06-28-2009, 10:32
|
|
|
New Member
Junior Member
|
Pregled Jedan tjedan Dijeta sustav
Ja sam izgubio neke težine dijeta s drugim proizvodima i sustavima kao što je WuLong Tea, Weightwatchers, Hoodia i Jenny Craig, ali sam zaglavi sa nitko od njih, jer rezultati su minimalni, a ja često začudi ako je to samo moj dijetetski režim i vježba navike koje je napravio razliku ... što vjerojatno su i učinili.
Ali ja nikada nisu bili zadovoljni s mojim samo mjenjanje prehrane i dodavanjem više vježbi za moj život ... Ja sam uvijek treba neki drugi proizvod ili sistem koji nekako pozdravi moje napore.
Tako je nedavno pokušao sam još jedan proizvod zvan Jedan tjedan Dijeta sustav prodaje po http://www.oneweekslimdown.com/
Uglavnom ga pozdravi i razuman dijeta pravilan raspored vježbanja s tekućinom očistiti / detox da se miješati s vodom i pije dva puta dnevno. To ne ogavan okus na sve ... radije voćni. Što je to trebala učiniti je očistiti vaš probavni trakt, detoksifikovati svoje tijelo i resetirati vaš metabolizam. Također djeluje kao zamjena za jedan obrok ... koji je u mom slučaju je doručak.
Oni tvrde prosječne rezultate od 7,5 kg u samo prvom tjednu. Ja sam izgubila 4 £ u prvom tjednu ... Mislim da što se razlikuje od osobe do osobe ... oni kažu da prosječna drugi mogli izgubiti sve više i drugima kao što sam učinio, mogao izgubiti manje. Ja sam također pokušava izgubiti zadnjih nekoliko funti kako bi dobili samo pravo izravnavanje na moje tijelo ... i one su uvijek najteže krenuti ... i do sada sam sretna.
Međutim, ja bih to znati ako bilo tko drukčije je to pokušao i kako proizvod živi do potraživanja u uzastopnih tjedana.
|
|
|