|
|
|
|||||||
| Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
| Мітки |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання |
|
|
|||
|
Нові члени
Junior Member
|
Огляд один тиждень Дієта системаЯ втратила вагу з іншими продуктами і системами, такими як Wulong Чай, WEIGHTWATCHERS, Hoodia і Дженні Крейг, але я застряг ні з ким із них, тому що результати були мінімальні, і я часто запитував себе, якщо це всього лише моє власне дієтичного режиму і здійснення звичок, які зробили різницю ... які, ймовірно, вони й зробили.
Але я ніколи не була щаслива тільки зі зміною дієти і додавши більше фізичних вправ в моєму житті ... Мені завжди потрібен інший продукт або система, яка якось повагу моїх зусиль. Зовсім недавно я спробував інший продукт під назвою "One Week Дієта система продається на http://www.oneweekslimdown.com/ Вони стверджують, середній результат в 7,5 фунтів лише за перший тиждень. Я втратив 4 фунта протягом першого тижня ... Думаю, що варіюється від людини до людини ... Кажуть середньому, щоб інші могли втратити все більше і іншим, як я зробив, може втратити менше. Я теж намагався втратити останні пару фунтів, щоб отримати тільки права обрізки до мого тіла ... і ті, завжди складніше вийти ... і до цих пір я щаслива. Однак я хотів би знати, якщо хтось намагався його і як продукт живе до претензій тижнів поспіль. Голосувати тепер Diet Pepsi Новачок тиждень - NFL Новини |
||
|
|
|
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Джонсон проголосували Diet Pepsi НФЛ Rookie тижня - Titansonline.com | Editor | Новини - Дієта & Харчування | 0 | 10-25-2008 01:01 AM |
| Weight Loss & Дієта: Краща дієта для гладкої втрати - Lose 2 + фунтів на тиждень | Editor | Новини - Дієта & Харчування | 0 | 10-14-2008 10:00 вечора |
| Editor | Новини - Втрата ваги & Дієта | 0 | 10-14-2008 07:40 AM | |
| Weight Loss & Дієта: Турбо протеїн дієта Рецензія на книгу - не для Feint-Hearted | Editor | Новини - Втрата ваги & Дієта Огляди книг | 0 | 10-10-2008 06:50 AM |
| Topsy Turvy Тиждень Показує Need For Fixing непрацюючої системи - OpEdNews | Editor | Новини - Біосвязь | 0 | 10-05-2008 01:40 PM |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
|
|
|
|