Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Επιστροφή   Global Oneness Κοινότητα > Ειδήσεις > Global Oneness
Εγγραφή My Go Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Chat Room

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Τίτλος

Jonas1

Ελπίζω να σας αρέσει Global Oneness Κοινότητας ! Όλες οι ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου! ...

RSS Feed

Είσοδος μέλους

Οι επιλογές σας
Ένα έργο που ξεκίνησε το 1998 στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, σε μια προσπάθεια να αποδείξει την ύπαρξη αυτού που ονομάζεται μια παγκόσμια συνείδ

Προτεινόμενες Φωτογραφίες
Με Bret Buquest

Το 1902, ο Δρ RM Burke έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο COSMIC συνείδησης. Σύμφωνα με τον Δρ Burke, ανθρώπινη εξελικτική διαδικασία αποτελείται από τρεις μορφές συνείδησης.

1) Συνείδηση απλή - ένστικτο

2) Συνείδηση Self - αυτο-επίγνωση ότι ένα άτομο είναι μια ξεχωριστή οντότητα

3) Κοσμική Συνείδηση - μια σαφή αντίληψη για την έννοια του σύμπαντος

Κοσμική συνείδηση, την κορυφή της ανθρώπινης εξέλιξης, είναι η απόλυτη βεβαιότητα ότι ο κόσμος είναι στην πραγματικότητα μια παρουσία διαβίωσης. Είναι μια πλήρης κατανόηση του «συνόλου» που συνοδευόταν από την αίσθηση της αθανασίας.

Carl Jung, οι επώνυμες ελβετικές ψυχίατρος, επινόησε τον όρο «συλλογικό ασυνείδητο» - κατ 'ουσίαν το ίδιο αντικείμενο με αιθέρια Κοσμική Συνείδηση, εκτός περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξή του. Πίστευε ότι το συλλογικό ασυνείδητο να είναι μέρος της εξελικτικής διαδικασίας και συμμερίζονται όλοι οι άνθρωποι, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι είναι σε θέση να αξιοποιήσει σε αυτό.

Jung αποκάλεσε τη θεμελιώδη δομή της προσωπικότητας στην οποία είναι χτισμένο το εγώ.

Ένα έργο που ξεκίνησε το 1998 στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον, σε μια προσπάθεια να αποδείξει την ύπαρξη αυτού που ονομάζεται μια παγκόσμια συνείδηση, μια άλλη ονομασία για Κοσμική Συνείδηση. Το Σχέδιο Παγκόσμιας Συνείδησης (GCP) είναι μια διεθνής προσπάθεια που συστάθηκε για να διερευνήσει κατά πόσον διασυνδεδεμένα συνείδησης θα μπορούσε να είναι επιστημονικά έγκυρες μέσω αντικειμενικών μετρήσεων.

Η έρευνα στον τομέα αυτό ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια, όταν μια σειρά από εργαστηριακά πειράματα απέδειξαν ότι η ανθρώπινη συνείδηση αλληλεπιδρά πραγματικά με γεννήτριες τυχαίων (regs), προκαλώντας τους να παράγουν μη τυχαία πρότυπα.

Με άλλα λόγια, οι σκέψεις βρέθηκαν να έχουν την ικανότητα να γίνουν ενέργειες που μεταβάλλεται γεγονότα.

Από ηλεκτρικούς παλμούς που μεταδίδονται μεταξύ εγκεφαλικών κυττάρων αντικατοπτρίζουν τις συνήθειες του δραστηριότητα η οποία με τη σειρά τους συνείδηση, στη συνέχεια έγινε μια θεωρητική δυνατότητα που η ίδια φαινόμενα θα πρέπει να ισχύει και για μια παγκόσμια συλλογική συνείδηση ολόκληρου του πλανήτη. Συνεπώς, αν οι ιδιώτες θα μπορούσε να δημιουργήσει αποκλίσεις από την αναμενόμενη ευκαιρία αποτελέσματα μόνο μέσα από τη διαδικασία της σκέψης, ίσως θα μπορούσε επίσης να ισχύει σε παγκόσμια βάση.

Δρ Ρότζερ Νέλσον, Διευθυντής του Princeton Engineering Anomalies Research, ηγετικό ινστιτούτο παραψυχολογία, εξέτασε τι συνέβη σε REG όταν πολλά άτομα επικεντρώνονται σε έναν ενιαίο γεγονός.

Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Πλέον, τα αποτελέσματα ήταν σαφώς αισθητή ανεξάρτητα από τη θέση του δημιουργού.

Υπάρχουν τώρα 75 δικτυωμένους υπολογιστές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο τροφοδοτούν ένα probabilistically τυχαία σειρά των ψηφίων σε έναν κεντρικό υπολογιστή. Οι αναζητήσεις σύστημα για τις χρονικές περιόδους κατά την τυχαία σειρά αριθμό γίνει ελαφρώς μη τυχαία.

Σημαντικά γεγονότα κόσμος φαίνεται να προκαλέσει μη τυχαιότητα στην ευρύτερη παγκόσμια απομονωμένες τοποθεσίες. Για παράδειγμα, τα 9 / 11 τραγωδία που παράγονται σε μαζική ακίδα της μη τυχαιότητα σε ολόκληρο το σύστημα.

Οι συνέπειες είναι εκπληκτικά.

Κάθε πρόσωπο είναι ατομική οντότητα με διακριτή συνείδηση. Όμως, η συνδυασμένη συνείδηση όλων της ανθρωπότητας φαίνεται επίσης να είναι μια ατομική οντότητα.

Όλα είναι ένα.

Αυτή η συλλογική συνείδηση έχει αξιοποιηθεί σε πολλές φορές. Μια μητέρα στη Βοστώνη αισθήσεις του γιου της στο Φοίνιξ είχε ένα ατύχημα που αργότερα αποδεικνύεται ότι είναι αλήθεια. Ένας άνδρας ξέρει παλιό φίλο του στρατού είναι για να καλέσετε τον λίγο πριν χτυπήσει το τηλέφωνο. Ένα κοριτσάκι βρίσκει έχασε το πορτοφόλι της, όπου ένα νεκρό παππού και γιαγιά της είπε ότι θα ήταν. Ένα αγόρι έχει επείγουσα συναίσθημα για να ταξιδέψουν σε μια λειτουργία όπου συναντά τη μέλλουσα γυναίκα του. Συμβαίνει όλη την ώρα.

Εάν πράγματι υπάρχει τέτοιο πράγμα ως συλλογική συνείδηση, εμείς, ως είναι ένα ανθρώπινο είδος διασυνδέονται όλοι σε μια μεταφυσική ή ακόμη και πνευματική έννοια του όρου. Ατομικές σκέψεις μας επηρεάζει το συλλογικό υποσυνείδητο του συνόλου της ανθρωπότητας.

Σκέψεις γίνονται πράξεις.

Σε περίπτωση που η ανθρώπινη φυλή εξελίσσεται ποτέ πέρα παρούσα κατάσταση της απληστίας και παραβίαση, η συλλογική συνείδηση μας θα γίνει μια συλλογική καλοσύνη και η ανθρωπότητα θα ανθίσει.

Μέχρι τότε, η συλλογική συνείδηση θα εξακολουθήσει να αποτελεί συλλογική πονοκέφαλο.

_

Εγκώμιο για την ημέρα - «Η συνάντηση των δύο προσωπικότητες, όπως είναι η επαφή των δύο χημικών ουσιών - αν υπάρχει κάποια αντίδραση, τόσο μετασχηματίζονται." Carl Jung

Πηγή: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Βλ. επίσης: Συνείδηση, Παγκόσμιας Συνείδησης, Θέματα Συνείδηση, Dean Radin (videos),

Σχετικές ειδήσεις

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν παρατηρήσεις.
Καταχωρήθηκε σε 17:23 08-21-2009 Burl
I ενώνουν Γιουνγκ Συλλογικό Uncoscious με τη θεωρία Δαβίδ του Bohm από το ολογραφική σύμπαντος. Για μένα, η συλλογική συνείδηση μας είναι ένα ολόγραμμα πρότυπο υφιστάμενων πέρα χώρο και το χρόνο που ανακύπτει να εκφραστεί στο χώρο και το χρόνο. Ως εκ τούτου, ο Μωυσής όταν μπαίνει στον κόσμο των υπέρβαση μέσα από την αναρρίχηση στο βουνό, ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ πήγε στο βουνό και την ίδια, να πάρει το "ευθεία πουλιά", είδε την ενσωμάτωση των μαύρο και λευκό αγόρι κορίτσι. Μωυσή, τότε, είναι ένα ολόγραμμα σχέδιο που εκδηλώνεται στο χώρο και το χρόνο μέσα από βασιλιάς και η έκφραση αυτή είναι μέσα μας ως μια πιθανή ξετυλίγεται ακριβώς όπως ένα αυγό είναι ένα δυνητικό μωρό σε ωοθήκες της γυναίκας.

Πηγαίνοντας προς την κορυφή είναι να δούμε την ολότητα της ζωής. Κάπου στην Αγία Γραφή λέει, "ο Θεός μιλάει μία, ακούμε δύο." Υπάρχει ένα υποκείμενο ολογραφική πρότυπο που εκδηλώνεται στο χώρο και το χρόνο που εγώ μας, το μυαλό μας επιφάνεια, προσδιορίζουν ως ξεχωριστά τμήματα που λειτουργούν στη Φύση. Αλήθεια αποκάλυψε μας λέει ότι είναι ένα πρότυπο κάτω από όλες της Φύσης που Φύση ως Ουσία. Χαρακτήρα, με άλλα λόγια, Ο ίδιος εκφράζει σε όλα τα πράγματα. Είμαστε Φύση σε γυμνότητα Her. Ως εκ τούτου, είμαστε πραγματικά ζούμε σε μια "Uni-Verse."

Θα ήθελα επίσης να πω ότι η μητέρα της Βοστώνης ανιχνευτικό γιος της είχε ένα ατύχημα λειτουργεί σε ένα χώρο πέρα από το χρόνο και χώρο. Άπειρο δεν υπάρχει side-by-side με τον εαυτό της ως εκ τούτου, σε ένα βαθύ επίπεδο θα είναι διασυνδεδεμένο με το σύνολο. Άπειρο αντικατοπτρίζεται στις αναλογίες του σώματός μας, που αναφέρεται ως Phi, ποτέ δεν τελειώνει το 1,6 ...... και Pi, επίσης, δεν έχει τέλος αριθμό. Είναι ενδιαφέρον, Σοφία, Σοφία, περιέχει το ελληνικό "φ", το οποίο είναι ένα γυναικείο κύκλο με ένα αρσενικό θα γραμμή κάτω από τη μέση που αντικατοπτρίζει την ενσωμάτωση όλων των πραγμάτων στο Infinity (το θηλυκό "0" είναι σύμπαν στο δυναμικό της αρσενικό "1" είναι το initating οδηγός για το ξεδίπλωμα του δυναμικού, δηλαδή, Έρως, το Word, ή με τα λόγια του Ερμή, "θα" ... ή όπως η Ching te Τάο τραγουδά, «Το Τάο γεννά 1, 1 γεννά 2 (0 και 1) 2 δίνει τη γέννηση έως 3 (σχέση μεταξύ των δύο) και 3 δίνει τη γέννηση σε όλα τα έμβια όντα. Αυτό αντανακλάται επίσης στην επιστολή μας "Α", με δύο γραμμές που προκύπτουν από ένα μοναδικό σημείο του απείρου με μια τρίτη γραμμή που αφορούν τα δύο . Στην εβραϊκή Aleph, έχουμε δύο σημεία πάνω από μια διαχωριστική γραμμή. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, σε δυαδική κόσμο μας να δράσουμε περισσότερο σαν το Άλεφ, ενώ θα έπρεπε να είναι περισσότερο σαν "Α" για την "Α" κατά τη γνώμη μου εκφράζει την αρχή πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια και μιλάει για τη σχέση μεταξύ των αντιθέτων .... γυναίκας και άνδρα, έτσι γίνονται καθρέφτες μεταξύ τους και αντίθετα να γίνει στο σύνολό εικόνες καθρέφτη αντί των αντίθετων δυνάμεων).

Αν είμαστε σε γυμνό μας άπειρο, τότε είναι λογικό ότι η μητέρα της Βοστώνης μπορεί Intuit ατύχημα του γιου της στην Αριζόνα. Απλά δεν υπάρχει χρόνος και χώρος παρεμβαίνει μεταξύ της μητέρας και του γιου της. αυτή είναι η ουσία της διαίσθησης. Έτσι, το σύμπαν είναι ένα ολόγραμμα πρότυπο υφιστάμενων πέρα χώρο και το χρόνο που τίθεται στην Αιώνια στιγμή για να εκφράσει αυτο είναι όπως όλα τα πλάσματα, πράγματα και γεγονότα. Χρόνο και χώρο βόλτες στην απέραντη έκταση της αιωνιότητας και spacelessness. Αυτά τα δύο δεν είναι δύο και αφορούν το κύμα αφορά ωκεανό. Ως εκ τούτου, η μητέρα βλέπει πέρα από τη δυαδικότητα της γιο ως κύμα μακρινό για αυτήν και submerges στα βάθη και βλέπει την ενότητα της με τον .... ως εκ τούτου, αυτή αισθήσεις του ατυχήματος.

Η κατάσταση Γνωστικιστών ότι είμαστε οι Όλα και Τίποτα δεν εκφράζει εαυτό του ως το μέρος και το μέρος είναι πραγματικά μια εκδήλωση του Όλα και Τίποτα δεν. Ο Ιησούς λέει στον Θωμά, "πάρει μια πέτρα και είμαι εκεί." Στο τμήμα είναι το σύνολο. Ο Ιησούς είναι η ενσαρκώνω Σοφία του Θεού. Όμως, αυτό σημαίνει ότι είμαι ο Υιός ίδια με εκείνη που γεννήθηκε από Σοφία. Κοιτάξτε κάτω από το δέρμα μου και να δούμε τον Ιησού χαμόγελο. Ίδιο και με εσάς.

Ελπίδα δεν είμαι πολύ εκτός πορείας με ό, τι σου λέει. Είχε πολλή διασκέδαση. Αυτό είναι το πάθος μου. Ευχαριστώ για το άρθρο. Το αγάπησα. Δεδομένου ότι δεν είχα αυτή επεξεργασία, θα μπορούσε ήχου ατημέλητη. Όμως 6:30 του στην είμαι και δεν είμαι έτοιμος να ξυπνήσει η γυναίκα μου για να επεξεργαστείτε. Η ελπίδα έχει νόημα, όμως.
Καταχωρήθηκε σε 30-06-09 08-21-2009 aKuna Kumara
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες. Συμμετείχα με την πρώτη εκδήλωση
γίνει από τον Steve Rother και την ομάδα ... ονομαζόταν Σύνδεση Αγάπη και έχουν συμμετάσχει σε άλλες χώρες δεδομένου ότι με τις άλλες ομάδες μερικές φορές. Αρκετά Είναι μια ενδιαφέρουσα επιστημονική μελέτη ..
Καταχωρήθηκε σε 10-10-09 08-21-2009 paulinabalk
Αγαπητέ Jonas1,

Έχω μια αδηφάγος αναγνώστης όλων των άρθρων σας, είναι γεγονός, έχω λάβει τις εκτυπώσεις τους και να κάνω τις διαβάσετε όταν ταξιδεύω.

Ξέρεις το λόγο;

Όσο περισσότερο διαβάζω σχετικά με όλα όσα γράφετε, η βαθύτερη κατανόηση i get ot τους. Όλο αυτό το διάστημα είχα φορτία των παρανόηση σχετικά με την επίτευξη Δημοσιονομικές Ελευθερία, Χρησιμοποίησα για να σκεφτώ είναι πλούσια είναι να παραμείνει οικονομικά ελεύθερη, έκανα λάθος.

I ανέκτησε τις αισθήσεις μου και τώρα ξέρω, είναι οικονομικά ελεύθερη γίνεται πλούσιος σε διάφορες πτυχές της ζωής.

Η ζωή είναι τόσο απίστευτο τώρα.

Ευχαριστούμε φίλος,
Paulina Β.
Μόσχα
Σελίδα 2 από 2

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 11:55.

vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής από NLPPowered by vBulletin ® Version 3.8.1
Φόρουμ κινητήρα powered by: vBulletin Version 3.8.1
Search Engine Optimization από
vBSEO 3.1.0 Ad Management by
Mished.co.uk Αυτόματες Μεταφράσεις πραγματοποιούνται από
Google