06-28-2009, 10:32 АМ
|
|
|
Нови члан
Јуниор члан
Хвала: 0
Захваљено 0 пута на 0 порука
|
Преглед седмице Један Дијета Систем
Изгубио сам неке тежине са другим дијетна храна и системима као што су УуЛонг чај, Уеигхтуатцхерс, Хоодиа и Џени Крејг, а ја заглавила са нико од њих јер су резултати минимални и ја често питао да ли је то само моје дијететски режим и вежба навика која је разлика ... што вероватно јесу.
Али никада нисам био задовољан са само променом своје дијете и вежбе да додате више живота ... Ја увек треба други производ или систем који некако комплименте мојим напорима.
Дакле, недавно сам покусао други производ зове Један седмица Дијета Систем продаје на хттп://ууу.онеуеекслимдоун.цом/
У основи то комплименти разумни исхране и редовне вежбе распоред са течним очисти / детоксикације које мешати са водом и пије два пута дневно. То не укус одвратан на свим ... а воћни. Шта је ово треба да урадите је да очисти свој дигестивни тракт, Детоксификовати ваше тело и поставите свој метаболизам. Такође служи као замена за један оброк ... који је у мом случају је доручак.
Они тврде просечне резултате од 7,5 килограма у само првој недељи. Изгубила сам 4 кг у првој недељи ... Мислим која варира од особе до особе ... Просечна кажу да би и други могли изгубити још и друге као што сам учинио, можда изгубити мање. Ја сам такође покушава да изгубе у последњих неколико фунти да се само подрезивање право на моје тело ... и они су увек најтежи да сиђем ... и за сада сам сретна.
Ипак, волео бих да знам да ли било ко други је то покушао и како живи производа до захтева у узастопних недеља.
|
|
|