06.28.2009, 10:32
|
|
|
New Member
Junior Member
|
Revizuirea O saptamana Dieta Sistem
Mi-am pierdut unele produse de greutate cu dieta şi alte sisteme, cum ar fi Ceai Wulong, Weightwatchers, Hoodia şi Jenny Craig, dar am ramas cu nici una dintre ele, deoarece rezultatele au fost minime şi de multe ori am intrebat daca a fost doar propriul meu regim dietetic şi obiceiuri de exerciţiu care a făcut diferenţa ... pe care, probabil, au făcut.
Dar eu nu au fost niciodată fericit doar cu schimbarea dietei meu şi adăugarea de exercitare mai mult in viata mea ... Intotdeauna mi-am nevoie de un alt produs sau sistem care eforturile mele într-un fel complimente.
Deci, recent am incercat un alt produs numit o săptămână Dieta Sistemul de vândute la http://www.oneweekslimdown.com/
În fapt, complimente un regim alimentar sensibil şi un program regulat de exerciţii cu un lichid cureţe / dezintoxicare pe care le amestecă cu apă şi se bea de două ori pe zi. Ea nu gust dezgustător, la toate ... destul de fructe. Ce presupune acest lucru este să faceţi este curata tractul digestiv, detoxifierea corpului şi de a nu putea suporta metabolismul. De asemenea, actioneaza ca un înlocuitori pentru o masă ... , care, în cazul meu este micul dejun.
Ei susţin rezultatele medii de 7,5 lire sterline în doar prima săptămână. Mi-am pierdut 4 lire sterline în prima săptămână ... pe care cred ca variaza de la persoana la persoana ... ei spun medie, astfel încât ceilalţi s-ar putea pierde mai mult şi alţii ca am facut-o, s-ar putea pierde mai puţin. Am încercat, de asemenea, să-şi piardă ultimii lire sterline pentru a obţine doar dreptul de tunderea la corpul meu ... , precum şi cele sunt întotdeauna cel mai greu să cobor ... şi aşa mai departe Sunt fericit.
Cu toate acestea, aş dori să ştiu dacă nimeni nu a încercat-o şi modul în care produsul se ridică la cererile de despăgubire în săptămâni consecutive.
|
|
|