Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Aktualności > Global Jedności
Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tytuł

Jonas1

I hope you like Global Jedności Wspólnoty ! Masz pytania? Proszę o kontakt! ...

RSS Feed

Logowanie

Twoje opcje
Projekt został zainicjowany w 1998 roku na Uniwersytecie Princeton, próbując udowodnić istnienie tak zwanej globalną świadomość, inny termin na Kosmiczna Świadomość. Global Consciousness Project (GCP) jest międzynarodowy wysiłek, zestaw do ex

Wybrane zdjęcia
W Bret Buquest

W 1902 roku dr RM Burke napisał książkę pod tytułem "kosmicznej świadomości. Według dr Burke, ewolucyjny rozwój człowieka składa się z trzech form świadomości.

1) Świadomość Simple - instynkt

2) Świadomość Self - samoświadomość, że jednostka jest odrębny

3) Kosmiczna Świadomość - jasne pojęcie o sens wszechświata

Kosmicznej świadomości, szczytem ewolucji człowieka, jest absolutną pewność, że kosmos jest w rzeczywistości żywą obecność. To pełne zrozumienie "całość" z towarzyszące poczucie nieśmiertelności.

Carl Jung, słynny szwajcarski psychiatra, ukuł termin "zbiorową nieświadomością" - w istocie ten sam przedmiot eteryczny jako kosmiczna świadomość, chyba większość ludzi nie wie o jego istnieniu. Wierzył zbiorową nieświadomością być częścią procesu ewolucyjnego i wspólne dla wszystkich ludzi, ale nie wszyscy ludzie są w stanie wykorzystać go.

Jung nazwał to fundamentalne struktury osobowości, na których zbudowana jest ego.

Projekt został zainicjowany w 1998 roku na Uniwersytecie Princeton, próbując udowodnić istnienie tak zwanej globalną świadomość, inny termin na Kosmiczna Świadomość. Global Consciousness Project (GCP) jest międzynarodowy wysiłek, utworzony w celu zbadania, czy połączone świadomości można naukowo potwierdzone w oparciu o obiektywne pomiary.

Badania w tej dziedzinie rozpoczął 40 lat temu, kiedy liczba eksperymentów laboratoryjnych wykazała, że ludzka świadomość rzeczywiście współgra z generatorów przypadku (regs), zmuszając je do produkcji innych losowych kierunkach.

Innymi słowy, myśli, posiadają zdolność do działania, które zmienia się wydarzeń.

Od impulsów elektrycznych przesyłanych pomiędzy komórkami mózgu odzwierciedlają wzorce działania, które z kolei generują świadomości, następnie stał się teoretyczna możliwość, że te same zjawiska byłoby prawdziwe dla globalnej świadomości zbiorowej na całej planecie. Dlatego też, jeżeli osoby fizyczne mogą tworzyć odchylenia od oczekiwanych szansa Wyniki po prostu poprzez proces myślenia może może to być również prawdziwe w skali światowej.

Dr Roger Nelson, dyrektor Princeton Engineering Nieprawidłowości Research wiodącym instytutem parapsychologii, zbadać, co stało się REG, gdy kilka osób koncentruje się na jednym wydarzeniu.

Wyniki były imponujące. Dodatkowo, efekty były wyraźnie widoczne, niezależnie od lokalizacji generatora.

Istnieje obecnie 75 komputerów w sieci w ponad 50 krajach na całym świecie karmienia probabilistically losowe serie cyfr do komputera. Wyszukiwań system okresy losowo numer serii się nieco nie wyrywkowych.

Ważniejsze wydarzenia w świecie, wydaje się nie powodować przypadkowości w szeroko pojedyncze lokalizacje globalne. Na przykład, 9 / 11 tragedia produkowane ogromny skok braku przypadkowości w całym systemie.

Wnioski są zadziwiające.

Każdy człowiek jest indywidualny podmiot z odrębną świadomość. Ale w połączeniu świadomości całej ludzkości wydaje się również być indywidualne jednostki.

Wszystko jest jednym.

Ta świadomość zbiorową został wyznaczony na wiele razy. Matka zmysłów Boston syna w Phoenix był przypadek, że później okazuje się być prawdziwe. Człowiek wie, jego stary kumpel armii ma się nazywać go tuż przed dzwoni telefon. Dziewczynka odnajduje ją stracił torebce, gdzie zmarłych dziadków powiedział jej, że będzie. Chłopak pilnie uczucie o pójściu do funkcji gdzie spotyka swoją przyszłą żonę. To dzieje się cały czas.

Jeśli rzeczywiście istnieje coś takiego jak świadomość zbiorowa, my jako gatunek ludzki są wzajemnie ze sobą w metafizyczne czy nawet duchowego sensu. Nasze indywidualne myśli wpływają zbiorowej podświadomości całej ludzkości.

Myśli stają się czynami.

Jeśli kiedykolwiek ludzki ewoluuje poza swój obecny stan chciwości i grzech, naszej świadomości zbiorowej będzie zbiorowej życzliwości i ludzi sukcesu.

Do tego czasu zbiorowej świadomości pozostanie zbiorowego ból głowy.

_

Cytat na dzień - "Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych - jeśli istnieje jakakolwiek reakcja, obie są przekształcane. Carl Jung

Źródło: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Zobacz także: Świadomość, Global Consciousness, Nici Świadomość, Dean Radin (wideo),

Related News

Członkowie's Comments
Nadesłany 10-18-2008 przez Burl
Jednoczę Junga Collective Uncoscious z teorią David Bohm z dnia holograficzny wszechświat. Dla mnie, nasz świadomości zbiorowej jest holograficzny wzór istniejącego poza czasem i przestrzenią, które pojawia się wyrazić w czasie i przestrzeni. Jako taki, kiedy Mojżesz wkracza w świat transcendencji poprzez wspinaczki górskiej, Martin Luther King chodzili do tej samej góry, a coraz "widok z lotu ptaka", ujrzał integracji czarny chłopak i dziewczyna biały. Mojżesz więc jest holograficzny wzór, który przejawia się w czasie i przestrzeni przez króla i to określenie jest w nas jako potencjalne rozkładanie jak jajko jest potencjał dziecka w kobiece jajniki.

Going to jest na szczycie góry, aby zobaczyć całość życia. Gdzieś w Biblii jest napisane: "Bóg posługuje się jednym, usłyszymy dwa. Nie ma jednej podstawowej holograficzny wzór, który przejawia się w czasie i przestrzeni, która naszego ego, nasz umysł powierzchni określić jako oddzielne części działających w przyrodzie. Prawdy objawionej informuje nas istnieje tylko jeden wzorzec pod wszystkie rzeczy, który jest Natura jako Essence. Przyroda, innymi słowy, wyraża się we wszystkim. Jesteśmy przyrody w jej nagości. Dlatego my naprawdę żyjemy w "Uni-Verse.

Chciałbym również powiedzieć, że matka w Bostonie sensing jej syn miał wypadek pracuje w miejscu poza czasem i przestrzenią. Infinity nie istnieje side-by-side z sobą samym na głębokim poziomie jesteśmy sobą do całości. Infinity znajduje odzwierciedlenie w proporcjach naszego ciała, o których mowa w Phi, nigdy nie kończące się 1,6 ...... i Pi, również niekończącą się liczbę. Co ciekawe, Sophia, Mądrość, zawiera greckiego "phi", która jest kobieca koło z męskiej linii schodził środku odzwierciedla integracji wszystkiego w nieskończoność (kobiece "0" wszechświat możliwości męskiego "1" initating sterownik do rozwijania potencjału, czyli Eros, Word, lub słowa "Hermes", "Will" ... lub, jak te Ching Tao śpiewa "Tao rodzi 1, 1 rodzi 2 (0 i 1) 2 rodzi 3 (związek pomiędzy dwoma) i 3 rodzi się do wszystkich istot żywych. Fakt ten znajduje odzwierciedlenie również w liście "A" z dwóch linii wychodzących z punktu osobliwego nieskończoności z trzeciej linii dotyczące dwóch . W hebrajskim Aleph, mamy dwa punkty powyżej linii podziału. W moim skromnym zdaniem, w naszym dualizmu świata będziemy działać bardziej Aleph, kiedy powinniśmy być bardziej jak "A" do "" moim zdaniem wyraża początku dużo bardziej dokładnie i mówi do relacji pomiędzy przeciwieństwami .... kobiety i mężczyzny, co staje się lusterka siebie i przeciwieństwa się jako całość obrazów lustro zamiast przeciwstawnych sił zbrojnych).

Jeśli jesteśmy w naszej nagości nieskończony, to ma sens, że matka w Bostonie może Intuit syna wypadku w Arizonie. Po prostu nie ma czasu i miejsca interwencji między matką i synem. To jest istota intuicji. Tak, wszechświat jest holograficzny wzór istniejącego poza czasem i przestrzenią, która powstaje w wiecznej chwili wyrazić to self jak wszystkie stworzenia, rzeczy i zdarzeń. Czas i przestrzeń Jazda bezgraniczna przestrzeń ponadczasowości i spacelessness. Obie te dwa i nie odnoszą się fala odnosi się do oceanu. Jako taki, matka widzi poza dualizm syna, jak fala w głąb odległości do niej i zanurza się i widzi jego jedności z nim .... więc odczuwa jego wypadku.

Stan gnostyków, że jesteśmy wszystko i nic wyrażając siebie jako części, a część jest w rzeczywistości manifestacją Wszystko i nic. Jezus mówi Thomas, "podnieś kamień, a ja jestem tu." W część całości. Jezus jest wcielonym Sophia Boga. Ale, co oznacza, że jestem sam Syn, jak rodzi się Sophia. Look under my skin, i zobaczcie Jezusa uśmiechem. Same z wami.

Nadzieja nie jestem zbyt off utwór z tym, co się mówi. Miał dużo zabawy. To jest moja pasja. Dziękuję za artykuł. I loved it. Ponieważ nie miałem tego edytować, może to zabrzmi niechlujstwa. Ale jego 6:30 am a ja nie o tym, aby się obudzić mojej żony do edycji. Nadzieję, że to ma sens, choć.
Nadesłany 06-30-2009 przez akuna Kumara
Dziękuję bardzo za wszystkie informacje. Brałem udział w pierwszym przypadku
Sporządzono Steve Rother i grupy ... nazywano go Love Connection, którzy uczestniczyli w innych, ponieważ z innymi grupami kilka razy. To bardzo ciekawe badania naukowe ..
Nadesłany 10.10.2009 przez paulinabalk
Drodzy Jonas1,

Byłem nienasycony czytelnik wszystkich artykułów, faktem jest, że wziąłem wydruku z nich i do ich odczytania podczas podróży i.

Wiesz, powód?

Im więcej czytam o wszystkim, co piszesz, głębszego zrozumienia i dostać ot im. Cały czas miałem mnóstwo nieporozumienie na temat realizacji Financial Freedom, Myślałem, bycie bogatym jest finansowo wolny, nie miałem racji.

I odzyskałem świadomość i teraz wiem, jest finansowo wolny jest bogaty w różne aspekty życia.

Life is so incredible teraz.

Thank you friend,
Paulina B.
Moskwa
Page 1 Bóstw hinduskich: 1

Czasy w strefie GMT. Teraz jest 11:37 PM.

BB Przedsiębiorstwo Tłumacz przez NLP-er