06-28-2009, 10:32
|
#1 (Permalink)
|
|
Naujosios valstybės
Legionierius
Ačiū: 0
Padėkojo 0 Times in 0 Posts
|
Apžvalga Viena savaitė Dieta sistema
Pamečiau arba kai kurių kitų maisto produktų ir sistemų, tokių kaip WuLong Arbata, Weightwatchers, Hoodia ir Jenny Craig svorį, bet man pakimba ir nė vienas iš jų, nes rezultatai buvo minimalūs, o aš dažnai suabejojo, ar tai buvo tik savo dietos režimo ir fizinio aktyvumo, kuris padarė skirtumas ... tai turbūt jie ir padarė.
Bet aš niekada nebuvo patenkinti tik keičiant savo dietą ir įtraukti daugiau mankštintis, kad mano gyvenimas ... Aš visada reikia kito produkto ar sistemos, kad kažkaip pagarbą mano pastangų.
Taip neseniai aš bandžiau kitą produktą, vadinama Vienos savaitės Dieta System parduodamas http://www.oneweekslimdown.com/
Iš esmės jis sveikina protingas mitybos ir reguliarių fizinių pratimų tvarkaraštį skystis valo / Detox kad reikia maišyti su vandeniu ir gerti du kartus per dieną. Ji nėra skonis obrzydliwe visuose ... o vaisių. Kas tai turėtų padaryti, tai išvalyti virškinimo traktą, detoksikuoti kūną ir iš naujo nustatyti savo medžiagų apykaitą. Jis taip pat veikia kaip vienas miltų pakaitalus ... kuris mano atveju yra pusryčiai.
Jie teigia, rezultatų vidurkį 7,5 svarų už tik pirmą savaitę. Pamečiau arba £ 4 per pirmą savaitę ... kuris manau skiriasi nuo asmens ... sako vidurkis, kad kiti galėtų prarasti daugiau ir kitose srityse, pvz aš, gali prarasti mažiau. Aš taip pat bando prarasti pastaruosius keletą svarų gauti tik teisę apipjaustymas mano kūno ... ir tie, kurie visada sunkiausia išlipti ... ir kol kas esu laimingas.
Tačiau aš norėčiau žinoti, jei kas nors bandė jį ir kaip produktas gyvenimą iki ir po kitos einančių savaičių reikalavimai.
|
|
|