Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Новини з усього світу > Новини - Дієта & Харчування > Новини - Дієти > Новини - детоксикація
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Дієта , Система , Тиждень
Відео: Дієта , Система , Тиждень ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 06-28-2009, 10:32 вечора  
Нові члени
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
divadeluxe11 is on a distinguished road

Огляд один тиждень Дієта система

Я втратила вагу з іншими продуктами і системами, такими як Wulong Чай, WEIGHTWATCHERS, Hoodia і Дженні Крейг, але я застряг ні з ким із них, тому що результати були мінімальні, і я часто запитував себе, якщо це всього лише моє власне дієтичного режиму і здійснення звичок, які зробили різницю ... які, ймовірно, вони й зробили.

Але я ніколи не була щаслива тільки зі зміною дієти і додавши більше фізичних вправ в моєму житті ... Мені завжди потрібен інший продукт або система, яка якось повагу моїх зусиль.

Зовсім недавно я спробував інший продукт під назвою "One Week Дієта система продається на http://www.oneweekslimdown.com/

Вони стверджують, середній результат в 7,5 фунтів лише за перший тиждень. Я втратив 4 фунта протягом першого тижня ... Думаю, що варіюється від людини до людини ... Кажуть середньому, щоб інші могли втратити все більше і іншим, як я зробив, може втратити менше. Я теж намагався втратити останні пару фунтів, щоб отримати тільки права обрізки до мого тіла ... і ті, завжди складніше вийти ... і до цих пір я щаслива.

Однак я хотів би знати, якщо хтось намагався його і як продукт живе до претензій тижнів поспіль.

Голосувати тепер Diet Pepsi Новачок тиждень - NFL Новини
divadeluxe11 está offline  

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Джонсон проголосували Diet Pepsi НФЛ Rookie тижня - Titansonline.com Editor Новини - Дієта & Харчування 0 10-25-2008 01:01 AM
Weight Loss & Дієта: Краща дієта для гладкої втрати - Lose 2 + фунтів на тиждень Editor Новини - Дієта & Харчування 0 10-14-2008 10:00 вечора
Editor Новини - Втрата ваги & Дієта 0 10-14-2008 07:40 AM
Weight Loss & Дієта: Турбо протеїн дієта Рецензія на книгу - не для Feint-Hearted Editor Новини - Втрата ваги & Дієта Огляди книг 0 10-10-2008 06:50 AM
Topsy Turvy Тиждень Показує Need For Fixing непрацюючої системи - OpEdNews Editor Новини - Біосвязь 0 10-05-2008 01:40 PM

Мітки
Дієта , Система , Тиждень
Дієта , Система , Тиждень ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На