Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...
Blogy
Nedávné Příspěvky
Best Entries
Nejlepší blogy
Blog List
Hledat Blogy
Google
:
Zadejte své vyhledávací termíny
Globální jednotu společenství
>
Novinky
>
Global jednota
Globální vědomí - Paranormal intuitivní informace
Uživatelské jméno
Remember Me?
Heslo
Registrovat
My Go
Blogy
Články
Fotografie
Videa
Goodies
FAQ
Memberlist
Dnešní příspěvky
Hledat
Chat Místnost
Chat Místnost
Enter Chat Místnost
Enter Chat Room (Float)
0 User (s) v pokoji Chat
Kdo je Chatování
My Go
Můj profil
Můj účet
My Blog
My Friends
Moje Soukromé zprávy
Moje skupiny
Moje alba
Moje fotky
Moje oblíbené fotografie
Moje oblíbená videa
Moje videa
Hledat v sekcích
Zobrazit vlákna
Zobrazit příspěvky
Vyhledávání tagů
Advanced Search
Nezodpovězené nitě
Zobrazit všechny příspěvky od vás
Zobrazit všechny příspěvky
Najít všechny příspěvky
Hledání Galerie
Advanced Search
Vyhledat / Google
Hledat Blogy
Vyhledávání tagů
Advanced Search
Nové příspěvky
Předchozí Navštivte
Předchozí den
Předchozí týden
Předchozí měsíc
GO
Můj účet
My Friends
Moje Soukromé zprávy
Moje skupiny
Články
Úvodní stránka
Jednota univerzita
Vnitřní rozvoj
Vztahy
Zákon přitažlivosti
Zákon přitažlivosti II
Kultura a společnost
Peace on Earth II
Vědomí
* Výklad snů
Společenství úvodní stránku
Společenství Home Page
Fotografie
Začít
Jednoty hnutí
Bhagavan, Amma & Dasajis
Jednota Lidé a události po celém světě
Jednoty hnutí USA
Hnutí jednoty Skandinávie Země
Jednoty hnutí Afrika
Jednoty hnutí Austrálie
Jednoty hnutí Nový Zéland
Jednoty hnutí Indie
Kuličky jednotu, jednotu Blessing Golden Balls
Zázraky související s Amma a Bhagavan
Videa
Videa - Uploaded
* Vědomí
* Globální jednota
* Zákon přitažlivosti
* & Mayský kalendář 2012
* Jóga
Videa - Hledání
* Alternativní medicína
* Vědomí
* Deeksha
* & Mayský kalendář 2012 - vyhledávání videa
Členské oblíbená videa
Goodies
Nových členů
New Age Music
Populární tagy (mapa)
Kalendář
Daily Horoscopes
Arkády
Chat
Mp3 přehrávače
Šachy
AddOns
vBadvanced CMPS
Časopis
Fórum
Fórum
Starého domova
HOME
vBTube
Korán
Chat
Projekty
Jukebox
Členské Mapa
Rozhlasové a TV
Mapa světa
Word Cloud
Guestbook
Bible Vyhledávání
Blogy
Nové příspěvky
Přejít na stránku ...
Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte
registrovat zde
. Některé odkazy na začátek:
Forum Home
,
Sociální skupiny
,
Blogy
,
Články
,
Fotografie
,
Videa
,
Video Search
,
Kontaktujte nás
,
FAQ
,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy
Autor
, 04-15-2008
Doufám, že se vám globální jednotu společenství
! Nějaké otázky? Prosím kontaktujte mě! ...
RSS Feed
Odběr novinek!
Přihlášení uživatele
Uživatelské jméno
Heslo
Vaše možnosti
Tisk článku
Email Article
Globální vědomí - Paranormal intuitivní informace
Globální vědomí, a to způsobem, je například použití naší mysli a intuice jako telepatické odesílatele a příjemce. To je náš nový způsob života a myšlení. Fyzicky jsem musel naučit, jak vypnout pravé straně mého mozku. Byl jsem tak otevřený pro příchozí podněty
By: Theresa J. Thurmond Morris
Globální vědomí informace je pravděpodobně nejširší téma lze výzkumu. Televizní seriály "brát" hraje v Kanadě, a slyšel jsem slovo přijímány jako ten, který byl buď contactee nebo abductee. To bylo součástí našeho globálního vědomí informace o nadpřirozené intuice. Opustíme Zemi dříve nebo později s tím, co jsme se dozvěděli o životě. Těžko uvěřit, globální vědomí byla přibližně v 15. století. Těžko uvěřit, že pyramidy byly stavěny jako hrobky jen. Ve skutečnosti byly použity ukazatele z vesmíru triangulace.
Occamova břitva, není Akkam břitva. Od William Occam, 15. století vědec. "Zadavatelé nesmějí být násobí za nutnost." Nás učí, jak sdílet a péče o všem, i když jsme jen jeden fyzický je naučit se myslet jako jednotlivce jako jeden život. My všichni jsme součástí informací a jak je vnímán nejen otěhotněla. My všichni jsme připojení přes globální vědomí.
Myslel jsem, že tato informace není natolik důležitá, aby se ztratil, takže jsem zahrnula do článku pro své čtenáře přidat do svých dat. Jeden může strávit hodiny, dny, týdny, měsíce a dělá výzkum a čase informace sestavované je již zastaralá a je čas přejít na nejnovější zprávy a informace. My všichni máme silné.
Je, že nejsem duchovní a intelektuální kvantový fyzik, myslel jsem, tento seznam bude stimulovat nebo přemlouvat, protože ostatní v navinutých mi do hlubší myšlenky a research.Thanks všem těm, kteří tam snažit pochopit moji komunikaci.
Chtěl jsem napsat článek, ale v době, kdy jsem zjistil tolik informací, které převzal celý další článek, ale seznam můžeme přidat vlastní názory, jako čtenáři.
Internetový informační opravdu pomáhá nám všem v globální vědomí, a to je důvod, proč potřebujeme, aby si to otevřený celý svět. Tam je tolik informací, že nechápu, jak někdo může rozhodnout o jedné velké. Líbí se mi být zapojen do celé Akashic oblasti a týká čisté znalosti, jako je přístup k internetu bez nutnosti použití fyzické produkty.
Globální vědomí, a to způsobem, je například použití naší mysli a intuice jako telepatické odesílatele a příjemce. To je náš nový způsob života a myšlení. Fyzicky jsem musel naučit, jak vypnout pravé straně mého mozku. Byl jsem tak otevřený pro všechny příchozí podněty celou dobu, že bych se potřebovala naučit se soustředit. Tak jsem cvičil, stejně jako jsem cvičil otevření až do vyšších úrovní mysli a pocit myšlenky a nových informací. Trvalo praxe, jako všechno v životě. Nyní, s internetem nemáme používat náš mozek pro přístup k uloženým informacím stejně jako jsme to udělali v posledních sto let na Zemi. Pořád si starý šaman léčitel věštba školení dávných tajemství škol. Začal jsem starověké Mystery škol na Havaji v roce 1990 a učil psychické probuzení tříd. Já samozřejmě i nadále mé vlastní duševní vzdělávání. Můj trénink byl vyšetřování a bezpečnosti v podniku. Naučil jsem se používat své intuitivní kognitivní myšlení mého vyšetřování. Teď jsem já, ale bavit se přestaly dělat osobní čtení kvůli globálním měřítku energetických změn. Teď jsem začal Nanebevstoupení centrum na internetu a trénuji ostatními prostřednictvím korespondence.
Balicí náš mozek po celém informace mohou být psychicky vyčerpávající, a speciálně pro studenty. Níže najdete informace a výzkumu vytvořené různými autory a výzkumné pracovníky. I sestavené pod sestřihu a seznamy jen špičkou ledovce. Máme tolik informací, které by měly být sdíleny. To je téma jsme měli všichni výzkumu. To je nějaké lehké čtení pro zájemce o kartáčování se na jednom z mých oblíbených témat, že děti dnes "plug in".
Dr. Michael Salla je mezinárodně uznávaný odborník v mezinárodní politice, řešení konfliktů, americké zahraniční politice a nové pole 'exopolitics'. Je autorem / editor pěti knih. Michael Salla je kompletní Životopis a seznam předmětů, mohou být zkoumány a číst pod jménem autora zde na www.AmericanChronicle.com. Dr. Salla je velmi inteligentní a doporučuji jeho výzkum a knihy na základě své výrobky na americkém Kronika kterým se tato informace podporuje úryvky Dr. Salla a odkaz na jiné takto:
Globální vědomí posunula způsoby, které odrážejí více integrované globální komunita umožněn komunikační infrastrukturu internetu a kyber-komunikace. Věda a Akashic pole Ervin Laszlo je dobré čtení, pokud má člověk otevřenou mysl. Můžeme doufat, že globální komunita přijme více otevřené fórum pro diskuse o zvyšování povědomí, vzdělávání, vytváření sítí a sdílení informací na internetu.
Internet byl dramatický technický vývoj, který umožnil rychlé změny v globálním vědomí. Tato změna je bezkonkurenční v celé lidské historii, a snad jen zavedení knihtisku v 15. století se blíží, co je v současné době dochází. Dr. Michale Salla nám poskytl informace níže na americké Chronicle.
Myšlenka, že globální vědomí může měnit a vyvíjet, není nová, protože to je něco, co Tielhard de Chardin navrhla, a nakonec ho dostali do problémů s orgány katolické církve. Takže v případě, že byly v poslední době nějaké dramatické posuny v globálním vědomí, co by mohlo být řidičský to?
Greg Bradden tvrdí, že lidské vědomí skutečně může ovlivnit větší životní prostředí. Ve své knize The Divine Matrix (2008), Bradden tvrdí, že rozsáhlé kvantové energetické oblasti existuje ve vesmíru. Využití různých vědeckých zdrojů, když dochází k závěru, že "Divine Matrix" reagovala na veškerý život ve vesmíru. Vznikají tak složité zpětné vazby v níž jednotlivci a vesmír jsou vzájemně propojeny, a mohou se vzájemně ovlivňují. To, co člověk myslí a cítí se na individuální úrovni, může a má větší vliv vnějších událostí. Bradden práce pevně naznačuje, že větší galaktické jevy, jako je sluneční aktivita je ovlivňována individuální a skupinové myšlení. Stručně řečeno, globální vědomí vlivu sluneční aktivity.
Poprvé od června 1913, nedošlo k žádné sluneční aktivity na celý měsíc. Nula sluneční aktivity za srpen 2008 předcházelo v průměru pouze tři slunečních skvrn za prvních sedm měsíců roku. Toto nízké sluneční aktivity v rozporu s průměrem stovce slunečních skvrn za měsíc, kdy slunce vstupuje do své další fáze aktivní.
Mitch Battros a další solární vědci tvrdí, že byli jsme svědky klid před bouří, co bude nejvýkonnější sluneční cyklus v záznamu. Battros tvrdí, že 24. sluneční cyklus způsobí rozsáhlé změny, zemi a lidským narušení v nebývalém rozsahu, že se shoduje s koncem mayského kalendáře v roce 2012.
Princeton University výzkumný projekt ukázal, že velké světové události vliv na 'kolektivní vědomí' nebo noosphere. Klíčové události, jako je úmrtí knížat Dianna a Matky Terezy, 911 útok, velká zemětřesení a dalších významných mezinárodních událostí, jež mají měřitelný vliv na globální vědomí.
Myšlenka, že vědomí může změnit fyzickou realitu se vyskytuje v různých mystických tradic, jako je hermetická principy, které byly praktikována staří Řekové. Tato myšlenka byla propagována Fritjoff Capra, který napsal Tao fyziky v roce 1974.
Kvantové fyziky bylo zjištění, že pozorovatel sub-atomová chování byl faktor v pochopení chování těchto částic. Tato realizace otevřel dveře k myšlence, že vědomí má vliv na pozorované chování sub-atomové částečky.
Chystáte se od sub-atomová na buněčné úrovni, biolog Dr. Bruce Lipton našel přímý příčinný vztah mezi změnami v jednotlivých vědomí a zdraví buněk. V jeho nejprodávanější kniha, Biology of Belief, Lipton popisuje, jak buňky jsou jako malé televizní přijímače čeká na životní prostředí podněty k jejich programu. Mezi klíčové environmentální programy pro naše buňky, je naše vědomí, které relé, přes pocity a myšlenky, jak buňky mají chovat. Lipton názory získalo silnou podporu mezi alternativní zdravotnických pracovníků výzkumu mysl-tělo připojení.
Jiný badatel, který intenzivně přezkoumala řadu vědeckých zdrojů, Lyn Mc Taggart, také prohlašoval, že univerzální kvantové energetické pole existuje, která jednotlivci mohou ovlivňovat prostřednictvím vědomí. Ve své knize The Intention Experiment (2008), když tvrdí, že přes pozitivní úmysl, že skupiny jednotlivců ovlivnit jejich prostředí a změní jejich životy. Ona provedla řadu experimentů, které hodlá pomoci ověřit, že pozitivní záměr skupiny osob se zaměřením své myšlenky na konkrétní výsledky, může zásadně ovlivnit dění kolem světa. Opět ji pevně výzkum vede k závěru, že komplexní zpětné vazby existují mezi sluneční událostmi a globální vědomí. Od náhradníka-atomové částečky a molekulární částice na globální události, můžeme vyvodit závěr, že je mnohem vědecký výzkum ukázal na lidské vědomí jako významný faktor při ovlivňování vnějšího prostředí.
Jednou z odpovědí poskytnutých Mitch Battros je, že globální vědomí je ovlivněna sluneční aktivitou. V důsledku toho vysoce aktivní 23 sluneční cyklus tím účelem v červenci 2007, mohou hrát významnou roli při vývoji lidského vědomí. 23. slunečního cyklu mohlo způsobit nárůst globální vědomí na základě skutečnosti, že miliony jednotlivců může mít ocitli působící na vyšší kapacitu. Čistý dopad zvýšené sluneční aktivity na lidské vědomí může být nárůst globální vědomí.
Dalším argumentem je, že mnozí tvrdili, že Země a naší sluneční soustavy vstoupila do nové oblasti galaxie, který umožňuje větší vyvinul formu globální vědomí. To bylo jen 'foton pás', a to bylo argumentoval, že je oblast, která ovlivňuje frekvence Země, Slunce a ostatních planet v naší sluneční soustavě. Ostatní teoretici argumentovali, že rovina naší sluneční soustavy má přijít do vyrovnání s galaktického jádra Mléčné dráhy a tím ovlivňuje globální vědomí. Všechny tyto faktory mohou být změny v globální vědomí, ale instrumentální faktorem byl růst v okamžité globální komunikace.
Doklady o dramatický posun v globální vědomí je rozvoj internetu a globálních komunikací a kyber-komunity to plodil subjektů. Ještě důležitější je, internet umožnilo pro společenství s cílem sdílet informace a přijmout opatření. Viz níže uvedený seznam pro čtenáře pohodlí ...
Another Turn Jazyková? - Review: Lawrence Kaye z "jazyka, myšlení a vědomí: Esej do psychologie Filozofické 'Peter Carruthers.
Sdružení pro vědecké studium vědomí - ASSC podporuje výzkum v rámci kognitivní vědy, neurovědy, filozofie a dalších relevantních disciplín v a humanitních věd, směřující k pochopení povahy, funkcí a mechanismů vědomí.
Sluchové Vazba Experiment - rozebírá fenomén mysl-mozek interakce, což se děje při přechodu z probuzení ze spánku do povědomí.
Brain Science - Studie vědomí, inteligence a autismem. Od neurolog Rodney Cotterill.
BrainMeta.com - Společenství stránka věnovaná urychlení vývoje neurověd prostřednictvím on-line iniciativy nabízí sbírku filozofických esejů přes vědomí a fórum.
Vědomé jednotky - Stručný ilustrovaný popis a diskuse předních filozofických teorií vědomí, a dobře-známý myšlenkové experimenty, a problémy, které vyvolávají.
Zkušenosti při vědomí, Existence a chování - Esej A. Randrup podtitulem "Význam vědomí v lidském životě".
Vědomí - Vstup na zakázku pro Routledge Encyclopedia of Philosophy. Eric Lormand z University of Michigan.
Vědomí & Osobnost - nahlédnutí do vědy o vědomí z mnoha hledisek: fyzika, věda, mysl-tělo medicína, psychologie, duchovno a náboženství, a blízko-zážitky smrti.
Vědomí & The Brain - rozsáhlý anotované bibliografie publikací na vědomí, filozofy, neurologů a psychologů.
Vědomí a poznání - Přístup k abstrakty článků, podávání pokynů, a informace o předplatném na tisk časopisu.
Vědomí a zkušenostní psychologie - sekce British Psychological Society. Informace o oddílu, jeho cílů a činností, včetně jeho časopisu "Vědomí a zkušenostní psychologie".
Vědomí a Neuroscience - knihy nositele Nobelovy ceny Francis Crick a neurolog Cristof Koch.
Vědomí a Psychophysics - Do EGJ Eijkman, holandský lékařský fyzik. Hlavní obsah je esej o "univerzální vědomí".
Vědomí jako aktivní Force - Amy Lansky, výzkumník v oboru umělé inteligence, argumentuje proti čistě neurofyziologické vysvětlení vědomí.
Dynamic Vědomí a realita Svobodná vůle - Pojmy existence, vědomí a povědomí, stejně jako řešení problému svobodné vůle.
Účinnost vědomí a psychologické teorie: Stručný komentář - Non-redukční formy physicalism může být vliv, ale Titus Rivas snaží ukázat, proč by měly být zamítnuty jako nesouvislý.
Výzkumům v mysli, bytí a reality - bytí, mysl, vědomí ... to je zaměření tohoto multi-site tváří. Site domů eseje, v němž je analytický přístup, nápadité a zkušenostní.
Gaia Mind - Úvodní stránka organizace, která podporuje výzkum v oblasti globální povahy vědomí.
Geometrická teorie vědomí - pokus vysvětlit vědomí, pokud jde o 4-rozměrné geometrie.
Geraint Rees Home Page - neurovědy vědomí. Mnoho publikovaných článků Dr. Rees jsou k dispozici zde.
Vědomí Global Projekt - Dárky vědecky rigorózní zkoušky na vědomí koordinuje tým Roger Nelson v Princetonu.
Honderich na vědomí jako Existence - První dokumentů filozofa Honderich Ted je na myšlenku, že vědomí je percepční typ existence věcí či svět.
INACS Ústav pro neurovědy a vědomí studia - Organizace výzkumu takových oblastech, jako mysl / mozek / Machine Interface, anomální vědomí a lucidní snění.
Intuice - jeho pravomoci a Perils - úvod do pravomocí a nebezpečí, intuice, plus souvisejících esejů a odkazy na předních výzkumných pracovníků.
Časopis vědomí Studies. - Užitečné odkazy na vědomí Studies, plus obsah a některé materiály z časopisu ...
Journal of Mind and Behavior - se sídlem psychologie tisk časopisu, které často publikuje články na vědomí.
Light Millenium - články o vztahu světla k fenoménu vědomí.
Mystery of the Soul - Uvádí praktický přístup k tajemství vědomí.
Na Lokalizace Minds '. - Esej o tom, že pozorovatelé jsou uváděny v operativním spojení nebo rozpojení s okolními událostmi, které fyziologicky modulovaný pohyb neznámých microphysical částic.
Možnost na zákony platné v podstaty vědomí - Perceptual informace a vědomí studií.
Kvantová teorie Resonance - velké jednotné teorie vědomí, založené na mysticismu (především Kabbalah) a kvantové teorie.
Výzkum na globální podstaty vědomí - Souhrn dvou projektů, které používají generátory náhodných událostí, aby prozkoumala vědomí.
Věda a filozofie vědomí - empirický přístup k vědomí, včetně hodnocení filozofických koncepcí a neurovědy.
Věda vědomí - teorie vědomé mysli, Norman Stubbs.
Studie na vědomí - Studium vědomí, mysli a poznání. Obsahuje pravidelné recenze, eseje a bibliografii na toto téma.
Reality Unified Theory - Steven Kaufman pokouší prokázat, že zdrojem realita je univerzální vědomí, že jsme v žádném případě oddělit od tohoto zdroje, a tak v žádném případě skutečně oddělit od sebe nebo jakýkoliv jiný aspekt reality.
Jednotná teorie nervového systému a chování - Nová teorie, které se matematickou představou interakce nervových buněk jako formu matematiky, který spojuje nervové činnosti na psychologii.
Moudrost dávných tradic s nejnovějšími poznatky ve vědě a psychologie ".
Virtual Reality: Vědomí Really Vysvětlení - radikální vědecké a evoluční hypotézy o původu mysli. Jerome Iglowitz.
Proč může účinnost vědomí nesmí být omezena na mysli - Titus Rivas 'esej tvrdí, že vědomí, musí mít v konečném důsledku dopad na fyzický svět.
Doufám, že tato informace bude snazší vyhledat informace na internetu a v knihovně. To se můj výzkum snazší, takže jsem se rozhodl využít příležitosti k podpoře dalších podobných témat, která mě baví. Baví mě psát, protože, jak jsem sdílet rostu s novými přáteli, kteří sdílejí své znalosti a moudrá slova. Jsme samostatná a ještě jeden.
Zdroj:
Theresa J. Thurmond Morris
Theresa J. Thurmond Morris
Viz též:
Vědomí
,
Globálního vědomí
,
Dean Radin (video)
,
Členové komentáře
Související novinky
Globální vědomí - All for One - Jeden za všechny
Kolektivní vědomí
Posted at
Wow tak velmi zajímavý článek, tolik energie, musí být vytvořeny na to, jak se říká, s otevřenou myslí hodně se lze naučit. Děkuji vám za nalezení takového skvělé informace na toto téma,
01-27-2009
podle
Duchovní lidskost ...
S pozdravem jednoty člena komunity
Posted at
Wow tak velmi zajímavý článek, tolik energie, musí být vytvořeny na to, jak se říká, s otevřenou myslí hodně se lze naučit. Děkuji vám za nalezení takového skvělé informace na toto téma,
09-21-2009
podle
ladyboss
Volná místa v Hotel Londýn Velká Británie
TEL: +44 703 182 5202
Adresa: 68-70 Queensborough Terasa
W2 3SH Londýn, Velká Británie
Metro: Queensway
Požadovaný počet pracovníků Potřebný: 32
Vážení Kandidát, Hope this mail dosahuje jste v dobré náladě a dobré zdraví. Po
vidět svůj profil na Naukri.com a netvor propast bychom chtěli projednat pracovní příležitost pro Vás v našem
společnost. Máte-li zájem, můžete volat na +44 703 182 5202 nebo e-mailem HR Odjezd na hrcmmanagertroyhotel@hotmail.co.uk další discussions.The personální oddělení, Trója Hotely UK hledá klienty vysoce kvalifikovaných pracovníků, podlahy řízení Troy Hotel pomůže každý úspěšný žadatel získat vízum a pracovní povolení pro vstup do Londýna. pozornost je věnována vysoce zkušených kvalifikovaných pracovníků ve výkonných a administrativní pozici 4-5 let zkušenosti s B. Sc, MCA, diplom certfificates. / administrativní výkonné, účetní výkonný, je Engeneers / Technik / Sales Executive / recepce výkonné / vrchní / FOB manažer / Event koordinátoři / Finace / Engeneers počítačového softwaru a sítí, No zkušených pracovníků, pro všechny úrovně ve všech odděleních pětihvězdičkových hotelů
laskavě kontaktujte nás zpět s plnou (CV) a měkké kopie certifikátů v aplikaci Word Formát na naše oddělení náboru pro další zjištění.
Gerald Cubble
Hotel Humanitární (Publicita Officer)
Maria Hollins (Vacancy manažer
Troy hotel, 68-70 Queensborough Terrace, London W2 3SH, UK ©
Stránka
www.experiencefestival.com
Hodnocení:
z
Hodnocení:
05:20
08:12
-??