Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Uudised kogu maailmast > Uudised - Dieet ja Toitumine > Uudised - Toidusedel > Uudised - võõrutus
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Dieet , Süsteem , Nädal
Videos: Dieet , Süsteem , Nädal ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 06-28-2009, 10:32   #1 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Tänas 0 Times in 0 Posts
divadeluxe11 is on a distinguished road

Ülevaade nädal Dieet System

Kaotasin mõned massist teiste toitumine tooteid ja süsteeme, nagu WuLong tee Weightwatchers, Hoodia ja Jenny Craig, kuid ma ummikus ükski neist, kuna tulemused olid minimaalsed ning olen tihti mõelnud, kui ta oli just oma toitumisrežiimi, ning kasutamise harjumusi, mis tehakse vahe ... mis ilmselt nad tegid.

Aga ma ei ole kunagi rahul, vaid muudan toitumise ja lisades kasutamise minu elu ... Olen alati vaja mõne teise toote või süsteemi kuidagi tervitused minu pingutusi.

Nii et hiljuti püüdsin teise toote nimega Nädal Dieet System müüdud http://www.oneweekslimdown.com/

Põhimõtteliselt ta lugupidamist mõistlik dieedi ja regulaarsete õppuste ajakavale koos vedelikuga puhastada / Detox, et segada veega ja juua kaks korda päevas. See ei maitse vastik üldse ... pigem puuvilja. Mida see peaks tegema, on puhastatav oma seedetrakti, mürgitustamine keha ja taastada oma ainevahetust. See toimib ka asendajaid ühe söögikorra ... mis minu puhul on hommikusöök.

Nad väidavad, keskmine tulemuste £ 7,5 vaid esimesel nädalal. Kaotasin 4 £ esimesel nädalal ... mis ma arvan erinev isik, inimene ... nad ütlevad keskmine, nii et teised võivad kaotada rohkem ja teised nagu mina, võib kaotada vähem. Ma ka püüdnud kaotavad viimase paari naela, et saada just õige lõikamine mu keha ... ja need on alati kõige raskem ära jääda ... ja siiani olen rahul.

Siiski tahaks teada, kui keegi teine on proovinud ja kuidas toode elab kuni nõuete järjestikust nädalat.
divadeluxe11 está offline   Reply With Quote
Reply

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Johnson hääletanud Diet Pepsi NFL Rookie of the Week - Titansonline.com Editor Uudised - Dieet ja Toitumine 10-03-2008 10-25-2008 01:01
Hääletus nüüd Diet Pepsi Rookie of the Week - NFL Uudised Editor Uudised - Dieet ja Toitumine 10-03-2008 10-14-2008 10:00
Kaalulangus & dieediga: parim dieet rasva kaotamine - Lose 2 + nael Per Week Editor Uudised - Weight Loss ja dieediga 10-03-2008 10-14-2008 07:40
Kaalulangus & dieediga: Turbo Protein Diet Book Review - mitte teesklema südamega Editor Uudised - Weight Loss & dieediga Book Reviews 10-03-2008 10-10-2008 06:50
Topsy hajan Nädal Näitab Need For Fixing Broken System - OpEdNews Editor Uudised - Bioside 10-03-2008 10-05-2008 01:40

Sildid
Dieet , Süsteem , Nädal
Dieet , Süsteem , Nädal ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid