Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Jaunumi > Global nedalāmība
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Author

Jonas1

Ceru, ka jums patīk Global nedalāmība Kopienas ! Kādi jautājumi? Lūdzu, sazinieties ar mani! ...

RSS Feed

Member Login

Jūsu iespējas
Kolektīvo apziņu

Projekts tika uzsākts 1998 Prinstonas universitātē mēģinājums pierādīt, ka pastāv par to, ko viņi sauc Global Apziņa, citu termiņu Kosmiskā Apziņa. Global Apziņa Project (GCP) ir starptautiskajos centienos, kas līdz exp
Ar Bret Buquest

In 1902, Dr RM Burke wrote grāmatu ar nosaukumu COSMIC apziņā. Saskaņā ar Dr Burke, cilvēka evolūcijas attīstības sastāv no trim veidiem apziņu.

1) Vienkārši Apziņa - instinkts

2) Self Apziņa - pašapziņu, ka indivīds ir atsevišķa struktūra

3) Cosmic Consciousness - skaidra koncepcija nozīmē visums

Kosmiskā apziņa, virsotnē cilvēka attīstību, ir absolūta pārliecība, ka cosmos ir faktiski dzīvo klātbūtni. Tas ir pilnīga izpratne par "iekārtu" ar papildu nozīmē nemirstību.

Carl Jung, slavens Šveices psihiatrs, izdomāts termins "Collective bezsamaņā" - būtībā pats ēterisks objekta Kosmiskā Apziņa, izņemot gadījumus, lielākā daļa cilvēku nezina par tā esamību. Viņš uzskatīja, Collective bezsamaņā, kas ir daļa no evolūcijas procesā, un piekrīt visiem cilvēkiem, bet ne visi cilvēki spēj iekļūt to.

Jungs nosauca to pamatus struktūru, personības, par kuriem ego ir uzbūvēts.

Projekts tika uzsākts 1998 Prinstonas universitātē mēģinājums pierādīt, ka pastāv par to, ko viņi sauc Global Apziņa, citu termiņu Kosmiskā Apziņa. Global Apziņa Project (GCP) ir starptautiskiem centieniem, kas izveidota, lai izpētītu, vai savstarpēji savienotas apziņa var zinātniski apstiprināts ar objektīvu mērījumu.

Pētniecība šajā jomā sākās pirms 40 gadiem, ja laboratorijas eksperimentu skaits liecina, ka cilvēka apziņa patiesībā mijiedarbojas ar nejaušas notikumu ģeneratori (regs), radot tām iespēju ražot ārpus izlases modeļiem.

Citiem vārdiem sakot, domas, tika konstatēts, ka spēj kļūt par darbībām, kas maina notikumiem.

Tā kā elektrisko impulsu pārraida starp smadzeņu šūnām atspoguļo veidu darbības, kas savukārt rada apziņa, tas kļuva teorētiska iespēja, ka pašas parādības būtu sakāms par pasaules kolektīvā apziņa par visu planētu. Tādēļ, ja personām var radīt novirzes no gaidāms iespēja rezultāti vienkārši ar domu process varbūt tā arī varētu būt taisnība par globālā mērogā.

Dr Roger Nelson direktors Princeton Engineering Bojājumi pētniecības vadošo parapsiholoģija institūts, pārbaudīja, kāds notika REG kad vairāki cilvēki koncentrējās uz vienu notikumu.

Rezultāti bija iespaidīgi. Plus, sekas bija skaidri manāms, neatkarīgi no ģeneratora atrašanās vietu.

Pašlaik ir 75 tīklā saslēgtiem datoriem vairāk nekā 50 valstīs visā pasaulē barošana probabilistically izlases sērijas ciparu, lai uzņēmējas datoru. Sistēmai meklē periodi, kad izlases numuru sērija ir nedaudz non-random.

Galvenajiem notikumiem pasaulē, šķiet, izraisīs ne-nejaušības plaši izolētas pasaules vietās. Piemēram, 9 / 11 traģēdijas ražo masveida smaile nav nejaušības visas sistēmas.

Sekas ir pārsteidzošs.

Katrs cilvēks ir individuāli uzņēmums ar atšķirīgu apziņu. Bet kopā apziņā visu cilvēci, arī ir individuālā uzņēmuma.

Viss ir viens.

Šī kolektīvā apziņa ir materializēt vērā vairākas reizes. Māte: Boston sajūtas viņas dēls Phoenix ir bijis nelaimes gadījums, kas vēlāk izrādās patiesas. Cilvēks zina savas vecās armijas draugs gatavojas zvanīt viņam tieši pirms telefona zvana. Maza meitene atrod viņas zaudēja maku, kur miris vecvecāki viņai tas būtu. Zēns ir steidzami sajūta par notiekošo ir funkcija, kur viņš satiek savu nākamo sievu. Tas notiek visu laiku.

Ja tur patiešām ir tāda lieta kā kolektīvā apziņa, mēs kā cilvēka sugas ir savstarpēji saistīti ar metafizisks vai pat garīga nozīme. Mūsu individuālās domas ietekmē kolektīvās zemapziņas visu cilvēci.

Domas kļūst par darbiem.

Ja cilvēce arvien attīstās ārpus tās pašreizējo stāvokli alkatības un pārkāpšana, mūsu kolektīvā apziņa kļūs kolektīvu labsirdību un cilvēce būs panākumu.

Līdz tam kolektīvā apziņa paliks kolektīvu galvassāpes.

_

Cenas piedāvājumu attiecībā diena - "sanāksme divām personībām ir kā kontaktu divas ķīmiskās vielas - ja ir kāda reakcija, abi ir pārveidots." Carl Jung

Avots: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Skatīt arī: Apziņa, Global Apziņa, Dekāns Radin (video), Posted at,

Related News

Members komentāri
01-27-2009 10-18-2008 blakus Mezgls
Es apvienot Jung kolektīvās Uncoscious ar David Bohm teorija par hologrāfisko Visumu. Man, mūsu kolektīvā apziņa ir hologrāfisks modelis esošos ārpus laika un telpas, kas rodas, lai izteiktu sevi laikā un telpā. Kā tādi, kad Mozus ienāk pasaulē transcendence caur kāpšana kalns, Martin Luther King devās uz pašu kalnu un, lai panāktu, "Birds Eye View", redzēja integrācija melno zēnu un baltā meitene. Mozus, tad ir hologrāfisks tendence izpaužas laikā un telpā ar karali un šis jēdziens ir iekšā mūs kā potenciāls aktuālās tāpat kā olu ir potenciāls mazulim sievietes olnīcas.

Es gribētu arī teikt, ka Bostonā māte izpēte viņas dēlam ir bijusi nelaimes darbojas vieta ārpus laika un telpas. Infinity neeksistē side-by-side ar sev tātad ir dziļi līmenī mēs esam savstarpēji saistīti, lai kopumā. Bezgalība ir atspoguļots proporcijām mūsu organismā, ko dēvē par Phi, nekad nebeidzas 1,6 ...... un Pi, arī nekad nebeidzas numuru. Interesanti, Sophia, gudrība, satur Grieķijas "Phi", kas ir sievišķīga aplis ar vīriešu līnija iet noteikti vidū, atspoguļojot integrācija visu (sievišķās "0" Infinity lietām ir visums iespējamā vīriešu "1" initating vadītājam aktuālās potenciālu, ti, Eros, Word vai Hermes vārdiem "Will" ... vai Daodedzin dzied, "Tao, piedzimst mazuļi 1, sniegts 1 dzimšanas līdz 2 (0 un 1) 2 piedzimst mazuļi līdz 3 (attiecības starp divām) un 3 piedzimst mazuļi visām dzīvajām būtnēm. Tas atspoguļojas arī mūsu burts "" ar divām līnijām, kas izriet no vienskaitlis punkts, bezgalība ar trešajā rindā, kas attiecas divi . Jo ivrits Aleph mēs esam divi punkti dalot līnijas. In my humble atzinumu, jo mūsu duālismu pasaulē mums jārīkojas tāpat Aleph kad mums ir vairāk kā "" attiecībā uz "A", manuprāt, izsaka sākuma daudz precīzāk un runā, lai attiecības starp Pretstati .... sievietes un vīrieša, tādējādi kļūstot spoguļus, lai viens otru un pretstati kļūt par visa spogulis attēlus, nevis pretējo spēku).

Ja mums ir mūsu kailums bezgalīgs, tad ir jēga, ka Bostonā māte var Intuit viņas dēls negadījumā Arizona. Nav vienkārši nav laika un telpas iejaukties starp māti un viņas dēls. tas ir būtības intuīciju. So, visums ir hologrāfisks modelis esošos ārpus laika un telpas, kas rodas Mūžīgā Moment izteikt tas sevi kā visas radības, lietām un notikumiem. Laiks un telpa ar zirgiem bezgalīgs izplatījums timelessness un spacelessness. Šīs abas pieejas ir divi un attiecas kā vilnis ir saistīts ar okeānu. Kā tādi, māte uzskata, ka papildus dēlu divdabība kā tālu viņas un submerges vilnis vērā dziļuma un redz savu vienotību ar Viņu .... tātad viņa maņas negadījumu.

Gnostics, ka mēs visi, un nekas, izsakot sevi kā daļa un daļa tiek faktiski izpausme Visi un Nekas. Jēzus saka Thomas "uzņemt rock, un es esmu tur." In daļu kopumā. Jēzus ir iemiesot Dieva Sophia. Bet, tas nozīmē, ka es esmu pats Dēlu kā piedzimis Sophia. Meklēt zem manas ādas un redzēt Jēzu smaidu. Same ar jums.

Ceru, ka es neesmu pārāk pie ceļa ar to, ko jūsu runā. Nebija daudz jautrības. Šī ir mana aizraušanās. Paldies par rakstu. I mīlēja to. Tā kā man nav bijusi šī edited, tas var izklausīties apliets. Bet tās 6:30 kas esmu, un es neesmu par mosties manai sievai, kas jārediģē. Ceru, ka tas ir jēga, though.

aKuna Kumara
01-27-2009 06-30-2009 blakus Thank you so much visu šo informāciju. Es piedalījos ar pirmo notikums
veic Steve Rother un grupu ... to sauca Love Connection un piedalījās citās jo ar citām grupām, dažas reizes. Tas ir diezgan interesants zinātnisks pētījums ..
Lapa
Lapa 1 no 1

All times are GMT. Pašlaik tiek 11:18.

vB Enterprise Translator ar NLP-er