06-28-2009, 10:32 PM
|
|
|
New Member
Junior Member
|
Preskúmanie Jeden týždeň Diéta systém
Stratil som nejakú váhu s inými prípravky a diétne systémy, ako sú Wulong čaj Weightwatchers, Hoodia a Jenny Craig, ale já uviaznuť v žiadnej z nich, pretože výsledky boli minimálne, a často som uvažoval, či to bol len môj vlastný diétny režim, a uplatňovať návyky, ktoré sa rozdiel ... ktorý pravdepodobne, že áno.
Ale ja nikdy nebola šťastná len s meniaca sa mi diétu a pridať viac cvičení do môjho života ... Vždy som potreboval ďalší produkt alebo systém, ktorý nejakým spôsobom pochvalu môjho úsilia.
Tak nedávno som skúšal ďalší produkt s názvom One Week snem systém predáva za http://www.oneweekslimdown.com/
V podstate sa chváli rozumnú diétu a pravidelné cvičenie plán s tekutinou očistiť / detox, ktorý mieša s vodou a piť dvakrát denne. Nemá chuť vôbec nechutí ... skôr ovocná. Čo to má urobiť, je očistiť tráviacom trakte, detoxikáciu tela a obnovenie svojho metabolizmu. Pôsobí aj ako náhrada za jedno jedlo ... čo v mojom prípade sú raňajky.
Tvrdí, priemerné výsledky 7,5 libry len prvý týždeň. Stratil som 4 libry v prvom týždni ... Myslím, ktoré sa líšia od človeka k človeku ... hovoria, že priemerný, takže ostatní môžu prísť ďalšie a ďalšie, ako ja, môže dôjsť k strate menej. Som tiež snažia prísť posledných pár kíl, aby si ten pravý orezávanie na moje telo ... a tie sú vždy najťažšie vystúpiť ... a zatiaľ som spokojný.
Avšak, rád by som vedieť, či niekto iný to skúsil a ako život výrobku až po tvrdenia v po sebe nasledujúcich týždňov.
|
|
|