נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > חדשות > גלובל האחדות
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

כותר

Jonas1

אני מקווה שאתה אוהב גלובל באחדות הקהילה ! יש שאלות? אנא צרו איתי קשר! ...

RSS Feed

כניסת חברים

אפשרויות שלך
הפרויקט יזמה בשנת 1998 באוניברסיטת פרינסטון, בניסיון להוכיח את קיומה של מה שנקרא תודעה גלובל, עוד מונח על התודעה הקוסמית. פרויקט התודעה הגלובל

סרטי תמונות
על ידי ברט Buquest

בשנת 1902, ד"ר RM בורק כתב ספר בשם תודעה קוסמית. לדברי ד"ר ברק, התפתחות אבולוציונית האדם מורכב משלוש צורות של תודעה.

1) התודעה פשוט - אינסטינקט

2) תודעה עצמית - מודעות עצמית שהאדם הוא ישות נפרדת

3) תודעה קוסמית - תפיסה ברורה על המשמעות של היקום

התודעה הקוסמית, לשיא של האבולוציה האנושית, הוא בוודאות מוחלטת כי היקום הוא למעשה נוכחות חיה. זה הבנה מלאה של "השלם" עם תחושה נלווית של נצח.

קארל יונג, הפסיכיאטר השוויצרי הנודע, שטבע את המונח "מודע קיבוצי" - למעשה את האובייקט אוורירית כמו התודעה הקוסמית, אלא שרוב האנשים אינם מודעים לקיומה. הוא האמין מודע קיבוצי להיות חלק מתהליך אבולוציוני ולא משותף לכל האנשים, אבל לא כל האנשים מסוגלים לנצל את זה.

יונג קרא לזה את מבנה היסוד של האישיות שבו האגו הוא בנוי.

הפרויקט יזמה בשנת 1998 באוניברסיטת פרינסטון, בניסיון להוכיח את קיומה של מה שנקרא תודעה גלובל, עוד מונח על התודעה הקוסמית. התודעה פרויקט גלובל (GCP) היא מאמץ בינלאומי שהוקם כדי לחקור אם התודעה יכולה להיות מחוברים מדעית אומתו באמצעות מדידה אובייקטיבית.

המחקר בתחום זה התחיל לפני 40 שנה כאשר מספר ניסויי מעבדה הראו כי התודעה האנושית למעשה אינטראקציה עם גנרטורים האירוע אקראית (Regs), וגרם להם לייצר שאינם דפוסים אקראיים.

במילים אחרות, מחשבות מצאו את היכולת להפוך פעולות האירועים שינו.

מאז הדחפים החשמליים המועברים בין תאי המוח לשקף דפוסי הפעילות אשר בתורו ליצור תודעה, ואז זה הפך אפשרות תיאורטית כי תופעות אותו יהיה נכון גם לגבי תודעה קולקטיבית הגלובלית של כדור הארץ כולו. לכן, אם אדם יכול ליצור סטייה סיכוי צפוי תוצאות בתהליך פשוט חשבתי אולי זה יכול להיות נכון גם על בסיס גלובלי.

ד"ר רוג 'ר נלסון, מנהל פרינסטון אנומליות הנדסה מחקר, מכון פרפסיכולוגיה המובילים, בדק מה קרה REG כאשר מספר אנשים התמקדו אירוע יחיד.

התוצאות היו מרשימות. בנוסף, ההשפעות היו בבירור להבחין ללא קשר למיקומו של הגנרטור.

יש עכשיו 75 במחשבי רשת בלמעלה מ -50 מדינות ברחבי העולם האכלה סדרה ההסתברות אקראית של ספרות למחשב המארח. החיפושים מערכת לתקופות כאשר סדרת מספרים אקראיים להיות מעט שאינם אקראיים.

אירועים בעולם סרן נראה ההדק שאינם אקראיות במקומות מבודדים בתוך נרחב הגלובלי. לדוגמה, את הטרגדיה 9 / 11 הפיק מסיבית של ספייק שאינם האקראיות במערכת כולה.

ההשלכות מדהימות.

כל אדם הוא ישות עם תודעה בודדות נפרדות. אבל התודעה המשולבת של כל האנושות מופיעה גם להיות ישות הפרט.

כל אחד.

תודעה קולקטיבית כבר עלו פעמים רבות. אמא במובנים בוסטון בנה בפיניקס יש לה תאונה כי מאוחר יותר יתברר נכון. גבר יודע חבר שלו בצבא הוא על לקרוא לו בדיוק לפני הטלפון מצלצל. ילדה קטנה מוצאת את הארנק איבדתי אותה איפה סבא מת אמר לה יהיה. ילד יש תחושה דחוף עומד על פונקציה שם הוא פוגש את אשתו לעתיד. זה קורה כל הזמן.

אם יש באמת דבר כזה כמו תודעה קולקטיבית, אנחנו כמין אנושי קשורים כולם מטאפיסית או אפילו במובן הרוחני. המחשבות האישיות שלנו להשפיע על התת מודע הקולקטיבי של כל האנושות.

מחשבות להפוך למעשים.

אם אי פעם המין האנושי מתפתח מעבר למצבו הנוכחי של חמדנות ההפרה, התודעה הקולקטיבית שלנו יהפוך נדיבות הקולקטיבי האנושות תשגשג.

עד אז, יישאר בתודעה הקולקטיבית כאב ראש קולקטיבית.

_

ציטוט היום - "הפגישה של שני האישים הוא כמו מגע של שני חומרים כימיים - אם יש כל תגובה, שניהם הופכים." קארל יונג

מקור: ברט Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

ראה גם: התודעה, התודעה גלובל, האשכולות התודעה, דיקן בראדין (וידאו),

חדשות קשורות

חברים של תגובות
פורסם ב 10-18-2008 באמצעות ברל
אני להתאחד יונג קולקטיבית Uncoscious עם התיאוריה של דייוויד בוהם של היקום ההולוגרפי. בשבילי, התודעה הקולקטיבית שלנו היא דפוס הולוגרפית קיים מעבר לזמן ולמרחב העולה להביע את עצמו בזמן ובמרחב. לפיכך, כאשר משה נכנס לעולם של התעלות דרך מטפסים על ההר, מרטין לותר קינג הלך ההר אותו, להביא את "מראה ממעוף הצפור", ראה את השילוב של ילד שחור בחורה לבנה. משה, ולאחר מכן, היא דפוס הולוגרפית אשר באה לידי ביטוי בזמן ובמרחב דרך המלך וכי הוא ביטוי בתוך לנו פוטנציאל להתפתח בדיוק כפי ביצה הוא תינוק פוטנציאליים השחלות של אישה.

הולך ההר היא לראות את השלמות של החיים. איפשהו בתנ"ך היא אומרת, "אלוהים מדבר אחד, אנחנו שומעים שניים." יש אחד דפוס הבסיסית הולוגרפית זה בא לידי ביטוי בזמן ובמרחב שבה האגו שלנו, המוחות השטח שלנו, לזהות חלקים נפרדים ההפעלה כמו בטבע. האמת נחשפה אומר לנו יש אחד מתחת לכל דפוס של טבע אשר הטבע כמהות. טבע, במילים אחרות, מבטאת את עצמה כל הדברים. אנחנו הטבע העירום שלה. לכן, אנחנו באמת גרים אוני "-verse."

הייתי אומר גם כי אמא בבוסטון חישה בנה היתה תאונה הפועלת במקום מעבר לזמן ולמרחב. אינסוף אינו קיים Side-by-בצד עם עצמה ולכן ברמה העמוקה אנחנו קשורים כולו. אינפיניטי משתקפת הפרופורציות של הגוף שלנו, המכונה Phi, את אף פעם לא נגמר 1.6 ...... ואת פיי, גם מספר בלתי נגמרת. מעניין, סופיה, חוכמה, מכיל את היוונית "פי" שהוא עיגול עם קו נשי גברי הולך באמצע המשקף שילוב של כל הדברים אינפיניטי (נשי "0" הוא היקום הפוטנציאל הגברי "1" הוא initating הנהג כדי התפתחות פוטנציאל, ארוס, כלומר, Word, או במילותיו של הרמס, "האם" ... או כמו צ 'ינג דאו שרה, "הטאו מוליד 1, 1 מוליד 2 (0 ו 1) 2 מוליד 3 (מערכת היחסים בין השניים) ו 3 יולדת כל היצורים החיים. דבר זה משתקף גם במכתב "שלנו" עם שתי שורות המתעוררים מנקודת הייחודי של אינסוף עם קו שלישי הנוגעים שני . בשנת אלף "עברית, יש לנו שתי נקודות מעל הקו המפריד. לעניות דעתי, בעולם דואלי שלנו אנו פועלים יותר כמו" אלף "כאשר אנחנו צריכים להיות יותר כמו" "עבור" "לדעתי מבטאת את תחילת הרבה יותר נכון ומדבר אל היחסים בין ניגודים .... לאשה ולאיש, ובכך להפוך מראות זה לזה הפכים להיות כמו תמונות ראי כולה במקום כוחות מנוגדים).

אני מקווה שאני לא יותר מדי את המסלול עם מה שאמרת. היה כיף. זו התשוקה שלי. תודה על המאמר. אהבתי את זה. מאז לא היה לי זה לערוך, זה עשוי להישמע מרושל. אבל שלו ב 6:30 בבוקר, אני לא מתכוון להעיר את אשתי לערוך. מקווה שזה הגיוני, אם כי.

aKuna Kumara

תודה רבה לך על כל המידע הזה. השתתפתי עם האירוע הראשון
פורסם ב 06-30-2009 באמצעות נעשה על ידי סטיב Rother וקבוצת ... זה נקרא חיבור אהבה השתתפו אחרים עם קבוצות אחרות מאז כמה פעמים. זה די מחקר מדעי מעניין ..
תודה רבה לך על כל המידע הזה. השתתפתי עם האירוע הראשון
נעשה על ידי סטיב Rother וקבוצת ... זה נקרא חיבור אהבה השתתפו אחרים עם קבוצות אחרות מאז כמה פעמים. זה די מחקר מדעי מעניין ..
פורסם ב 10-10-2009 באמצעות paulinabalk
Jonas1 יקרים,

הייתי קורא רעבתני של כל המאמרים שלך, העובדה היא, אני צריך לקחת את תדפיסי מהם ואני קורא אותם בעת נסיעה אני.

אתה יודע מה הסיבה?

אני יותר לקרוא על כל מה שאתה כותב, ההבנה העמוקה יותר אני מקבל OT אותם. כל אותו זמן היה לי המון על טעות בהשגת חופש פיננסי, נהגתי לחשוב להיות עשיר זה להיות חופשי מבחינה כלכלית, טעיתי.

אני להכרתו שלי ועכשיו אני יודע, להיות חופשי מבחינה כלכלית היא להיות עשירים בהיבטים שונים של החיים.

החיים כל כך מדהימה עכשיו.

תודה חבר,
פאולינה B.
מוסקווה
עמוד 1 של 1

כל הזמנים הם GMT. השעה כרגע היא 08:16.

vB Enterprise ידי מתרגם NLP-er
מופעל על vBulletin ® גירסה 3.8.1
זכויות יוצרים © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises בע"מ
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0
על ידי ניהול מודעה RedTyger
לא פעילה מאת תזכורות Mished.co.uk