Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Noutăţi > Global Unitatea
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Title

Jonas1

Sper ca va place Global Unitatea comunitare ? Orice întrebări? Vă rugăm să contactaţi-mă! ...

Feed RSS

Login Membri

Optiunile dumneavoastra
Un proiect a fost iniţiat în 1998 la Universitatea Princeton, în încercarea de a dovedi existenţa a ceea ce ei au numit o conştiinţă globala, un alt termen pentru Constiintei Cosmice. Proiect global de conştienţă (GCP), este un efort internaţi

Featured Fotografii
Prin Bret Buquest

În 1902, dr. RM Burke a scris o carte intitulată COSMICE constiinta. Conform Dr. Burke, dezvoltarea umană de evoluţie este format din trei forme de conştiinţă.

1) Constiinta Simplu - instinct

2) Conştiinţa de sine - o auto-conştientizarea faptului că un individ este o entitate distinctă

Conştiinţa Cosmic, culmea a evoluţiei umane, este o certitudine absolută că cosmosul este, de fapt, o prezenţă vie. Este o înţelegere completă a "întregi", cu un sentiment de însoţire a nemuririi.

Carl Jung, psihiatru elveţian renumit, inventat termenul de "inconştientul colectiv" - în esenţă acelaşi obiect eteric ca Constiintei Cosmice, cu excepţia cei mai mulţi oameni nu sunt conştienţi de existenţa acestuia. El a crezut Inconstientul colectiv care urmează să fie parte din procesul evolutiv şi împărtăşite de toţi oamenii, dar nu toţi oamenii sunt capabili să atingeţi în ea.

Jung a numit-o structura fundamentale ale personalităţii pe care ego-ul este construit.

Un proiect a fost iniţiat în 1998 la Universitatea Princeton, în încercarea de a dovedi existenţa a ceea ce ei au numit o conştiinţă globala, un alt termen pentru Constiintei Cosmice. Proiect global de conştienţă (GCP) este un efort internaţional creat pentru a explora dacă constiinta interconectate, ar putea fi validate ştiinţific de măsurare prin obiectiv.

De cercetare în acest domeniu a început acum 40 de ani atunci când o serie de experimente de laborator au demonstrat că, de fapt, conştiinţa umană interacţionează cu generatoare eveniment aleator (REGS), care le determină să producă modele non-aleatoare.

Cu alte cuvinte, gândurile s-au dovedit a avea capacitatea de a deveni acţiunile pe care evenimente modificat.

Deoarece impulsuri electrice transmise între celulele creierului reflectă tiparele de activitate care la rândul lor genera constiinta, ea a devenit o posibilitate teoretică că acelaşi fenomen ar fi valabil pentru o conştiinţă globală colectivă a întregii planete. Prin urmare, în cazul persoanelor fizice ar putea crea abaterile de la şansa de aşteptat Rezultatele pur şi simplu prin intermediul procesului de crezut că, probabil, s-ar putea fi, de asemenea, adevarat la nivel global.

Dr. Roger Nelson, Director de la Princeton Engineering anomalii de cercetare, un institut de conducere parapsihologie, a examinat ceea ce sa întâmplat la un REG atunci când mai multe persoane sa concentrat pe un singur eveniment.

Rezultatele au fost impresionante. In plus, efectele au fost vizibile în mod clar, indiferent de locaţia generatorului.

Exista acum 75 calculatoare în reţea în peste 50 de ţări din întreaga lume de hrănire o serie probabilistically aleator de cifre la un calculator gazdă. Căutări de sistem pentru perioadele când seria de numere aleatorii devin un pic ne-aleatoare.

Evenimente mondiale majore par a declanşa non-dezordine în locaţii izolate, pe scară largă la nivel mondial. De exemplu, tragedia 9 / 11 a produs un vârf masiv de non-dezordine în întregul sistem.

Implicaţiile sunt uimitoare.

Fiecare persoană este o entitate individuale cu o conştiinţă distincte. Dar conştiinţa combinat al tuturor de umanitate, de asemenea, pare a fi o entitate individuală.

Totul este unul.

Aceasta constiinta colectiva a fost exploatată în mai multe ori. O mamă, în sensuri Boston fiul ei în Phoenix a avut un accident care mai târziu se dovedeşte a fi adevărat. Un bărbat ştie amicul vechiul său Armata este pe cale să-l numesc chia

Dacă există cu adevărat este un astfel de lucru ca o constiinta colectiva, noi, ca o specie umane sunt toate interconectate într-un sens metafizic sau chiar spirituale. Gandurile noastre individuale afecta subconştientul colectiv al tuturor omenirii.

Gânduri devin fapte.

În cazul în care rasei umane vreodată evoluează dincolo de starea sa actuală de lăcomie de bani şi de abatere, conştiinţa noastră colectivă va deveni o bunăvoinţă colectivă şi omenirea va înflori.

Până atunci, conştiinţa colectivă va rămâne o durere de cap colective.

_

Citat pentru Ziua - "reuniune a două personalităţi este ca de contact a substanţelor chimice două - în cazul în care nu există nici o reacţie, ambele sunt transformate." Carl Jung

Sursa: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Burl

A se vedea de asemenea: Constienta, Constienta Globale, Fire de Constiinta, Dean Radin (video),

Related News

Membri's Comments
Postat la 02:22 de Am uni lui Jung colective Uncoscious cu teoria lui David Bohm a universului holografic. Pentru mine, conştiinţa noastră colectivă este un model holografic existente dincolo de timp şi spaţiu care apare să se exprime în timp şi spaţiu. Ca atare,
A merge la masivului este de a vedea integritatea vieţii. Undeva în Biblie se spune: "Dumnezeu vorbeşte o, am auzit două." Nu există un model care stau la baza holografică care se manifestă în timp şi spaţiu, care ego-urile noastre, mintea noastră de suprafaţă, pentru a identifica ca piese de operare separat în natură. Adevărul revelat ne spune nu există un model sub toate Naturii, care este de natură ca esenţă. Natura, cu alte cuvinte, îşi exprimă ea în toate lucrurile. Suntem Natura în nuditate ei. Prin urmare, suntem cu adevărat trăim într-o Uni "-vers."

Dacă suntem în nuditate nostru infinit, atunci are sens faptul că mama din Boston poate intui accident de fiul ei, în Arizona. Nu, pur şi simplu nu este timp si spatiu care intervin între mamă şi fiul ei. Aceasta este esenta de intuitie. Deci, universul este un model holografic existente dincolo de timp şi spaţiu, care apare în Momentul Etern a-şi exprima de sine Este ca si cum toate creaturile, lucruri şi evenimente. Timpul si plimbari cu spaţiu de întindere nelimitate de atemporalitate şi spacelessness. Aceste două nu sunt două şi se referă ca a valurilor se referă la ocean. Ca atare, mama vede dincolo de dualitate a fiului ca un val de îndepărtată de a ei şi submerges în adâncuri şi vede unitatea ei cu el .... prin urmare, ea a accidentelor simţurile sale.

De stat gnostici că suntem Toate şi nimic nu exprima său de sine ca o parte şi de piesa este de fapt o manifestare a Toate şi nimic. Isus spune în Thomas, "ridica o stâncă şi eu sunt acolo." În parte este întreg. Isus este Sofia întrupat al lui Dumnezeu. Dar, înseamnă că eu sunt Fiul acelaşi cu cel nascut din Sophia. Uită-te în pielea mea şi a vedea zâmbet pe Isus. La fel cu tine.

Akuna Kumara

Iti multumesc foarte mult pentru toate aceste informaţii. Am participat cu primul eveniment

Adoptat de Steve Rother si Grupul ... a fost numit de conectare Dragoste şi au participat în altele, deoarece cu alte grupuri de câteva ori. Este destul de interesant un studiu ştiinţific ..
Postat la 05:03 de Pagină
Iti multumesc foarte mult pentru toate aceste informaţii. Am participat cu primul eveniment
Adoptat de Steve Rother si Grupul ... a fost numit de conectare Dragoste şi au participat în altele, deoarece cu alte grupuri de câteva ori. Este destul de interesant un studiu ştiinţific ..
Postat la 10/10/2009 de paulinabalk
Dragi Jonas1,

Am fost un cititor vorace a tuturor articolelor dvs., este de fapt, eu am luat imprimate de ei şi i a face citiţi-le atunci când calatoresc.

Ştii motivul?

Am citit mai multe despre ceea ce tot ceea ce scrie, am mai profundă înţelegere a lua ot ei. Toate în timp ce am avut încărcături de neînţelegere cu privire la realizarea Financial Freedom, I folosit de a gândi a fi bogat este în curs de vedere financiar liberă, m-am înşelat.

-Am recăpătat conştiinţa mea şi acum ştiu, fiind liber de vedere financiar este în curs de bogată în diferitele aspecte ale vieţii.

Viaţa este atât de incredibil acum.

Thank You prieten,
Paulina B.
Moscova
Pagină 1 al 1

All times are GMT. Ora este acum 06:38.

vB Enterprise Traducator de către PNL-er