06-28-2009, 10:32
|
|
|
New Member
Junior Member
Köszönet: 0
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
|
Felülvizsgálata Egy hét diéta System
Elvesztettem egy tömeg más diétás termékeket és rendszereket, mint például a WuLong tea, Weightwatchers, Hoodia és Jenny Craig, de megragadt egyikük sem, mert az eredmény minimális volt, és sokszor, vajon nem csak az én saját diétát és mozgási szokásaikon, amely lehetővé tette a különbség ... amely talán meg is tettek.
De én még soha nem volt elégedett csak az én változó étrend és az adagolt több gyakorlása az életem ... Mindig szükség van egy másik termék vagy rendszer, amely valahogy bókokat én erőfeszítéseket.
Szóval nemrég próbáltam egy másik termék az úgynevezett egy hét diéta System eladott http://www.oneweekslimdown.com/
Lényegében azt gratulál ésszerű táplálkozás és a rendszeres testmozgás menetrend folyékony tisztít / felrobbant, hogy keverje el vízzel, és inni, naponta kétszer. Nem undorító íze egyáltalán ... inkább gyümölcsös. Mi ez kéne tennie, hogy megtisztítsa a tápcsatornában, méregteleníti a testet és a reset anyagcserét. Ez is működik pótlása egy étkezés ... ami az én esetemben a reggeli.
Azt állítják, átlagos eredményeket, 7,5 kiló csak az első héten. Elvesztettem £ 4, az első héten ... Azt hiszem, amely változik egyénenként ... Azt mondják, hogy mások átlagos veszíthet többet és mások, mint én, veszíthet kevesebb. Én is próbálta elveszíteni az utolsó pár kiló, hogy már éppen a megfelelő vágás, hogy a testem ... és azok mindig a legnehezebb, hogy szálljon le ... és eddig boldog vagyok.
Én azonban szeretném tudni, ha valaki más is próbált ez, és hogyan él a termék egészen a követelések, az egymást követő héten.
|
|
|