Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Novinky > Global jednota
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Autor

Jonas1

Dúfam, že sa vám globálny jednotu spoločenstva ! Nejaké otázky? Prosím kontaktujte ma! ...

RSS kanál

Prihlásenie užívateľa

Vaše možnosti
Kolektívne vedomie

Projekt začal v roku 1998 na Princeton University v snahe dokázať existenciu, čo nazývajú globálne vedomie, ďalší termín pre kozmické vedomie. Globálny projekt vedomie (GCP) je medzinárodné úsilie vytvoriť za exp
By Bret Buquest

V roku 1902, Dr RM Burke napísal knihu s názvom kozmické vedomie. Podľa Dr Burke, evolučný vývoj človeka sa skladá z troch foriem vedomie.

1) Jednoduché Vedomie - inštinkt

2) Vlastné Vedomie - self-uvedomenie, že jedinec je samostatný subjekt,

3) kozmické vedomie - jasnú predstavu o zmysle vesmíru

Kozmické vedomie, vrcholom ľudskej evolúcie, je absolútnu istotu, že vesmír je v skutočnosti žijú prítomnosťou. Je to úplné pochopenie "celej" so sprievodným pocit nesmrteľnosti.

Carl Jung, slávny švajčiarsky psychiater, razil pojem "kolektívne nevedomie" - v podstate rovnaký predmet ako éterická Kozmické Vedomie, s výnimkou väčšina ľudí nevie o jeho existencii. Veril, že kolektívne nevedomie, ktoré majú byť súčasťou evolučného procesu a spoločné všetkým ľuďom, ale nie všetci ľudia sú schopní využiť ju.

Jung nazval prazákladní štruktúru osobnosti, na ktorých je postavená ego.

Projekt začal v roku 1998 na Princeton University v snahe dokázať existenciu, čo nazývajú globálne vedomie, ďalší termín pre kozmické vedomie. Globálny projekt vedomie (GCP) je medzinárodné úsilie vytvoriť, aby preskúmala, či by mohlo byť prepojené vedomie vedecky overených prostredníctvom objektívnych meraní.

Výskum v tejto oblasti začal pred 40 rokmi, keď počet laboratórnych experimentov preukázal, že ľudské vedomie skutočne pôsobí na generátory náhodných udalostí (regs), primäť je na výrobu non-náhodný vzory.

Inými slovami, bolo zistené, že myšlienky majú schopnosť stať sa akcií, ktoré mení udalosti.

Vzhľadom k tomu, elektrické impulzy prenášané medzi mozgovými bunkami odrážajú vzory aktivity, ktoré potom vytvárajú vedomie, že sa stal teoretická možnosť, že rovnaké javy by platilo pre globálne kolektívne vedomie celej planéty. Preto, ak jednotlivec mohol vytvoriť odchýlky od očakávaných šancu výsledky jednoducho cez myšlienkový proces, snad by to mohlo byť aj pravda, na globálnom základe.

Dr Roger Nelson, riaditeľ Princeton inžinierstva Anomálie Research, parapsychológii vedúci ústavu, skúmať, čo sa stalo REG, keď niekoľko osôb zameraných na jednu udalosť.

Výsledky boli ohromujúce. Plus, účinky boli jasne viditeľné, bez ohľadu na umiestnenie generátora.

Teraz je tu 75 počítačov v sieti s viac ako 50 krajinách po celom svete kŕmenie probabilistically náhodné série čísiel na počítači. Systém vyhľadá obdobie, kedy náhodné číslo série sa mierne non-náhodný.

Významných udalostiach vo svete, zdá sa vyvolať nie-náhodnosťou vo veľmi ojedinelých miesta vo svete. Napríklad, 9 / 11 tragédiou vyrobené masívne hrot non-náhodnosťou v celom systéme.

Dôsledky sú ohromujúce.

Každý človek je individuálny subjekt s výraznou vedomie. Ale kombinovaný vedomie celého ľudstva sa tiež javí ako samostatné entity.

Všetko je jedno.

Táto kolektívne vedomie bol využitý v mnohokrát. Matka v Bostone zmysly svojho syna vo Phoenixe mal nehodu, ktorá neskôr ukáže, je to pravda. Človek vie, že jeho starý kamarát armáda sa chystá zavolať mu tesne predtým, ako zazvoní telefón. Dievčatko nájde ju stratil peňaženku, kde mŕtvi starí rodičia jej povedal, že by bolo. Chlapec má naliehavý pocit ísť do funkcií, kde sa stretáva so svojou budúcou manželkou. Stáva sa to pořád.

V prípade, že skutočne je niečo ako kolektívne vedomie, ako sme ľudského druhu, sú vzájomne prepojené v metafyzické alebo aj duchovnom zmysle. Naše myšlienky ovplyvňujú jednotlivé kolektívne podvedomie celé ľudstvo.

Myšlienky stali skutky.

Ak sa ľudstvo stále sa vyvíja za jeho súčasného stavu nenásytnosti a prestúpenie naše kolektívne vedomie stane kolektívnej láskavosť a ľudstvo bude prekvitať.

Do tej doby bude kolektívne vedomie aj naďalej kolektívnej hlavy.

_

Citát na deň - "Stretnutie dvoch osobností je ako kontakt dvoch chemických látok - je-li akékoľvek reakcie, ako sa zmenil." Carl Jung

Zdroj: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Pozri tiež: Vedomie, Globálneho vedomie, 01-27-2009, Wow tak veľmi zaujímavý článok, toľko energie, musia byť vytvorené na to, ako sa hovorí, s otvorenou mysľou veľa sa možno naučiť. Ďakujem vám za nájdenie takéhoto skvelé informácie na túto tému,,

Súvisiace novinky

Členovia komentáre
Posted at 10-18-2008 podľa Burl
I zjednotiť Jungova Kolektívne Uncoscious s teóriou David Bohm je z vesmíru. Pre mňa, naše kolektívne vedomie je holografický vzor existujúci mimo čas a priestor, ktorý vznikol, aby sa prejavila v čase a priestore. Ako taký, keď Mojžiš vstúpi do sveta transcendencie prostredníctvom lezenie Hory, Martin Luther King šiel na tú istú horu, a získanie "vtáčej perspektívy", videl integrácia čierny chlapec a biela dievča. Mojžiš, potom je holografický vzor, ktorý sa prejavuje v čase a priestore skrze kráľa a tento výraz je vo vnútri nás, ako potenciálny odohráva rovnako ako vajcia je možné dieťa v ženskej vaječníky.

Chystáte sa na hory, je vidieť celistvosť života. Niekde v Biblii sa píše: "Boh hovorí jedna, počujeme dva." Existuje jedna holografická základný model, ktorý sa prejavuje v čase a priestore, ktoré naše ego, naša povrch mysle, identifikovať ako samostatné jednotky pracujú v prírode. Zjavenia, nám hovorí, že je jeden vzor pod všetkými prírody, ktorá je príroda ako Essence. Príroda, inými slovami, vyjadruje seba vo všetkých veciach. Sme prírody v jej nahote. Preto sme sa naozaj žiť v "Uni-Verse."

Ak sme v našej nahotu nekonečná, potom je logické, že matka v Bostone si intuitívne cítia, jej syn nehodu v Arizone. Tam jednoducho nie je čas a priestor zasahovať medzi matkou a jej synom. to je podstatou intuície. Takže vesmír je holografický vzor existujúci mimo čas a priestor, ktorý vzniká v Eternal Moment vyjadriť je to samo ako všetky bytosti, veci a udalosti. Čas a priestor na koni bezbřehé rozlohu nadčasovosť a spacelessness. Tieto dve nie sú dve a týkajú sa týka vĺn oceánu. Ako taký, matka vidí mimo duality syna ako vlna vzdialené jej a ponára sa do hĺbok a vidia jej jednote s ním .... teda ona cíti jeho nehody.

Gnostici štát, že sme všetko a nič vyjadruje seba samého ako časť a časť je v skutočnosti prejavom všetko a nič. Ježiš hovorí Thomas, "zdvihnúť kameň a ja som tam." V časti je celé. Ježiš je zapracované Sophia Božie. Ale, to znamená, že som rovnaká ako Syn narodil v Sofii. Pozrite sa pod svoju kožu na Ježiša usmievať. Rovnaký s vami.

Dúfam, že nie som moc mimo trať, s tým, čo si hovorí. Mal veľa zábavy. Tohle je moja vášeň. Vďaka za článok. I loved it. Keďže som nemal túto upravovať, možno to znie nedbanlivý. Ale jeho v 6:30 am a nie som asi prebudiť svoju ženu upraviť. Dúfam, že to dáva zmysel, aj keď.

AKUNA Kumara
Posted at 06-30-2009 podľa Ďakujem moc za všetky tieto informácie. Podieľal som sa na prvej akcii
urobil Steve Rothery a skupiny ... je to len láska Connection a zúčastnili sa od ostatných s ostatnými skupinami niekoľkokrát. Je 'celkom zaujímavé vedecké štúdie ..
urobil Steve Rothery a skupiny ... je to len láska Connection a zúčastnili sa od ostatných s ostatnými skupinami niekoľkokrát. Je 'celkom zaujímavé vedecké štúdie ..
Posted at 10.10.2009 podľa paulinabalk
Vážení Jonas1,

Bol som nenásytný čitateľ vašich článkov, faktom je, i zobrali výtlačky z nich, a ja to čítať je, keď aj cestovanie.

Vieš prečo?

Čím viac som čítal o tom, čo všetci píšete, hlbšie porozumenie dostanem ot nich. Celú tú dobu som mal veľa mylnú predstavu o dosiahnutie Finančná sloboda, Ja si myslela, že bohatý je finančne zadarmo, mýlil som sa.

Ja som nadobudol vedomie, a teraz viem, že finančne je zadarmo bohatý na rôzne aspekty života.

Život je tak teraz neuveriteľné.

Thank You priateľ,
Paulina B.
Moskva
Stránka 1 z 1

Zobrazený čas je GMT. Čas: 08:14.

vB Podnik Prekladateľ by NLP-er