06-28-2009, 10:32 PM
|
#2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
|
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
Ευχαριστήθηκε 0 Φορές σε 0 Posts
|
Επανεξέταση του Μία εβδομάδα Διατροφή Σύστημα
Έχω χάσει βάρος με μερικά άλλα προϊόντα διατροφής και των συστημάτων, όπως η WuLong Τσάι, Weightwatchers, Hoodia και Jenny Craig, αλλά έχω κολλήσει με κανένα από αυτά δεν διότι τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστες και εγώ πολλές φορές αναρωτήθηκα αν ήταν μόνο δική μου, το διαιτητικό σχήμα και συνήθειες άσκησης που έκανε τη διαφορά ... οποία κατά πάσα πιθανότητα το έκαναν.
Αλλά δεν έχω πάει ποτέ ικανοποιημένοι μόνο με την αλλαγή της διατροφής μου και προσθέτοντας περισσότερη άσκηση στη ζωή μου ... Χρειάζομαι πάντα ένα άλλο προϊόν ή σύστημα που κατά κάποιον τρόπο τα σέβη μου προσπάθειες.
Μέχρι πρόσφατα δοκίμασα ένα άλλο προϊόν που ονομάζεται Μια Εβδομάδα Διατροφής σύστημα που πωλούνται σε http://www.oneweekslimdown.com/
Βασικά φιλοφρονήσεις μια λογική δίαιτα και ένα κανονικό πρόγραμμα άσκησης με ένα υγρό καθαρίζει / απεξάρτηση που αναμειγνύεται με νερό και πίνετε δύο φορές την ημέρα. Δεν γεύση αηδιαστικό σε όλα ... μάλλον φρουτώδες. Τι είναι αυτό έπρεπε να κάνουμε είναι να καθαρίσει πεπτική οδό σας, αποτοξινώνει το σώμα σας και να επαναφέρετε το μεταβολισμό σας. Λειτουργεί επίσης ως υποκατάστατα για ένα γεύμα ... που στην περίπτωσή μου είναι το πρωινό.
Ισχυρίζονται μέσος όρος των αποτελεσμάτων των 7,5 κιλά σε μόλις την πρώτη εβδομάδα. Έχω χάσει 4 κιλά την πρώτη εβδομάδα ... Μάλλον το οποίο διαφέρει από άτομο σε άτομο ... λένε μέση έτσι ώστε οι άλλοι να χάνουν περισσότερο και άλλοι, όπως εγώ, μπορεί να χάσει λιγότερο. Είμαι, επίσης, προσπαθούν να χάσουν τα τελευταία δύο λίρες για να πάρει ακριβώς το σωστό κόψιμο στο σώμα μου ... και αυτές είναι πάντα το πιο δύσκολο να κατέβω ... και μέχρι στιγμής είμαι ευτυχισμένος.
Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και πώς το προϊόν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συνεχόμενες εβδομάδες.
|
|
|