Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اخبار از سراسر جهان > خبر -- رژیم غذایی و تغذیه > خبر -- Diets > اخبار -- سم زدایی
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : رژیم غذایی ، سیستم ، هفته
فیلم : رژیم غذایی ، سیستم ، هفته ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 06-28-2009 ، 10:32   #1 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
divadeluxe11 is on a distinguished road

چکیده ای از یک هفته رژیم غذایی سیستم

من راهم را گم برخی از محصولات با وزن رژیم غذایی و سیستم های دیگر مانند چای WuLong ، Weightwatchers ، Hoodia و جنی کریگ ، اما من با هیچ یک از آنها را گیر به دلیل نتایج بسیار ناچیز بود و من اغلب تعجب اگر آن را فقط خود من بود و رژیم غذایی عادات ورزش است که ساخته شده ، تفاوت... است که احتمالا آنها نتوانستند.

اما من هیچگاه تنها با تغییر رژیم غذایی من و اضافه کردن ورزش بیشتر به زندگی من شادی... من همیشه باید یکی دیگر از محصولات یا سیستم به نحوی که تلاش های من compliments.

بنابراین من سعی کردم به تازگی یکی دیگر از محصولات به نام یک هفته رژیم غذایی سیستم های فروخته شده در http://www.oneweekslimdown.com/

اساسا آن compliments یک رژیم غذایی معقول و منظم و با برنامه ورزش مایع پاک / detox است که شما را با آب مخلوط و نوشیدنی دو بار در روز. این کار طعم نمی مشمئز کننده در تمام... و نه موثر. چه این کار قرار است به دستگاه گوارش شما در حال پاک کردن ، رفع کردن بدن خود و سوخت و ساز بدن خود را تنظیم مجدد. همچنین به عنوان یک جایگزین برای یک وعده غذایی عمل می... که در مورد من صبحانه است.

آنها ادعا نتایج به طور متوسط £ 7.5 را فقط در هفته اول. من £ 4 در هفته اول از دست داده... که من حدس متفاوت بوده و از فردی به فرد دیگر... آنها می گویند به طور متوسط تا دیگران ممکن است بیشتر و از دست دادن به دیگران مثل من ، ممکن است به از دست بدهد کمتر است. من نیز تلاش برای از دست دادن زن و شوهر در آخرین پوند فقط حق پیرایش بدن به من برای دریافت... و کسانی که همیشه سخت ترین پیاده شوم... و تا کنون خوشحالم.

با این حال ، من می خواهم بدانم اگر کسی تا به دیگری از آن محاکمه و چگونه زندگی می کند تا محصول ادعا در هفته های متوالی.
divadeluxe11 está offline   Reply With Quote
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
جانسون رای دادند رژیم غذایی پپسی NFL آواتار ها از هفته -- Titansonline.com Editor خبر -- رژیم غذایی و تغذیه 0 10-25-2008 01:01
امتیازدهی در حال حاضر برای رژیم غذایی آواتار ها پپسی از هفته -- NFL اخبار Editor خبر -- رژیم غذایی و تغذیه 0 10-14-2008 10:00
کاهش وزن و Dieting : بهترین رژیم غذایی برای از دست دادن چربی -- بازنده 2 + پوند در هفته Editor خبر -- کاهش وزن و Dieting 0 10-14-2008 07:40
کاهش وزن و Dieting : توربو پروتئین رژیم غذایی کتاب فایل را نقد کنید -- نه برای تظاهر خوش قلب Editor خبر -- جایگزین درمان 0 10-10-2008 06:50
درهم و برهم هفته نشان می دهد که آیا برای رفع خرابی سیستم -- OpEdNews Editor خبر -- Chelation و درمان 0 10-05-2008 01:40

برچسب ها
رژیم غذایی ، سیستم ، هفته
رژیم غذایی ، سیستم ، هفته ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 02:42.

ترجمه خودکار را با ان ال - er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google