|
|
|
|||||||
| Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Gözden Bir hafta Beslenme SistemiBen diğer diyet ürünleri ve sistemleri WuLong Çay, Weightwatchers, Hoodia ve Jenny Craig gibi bazı kilo kaybettim, ancak sonuçların az olduğunu ve eğer kendi diyet rejimi oldu ve sık sık merak ben hiçbiri ile şaşırıp kalmış Bu fark yapılan egzersiz alışkanlıkları ... muhtemelen yaptılar.
Ama ben de sadece benim diyeti değiştirmek ve hayatımı daha fazla egzersiz ekleyerek ... memnun hiç Ben her zaman başka bir ürün veya sistem ihtiyacı bir şekilde övgü benim çabaları. Bu yüzden son başka bir ürünü denedi One Week Diyet Sistemi olarak adlandırılan satılan http://www.oneweekslimdown.com/ Onlar sadece ilk hafta içinde 7,5 £ ortalama sonuçları iddia ediyor. Ben ilk haftasında 4 £ kaybettim ... hangi I kişiden kişiye değişir sanırım ... bunu diğerleri daha kaybedebilir ve diğerleri gibi ben, daha az kaybedebilir mi ortalama söylüyorlar. Ben de sadece sağ benim vücuda kırparak almak için kilo son çift kaybetmeye çalışıyorum ... ve bu daima zor kurtulmak için ... ve şimdiye kadar mutluyum. Ancak, eğer herkesten ve çalıştığını nasıl ürün ardışık hafta içinde alacak kadar yaşamlarını bilmek istiyorum. Johnson Diet Pepsi NFL Rookie Week oy - Titansonline.com |
||
|
|
|
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Diet Pepsi Rookie Hafta için oy verin - NFL News | Editor | Haberler - Diyet & Beslenme | 0 | Yuma üfürükçü Tibet ile uyum getiriyor kase - FOX11AZ.com 01:01 |
| Kilo kaybı ve diyet: En İyi Diyet Yağ kaybı - Lose 2 + haftada Sterlini | Editor | Haberler - Diyet & Beslenme | 0 | 10-14-2008 10:00 |
| Editor | Haberler - Kilo verme ve diyet | 0 | 10-14-2008 07:40 | |
| Kilo kaybı ve diyet: Turbo Protein Diyet Book Review - Not Feint için-Hearted | Editor | Haberler - Kilo verme ve diyet Book Reviews | 0 | 10-10-2008 Sağlık: Piyano ve klavye kılavuzu Bölüm 2: Okul ve dersler |
| Topsy Turvy Hafta Need a Broken Tespit Sistemi için gösterir - OpEdNews | Editor | Haberler - Biofeedback | 0 | 10-05-2008 01:40 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
|
|
|
|