06-28-2009, 10:32
|
1( permalink)Admin
|
|
Qumeshtor
Shvercer
Big Bear Valley News
|
Shqyrtimi i Sistemit Një javë Ushqimi
Unë kam humbur një peshë me produkte të tjera dietën e sistemeve të tilla si çaj WuLong, Weightwatchers, hoodia dhe Jenny Craig, por i mbërthyer me asnjë prej tyre, sepse rezultatet kanë qenë minimale dhe unë shpesh veten nëse ajo ishte vetëm mi regjim dietik dhe Zakonet e ushtrim që e bëri dallim ... të cilat ndoshta ata vepruan.
Por unë kurrë nuk kanë qenë të kënaqur me ndryshimin e vetëm dietë e mia dhe duke ushtruar më shumë për jetën time ... Unë gjithmonë nevojë për një produkt ose sistem që përpjekjet disi komplimentet e mia.
Deri kohët e fundit kam provuar një tjetër produkt i quajtur Një Java Ushqimi Sistemit të shitur në http://www.oneweekslimdown.com/
Në thelb ajo komplimentet një dietë të ndjeshme dhe një orar të rregullt stërvitje me një lëng pastroj / detox që ju përzierje me ujë dhe pije dy herë në ditë. Ajo nuk ka shije i pështirë në të gjitha ... mjaft me shije frute. Çfarë është kjo duhet të bëni është pastruar traktit juaj ndihmon tretjen e ushqimit, çhelmoj trupin tuaj dhe reset metabolizmin tuaj. Ajo gjithashtu vepron si një zëvendësimet për një vakt ... cila në rastin tim është mëngjes.
Ata pohojnë rezultatet mesatare prej 7,5 £ vetëm në javën e parë. Unë kam humbur £ 4 në javën e parë ... Unë mendoj që ndryshon nga personi në person ... ata thonë se mesatarisht në mënyrë të tjerët mund të humbasin më shumë dhe të tjerëve si unë kanë, mund të humbasë pak. Unë jam gjithashtu duke u përpjekur për të humbur disa fundit paund për të marrë vetëm të drejtë zvogëlimin e trupit tim ... dhe ata janë gjithmonë të vështira për të zbres ... dhe kështu tani unë jam i lumtur.
Megjithatë, unë do të doja të di nëse dikush tjetër e ka provuar dhe si produkt jeton deri në pretendimet në javë rresht.
|
|
|