06-28-2009, 10:32 PM
|
#1 (permalink)
|
|
New Member
Junior Member
|
Alternativní Zdraví: Srovnání dvou Colon Cleanse Detox Možnosti
Ztratil jsem nějakou váhu s jinými přípravky a dietní systémy, jako jsou WuLong čaj Weightwatchers, Hoodia a Jenny Craig, ale já uvíznout v žádné z nich, protože výsledky byly minimální, a často jsem uvažoval, jestli to byl jen můj vlastní dietní režim, a uplatňovat návyky, které se rozdíl ... který pravděpodobně, že ano.
Ale já nikdy nebyla šťastná jen s měnící se mi dietu a přidat více cvičení do mého života ... Vždycky jsem potřeboval další produkt nebo systém, který nějakým způsobem pochvalu mého úsilí.
Tak nedávno jsem zkoušel další produkt s názvem One Week sněm systém prodává za http://www.oneweekslimdown.com/
V podstatě je chválí rozumnou dietu a pravidelné cvičení plán s tekutinou očistit / detox, který mísí s vodou a pít dvakrát denně. Nemá chuť vůbec nechutná ... spíše ovocná. Co to má udělat, je očistit trávicím traktu, detoxikaci těla a obnovení svého metabolismu. Působí také jako náhrada za jedno jídlo ... což v mém případě je snídaně.
Tvrdí, průměrné výsledky 7,5 libry jen první týden. Ztratil jsem 4 libry v prvním týdnu ... Myslím, které se liší od člověka k člověku ... říkají, že průměrný, takže ostatní mohou přijít další a další, jako já, může dojít ke ztrátě méně. Jsem také snaží přijít posledních pár kilo, aby si ten pravý ořezávání na moje tělo ... a ty jsou vždy nejtěžší vystoupit ... a zatím jsem spokojený.
Nicméně, rád bych vědět, zda někdo jiný to zkusil a jak život výrobku až po tvrzení v po sobě jdoucích týdnů.
|
|
|