|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
סקירה של שבוע אחד דיאט מערכתאני איבדתי קצת משקל עם מוצרי התזונה המערכות האחרות כגון תה WuLong, Weightwatchers, הודיה וג 'ני קרייג, אבל אני תקוע עם אף אחד מהם כי התוצאות היו מזעריים לעתים קרובות תהיתי אם זה היה רק משטר שלי תזונתיים הרגלי ההתעמלות אשר עשה את ההבדל ... כנראה שהם עשו.
אבל מעולם לא הייתי מרוצה רק לשנות את התזונה שלי והוספת תרגיל יותר לחיים שלי ... אני תמיד צריך עוד מוצר או מערכת שאיכשהו מחמאות המאמצים שלי. אז לאחרונה ניסיתי מוצר אחר בשם אחד שבוע דיאט מערכת נמכרו http://www.oneweekslimdown.com/ בעיקרון זה מחמאות על תזונה נבונה ועל פעילות גופנית סדירה לוח זמנים עם נוזל לטהר / גמילה כי אתה מערבב עם מים ולשתות פעמיים ביום. זה לא טעם מגעיל בכלל ... די עסיסי. מה זה אמור לעשות הוא לנקות את מערכת העיכול שלך, לסלק רעל הגוף שלך לאפס את חילוף החומרים שלך. היא פועלת גם בתור תחליף לארוחה אחת ... שבמקרה שלי היא ארוחת הבוקר. הם טוענים תוצאות הממוצע של 7.5 פאונד רק בשבוע הראשון. איבדתי £ 4 בשבוע הראשון ... אשר אני מניח משתנה מאדם לאדם ... הם אומרים כך הממוצע אחרים עלול לאבד יותר ואחרים כמוני, עלול לאבד פחות. אני גם מנסה להוריד את הזוג האחרון של לירות רק כדי לקבל את הזכות לקשט את הגוף שלי ... ואלה הם תמיד הכי קשה לרדת ... ועד כה אני שמח. עם זאת, הייתי רוצה לדעת אם מישהו אחר ניסה את זה ואיך חיי המוצר עד לטענות של שבועות רצופים. |
||
|
|
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ג 'ונסון הצביעו דיאט פפסי NFL הרוקיז של השבוע - Titansonline.com | Editor | חדשות - דיאטה & תזונה | 0 | 10-25-2008 01:01 |
| עכשיו להצביע על דיאט פפסי הרוקיז של השבוע - NFL חדשות | Editor | חדשות - דיאטה & תזונה | 0 | 10-14-2008 10:00 |
| הרזיה דיאטה &: Best דיאט על אובדן שומן - מפסיד 2 + ק"ג בשבוע | Editor | חדשות - הרזיה & דיאטה | 0 | 10-14-2008 07:40 |
| הרזיה & דיאטה: דיאטת חלבונים טורבו ביקורת ספרים - לא בשביל להטעות לב | Editor | חדשות - הרזיה דיאטה & ביקורות ספרים | 0 | 10-10-2008 06:50 |
| Topsy Turvy שבוע מופעים Need For תיקון מערכת שבורה - OpEdNews | Editor | חדשות - ביופידבק | 0 | 10-05-2008 01:40 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|