida filosoofid, Neuroteadlased ja psühholoogid.

Teadvus ja Cognition - Juurdepääs kokkuvõtteid artiklite esitamise juhised ja tellimuse teavet prindi Teataja.

Teadvus ja kogemusliku Psühholoogia - osas British Psychological Society. Teave jagu, selle eesmärke ja tegevusi, sealhulgas ajakirja "Teadvus ja kogemusliku psühholoogia".

Teadvus ja Neuroteadus - raamat Nobeli laureaat Francis Crick ja neuroscientist Cristof Koch.

Teadvus ja Psychophysics järgi - EGJ Eijkman, hollandi meditsiinifüüsika spetsialist. Sisu on essee "Universal Consciousness".

Teadvus on Active Force - Amy Lansky, teadlane tehisintellekti, väidab vastu puhtalt neurofüsioloogiline selgitus teadvuse.

Dünaamiline teadvuse ja tegelikkuse vaba tahte - Mõisted olemasolu, teadvus ja teadlikkus ning lahendus probleemile vaba tahe.

Efektiivsuse teadvuse ja Psychological Theory: lühike kommentaar - Non-redutseeriva vormid Füsikalism võib olla mõjuvõimas, kuid Titus Rivas püüab näidata, miks nad peaks tagasi seosetu.

Uuringu meeles, olemine ja tegelikkus - olemine, arvates teadvuse ... See on fookusesse mitmetahuline kohas. Saidi maja esseed, mille lähenemine on analüütiline, kujutlusvõime ja kogemuslik.

Gaia Mind - kodulehekülg organisatsioon, mis toetab teadusuuringuid globaalset laadi teadvuse.

Geomeetriline Theory of consciousness - katse selgitada teadvuse poolest 4-mõõtmeline geomeetria.

Geraint Rees Esileht - neuroteaduste teadvuse. Paljud avaldatud artiklid Dr Rees on kättesaadavad siin.

Global Consciousness Project - Presents teaduslikult rangete katsete teadvuse kooskõlastatud Roger Nelson meeskond Princetoni.

Honderich kohta teadlikkust olemasolu - esimene filosoof Ted Honderich sõidupiirkonna ideele, et tajutav teadvus on selline olemas asju või maailmas.

INACS Instituut Neuroteadus ja teadlikkuse uuringud - organisatsiooni uurida sellistes valdkondades nagu meeles / aju / masina liides, ebanormaalse teadvuse ja kirgas unenäod.

Intuitsioon - oma volitusi ja riske - sissejuhatus volitused ja riskist intuitsiooni, pluss seotud esseesid ja lingid viivad teadlased.

Journal of Consciousness Studies. - Kasulikud lingid Consciousness Studies, pluss sisu ja mõned materjalid ajakirja ...

Journal of Mind ja Käitumine - loodud psühholoogia prindi Teataja et sageli avaldab artiklid teadvuse.

Light Millennium - Artiklid suhete kohta tuli nähtust teadvuse.

Müsteerium Soul - Presents praktiline mõistatus teadvuse.

Sisse Minds "Localization. - Essee võib oletada, et vaatlejad on kasutusele resolutiivosa ühendust või katkestamine ümbritsevate sündmuste poolt füsioloogiliselt moduleeritud liikumise tundmatu microphysical osakesi.

Võimalikkuse kohta seadustega Nature of Consciousness - Perceptual teavet ja teadvuse uuringutes.

Quantum Resonance Theory - Grand ühtne teooria teadvuse, mis põhineb müstika (põhiliselt Kabala) ja quantum theory.

Teadusuuringud, mis käsitlevad globaalset laadi Teadvus - Synopsis of kahe projekti kasutades juhuslikku juhul generaatorid uurida teadvust.

Teadus ja filosoofia Teadvus - empiiriline lähenemine teadvuse sealhulgas kommentaare filosoofiliste mõistete ja neuroteaduste.

Science of Consciousness - teooria teadlik meeles, Norman Stubbs.

Uuringud Teadvus - Uuring teadvuse, meele ja taju. Sisaldab korrapärast läbivaatust, esseesid ja kirjanduse teemal.

Ühendatud Reality Theory - Steven Kaufman katsed näitavad, et allikas tegelikkus on universaalne teadvus, mida me kuidagi eraldada sellest allikast, ja nii kuidagi tõeliselt eraldada omavahel või mis tahes muu aspekti reaalsusest.

Unified Theory of närvisüsteemi ja Käitumine - Uus teooria, mis võtab matemaatiline mõiste närvi rakkude suhtlemist olevaks kujul matemaatika lingid Neural tegevuse psühholoogia.

Iidne tarkus traditsioone uusimat teaduse ja psühholoogia ".

Virtual Reality: Teadvus Tõesti Explained - radikaalse teaduse ja arenguline hüpotees päritolu kohta silmas pidades. Autor Jerome Iglowitz.

Miks efektiivsust teadvuses ei saa ainult meeles - Titus Rivas "essee väidab, et teadvus tuleb lõppkokkuvõttes mõjutada füüsilist maailma.

Loodan, et see teave on lihtsam leida informatsiooni internetist ja raamatukogust. Ta tegi oma teadustöö lihtsam seega otsustasin kasutada võimalust edendada teisi sarnaseid teemasid, et ma rõõmu tunda. I enjoy kirjalikult, sest nagu ma jagan ma kasvatada uusi sõpru kes jagavad oma teadmisi ja sõnad tarkust. Meil on eraldi ja veel üks.

Allikas: Theresa J. Thurmond Morris

Vaata ka: Teadvus, Global Consciousness, Teadvus niidid, Dean Radin (videod)

Related News

Liikmed kommentaare
Posted at 01-27-2009 33 kumalak1
Vau nii väga huvitav artikkel, nii palju energiat peab olema pandud, et see, nagu öeldakse, mis avatuks palju õppida. Täname, et leida sellist suurt infot selle teema kohta,

Lugupidamisega ühtsus ühenduse liikmesriigi
Posted at 09-21-2009 33 ladyboss
Töö avad Hotel London Ühendkuningriik
Koduleht aadressil: www.troyhotellondon.co.uk
TEL: +44 703 182 5202
Aadress: 68-70 Queensborough Terrace
W2 3SH London, Suurbritannia
Metro: Queensway
Nõuda töötajate arvu Needed: 32
Lugupeetud kandidaat, Hope this post jõuab teile hea tuju ja head tervist. Pärast
nähes oma profiili Naukri.com ja koletis lahe tahaksime arutada töö võimaluse teid meie
ettevõte. Kui huvitatud, võite kutsuda +44 703 182 5202 või e-posti meie HR Depart kell hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk edasiseks discussions.The Human Resource Department of Troy Hotellid UK otsib higly oskustööliste, korrus juhtimise Troy hotell aitab iga eduka taotluse, et saada viisa ja tööloa oma sisenemise Londonis. kaaluda väga kogenud oskustöölised täidesaatva ja haldus seisukoha 4-5 yrs kogenud B. Sc, MCA, diplom certfificates. / haldus kommenteeritud, raamatupidaja täidesaatva See Engeneers / Tehnik / müügijuhina / Front Office tegevjuhtkonna / headWaiters / FOB-manager / Event koordinaatorid / Finace / arvutitarkvara Engeneers ja võrgustike, Hästi kogenud töötajaid kõigi taseme kõikides osakondades Viis tärni Hotellid
sõbralikult meiega ühendust tagasi oma täielik (CV) ja pehme koopia sertifikaatide Word format meie värbamise osakonna edasisaatmiseks tutvumiseks.
Gerald Cubble
Hotell humanitaarabi (avalikkussuhete Officer)
Maria Hollins (vacancy juhataja
Troy hotell, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Page Rating: sellest Rating:

05:23 08:13-??

Kontakt Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse -- Ülemaailmne ühtsus ühenduse vB Enterprise Tõlkija poolt

NLP NLP-er
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
vBSEO 3.1.0 Kuulutus juhtimine
Mished.co.uk Automaatne tõlked tehtud
Google