Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Stiri actualizate în timp real de la 4.500 de surse de ştiri din întreaga lume. Powered by Google News. > Stiri - Dieta & Nutrition > Stiri - Nutriţie > Stiri - Detoxifiere
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Diet , System , Week
Videos: Diet , System , Week ,

LinkBack Thread Tools
Old 06.28.2009, 10:32  
New Member
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
divadeluxe11 is on a distinguished road

Revizuirea O saptamana Dieta Sistem

Mi-am pierdut unele produse de greutate cu dieta şi alte sisteme, cum ar fi Ceai Wulong, Weightwatchers, Hoodia şi Jenny Craig, dar am ramas cu nici una dintre ele, deoarece rezultatele au fost minime şi de multe ori am intrebat daca a fost doar propriul meu regim dietetic şi obiceiuri de exerciţiu care a făcut diferenţa ... pe care, probabil, au făcut.

Dar eu nu au fost niciodată fericit doar cu schimbarea dietei meu şi adăugarea de exercitare mai mult in viata mea ... Intotdeauna mi-am nevoie de un alt produs sau sistem care eforturile mele într-un fel complimente.

Deci, recent am incercat un alt produs numit o săptămână Dieta Sistemul de vândute la http://www.oneweekslimdown.com/

În fapt, complimente un regim alimentar sensibil şi un program regulat de exerciţii cu un lichid cureţe / dezintoxicare pe care le amestecă cu apă şi se bea de două ori pe zi. Ea nu gust dezgustător, la toate ... destul de fructe. Ce presupune acest lucru este să faceţi este curata tractul digestiv, detoxifierea corpului şi de a nu putea suporta metabolismul. De asemenea, actioneaza ca un înlocuitori pentru o masă ... , care, în cazul meu este micul dejun.

Ei susţin rezultatele medii de 7,5 lire sterline în doar prima săptămână. Mi-am pierdut 4 lire sterline în prima săptămână ... pe care cred ca variaza de la persoana la persoana ... ei spun medie, astfel încât ceilalţi s-ar putea pierde mai mult şi alţii ca am facut-o, s-ar putea pierde mai puţin. Am încercat, de asemenea, să-şi piardă ultimii lire sterline pentru a obţine doar dreptul de tunderea la corpul meu ... , precum şi cele sunt întotdeauna cel mai greu să cobor ... şi aşa mai departe Sunt fericit.

Cu toate acestea, aş dori să ştiu dacă nimeni nu a încercat-o şi modul în care produsul se ridică la cererile de despăgubire în săptămâni consecutive.
divadeluxe11 está offline