Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Ειδήσεων που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο από 4,500 πηγές ειδήσεων σε όλο τον κόσμο. Powered by Google News. > Sub-Forums > , > Νέα - Αποτοξίνωση
Εγγραφή My Go Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Chat Room

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Ετικέτες
Threads: Διατροφή , Tahoma , Εβδομάδα
Βίντεο: Διατροφή , Tahoma , Εβδομάδα ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-28-2009, 10:32 PM   #2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα νέα κράτη
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Ευχαριστήθηκε 0 Φορές σε 0 Posts
divadeluxe11 is on a distinguished road

Επανεξέταση του Μία εβδομάδα Διατροφή Σύστημα

Έχω χάσει βάρος με μερικά άλλα προϊόντα διατροφής και των συστημάτων, όπως η WuLong Τσάι, Weightwatchers, Hoodia και Jenny Craig, αλλά έχω κολλήσει με κανένα από αυτά δεν διότι τα αποτελέσματα ήταν ελάχιστες και εγώ πολλές φορές αναρωτήθηκα αν ήταν μόνο δική μου, το διαιτητικό σχήμα και συνήθειες άσκησης που έκανε τη διαφορά ... οποία κατά πάσα πιθανότητα το έκαναν.

Αλλά δεν έχω πάει ποτέ ικανοποιημένοι μόνο με την αλλαγή της διατροφής μου και προσθέτοντας περισσότερη άσκηση στη ζωή μου ... Χρειάζομαι πάντα ένα άλλο προϊόν ή σύστημα που κατά κάποιον τρόπο τα σέβη μου προσπάθειες.

Μέχρι πρόσφατα δοκίμασα ένα άλλο προϊόν που ονομάζεται Μια Εβδομάδα Διατροφής σύστημα που πωλούνται σε http://www.oneweekslimdown.com/

Βασικά φιλοφρονήσεις μια λογική δίαιτα και ένα κανονικό πρόγραμμα άσκησης με ένα υγρό καθαρίζει / απεξάρτηση που αναμειγνύεται με νερό και πίνετε δύο φορές την ημέρα. Δεν γεύση αηδιαστικό σε όλα ... μάλλον φρουτώδες. Τι είναι αυτό έπρεπε να κάνουμε είναι να καθαρίσει πεπτική οδό σας, αποτοξινώνει το σώμα σας και να επαναφέρετε το μεταβολισμό σας. Λειτουργεί επίσης ως υποκατάστατα για ένα γεύμα ... που στην περίπτωσή μου είναι το πρωινό.

Ισχυρίζονται μέσος όρος των αποτελεσμάτων των 7,5 κιλά σε μόλις την πρώτη εβδομάδα. Έχω χάσει 4 κιλά την πρώτη εβδομάδα ... Μάλλον το οποίο διαφέρει από άτομο σε άτομο ... λένε μέση έτσι ώστε οι άλλοι να χάνουν περισσότερο και άλλοι, όπως εγώ, μπορεί να χάσει λιγότερο. Είμαι, επίσης, προσπαθούν να χάσουν τα τελευταία δύο λίρες για να πάρει ακριβώς το σωστό κόψιμο στο σώμα μου ... και αυτές είναι πάντα το πιο δύσκολο να κατέβω ... και μέχρι στιγμής είμαι ευτυχισμένος.

Ωστόσο, θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος άλλος έχει δοκιμάσει και πώς το προϊόν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συνεχόμενες εβδομάδες.
divadeluxe11 está offline   Reply With Quote
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Threads
Johnson ψήφισαν Diet Pepsi NFL Rookie της Εβδομάδας - Titansonline.com Editor Sub-Forums 0 10-25-2008 01:01 π.μ.
Ψηφίστε τώρα για τη διατροφή Pepsi Rookie της Εβδομάδας - NFL Ειδήσεις Editor Sub-Forums 0 10-14-2008 10:00 PM
Απώλεια βάρους και δίαιτα: Καλύτερη Δίαιτα για απώλεια λίπους - Ήττα 2 + λίρες ανά εβδομάδα Editor Η απώλεια βάρους μπορεί να απαιτήσει ... 0 10-14-2008 07:40 π.μ.
Απώλεια βάρους και δίαιτα: Το Turbo πρωτεϊνών Διατροφή Βιβλιοπαρουσίαση - Δεν προσποιούμαι Για την καρδιά Editor Νέα - Απώλεια βάρους και δίαιτα Βιβλιοκριτικές 0 10/10/2008 06:50 π.μ.
Topsy Turvy Εβδομάδα Σόου αναγκαίο να καθορισθεί ένα Προβληματικό σύστημα - OpEdNews Editor Νέα - Biofeedback 0 10-05-2008 54

Ετικέτες
Διατροφή , Tahoma , Εβδομάδα
Διατροφή , Tahoma , Εβδομάδα ,

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας είναι Εκτός χρήσης