Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Novinky > Global jednota
Registrovat My Go Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Chat Místnost

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Autor

, 04-15-2008

Doufám, že se vám globální jednotu společenství ! Nějaké otázky? Prosím kontaktujte mě! ...

RSS Feed

Přihlášení uživatele

Vaše možnosti
Kolektivní vědomí

Projekt byl zahájen v roce 1998 na Princeton University ve snaze dokázat existenci, co nazývají globální vědomí, další termín pro kosmické vědomí. Globální projekt vědomí (GCP) je mezinárodní úsilí vytvořit za exp
By Bret Buquest

V roce 1902, Dr. RM Burke napsal knihu s názvem kosmické vědomí. Podle Dr. Burke, evoluční vývoj člověka se skládá ze tří forem vědomí.

1) Jednoduché Vědomí - instinkt

2) Vlastní Vědomí - self-uvědomění, že jedinec je samostatný subjekt,

3) kosmické vědomí - jasnou představu o smyslu vesmíru

Kosmické vědomí, vrcholem lidské evoluce, je absolutní jistotu, že vesmír je ve skutečnosti žijí přítomností. Je to úplné pochopení "celé" s průvodním pocit nesmrtelnosti.

Carl Jung, slavný švýcarský psychiatr, razil termín "kolektivní nevědomí" - v podstatě stejný předmět jako éterická Kosmické Vědomí, s výjimkou většina lidí neví o jeho existenci. Věřil, že kolektivní nevědomí, které mají být součástí evolučního procesu a společné všem lidem, ale ne všichni lidé jsou schopni využít ji.

Jung nazval prazákladní strukturu osobnosti, na nichž je postavena ego.

Projekt byl zahájen v roce 1998 na Princeton University ve snaze dokázat existenci, co nazývají globální vědomí, další termín pro kosmické vědomí. Globální projekt vědomí (GCP) je mezinárodní úsilí vytvořit, aby prozkoumala, zda by mohlo být propojené vědomí vědecky ověřených prostřednictvím objektivních měření.

Výzkum v této oblasti začal před 40 lety, kdy počet laboratorních experimentů prokázal, že lidské vědomí skutečně působí na generátory náhodných událostí (regs), přimět je k výrobě non-náhodný vzory.

Jinými slovy, bylo zjištěno, že myšlenky mají schopnost stát se akcí, které mění události.

Vzhledem k tomu, elektrické impulzy přenášené mezi mozkovými buňkami odrážejí vzory aktivity, které pak vytvářejí vědomí, že se stal teoretická možnost, že stejné jevy by platilo pro globální kolektivní vědomí celé planety. Proto, pokud jednotlivec mohl vytvořit odchylky od očekávaných šanci Výsledky jednoduše přes myšlenkový proces, snad by to mohlo být také pravda, na globálním základě.

Dr. Roger Nelson, ředitel Princeton inženýrství Anomálie Research, parapsychologie vedoucí ústavu, zkoumat, co se stalo REG, když několik osob zaměřených na jednu událost.

Výsledky byly ohromující. Plus, účinky byly jasně patrné bez ohledu na umístění generátoru.

Nyní je zde 75 počítačů v síti s více než 50 zemích po celém světě krmení probabilistically náhodné řady čísel na počítači. Systém vyhledá období, kdy náhodné číslo série se mírně non-náhodný.

Významných událostech ve světě, zdá se vyvolat nejsou-náhodnost ve velmi ojedinělých místa ve světě. Například, 9 / 11 tragédií vyrobené masivní hrot non-náhodnost v celém systému.

Důsledky jsou ohromující.

Každý člověk je individuální subjekt s výraznou vědomí. Ale kombinovaný vědomí celého lidstva se také jeví jako jednotlivé entity.

Vše je jedno.

Tato kolektivní vědomí byl využit v mnohokrát. Matka v Bostonu smysly svého syna ve Phoenixu měl nehodu, která později ukáže, je to pravda. Člověk ví, že jeho starý kamarád armáda se chystá zavolat mu těsně předtím, než zazvoní telefon. Holčička najde ji ztratil peněženku, kde mrtví prarodiče jí řekl, že by bylo. Chlapec má naléhavý pocit jít do funkcí, kde se setkává se svou budoucí manželkou. Stává se to pořád.

V případě, že skutečně je něco jako kolektivní vědomí, jak jsme lidského druhu, jsou vzájemně propojeny v metafyzickém nebo i duchovním smyslu. Naše myšlenky ovlivňují jednotlivé kolektivní podvědomí celé lidstvo.

Myšlenky staly skutky.

Pokud se lidstvo stále se vyvíjí za jeho současného stavu nenasytnosti a přestoupení naše kolektivní vědomí stane kolektivní laskavost a lidstvo bude vzkvétat.

Do té doby bude kolektivní vědomí i nadále kolektivní hlavy.

_

Citát na den - "Setkání dvou osobností je jako kontakt dvou chemických látek - je-li jakékoliv reakce, jak se změnil." Carl Jung

Zdroj: Bret Burquist, http://www.areawidenews.com/blogs/1215/entry/20914/

Viz též: Vědomí, Globálního vědomí, Dean Radin (video), Členové komentáře,

Související novinky

Posted at
Wow tak velmi zajímavý článek, tolik energie, musí být vytvořeny na to, jak se říká, s otevřenou myslí hodně se lze naučit. Děkuji vám za nalezení takového skvělé informace na toto téma, 10-18-2008 podle Burl
I sjednotit Jungova Kolektivní Uncoscious s teorií David Bohm je z vesmíru. Pro mě, naše kolektivní vědomí je holografický vzor existující mimo čas a prostor, který vznikl, aby se projevila v čase a prostoru. Jako takový, kdy Mojžíš vstoupí do světa transcendence prostřednictvím lezení Hory, Martin Luther King šel na stejnou horu, a získání "ptačí perspektivy", viděl integrace černý chlapec a bílá dívka. Mojžíš, pak je holografický vzor, který se projevuje v čase a prostoru skrze krále a tento výraz je uvnitř nás, jako potenciální odehrává stejně jako vejce je možné dítě v ženské vaječníky.

Chystáte se na hory, je vidět celistvost života. Někde v Bibli se píše: "Bůh mluví jedna, slyšíme dva." Existuje jedna holografická základní model, který se projevuje v čase a prostoru, které naše ego, naše povrch mysli, identifikovat jako samostatné jednotky pracují v přírodě. Zjevení, nám říká, že je jeden vzor pod všemi přírody, která je příroda jako Essence. Příroda, jinými slovy, vyjadřuje sebe ve všech věcech. Jsme přírody v její nahotě. Proto jsme se opravdu žít v "Uni-Verse."

Chtěl bych také říci, že matka v Bostonu vycítil její syn měl nehodu působí v místě, mimo čas a prostor. Nekonečno neexistuje Side-by-Side s HBO tedy na hluboké úrovni jsme napojené na celku. Nekonečno se odráží v podílu našeho těla, jen Phi, nikdy nekončící 1.6 ...... a Pi, také nikdy končící-číslo. Zajímavé je, Sophia, Moudrost, obsahuje řecké "fí", což je ženský kruh s mužským linie klesá uprostřed odrážející integraci všech věcí v Infinity (ženský "0" vesmír v možném mužský "1" je initating řidič rozvíjející potenciál, tj. Eros, Word nebo ve slovech Hermes, "Will" ... nebo jako Tao te ťing zpívá, "Tao rodí 1, 1 porodí 2 (0 a 1) 2 porodí 3 (vztah mezi dvěma) a 3 rodí všechny živé věci. To se odráží také v naší písmeno "A" se dvěma řádky vznikající z singulárního bodu nekonečna s třetím řádku o dvě . V hebrejštině Aleph, máme dva body dělicí čára. Podle mého skromného názoru, v našem světě dualistické budeme jednat spíš Aleph, kdy bychom měli být jako "A" pro "A" podle mého názoru vyjadřuje začátku hodně přesněji a mluví do vztahu mezi protiklady .... muže a ženy, což se odráží na sebe a protiklady se jako celek, zrcadlové obrazy místo nepřátelské síly).

Pokud jsme v naší nahotu nekonečná, pak je logické, že matka v Bostonu si intuitivně cítí, její syn nehodu v Arizoně. Tam prostě není čas a prostor zasahovat mezi matkou a jejím synem. to je podstatou intuice. Takže vesmír je holografický vzor existující mimo čas a prostor, který vzniká v Eternal Moment vyjádřit je to samo jako všechny bytosti, věci a události. Čas a prostor na koni bezbřehé rozlohu nadčasovost a spacelessness. Tyto dvě nejsou dvě a týkají se týká vln oceánu. Jako takový, matka vidí mimo duality syna jako vlna vzdálené jí a ponořuje se do hloubek a vidí její jednotě s ním .... tedy ona cítí jeho nehody.

Gnostici stát, že jsme vše a nic vyjadřuje sebe sama jako část a část je ve skutečnosti projevem vše a nic. Ježíš říká Thomas, "zvednout kámen a já jsem tam." V části je celé. Ježíš je vtělený Sophia Boží. Ale, to znamená, že jsem stejná jako Syn narodil v Sofii. Podívejte se pod svou kůži na Ježíše usmívat. Stejný s vámi.

Doufám, že nejsem moc mimo trať, s tím, co si říká. Měl spoustu legrace. Tohle je moje vášeň. Díky za článek. I loved it. Jelikož jsem neměl tuto upravovat, možná to zní nedbalý. Ale jeho v 6:30 am a nejsem asi probudit svou ženu upravit. Doufám, že to dává smysl, i když.
Wow tak velmi zajímavý článek, tolik energie, musí být vytvořeny na to, jak se říká, s otevřenou myslí hodně se lze naučit. Děkuji vám za nalezení takového skvělé informace na toto téma, 06-30-2009 podle AKUNA Kumara
Děkuji moc za všechny tyto informace. Podílel jsem se na první akci
udělal Steve Rother a skupiny ... je to jen láska Connection a účastnili se od ostatních s ostatními skupinami několikrát. Je 'docela zajímavé vědecké studie ..
Wow tak velmi zajímavý článek, tolik energie, musí být vytvořeny na to, jak se říká, s otevřenou myslí hodně se lze naučit. Děkuji vám za nalezení takového skvělé informace na toto téma, 10.10.2009 podle pedro
Vážení Jonas1,

Byl jsem nenasytný čtenář vašich článků, faktem je, i vzali výtisky z nich, a já to číst je, když i cestování.

Víš proč?

Čím víc jsem četl o tom, co všichni píšete, hlubší porozumění dostanu ot nich. Celou tu dobu jsem měl spoustu mylnou představu o dosažení Finanční svoboda, Já si myslela, že bohatý je finančně zdarma, mýlil jsem se.

Já jsem nabyl vědomí, a teď vím, že finančně je zdarma bohatý na různé aspekty života.

Život je tak nyní neuvěřitelné.

Thank You přítel,
Paulina B.
Moskva
www.experiencefestival.com Hodnocení: z Hodnocení:

05:20 11:31-??

Kontaktujte nás Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství -- Globální jednotu společenství vB Podnik Překladatel by

NLP -erPowered by vBulletin ® verze 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
Monitoring - 3.1.0 Ad Management by
NetAgent TOPlist Neaktivní Upomínky By
Mished.co.uk Automatické překlady provedené
Google