06-28-2009, 10:32
|
#1 (Permalink)
|
|
New Member
Junior Member
Pateicās 0 Times 0 Posts
|
Pārskats par vienu nedēļu Diet System
Esmu zaudējis svaru kopā ar citiem uztura produktiem un sistēmām, piemēram, WuLong Tēja, Weightwatchers, Hoodia un Jenny Craig, bet es iestrēdzis nevienam no viņiem, jo rezultāti bija minimāla, un es bieži radās jautājums, vai tas bija mana diētu un mazkustīga kas padarīja starpība ... kas, iespējams, viņi izdarīja.
Bet es nekad neesmu bijis laimīgs ar nedaudz mainīt manu diētu un pievienojot vairāk izmantot manu dzīvi ... Man vienmēr vajag citu produktu vai sistēmu, kaut kā komplimentus mani centieni.
Tātad, nesen es mēģināju citu produktu ar nosaukumu One Week Diet System pārdod http://www.oneweekslimdown.com/
Būtībā tas komplimentus saprātīgu uztura un regulāras fiziskās aktivitātes grafiku ar šķidrumu tīrīt / Detox, lai Jūs sajauktu ar ūdeni un dzert divas reizes dienā. Tas nav garšas pretīgs at all ... diezgan sulīgs. Kas tas ir paredzēts to darīt ir tīrīt gremošanas traktu, detoksicēt savu ķermeni un nomainīt savu metabolismu. Tā darbojas arī kā vienu maltītes aizstāšanai ... kas manā gadījumā ir brokastis.
Tās apgalvo, vidējie rezultāti no 7,5 mārciņas in tikai pirmajā nedēļā. Esmu zaudējis £ 4, kas pirmajā nedēļā ... ko es domāju, atšķiras no cilvēka uz cilvēku ... viņi saka, vidējais, lai citi varētu zaudēt vairāk un citi, piemēram es tomēr, varētu zaudēt mazāk. Es esmu arī cenšas zaudēt pēdējo pāris mārciņas nokļūt tikai tiesības rotājums uz mana ķermeņa ... un tiem vienmēr ir visgrūtāk izkāpt ... un līdz šim es esmu laimīgs.
Tomēr es gribētu zināt, vai kāds cits ir mēģinājis, un kā produkta dzīves līdz ar secīgās nedēļās prasībām.
|
|
|