Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Hírek frissített valós időben 4,500 hírforrások szerte a világon. Powered by Google News. > Hírek - Diet & Nutrition > Hírek - Táplálkozás > Hírek - méregtelenítés
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Diétát , Rendszerének , Héten
Videó: Diétát , Rendszerének , Héten ,

LinkBack Thread Tools
Old 06-28-2009, 10:32  
New Member
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Köszönet: 0
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
divadeluxe11 is on a distinguished road

Felülvizsgálata Egy hét diéta System

Elvesztettem egy tömeg más diétás termékeket és rendszereket, mint például a WuLong tea, Weightwatchers, Hoodia és Jenny Craig, de megragadt egyikük sem, mert az eredmény minimális volt, és sokszor, vajon nem csak az én saját diétát és mozgási szokásaikon, amely lehetővé tette a különbség ... amely talán meg is tettek.

De én még soha nem volt elégedett csak az én változó étrend és az adagolt több gyakorlása az életem ... Mindig szükség van egy másik termék vagy rendszer, amely valahogy bókokat én erőfeszítéseket.

Szóval nemrég próbáltam egy másik termék az úgynevezett egy hét diéta System eladott http://www.oneweekslimdown.com/

Lényegében azt gratulál ésszerű táplálkozás és a rendszeres testmozgás menetrend folyékony tisztít / felrobbant, hogy keverje el vízzel, és inni, naponta kétszer. Nem undorító íze egyáltalán ... inkább gyümölcsös. Mi ez kéne tennie, hogy megtisztítsa a tápcsatornában, méregteleníti a testet és a reset anyagcserét. Ez is működik pótlása egy étkezés ... ami az én esetemben a reggeli.

Azt állítják, átlagos eredményeket, 7,5 kiló csak az első héten. Elvesztettem £ 4, az első héten ... Azt hiszem, amely változik egyénenként ... Azt mondják, hogy mások átlagos veszíthet többet és mások, mint én, veszíthet kevesebb. Én is próbálta elveszíteni az utolsó pár kiló, hogy már éppen a megfelelő vágás, hogy a testem ... és azok mindig a legnehezebb, hogy szálljon le ... és eddig boldog vagyok.

Én azonban szeretném tudni, ha valaki más is próbált ez, és hogyan él a termék egészen a követelések, az egymást követő héten.
divadeluxe11 está offline