Címben
Jonas1
Remélem tetszik Globális Közösség Egység
? Van kérdése? Please contact me! ...
Takarmány RSS -
Belépés tagoknak
Saját beállítások
Egy projekt indult 1998-ban a Princeton Egyetemen, hogy megpróbálja bizonyítani létezését, amit úgynevezett globális tudatosság, más kifejezés a Kozmikus Tudat. A Global Consciousness Project (GCP) nemzetközi erőfeszítések létre, hogy exp
Aktuális fotók
By Bret Buquest
1902-ben, Dr. Burke RM címmel írt egy könyvet COSMIC eszméletét. According to Dr. Burke, az emberi evolúciós fejlődés három formája eszméletét.
1) Az egyszerű Consciousness - ösztön
2) Az önálló tudatosság - az önismeret, hogy az egyén önálló egységként
3) Kozmikus tudatosság - világos elképzelése értelmében a világegyetem
Kozmikus tudat, az emberi evolúció csúcsa, az abszolút bizonyosság, hogy a világegyetem valójában egy élő jelenlétét. Ez egy teljes megértéséhez "az egész" kíséretében értelme a halhatatlanság.
Carl Jung, a neves svájci pszichiáter, megalkotta a "kollektív tudattalan" - lényegében azonos éteri objektum Kozmikus Tudat, kivéve a legtöbb ember nincs tudatában annak létezéséről. Azt hittem, hogy a kollektív tudat is részt vesz az evolúciós folyamat, amely minden ember, de nem minden ember képes megcsapolni azt.
Jung nevezte az alapító struktúrája a személyiség, amikor az ego épült.
Egy projekt indult 1998-ban a Princeton Egyetemen, hogy megpróbálja bizonyítani létezését, amit úgynevezett globális tudatosság, más kifejezés a Kozmikus Tudat. A Global Consciousness Project (GCP) nemzetközi erőfeszítések létre, hogy vizsgálja meg, hogy az összekapcsolt tudatot lehet tudományosan igazolt át objektív mérés.
Kutatást ezen a téren 40 évvel ezelőtt kezdődött, amikor számos laboratóriumi kísérletek kimutatták, hogy az emberi tudat valójában kölcsönhatásba lép a véletlen esemény generátor (Regs), aminek előállításához nem véletlen mintákat.
Más szóval, a gondolatok kiderült, hogy képes lesz fellépések megváltozott eseményeket.
Mivel az elektromos impulzusok között továbbított agysejtek tükrözik tevékenységi formákra történő viszont generálnak az eszméletét, akkor majd később elméleti lehetőség, hogy a jelenség ugyanaz lenne igaz a globális kollektív tudatában az egész bolygót. Ezért, ha az egyéneknek hozhat létre eltérés várható esély eredményeket egy egyszerű gondolkodási folyamat talán ez is igaz, globális alapon.
Dr. Roger Nelson, a Princeton Engineering Director Rendellenességek Research, a parapszichológia vezető intézet vizsgálta, hogy mi történt a REG, ha több ember koncentrál egyetlen esemény.
Az eredmény lenyűgöző volt. Plusz, a hatások egyértelműen érzékelhető, tekintet nélkül a generátor helyzetét.
Jelenleg 75 hálózatba kötött számítógépek több mint 50 országban világszerte etetés probabilistically egy sor véletlenszerűen kiválasztott szám a fogadó számítógép. A rendszer megkeresi az időszakokat, amikor a véletlenszám-sorozat némileg nem véletlen.
Úgy tűnik, a világ egyik legfontosabb kiváltó események nem véletlenszerű a széles körben globális elszigetelt helyeken. Például a 9 / 11 tragédia készített egy hatalmas tüske nem véletlenszerű az egész rendszert.
Következményei vannak megdöbbentő.
Minden személy egyéni gazdálkodó egység egy elkülönült tudat. De az együttes tudata az egész emberiséget is, úgy tűnik, hogy egy adott személy.
Minden egy.
Ez a kollektív tudat már kopogott be többször. Egy anya a bostoni érzékek fiát a Phoenix volt véletlen, hogy később kiderül, hogy igaz legyen. Az ember tudja, hogy a régi hadsereg haver szól, hogy hívják közvetlenül az előtt csengett a telefon. Egy kislány úgy találja, elveszett pénztárcáját, amikor egy halott nagyszülő azt mondta neki, hogy lenne. A fiú sürgető érzésem van megy egy funkciót, ahol találkozik későbbi feleségével. Ez történik minden alkalommal.
Ha valóban van olyan dolog, mint a kollektív tudat, mi, az emberi faj is mind összefüggnek a metafizikai, vagy akár lelki értelemben. Az egyéni gondolatok befolyásolják a kollektív tudatalatti az emberiség egésze.
Gondolatok vált tett.
Ha az emberi faj valaha is fejlődik túl a jelenlegi állapotában a kapzsiság és a vétek, kollektív tudat válik a kollektív jóindulat és az emberiség fog virágozni.
Addig is a kollektív tudat marad a kollektív fejfájás.
_
Idézet a Nap - "A találkozó két személyisége van, mint a kapcsolat a két vegyi anyagot - ha van reakció, mindkettő átalakult." Carl Jung
Forrás: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/
Lásd még: Az , Global Consciousness , Tudat threads , Dean Radin (videó) ,
Kapcsolódó hírek
Tagsággal megjegyzései
Postázva 10-18-2008 vele Bog
Én egyesít Jung Collective Uncoscious with David Bohm elméletét a holografikus univerzumban. Értem, kollektív tudat egy holografikus minta túl létező időben és a térben, hogy felmerül, hogy kifejezze magát a térben és időben. Mint ilyen, amikor Mózes belép a Világ a transzcendencia révén a Hegy mászás, Martin Luther King elment a hegy ugyanaz, és abban, hogy a "madártávlatból", látta, hogy az integráció a fekete fiú, fehér lány. Mózes, majd egy holografikus minta megmutatkozó időben és térben keresztül király és ez a kifejezés a bennünk, mint potenciális kibontakozó ahogy egy tojás egy potenciális baba a női petefészek.
Megyek a hegytetőről az, hogy a teljesség az élet. Valahol a Biblia azt mondja: "Isten beszél egy, két hallunk." Van egy alapvető szerkezetében megmutatkozó holografikus időben és térben, amely a mi ének, a mi a felszíni elme, azonosítani, mint különálló részből működik a természetben. Igazság feltárta azt mondja, van egy minta alatt mind a természet, amely természet mint Essence. Természet, más szóval fejezi ki magát minden dologban. Nature vagyunk benne meztelenség. Ezért, mi valóban él egy "Uni-Verse."
Azt is mondják, hogy az anya a bostoni érzékelő fia volt a baleset olyan helyen működik túl térben és időben. Infinity nem létezik side-by-side magával ezért olyan mély szinten vagyunk egymáshoz az egészbe. Infinity tükröződik testünk arányai, amelyeket "Phi, a soha véget nem érő 1,6 ...... és a PI is egy soha véget nem érő számot. Érdekes, Sophia, bölcsesség, tartalmazza a görög "phi", amely nőies kör férfias vonal lesz középen tükröző integrációja mindenük Infinity (a női "0" univerzum lehetséges a férfi "1" a initating járművezető a feltáruló lehetséges, azaz, Eros, az Ige, vagy a Hermész szavaival élve, "Will" ... vagy a Tao Te King énekli: "A Tao szül, 1, 1 szül 2 (0 és 1) 2 szül 3 (kapcsolat a kettő között) és a 3. szül minden élőlény. Ez tükröződik is a mi "A" betű két vonal kilábaló furcsa pont a végtelenség egy harmadik vonatkozó sorban a két . A héber Aleph, van két pont felett választóvonal. A szerény véleményem szerint a mi dualista Világ lépünk inkább a Aleph, amikor kellene lennie, mint "A": A "véleményem szerint kifejezi elején sok pontosabban és beszél .... az ellentétek közötti kapcsolat nő és férfi, ezáltal tükrök egymással és az ellentétek vált az egész tükörképe helyett a szembenálló erők).
A gnosztikusok kimondják, hogy mi vagyunk a Minden és semmi sem fejezte ki, hogy ön, mint a rész és a rész valójában egy megnyilvánulása a Minden és semmi. Jézus azt mondja a Thomas, vegye fel a sziklára, és én ott vagyok. " Az része az egésznek. Jézus a megtestesült Isten Sophia. De, azt jelenti, hogy én vagyok ugyanolyan, mint a Fiú született Sophia. Look Under My Skin és nézd Jézus mosolyog. Azonos veled.
Remélem, nem leszek túl irányú azzal, amit Ön mond. Sok volt a móka. Ez a szenvedélyem. Kösz a cikket. Imádtam. Mivel én nem volt ez szerkeszteni, akkor hangzik lucskos. De a 6:30 am és én nem arról szól, hogy felébredjen a feleségem szerkeszteni. Remélem, hogy van értelme, mégis.
Akuna Kumara
Postázva 05:03 vele Nagyon köszönöm, hogy mindenki számára ezeket az információkat. Részt vettem az első esemény
által végzett Steve Rother és a Csoport ... nevezték Love Connection, és részt vett mások, mivel más csoportokkal néhányszor. Ez elég érdekes tudományos vizsgálat ..
10-10-2009
Postázva paulinabalk vele Nekem van egy falánk olvasó minden cikkek, tény az, hogy vettem a kinyomtatott őket, és én ezt olvasd el őket, amikor utazom.
Köszönjük, hogy annak, hogy ezen az oldalon lehet.
Tudod az oka?
Minél többet olvastam arról, hogy mi minden, amit írnak, a mélyebb megértés kapok ot őket. Mindeközben én is rengeteg tévhit kb elérése
Financial Freedom
, Eddig azt hittem, hogy gazdag, hogy pénzügyileg is szabad, nem volt igazam. Én visszanyerte az eszméletét, és most én tudom, hogy pénzügyileg szabad folyik a gazdag élet különböző aspektusait.
Az élet olyan hihetetlen most.
Köszönöm barátom,
: Paulina B. A
Moszkva
Lap 1 -től 1