Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Vijesti > Global Oneness
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Naslov

Jonas1

! Bilo kakva pitanja? Molim ! Bilo kakva pitanja? Molim, kontaktirajte me! ...

RSS Feed

Member Login

Vaša Opcije
Projekt je pokrenut u 1998 na Sveučilištu Princeton, u pokušaju da dokaže postojanje onoga što se naziva planetarna svijest, drugi izraz za kozmička svijest. Global Consciousness Project (GCP) je međunarodni napor postaviti na exp

Featured Photos
By Bret Buquest

Godine 1902, dr. RM Burke je napisao knjigu pod naslovom kozmička svijest. Prema Dr. Burke, ljudskog evolucijskog razvoja se sastoji od tri oblika svijesti.

1) Simple svijesti - instinkt

2) Self Svijest - samosvijest da pojedinac je zasebna osoba

3) Cosmic Consciousness - jasno shvaćanje značenja svemira

Kozmičke svijesti, vrhunac ljudske evolucije, je apsolutna sigurnost da je svemir zapravo žive prisutnosti. To je potpuno shvaćanje "cijela" sa pratećim osjećaj besmrtnosti.

Carl Jung, poznati švicarski psihijatar, skovao termin "kolektivno nesvjesno" - u biti eterično isti objekt kao kozmička svijest, osim većina ljudi nisu svjesni svog postojanja. On je vjerovao kolektivnog nesvjesnog biti dio evolucijski proces i dijele svi ljudi, ali ne i svi ljudi su u stanju iskoristiti ga.

Jung nazvao ga je temeljna struktura osobnosti na kojima je izgrađen ego.

Projekt je pokrenut u 1998 na Sveučilištu Princeton, u pokušaju da dokaže postojanje onoga što se naziva planetarna svijest, drugi izraz za kozmička svijest. Global Consciousness Project (GCP) je međunarodni napor postaviti da istraži da li međusobno svijest mogla se znanstveno provjeriti kroz objektivno mjerenje.

Istraživanja u ovom području počeo prije 40 godina kada je broj laboratorijskih pokusa pokazala je da ljudska svijest zapravo komunicira s generatori slučajnih događaja (Regs), nanoseći im time proizvesti ne-slučajnih uzoraka.

Drugim riječima, misli se utvrdi da imaju sposobnost da postane akcije koje mijenjati događaje.

Od električne impulse prenose između moždanih stanica odražavaju obrazaca aktivnosti koje zauzvrat stvaraju svijest, to onda postaje teoretska mogućnost da bi se isti pojave vrijedi i za globalne kolektivne svijesti cijelog planeta. Stoga, ako se pojedinci mogli stvoriti odstupanja od očekivanih priliku rezultati jednostavno kroz misaoni proces možda on također može biti istina na globalnoj razini.

Dr. Roger Nelson, direktorica Princeton Engineering Anomalije istraživanja, vodeći parapsihologija institut, ispitati što se dogodilo s REG kada je nekoliko ljudi usmjerena na jedan događaj.

Rezultati su bili impresivni. Plus, efekti su bili jasno uočljivo bez obzira na generatora lokaciji.

Sada ima 75 umreženih računala u preko 50 zemalja širom svijeta prehrana probabilistically slučajan niz znamenki na glavno računalo. Sustav traži perioda kada slučajni broj serija postane lagano non-random.

Velikih svjetskih događaja izgleda da se aktiviraju bez slučajnosti u široko izoliranim mjestima. Na primjer, 9 / 11 tragedija proizvodi masivni šiljak ne-slučajnosti u cijelom sustavu.

Implikacije su zapanjujuće.

Svaka osoba je pojedinac subjekt izrazitu svijest. Ali u kombinaciji svijest svih čovječanstva i čini se da se pojedine entitet.

Sve je jedno.

Ova kolektivna svijest je predložen u mnogo puta. Majka u Boston osjetila svog sina u Phoenix je imao nesreću da se kasnije ispostavi da bi bilo istinito. Čovjek zna svoj stari prijatelj vojske o je pozvati ga neposredno prije telefon zazvoni. Djevojčica pronađe joj izgubio torbicu u kojoj mrtva baba ili deda joj je rekla da će to biti. Dječak je hitno osjećaj oko odlaska na funkciju, gdje upoznaje svoju buduću suprugu. To se događa cijelo vrijeme.

Ako postoji uistinu je takva stvar kao kolektivna svijest, mi kao ljudska vrsta su svi međusobno povezani u metafizičkom ili čak i duhovnom smislu. Naše misli utječu na pojedine kolektivne podsvijesti svih ljudi.

Misli postaju djela.

Ako je ljudska rasa evoluira sve izvan svoje sadašnje stanje pohlepe i prijestup, naše kolektivne svijesti postat će kolektivni dobrohotnosti i čovječanstvo će procvjetati.

Do tada, kolektivne svijesti će ostati kolektivni glavobolju.

_

Citat za Dan - "susret dviju osoba je poput kontakta dviju kemijskih tvari - ako ima bilo koji reakcija, oba pretvaraju." Carl Jung

Izvor: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

See also: Svijest, Global Consciousness, Svijest teme, Dean Radin (video),

Povezane vijesti

Members's Comments
Posted at 10-18-2008 kod Burl
Ja ujediniti Jungov Kolektivni Uncoscious s David Bohm's theory of holografske svemira. Za mene, naša kolektivna svijest je holografska uzorak postojeće izvan vremena i prostora koji proizlazi da se izraziti u vremenu i prostoru. Kao takav, kad Mojsije ulazi u svijet transcendencije penjanje kroz planine, Martin Luther King je otišao u istu planinu i, uzimajući u "ptice oka pogled", vidio integracija crnog dječaka i bijela djevojka. Mojsije je, dakle, holografski model koji se manifestira u vremenu i prostoru kroz kralja i taj izraz je unutar nas kao potencijalni odvija baš kao što je jaje potencijal beba u jajnicima žene.

Odlazak na planine je vidjeti cjelovitost života. Negdje u Bibliji kaže: "Bog govori, mi čujemo dva." Postoji jedan temeljni holografski model koji se manifestira u vremenu i prostoru što je naš ego, površine naše umove, identificirati kao zasebne dijelove koje djeluju u prirodi. Istina je otkrio nam kaže da je jedan uzorak ispod sve od prirode što je Priroda kao Essence. Priroda, drugim riječima, izražava sama u svemu. Mi smo prirode u Njeno nagost. Dakle, mi doista živimo u "Uni-Verse."

Ja bi također reći da je majka u Bostonu osjećajući njezin sin je imao nesreću djeluje u mjestu izvan vremena i prostora. Infinity ne postoji rame uz rame s Herself stoga na razini duboko smo povezani u cjelinu. Beskonačnost se ogleda u proporcijama našeg tijela, naziva phi, nikada kraj 1,6 ...... i Pi, isto tako nikad ne završava broj. Zanimljivo, Sophia, Mudrosti, sadrži grčki "Fi", koji je ženstveni krug s muška linija ide dolje u sredini odražavajući integracija svih stvari u Infinity (ženski "0" je svemir u potencijal muški "1" je initating vozač se odvija potencijala, tj., Eros, Word, ili po riječima Hermes, "će biti" ... ili kao Tao Te Ching pjeva: "Tao rađa 1, 1 rađa 2 (0 i 1) 2 rađa 3 (odnos između dva) i 3 rađa sve žive stvari. Ovo se odražava i na naše slovo "A" sa dvije linije nastaju iz jedne singularne točke u beskonačnosti treći redak koji se odnose dviju . U hebrejskom Alef, imamo dva boda iznad razdjelnu liniju. Po mom skromnom mišljenju, u našem svijetu dualističko mi djeluju više kao Alef kad smo trebali biti više poput "A" za "A" u mojem mišljenje izražava početku mnogo točnije i govori da odnos između suprotnosti .... žene i muškarca, tako postati ogledala jedna s drugom i suprotnosti postati kao cjelini zrcalne slike umjesto neprijateljske snage).

Ako smo u našoj golotinja beskonačno, onda ima smisla da je majka u Bostonu mogu Intuit njezina sina nesreća u Arizoni. Tu jednostavno nema vremena i prostora uplitanja između majke i sina. ovo je bit intuicije. Dakle, svemir je holografska uzorak postojeće izvan vremena i prostora koji nastaje u vječitoj sadašnjosti izraziti je isti kao i sva bića, stvari i događaja. Vrijeme i prostor vožnja bezgranično prostranstvo bezvremenost i spacelessness. Ove dvije nisu dvije i odnose se kao val odnosi na oceanu. Kao takav, majka vidi izvan dvojnost sina kao val udaljen s njom i submerges u dubine i vidi je jedinstvo s njim .... dakle ona osjetila svoje nesreće.

Gnostika države da smo Sve i Ništa izražavaju svoj isti kao dio i dio je zapravo manifestacija Sve i Ništa. Isus kaže u Toma, "pokupiti rock i ja sam tamo." U dijelu u kojem je cijela. Isus je utjelovljena Sofije Boga. Ali, to znači da sam isti kao i Sina rođena od Sofije. Pogledajte pod moju kožu i vidjeti Isusa osmjeh. Iste s vama.

Nadam se da nisam previše off track s onim što govori svoje. Imao puno zabave. Ovo je moja strast. Hvala za članak. I loved it. Budući da nisam imao ovaj uređivao, možda zvuk nemaran. No, u svojim 6:30 am i nisam o to probuditi moju ženu za uređivanje. Nadam se da ima smisla, ipak.
Posted at 05:03 kod Akuna Kumara
Hvala vam toliko za sve ove informacije. Sam sudjelovao u prvoj utrci
učinio / la Steve Rother i grupa ... zvalo Ljubav i veza sudjelovali su u drugima jer s drugim skupinama nekoliko puta. To je vrlo zanimljiv znanstveni studij ..
Page 1 od 1

All times are GMT. Trenutno je 10:26.

vB Enterprise Prevoditelj by NLP-er