Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Lajme nga e gjithë bota > News - Ushqimi & ushqyerit > News - Diets > News - detoxification
Regjistrohu Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Kërkimi Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home ,Social Groups ,Social Groups BlogsSocial Groups ArtikujSocial Groups PhotosSocial Groups VideosSocial Groups ,Social Groups ,Social Groups FAQ Social Groups Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit! Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags

Threads:
, Ushqimi Social Groups Sistemi Social Groups Java
, Ushqimi Social Groups Sistemi Social Groups Java Social Groups

Reply

Thread Tools 11-11-2008, 10:10 Display Modes
Old 06-28-2009, 10:32   1( permalink)Admin
Qumeshtor
Shvercer
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Big Bear Valley News
divadeluxe11 is on a distinguished road

Shqyrtimi i Sistemit Një javë Ushqimi

Unë kam humbur një peshë me produkte të tjera dietën e sistemeve të tilla si çaj WuLong, Weightwatchers, hoodia dhe Jenny Craig, por i mbërthyer me asnjë prej tyre, sepse rezultatet kanë qenë minimale dhe unë shpesh veten nëse ajo ishte vetëm mi regjim dietik dhe Zakonet e ushtrim që e bëri dallim ... të cilat ndoshta ata vepruan.

Por unë kurrë nuk kanë qenë të kënaqur me ndryshimin e vetëm dietë e mia dhe duke ushtruar më shumë për jetën time ... Unë gjithmonë nevojë për një produkt ose sistem që përpjekjet disi komplimentet e mia.

Deri kohët e fundit kam provuar një tjetër produkt i quajtur Një Java Ushqimi Sistemit të shitur në http://www.oneweekslimdown.com/

Në thelb ajo komplimentet një dietë të ndjeshme dhe një orar të rregullt stërvitje me një lëng pastroj / detox që ju përzierje me ujë dhe pije dy herë në ditë. Ajo nuk ka shije i pështirë në të gjitha ... mjaft me shije frute. Çfarë është kjo duhet të bëni është pastruar traktit juaj ndihmon tretjen e ushqimit, çhelmoj trupin tuaj dhe reset metabolizmin tuaj. Ajo gjithashtu vepron si një zëvendësimet për një vakt ... cila në rastin tim është mëngjes.

Ata pohojnë rezultatet mesatare prej 7,5 £ vetëm në javën e parë. Unë kam humbur £ 4 në javën e parë ... Unë mendoj që ndryshon nga personi në person ... ata thonë se mesatarisht në mënyrë të tjerët mund të humbasin më shumë dhe të tjerëve si unë kanë, mund të humbasë pak. Unë jam gjithashtu duke u përpjekur për të humbur disa fundit paund për të marrë vetëm të drejtë zvogëlimin e trupit tim ... dhe ata janë gjithmonë të vështira për të zbres ... dhe kështu tani unë jam i lumtur.

Megjithatë, unë do të doja të di nëse dikush tjetër e ka provuar dhe si produkt jeton deri në pretendimet në javë rresht.
divadeluxe11 está offline   Reply With Quote
Reply

| Alternative Health: Detox Foods - Ata janë të dobishme? » Filma Community Similar Threads

Fije
Nismėtari Forum Forum Last Post News - Shpirtërore
Johnson votuan Ushqimi Pepsi NFL Rookie e Javës - Titansonline.com Editor News - Ushqimi & ushqyerit 10:00 10-25-2008 01:01
Voto tani për Rookie Pepsi Ushqimi e Javës - NFL Lajme Editor News - Ushqimi & ushqyerit 10:00 10-14-2008 Videos - Alternative terapi
Humbje Pesha & dieting: Best Për Humbje Ushqimi i shëndoshë - Lose 2 + paund në javë Editor News - Humbje Pesha & dieting 10:00 10-14-2008 07:40
Humbje Pesha & dieting: Proteina Turbo Ushqimi Book Review - Jo Për shtirje-zemre Editor News - Humbje Pesha & Shqyrtime dieting Book 10:00 10-10-2008 06:50
Topsy Turvy Java Shows Need For Fixing a Broken Sistemit - OpEdNews Editor News - Biofeedback 10:00 10-05-2008 01:40

Threads:
Ushqimi Social Groups Sistemi Social Groups Java
Ushqimi Social Groups Sistemi Social Groups Java Social Groups

11-11-2008, 10:10
Display Modes

Ju
mund të mos të hapni tema të reja Ju
mund të mos të hapni tema të reja BB code

është Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
Kodi i Mbi Smilies
Larg Trackbacks
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies
janë Mbi Smilies

. Sacred Geometry dhe piramidave në Giza-????

, Filma Community Filma Community Filma Community -- Filma Community Përkthime Automatik

dorëzuar nga NLP-er Powered by vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization nga
AlbaForum 3.1.0 Design by
Mished.co.uk Enter your search terms
Google