|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Przegląd Tydzień Dieta SystemStraciłem kilka kilogramów z innymi produktami diety i systemów, takich jak Wulong Herbata Weightwatchers, Hoodia i Jenny Craig, ale pozostał z żadnej z nich, ponieważ wyniki były minimalne i często zastanawiałem się, czy była to tylko moje własne diety oraz nawyków ćwiczeń, które się różnicę ... co prawdopodobnie robili.
Ale nigdy nie byłem zadowolony z tylko zmianą diety i dodając do wykonywania mojego życia ... Zawsze muszę innego produktu lub systemu, który w jakiś sposób uznanie moich wysiłków. Tak niedawno próbowałem innego produktu o nazwie One Week Dieta System sprzedawany w http://www.oneweekslimdown.com/ Zasadniczo to komplementy rozsądnej diety i regularnych ćwiczeń z płynem oczyścić / detox, które mieszają się z wodą i pić dwa razy dziennie. Nie ma w ogóle smaku obrzydliwe ... raczej owocowy. Co to ma zrobić to oczyścić swoje pokarmowego, detoksykacji ciała i zresetować metabolizm. Działa również jako zamienniki jednego posiłku ... co w moim przypadku jest śniadanie. Jednak chciałbym wiedzieć, czy ktokolwiek przeżył, i jak produkt mieszka do roszczeń w kolejnych tygodni. Głosuj teraz na Diet Pepsi Rookie of the Week - NFL News |
||
|
|
|
![]() |