Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Novinky z celého sveta > Novinky - Diéty Výživa > Novinky - Diéty > Novinky - Detoxikácia
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Tagy
Priadza: Dieta , Systém , Týždeň
Videá: Dieta , Systém , Týždeň ,

LinkBack Nástroje témat
Old 06-28-2009, 10:32 PM  
New Member
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
divadeluxe11 is on a distinguished road

Preskúmanie Jeden týždeň Diéta systém

Stratil som nejakú váhu s inými prípravky a diétne systémy, ako sú Wulong čaj Weightwatchers, Hoodia a Jenny Craig, ale já uviaznuť v žiadnej z nich, pretože výsledky boli minimálne, a často som uvažoval, či to bol len môj vlastný diétny režim, a uplatňovať návyky, ktoré sa rozdiel ... ktorý pravdepodobne, že áno.

Ale ja nikdy nebola šťastná len s meniaca sa mi diétu a pridať viac cvičení do môjho života ... Vždy som potreboval ďalší produkt alebo systém, ktorý nejakým spôsobom pochvalu môjho úsilia.

Tak nedávno som skúšal ďalší produkt s názvom One Week snem systém predáva za http://www.oneweekslimdown.com/

V podstate sa chváli rozumnú diétu a pravidelné cvičenie plán s tekutinou očistiť / detox, ktorý mieša s vodou a piť dvakrát denne. Nemá chuť vôbec nechutí ... skôr ovocná. Čo to má urobiť, je očistiť tráviacom trakte, detoxikáciu tela a obnovenie svojho metabolizmu. Pôsobí aj ako náhrada za jedno jedlo ... čo v mojom prípade sú raňajky.

Tvrdí, priemerné výsledky 7,5 libry len prvý týždeň. Stratil som 4 libry v prvom týždni ... Myslím, ktoré sa líšia od človeka k človeku ... hovoria, že priemerný, takže ostatní môžu prísť ďalšie a ďalšie, ako ja, môže dôjsť k strate menej. Som tiež snažia prísť posledných pár kíl, aby si ten pravý orezávanie na moje telo ... a tie sú vždy najťažšie vystúpiť ... a zatiaľ som spokojný.

Avšak, rád by som vedieť, či niekto iný to skúsil a ako život výrobku až po tvrdenia v po sebe nasledujúcich týždňov.
divadeluxe11 está offline