Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Google :Enter your search terms
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Uudised > Ülemaailmne ühtsus
Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Autor

, 04-15-2008

Loodan, et teile meeldib Ülemaailmne ühtsus ühenduse ! Küsimusi? Palun minuga! ...

RSS Feed

Member Login

Sinu võimalused
Kollektiivses teadvuses

Projekt algatati 1998 Princetoni ülikooli püüe tõendama, mida nad nimetasid Global Consciousness, teine tähtaeg Kosmiline Teadvus. Global Consciousness Project (piirangute tõttu) on rahvusvahelisi jõupingutusi luua exp
Autor Bret Buquest

In 1902, Dr RM Burke kirjutas raamatu pealkirjaga COSMIC teadvuse. Sõnul Dr Burke, inimese evolutsiooni areng hõlmab kolme liiki teadvuse.

1) Antud Teadvus - instinkt

2) Füüsilisest Teadvus - eneseteadvus, et isik on eraldiseisev üksus

3) Kosmiline Teadvus - selge arusaam tähenduses universum

Kosmilise teadvuse tipp inimese areng, on absoluutse kindlusega, et kosmoses on tegelikult elu olemasolu. See on täielik mõistmine on "kogu" koos kaasneva tunde surematuse.

Carl Jung, nimekas Šveitsi psühhiaatri vermis termini "Kollektiivne alateadvus" - sisuliselt sama taevalik objekti Kosmiline Teadvus, välja arvatud enamik inimesi ei ole teadlikud selle olemasolust. Ta uskus Kollektiivne alateadvus olema osa arenguline protsess ning jagavad kõik inimesed, kuid kõigil inimestel on võimalik kasutusele võtta seda.

Jung nimetas seda foundational struktuuri isikupära mis ego on üles ehitatud.

Projekt algatati 1998 Princetoni ülikooli püüe tõendama, mida nad nimetasid Global Consciousness, teine tähtaeg Kosmiline Teadvus. Global Consciousness Project (piirangute tõttu) on rahvusvahelisi jõupingutusi luua uurida, kas ühendatud teadvus võib teaduslikult tõestatud kaudu objektiivse mõõtmisega.

Teadusuuringud selles valdkonnas algas 40 aastat tagasi, kui mitmed laboratoorsed katsed näidanud, et inimeste teadvuses tegelikult suhtleb juhuslik sündmus generaatorid (määrused), mis põhjustab neil toota mittejuhuslik mudeleid.

Teisisõnu, mõtteid ei leitud olevat piisavalt tootmisvõimsusi, et saada meetmeid, et muuta üritusi.

Kuna elektri impulsid edasi ühelt ajurakkude kajastavad mudelid tegevus, mis omakorda loob teadvuse, ta sai seejärel teoreetiline võimalus, et sama nähtust oleks tõsi ülemaailmse kollektiivne teadvus kogu planeedil. Seega, kui üksikisikud võivad tekitada kõrvalekaldeid oodata võimalus tulemused lihtsalt läbi mõelnud protsess võib-olla see võib ka tõsi üldistel alustel.

Dr Roger Nelson direktor Princeton Engineering kõrvalekalded Teadusuuringud, mille parapsühholoogia instituut, uurida, mis juhtus REG, kui mitu inimest keskendus ühele sündmusele.

Tulemused olid muljetavaldavad. Plus mõju on selgelt märgatav sõltumata generaatori asukoht.

Praegu on 75 võrku ühendatud arvutitest rohkem kui 50 riigis üle maailma toitmine probabilistically juhusliku rea numbrit, et peaarvuti. Süsteemi otsingute perioodiks, mil juhuslikult numeratsioonivahemiku muutunud veidi vähem juhuslikult.

Major maailma sündmuste tundub käivitada mitte-juhuslikkust laialdaselt isoleeritud maailma kohtades. Näiteks 9 / 11 tragöödia toodetud suur teravik mitte juhuslikkust kogu süsteemi.

Tagajärjed on üllatav.

Iga inimene on individuaalne üksuse erinevad teadvuse. Aga koos teadvusesse kogu inimkonda ka ilmselt individuaalne isik.

Kõik on üks.

See kollektiivne teadvus on ära võetud mitu korda. Ema, Boston tunnetab poja Phoenix on olnud juhus, et hiljem selgub, et olla tõsi. Mees teab oma vana sõjaväe sõber räägib teda kutsuda vahetult enne telefon heliseb. Väike tüdruk leiab oma kaotatud rahakott, kus surnud vanavanema ütlesin talle oleks. Poisil on kiire tunne läheb funktsioon, kus ta kohtub oma tulevase abikaasa. Seda juhtub kogu aeg.

Kui tõesti on selline asi nagu kollektiivne teadvus, meie kui inimeste liigid on kõik omavahel seotud on metafüüsika või isegi vaimses mõttes. Meie isiklik mõtted mõjutavad kollektiivne alateadvus kogu inimkonnale.

Mõtted muutuvad teod.

Kui inimkond kunagi areneb väljaspool oma hetkeseisu ahnus ja Patt, meie kollektiivne teadvus muutub kollektiivse heategevus ja inimkond saab areneda.

Seni kollektiivne teadvus jääb kollektiivse peavalu.

_

Tsiteeri seda päeva - "kohtumine kahe isiksused on nagu kontakti kahe keemiliste ainete kohta - kui on reaktsioon, nii on ümber." Carl Jung

Allikas: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Vaata ka: Teadvus, Global Consciousness, Teadvus niidid, Dean Radin (videod),

Related News

Liikmed kommentaare
Posted at 10-18-2008 33 BURL
I ühendada Jung kollektiivse Uncoscious koos David Bohm teooria holograafiline universum. Minu jaoks on meie kollektiivne teadvus on holograafiline mudel olemasolevate väljaspool aega ja ruumi, et tekib väljendada ennast ajas ja ruumis. Nagu näiteks, kui Mooses siseneb maailma ületavus kaudu ronida Mountain, Martin Luther King läks sama mägi, ja saada linnud silma vaadata ", nägi integratsiooni must poiss ja valge tüdruk. Mooses, siis on holograafiline mudel, mis avaldub ajas ja ruumis läbi kuningas ja see väljend on meis kui potentsiaal kujunevast nagu muna on potentsiaali beebi naise munasarjad.

Lähen mountaintop on näha terviklikkust elu. Kuskil Piiblis öeldakse: "Jumal räägib üks, me kuuleme kaks." On üks aluseks holograafiline mudel, mis avaldub ajas ja ruumis kus meie ego, meie pind silmis kindlaks eraldi osades tegutsevate Nature. Tõde selgus ütleb meile on ühe mustri all on kõik looduse, mis on olemuse olemus. Loodus, teiste sõnadega, väljendab ennast kõike. Me oleme looduse tema alastust. Seega me tõepoolest elame "Uni-Salm."

Tahaksin ka öelda, et ema, Boston kaugseire tema poeg on juhtunud õnnetus töötab koht väljaspool aega ja ruumi. Lõpmatus ei ole olemas külg-külje kõrval Herself seega on sügaval tasandil oleme omavahel seotud terviku. Infinity kajastub osakaal meie keha, mida nimetatakse Phi, Lõputu 1,6 ...... ning Pi ka lõputu hulk. Huvitav, Sophia, tarkus, sisaldab Kreeka "Phi", mis on naiselik ring mehelik joon allakäik keskel peegeldab integratsiooni kõik asjad lõpmatus (naiselik "0" universumi võimalikku mehelik "1" initating juhi avaldumise potentsiaali, st Eros sõna või sõnad Hermes, "Will" ... või Daodejing laulab, "Tao sünnitab 1, 1 sünnitab 2 (0 ja 1) 2 sünnitab 3 (suhe kahe) ja 3 sünnitab kõikidele elusolenditele. See kajastub ka meie täht "A" kahe read väljuvas ainsuse punkti lõpmatus on kolmas rida on seotud kahe . In heebrea Aleph, meil on kaks protsendipunkti kõrgem piir. Minu tagasihoidlik arvamus meie dualistic Maailm töötame pigem Aleph, kui meil peaks olema rohkem nagu "A" "" Minu arvates väljendab alguses palju täpsemalt ja räägib, et suhe vastandid .... naine ja mees, seega muutunud peeglid üksteisele ja vastandid muutub kogu peegli piltide asemel vastandlikke jõude).

Kui me oma alastust lõpmatu, siis on loogiline, et ema, Boston saab Intuit oma poja õnnetus Arizona. Seal lihtsalt ei ole aega ja ruumi astunud vahel ema ja poja. See on sisuliselt intuitsiooni. Niisiis, universum on holograafiline mudel olemasolevate väljaspool aega ja ruumi, mis tekib Eternal Moment väljendada see ise kõiki olendeid, asju ja sündmusi. Ajas ja ruumis seljas piiritu laienes ajatus ja spacelessness. Need kaks ei ole kahe ja seotud kui laine on seotud ookeanide. Nagu näiteks ema näeb kaugemale duaalsus ja poja laine kaugel tema ja submerges ülimalt ja näeb oma ühtsust temaga .... seega ta tunnetab oma õnnetust.

Gnostics, et oleme kõik ja mitte midagi väljendada oma FIE osana ja osa on tegelikult väljendavad Kõik ja mitte midagi. Jeesus ütleb Thomas, "elavneb rock ja ma olen seal." Kui osa on terve. Jeesus on lihastama Sophia Jumalast. Aga, mis tähendab, et olen sama poeg, nagu on sündinud Sophia. Vaadake mu naha ja Jeesust näha naeratus. Sama sinuga.

Loodan, ma ei ole liiga ära tee seda, mida teie ütlete. Oli lõbus. See on minu kirg. Thanks for the article. Ma armastasin seda. Kuna ma ei ole saanud seda muuta, ta võib tunduda lohakas. Aga selle 6:30 on hea ja ma ei peagi ärkama minu abikaasa muuta. Loodan, et see on mõistlik, kuigi.
Posted at 06-30-2009 33 Akuna Kumara
Tänan teid kogu selle info. I osales esimesel korral
teinud Steve Rother ja nimel ... see nimi oli Love Connection ja osalenud teised sest teiste rühmade paar korda. See on üsna huvitav teaduslik uuring ..
Posted at 10-10-2009 33 paulinabalk
Kallis Jonas1,

Olen ablas lugeja kõik oma tooted, fakt on, mul on tehtud väljatrükke neid ja ma ei loe neid, kui ma reisida.

Tead miks?

Mida rohkem ma lugesin mida kõik kirjutate, sügavam mõistmine saan ot neid. Kõik ajal oli mul koormusel väärarusaama kohta saavutamiseks Financial Freedom, I kasutada arvates on rikas on majanduslikult vaba, olin eksinud.

I taastas oma teadvuse ja nüüd ma tean, mis on majanduslikult vaba on rikkad erinevates eluvaldkondades.

Elu on nii uskumatu kohe.

Tänan sõber,
Paulina B.
Moskva
Page Rating: sellest Rating:

05:23 09:05-??

Kontakt Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse -- Ülemaailmne ühtsus ühenduse vB Enterprise Tõlkija poolt

NLP -erPowered by vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
vBSEO 3.1.0 Kuulutus juhtimine
Mished.co.uk Automaatne tõlked tehtud
Google