به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اخبار > جهانی یگانگی
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

نویسنده

Jonas1

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید! ...

اشتراک

ورود اعضا

گزینه های شما
آگاهی جمعی ؛

پروژه در سال 1998 در دانشگاه پرینستون در تلاش برای اثبات وجود آنچه آنها به نام هوشیاری جهانی ، یکی دیگر از هوشیاری برای مدت تابش آغاز شد. هوشیاری جهانی در پروژه (GCP) تلاش های بین المللی تنظیم شده است تا درصد این سطح
توسط برت Buquest

در سال 1902 ، دکتر RM برک نوشت : کتابی با عنوان آگاهی کیهانی. به گزارش دکتر برک ، توسعه تکاملی انسان متشکل از سه شکل آگاهی.

1) آگاهانه ساده -- غریزه

2) خود آگاهی -- از خود آگاهی است که فردی است که یک نهاد مجزا

3) تابش آگاهی -- تصور روشنی از معنای کهکشان

آگاهی کیهانی ، راس زاویه از تکامل ، انسان ، یقین مطلق جهان هستی است که در واقع حضور زندگی است. آن را درک کاملی از "کل" را با احساس و همراه با از جاودانگی است.

کارل یونگ روانشناس معروف سوئیسی ، ابداع واژه "ناخودآگاه جمعی" -- در ذات جسم اثیری همان آگاهی کیهانی ، به جز اکثر مردم از وجود آن بی اطلاع هستند. او اعتقاد دارد که ناخودآگاه جمعی می شود بخشی از این روند تکاملی و به اشتراک گذاشته شده توسط همه مردم ، اما نه در همه افراد می توانند به آن ضربه بزنید.

یونگ آن را به نام ساختار بنیادی از شخصیت است که در ضمیر است ساخته شده است.

پروژه در سال 1998 در دانشگاه پرینستون در تلاش برای اثبات وجود آنچه آنها به نام هوشیاری جهانی ، یکی دیگر از مدت تابش آگاهی آغاز شد. آگاهی جهانی در پروژه (GCP) تلاش های بین المللی تنظیم برای کشف اینکه آیا پیوسته آگاهی می تواند دارای اعتبار علمی را از طریق هدف اندازه گیری شده است.

تحقیقات در این زمینه آغاز شده 40 سال پیش هنگامی که تعدادی از آزمایش های آزمایشگاهی نشان داد که آگاهی انسان در واقع با ژنراتور رویداد تصادفی (REGs) تعامل ، ایجاد آنها را به تولید الگوهای غیر تصادفی.

به عبارت دیگر ، افکار به ظرفیت برای تبدیل شدن به اعمال پیدا شده اند که وقایع دگرگون شوند.

از آنجا که impulses الکتریکی بین سلول های مغز منتقل بازتاب الگوهای فعالیتی را که به نوبه خود به ایجاد آگاهی ، سپس آن را امکان نظری است که پدیده های مشابه را برای وجدان جمعی جهانی از کل کره زمین درست باشد تبدیل شد. بنابراین ، اگر افراد می تواند انحراف از شانس انتظار می رود ایجاد کنید نتایج به سادگی از طریق فرایند فکر شاید آن نیز می توانند بر اساس یک جهانی واقعی باشد.

دکتر راجر نلسون ، مدیر پرینستون ناهنجاریهای پژوهشکده مهندسی ، موسسه فراروانشناسی پیشرو ، مورد بررسی قرار آنچه رخ داده به REG زمانی که چندین نفر در تاریخ رویداد منفرد متمرکز شده است.

نتایج چشمگیر بود. به علاوه ، اثر به وضوح قابل ملاحظه بود ، صرف نظر از مکان ژنراتور است.

در حال حاضر 75 کامپیوترهای شبکه در بیش از 50 کشور در سراسر جهان تغذیه probabilistically تصادفی یک سری از اعداد را به کامپیوتر میزبان. جستجوها سیستم برای مدت زمانی که سری عدد تصادفی تبدیل به کمی غیر تصادفی.

وقایع مهم جهانی به نظر می رسد غیر غیرمترقبهبودن عاجز از کنترل خود به طور گسترده در مکانهای جدا شده جهانی است. به عنوان مثال ، فاجعه 9 / 11 سنبله تولید انبوه غیر غیرمترقبهبودن در کل نظام در آن.

پیامدهای شگفت آور هستند.

هر فرد ، موجودیت فرد با آگاهی متفاوت است. اما آگاهی ترکیب شده از تمام بشریت همچنین به نظر میرسد موجودیت فردی است.

همه یکی است.

این وجدان جمعی است را به چند بار tapped شده است. حواس مادر در بوستون پسرش در شهر فینیکس تا به حال تصادف که بعدا نوبت خارج می شود درست است. انسان می داند دوست قدیمی خود را به ارتش است در مورد او را درست قبل از حلقه های تلفن. دخترک کیف پول از دست رفته خود را پیدا کرد که در آن پدر مرده را به او گفت آن خواهد بود. پسر بچه تا به احساس فوری در مورد رفتن به یک تابع در آنجا ملاقات همسر آینده اش. این اتفاق می افتد تمام وقت.

اگر واقعا وجود ندارد چنین چیزی به عنوان وجدان جمعی ، ما به عنوان یک انسان به تمام گونه های در هم پیوسته و یا حتی متافیزیکی حس معنوی. افکار فردی ما تحت تاثیر قرار ناخودآگاه جمعی همه مردم.

افکار تبدیل به کردار.

اگر نسل بشر تا کنون فراتر از وضعیت فعلی خود را از حرص و آز و گناه ، وجدان جمعی ما تکامل می یابد تبدیل خواهد شد و سخاوتمندی جمعی مردم خواهد درخشید.

تا آن زمان ، وجدان جمعی باقی خواهد ماند سردرد جمعی.

_

پیشنهاد قیمت برای روز بعد -- "نشست دو شخصیت است مانند تماس با مواد شیمیایی به دو -- در صورت هر گونه واکنش وجود دارد ، هر دو تبدیل شوند". کارل یونگ

منبع : برت Burquist ، http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

همچنین ببینید : هوشیاری، آگاهی جهانی، موضوعات هوشیاری، دین Radin (فیلم)،

اخبار مرتبط

نظرات کاربران 's
ارسال شده در 10-18-2008 توسط کورک
من متحد یونگ 'sجمعی Uncoscious با نظریه دیوید بوهم از کهکشان هولوگرافی. برای من ، آگاهی جمعی ما الگوی هولوگرافی موجود فراتر از زمان و مکان ناشی میشود که برای حفظ خود در زمان و مکان بیان شده است. به این ترتیب ، هنگامی که موسی وارد جهان برتری را از طریق بالا رفتن از کوه ، مارتین لوتر کینگ رفت و به همان کوه و در آوردن "نمایش چشم پرندگان" ، شاهد ادغام سیاه و سفید پسر و دختر سفید. موسی ، سپس ، ابراز الگوی هولوگرافی که در زمان و فضا را از طریق کینگ و بیان شده است که در داخل ما به عنوان یک پتانسیل unfolding فقط به عنوان یک نوزاد تخم مرغ بالقوه است در تخمدان زن.

مراجعه به قله است برای دیدن wholeness زندگی است. جایی در کتاب مقدس میگوید : "یک خدا صحبت می کند ، ما دو گوش". یکی در زیر الگوی هولوگرافی ابراز وجود دارد که در زمان و فضا که egos ما ، ذهن سطحی ما ، به عنوان بخش جداگانه ای فعال در طبیعت را تشخیص دهد. حقیقت را نشان داد به ما می گوید یک به یک الگوی زیر همه از طبیعت است که طبیعت به عنوان جوهر است. طبیعت ، به عبارت دیگر ، بیان خودش را در همه چیز. ما در طبیعت را در او عریان. از اینرو ، ما واقعا در تک "زندگی می آیه."

من می خواهم که مادر در بوستون سنجش از پسر او تا به حال تصادف میگویند عامل را در یک محل فراتر از زمان و مکان. نشانی از بی نهایت ضلع وجود ندارد - توسط - طرف با خودش از اینرو در سطح عمیق ما به تمام هم پیوسته می شوند. بی نهایت در ابعاد بدن ما منعکس شده است ، به عنوان فی ، مراجعه کننده با پسوند هرگز...... 1.6 و پی ، نیز از یک عدد بی پایان. جالب توجه است ، سوفیا ، حکمت ، حاوی یونانی "فی" است که یک دایره زنانه مردانه با خط وسط پایین رفتن را منعکس ادغام همه چیز در بینهایت (زنانه "0" است جهان در پتانسیل مردانه "1" است initating راننده به unfolding از پتانسیل ، یعنی اروس ، کلمه ، یا در کلام هرمس ، "آیا"... یا به عنوان تائو چینگ tê میخواند ، "تائو تولد می دهد به 1 ، 1 می دهد تولد تا 2 (0 و 1) 2 می دهد از تولد تا 3 (ارتباط بین این دو) و 3 می دهد تولد تا تمام موجودات زنده این نیز همچنین در این نامه ما با نام "بازتاب" را با دو خط در حال ظهور از نقطه تکین از بی نهایت با یک خط سوم مربوط به دو در Aleph عبری ، ما دو نقطه در بالا تقسیم یک خط داشته باشد. به نظر من فروتن ، dualistic در جهان ، ما و بیشتر شبیه به Aleph هنگامی که ما باید بیشتر شبیه "" برای "عمل" به نظر من بیانگر شروع بسیار صحبت می کند و دقت بیشتری به ارتباط بین متضاد.... زن و مرد ، به این ترتیب آینه تبدیل به یکدیگر و متضاد تبدیل عکس به عنوان آینه تمام به جای نیروهای مخالف).

اگر ما در عریان بودن ما هستند بی نهایت ، سپس آن را حس می کند که مادر در بوستون می تواند تصادف فرزند خود در ایالت آریزونا دستور دادن. به راحتی می توان زمان و مکان دخالت بین مادر و پسر او. این جوهره درک مستقیم است. بنابراین ، جهان یک الگوی هولوگرافی موجود فراتر از زمان و مکان ناشی میشود که در حال حاضر جاویدان برای بیان خود آن را به عنوان تمام موجودات ، اشیاء و وقایع است. زمان و سواری بسط و توسعه فضای خارج از حدود از timelessness و spacelessness. این دو نیستند و دو مربوط به عنوان موج مربوط به اقیانوس. به این ترتیب ، می بیند مادر فراتر از دوگانگی از پسر به عنوان یک موج از راه دور به او و submerges به عمق وحدت می بیند و او را به او.... در نتیجه حواس او تصادف کرد.

دولت Gnostics که ما همه و دیگر هیچ از خود بیان خود را به عنوان یک بخش و قسمت است در واقع مظهر تمام و دیگر هیچ. توماس در عیسی مسیح می گوید ، "بلند کردن سنگ و من وجود دارد." در بخشی از کل است. سوفیا عیسی مسیح مجسم خدا است. اما ، این بدان معناست که من پسر همان است که از سوفیا به دنیا آمد. نگاه زیر پوست من و لبخند عیسی مسیح را ببینید. همان با شما باشد.

امیدواریم که من هم نمی کردن آهنگ با آنچه شما گفته. به حال بسیار سرگرم کننده است. این میل من است. برای تشکر از مقاله است. من آن را دوست داشتند. از آنجا که من نه به حال این ویرایش ، ممکن است صدای درهم و برهم. اما خود را در 6:30 هستم و من نه در مورد به بیدار همسر من به ویرایش کنید. امیدواریم که آن را حس می کند ، اگر چه.
ارسال شده در 06-30-2009 توسط aKuna Kumara
تشکر از شما آنقدر برای همه این اطلاعات. من با اولین رویدادی شرکت
Rother های انجام شده توسط استیو و گروه... از آن اتصال به نام عشق بود و من در دیگران از با گروه های دیگر چند بار شرکت کرد. آن را 'کاملا علمی مطالعه جالب..
ارسال شده در 10-10-2009 توسط paulinabalk
Jonas1 گرامی ،

من خیلی گرسنه شده است خواننده از تمام مقالات خود ، واقعیت این است که من گرفته printouts از آنها و من آنها را بخوانید هنگامی که مسافرت کنم.

شما می توانید دلیل؟

من ادامه مطلب در مورد تمام آنچه را شما بنویسید من درک عمیق تر آنها را دریافت õt. همه در حالی که من بارها از تصور غلط در مورد نیل به حال آزادی مالی، من فکر می کنم مورد استفاده برای غنی بودن است که از نظر مالی آزاد ، من غلط بود.

من دوباره آگاهی من و در حال حاضر من می دانم ، که از نظر مالی آزاد در جنبه های گوناگون زندگی ثروتمند می شود.

زندگی است بنابراین در حال حاضر باور نکردنی.

تشکر از شما دوستان ،
Paulina B.
مسکو
صفحه 1 از 1

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 07:36.

توسط مترجم تصدی فعال ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google