Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Lajme > Filma
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Titulli

Jonas1

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Ju lutem kontaktoni me! ...

ShkÄ—putur

Member Login

Options juaj
Një projekt u iniciua në 1998 në Universitetin Princeton, në një përpjekje për të provuar ekzistencën e asaj që quhet Ndërgjegje Global, një tjetër term për Cosmic Consciousness. Projekti Global Consciousness (Praktikës së Mirë Klinike) Ã

Featured Photos
Nga Bret Buquest

Në vitin 1902, Dr RM Burke shkroi një libër me titull vetëdije kozmike. Sipas Dr Burke, zhvillimin gradual e njeriut përbëhet nga tre format e ndërgjegjes.

1) Ndërgjegje Simple - instinkt

Ndërgjegje 2) Vetë - një vetë-vetëdije që një individ është një entitet veçantë

3) Cosmic Consciousness - një konceptim të qartë kuptimin e universit

Ndërgjegje kozmik, kulmi i evolucionit të njeriut, është një siguri absolute se kozmosi është në fakt një prani të jetesës. Kjo është një të kuptuar të plotë të "gjithë" me një ndjenjë shoqëruese të pavdekësisë.

Carl Jung, psikiatër i njohur zviceran, shpikur termin "kolektive pa ndjenja", - në thelb i njëjti objekt papeshë si Cosmic Consciousness, përveç shumica e njerëzve nuk kanë dijeni të ekzistencës së saj. Ai besonte pavetëdije kolektive të jenë pjesë e procesit të zhvillimit dhe të ndahen nga të gjithë njerëzit, por jo të gjithë njerëzit janë në gjendje të trokitje e lehtë në të.

Jung e quajti atë strukturë themelore e personalitetit në të cilat është ndërtuar vetja.

Një projekt u iniciua në 1998 në Universitetin Princeton, në një përpjekje për të provuar ekzistencën e asaj që quhet Ndërgjegje Global, një tjetër term për Cosmic Consciousness. Projekti Global Consciousness (Praktikës së Mirë Klinike) është një përpjekje ndërkombëtare i ngritur për të shqyrtuar nëse vetëdije të ndërlidhura mund të jenë shkencërisht vlefshme nëpërmjet matjes objektive.

Kërkimore në këtë fushë filluar 40 vjet më parë kur një numër eksperimentesh laboratorike treguan se vetëdija e njeriut të vërtetë ndërvepron me gjeneratorë ngjarje random (regs), duke shkaktuar që të prodhojnë jo-modele të rastit.

Me fjalë të tjera, mendimet u gjetën të kenë kapacitet për të bërë veprime që ngjarje të ndryshuar.

Që nga impulset elektrike transmetohet në mes qelizave të trurit pasqyrojnë modele të veprimtarisë që nga ana e gjenerojnë vetëdija, ai pastaj u bë një mundësi teorike që të njëjtën dukuri do të jetë e vërtetë për një ndërgjegje globale kolektive të gjithë planetin. Prandaj, në qoftë se individët mund të krijojë mundësi pritet devijime nga Rezultatet e thjesht përmes procesit të menduar ndoshta ajo mund të jetë e vërtetë në një bazë globale.

Dr Roger Nelson, Drejtor i Kërkimeve anomali Princeton Engineering, një institut kryesor parapsikologji, ekzaminuar se çfarë ka ndodhur në një REG, kur disa njerëz u përqëndrua në një ngjarje të vetme.

Rezultatet ishin mbresëlënës. Plus, efektet janë qartë të dukshme, pavarësisht nga lokacioni gjenerator së.

Tani ka 75 kompjutera në rrjet, në mbi 50 vende të botës ushqyer një seri probabilistically rastit e shifra për një kompjuter host. Sistemin e kërkime për periudhat kur numri seri të rastit të bëhet pak jo-të rastit.

Ngjarje të mëdha botërore duket të jetë shkas për jo-randomness në vende të izoluara gjerësisht globale. Për shembull, 9 / 11 tragjedi prodhuar një gozhdë masive të jo-randomness në gjithë sistemin.

Implikimet janë të habitshme.

Çdo person është i një personi fizik me një vetëdije të dallueshme. Por vetëdija e kombinuar të të gjithë njerëzimit gjithashtu duket të jetë një entitet individual.

Gjitha është një.

Kjo vetëdije kolektive ka qenë caktuar në shumë herë. Një nënë në shqisat djalin e saj në Boston Phoenix ka pasur një aksident që më vonë rezulton të jetë e vërtetë. Një njeri e di mik i vjetër i ushtrisë së tij është gati të thërrasë atë vetëm para unaza telefonin. Një vajzë e vogël e saj ka humbur gjen qese ku një gjysh i vdekur i tha asaj se do të jetë. Një djalë ka një ndjenjë do te urgjente për një funksion, ku ai takohet me gruan e tij të ardhshëm. Kjo ndodh gjatë gjithë kohës.

Nëse ka të vërtetë është një gjë e tillë si një vetëdije kolektive, ne si një specie e njeriut janë të ndërlidhur të gjitha në një kuptim metafizik apo edhe shpirtëror. Mendimet tona individuale të ndikojë nënndërgjegjeshëm kolektive të të gjithë njerëzimit.

Mendime të bëhet vepra.

Nëse ndonjëherë raca njerëzore transformohet pas shtetin e vet aktuale e lakmisë dhe shkelje, vetëdijen tonë kolektive do të bëhet një dashamirësi kolektive dhe njerëzit do të lulëzojnë.

Deri atëherë, vetëdija kolektive do të mbetet një problem i përbashkët.

_

Kuotë për ditës - "Takimi i dy personaliteteve është si kontakt i dy substancave kimike - në qoftë se ka ndonjë reagim, si janë transformuar." Carl Jung

Burimi: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Shih gjithashtu: Ndërgjegje, Global Consciousness, Temat e ndërgjegjes, Dean Radin (videos),

Related News

Komentet e Anetareve
Posted at 10-18-2008 afër Burl
I bashkohen Jung e kolektive Uncoscious me teori David Bohm e universit holographic. Për mua, ndërgjegjes sonë kolektive është një model holographic ekzistuese përtej kohë dhe hapësirë që lind për të shprehur veten në kohë dhe hapësirë. Si e tillë, kur Moisiu hyn botën e epërsi përmes ngjitje malore, Martin Luther King shkoi në mal të njëjtën dhe në marrjen e "shohin zogjtë sy", pa integrimin e djalë dhe vajzë të bardhë e zi. Moisiu, pra, është një model holographic që manifeston në kohë dhe hapësirë me anë mbreti dhe se shprehjes është brenda nesh si një potencial shpalosur vetëm si një vezë, është një foshnje të mundshëm në ovaries një gruaje.

Shkuarja mountaintop është për të parë tërësinë e jetës. Diku në Bibël ai thotë: "Zoti flet e ne dëgjojmë dy." Nuk është një model themelor holographic që manifeston në kohë dhe hapësirë, të cilat egot tona, mendjet tona sipërfaqe, për të identifikuar si pjesë të veçanta që veprojnë në natyrë. Vërtetë zbuluar na tregon se ka një model nëpër të gjitha të natyrës e cila është e natyrës si Thelbi. Natyra, me fjalë të tjera, shpreh veten në të gjitha gjërat. Ne jemi Natyra në lakuriqësi e saj. Prandaj, ne vërtetë jetojmë në një "Uni-ajeti."

Unë do të them se nëna në Boston ndjerë djalin e saj ka pasur një aksident po operon në një vend përtej kohë dhe hapësirë. Infinity nuk ekzistojnë krah për krah me veten kështu në një nivel të thellë ne janë të ndërlidhur për të gjithë. Infinity është pasqyruar në përmasat e trupit tonë, të referuara si Phi, kurrë fund 1,6 ...... dhe pi, edhe një numër i pafund. Interesant, Sofia, Wisdom, përmban greke "phi", e cila është një rreth të gjinisë femërore me një linjë mashkullore duke shkuar poshtë mes pasqyruar integrimin e të gjitha gjërave në Infinity (femëror "0" është universi në potencial "1 mashkullore" është initating shofer që të shpalosej e potencialit, Eros dmth, Word, apo në fjalët e Hermes, "do të" ... ose si Tao Te Ching sings, "Tao lind në 1, 1 i jep lindja deri në 2 (0 dhe 1) 2 jep lindja deri në 3 (marrëdhëniet në mes dy) dhe 3 lind për të gjitha qeniet e gjalla. Kjo është reflektuar edhe në letrën tonë "A" me dy linja të dala nga një pikë njëjës të pafundësi me një linjë të tretë në lidhje me dy . Aleph Në hebraisht, ne kemi dy pikë më lart një linjë ndarëse. Sipas mendimit tim të përulur, në botën tonë dualistic ne akt më shumë si Aleph kur ne duhet të jenë më të tilla si "A" për "A" sipas mendimit tim shpreh fillim shumë më të saktë dhe të flet për marrëdhënien mes .... opposites grua dhe burrë, të bëhet kështu pasqyra njëri-tjetrin dhe opposites të bëhet si një pasqyrë tërë imazhe në vend të forcave kundërshtare).

Në qoftë se ne jemi në lakuriqësi tona pafund, atëherë ka kuptim që nëna në Boston mund Intuit aksident djali i saj në Arizona. Nuk është thjesht nuk ka kohë dhe në hapësirë mosndërhyrjen në mes nënës dhe djalin e saj. ky është thelbi i intuitës. Kështu, gjithësia është një model holographic ekzistuese përtej kohë dhe hapësirë, të cilat lind në momente të përjetshme të shprehur vetë është si të gjitha krijesat, gjërat dhe ngjarjet. Kohë dhe hapësirë rides zgjerim pakufi e timelessness dhe spacelessness. Këto dy janë dy dhe nuk kanë të bëjnë si valë ka të bëjë me oqean. Si e tillë, nëna e sheh përtej dual të birit si një valë të largëta të saj dhe submerges në thellësitë e sheh bashkimin e saj me vete .... prandaj ajo shqisat e aksidentit të tij.

Shtetit Gnostics se ne jemi të gjithë dhe asgjë shprehur vetë e saj si një pjesë dhe Pjesa është në fakt një manifestim të gjitha dhe Asgjë. Jezusi thotë në Thomas, "marr një gur dhe unë jam atje." Në një pjesë është e tërë. Jezusi është Sofia mishëruar e Perëndisë. Por, që do të thotë unë jam Biri i njëjtë me atë lindur nga Sofia. Shiko nën lëkurën time dhe shiko buzëqesh Jezusit. Same me ju.

Shpresoj se unë jam në udhë jo shumë me atë që tuaj thoshte. Sikur shumë zbavitëse. Ky është pasioni im. Thanks for artikull. I loved it. Që unë nuk kanë pasur këtë redaktohen, ajo mund të zë lerosur. Por e tij në 6:30 am dhe unë nuk jam gati të zgjoheni gruan time për të redaktuar. Hope it makes sense, though.
Posted at 06-30-2009 afër aKuna Kumara
Thank you so much për të gjithë këtë informacion. Kam marrë pjesë me ngjarje e parë
bërë nga Steve Rother dhe Grupi ... ajo u quajt Lidhja Dashuria dhe kanë marrë pjesë në të tjerët që me grupe të tjera disa herë. Është mjaft 'një studim shkencor interesant ..
Page 1 i 1

Te gjitha kohët janë në GMT. Ora tani është 10:23.

vB Enterprise Translator nga NLP-er