Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Vijesti ažurirana u stvarnom vremenu od 4,500 vijesti izvora širom svijeta. Powered by Google News. > Novosti - Dijeta & Prehrana > Vijesti - Prehrana > Novosti - Anti-inflammatory dijeta
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Dijeta , Sistem , Tjedan
Videos: Dijeta , Sistem , Tjedan ,

LinkBack Thread Tools
Old 06-28-2009, 10:32  
New Member
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
divadeluxe11 is on a distinguished road

Pregled Jedan tjedan Dijeta sustav

Ja sam izgubio neke težine dijeta s drugim proizvodima i sustavima kao što je WuLong Tea, Weightwatchers, Hoodia i Jenny Craig, ali sam zaglavi sa nitko od njih, jer rezultati su minimalni, a ja često začudi ako je to samo moj dijetetski režim i vježba navike koje je napravio razliku ... što vjerojatno su i učinili.

Ali ja nikada nisu bili zadovoljni s mojim samo mjenjanje prehrane i dodavanjem više vježbi za moj život ... Ja sam uvijek treba neki drugi proizvod ili sistem koji nekako pozdravi moje napore.

Tako je nedavno pokušao sam još jedan proizvod zvan Jedan tjedan Dijeta sustav prodaje po http://www.oneweekslimdown.com/

Uglavnom ga pozdravi i razuman dijeta pravilan raspored vježbanja s tekućinom očistiti / detox da se miješati s vodom i pije dva puta dnevno. To ne ogavan okus na sve ... radije voćni. Što je to trebala učiniti je očistiti vaš probavni trakt, detoksifikovati svoje tijelo i resetirati vaš metabolizam. Također djeluje kao zamjena za jedan obrok ... koji je u mom slučaju je doručak.

Oni tvrde prosječne rezultate od 7,5 kg u samo prvom tjednu. Ja sam izgubila 4 £ u prvom tjednu ... Mislim da što se razlikuje od osobe do osobe ... oni kažu da prosječna drugi mogli izgubiti sve više i drugima kao što sam učinio, mogao izgubiti manje. Ja sam također pokušava izgubiti zadnjih nekoliko funti kako bi dobili samo pravo izravnavanje na moje tijelo ... i one su uvijek najteže krenuti ... i do sada sam sretna.

Međutim, ja bih to znati ako bilo tko drukčije je to pokušao i kako proizvod živi do potraživanja u uzastopnih tjedana.
divadeluxe11 está offline