Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Novinky z celého světa > Novinky - Diety Výživa > Novinky - Diety > Novinky - Detoxikace
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dieta , Systém , Týden
Videa: Dieta , Systém , Týden ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 06-28-2009, 10:32 PM   #1 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1Points: 21, Level: 1
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

divadeluxe11's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
divadeluxe11 is on a distinguished road

Alternativní Zdraví: Srovnání dvou Colon Cleanse Detox Možnosti

Ztratil jsem nějakou váhu s jinými přípravky a dietní systémy, jako jsou WuLong čaj Weightwatchers, Hoodia a Jenny Craig, ale já uvíznout v žádné z nich, protože výsledky byly minimální, a často jsem uvažoval, jestli to byl jen můj vlastní dietní režim, a uplatňovat návyky, které se rozdíl ... který pravděpodobně, že ano.

Ale já nikdy nebyla šťastná jen s měnící se mi dietu a přidat více cvičení do mého života ... Vždycky jsem potřeboval další produkt nebo systém, který nějakým způsobem pochvalu mého úsilí.

Tak nedávno jsem zkoušel další produkt s názvem One Week sněm systém prodává za http://www.oneweekslimdown.com/

V podstatě je chválí rozumnou dietu a pravidelné cvičení plán s tekutinou očistit / detox, který mísí s vodou a pít dvakrát denně. Nemá chuť vůbec nechutná ... spíše ovocná. Co to má udělat, je očistit trávicím traktu, detoxikaci těla a obnovení svého metabolismu. Působí také jako náhrada za jedno jídlo ... což v mém případě je snídaně.

Tvrdí, průměrné výsledky 7,5 libry jen první týden. Ztratil jsem 4 libry v prvním týdnu ... Myslím, které se liší od člověka k člověku ... říkají, že průměrný, takže ostatní mohou přijít další a další, jako já, může dojít ke ztrátě méně. Jsem také snaží přijít posledních pár kilo, aby si ten pravý ořezávání na moje tělo ... a ty jsou vždy nejtěžší vystoupit ... a zatím jsem spokojený.

Nicméně, rád bych vědět, zda někdo jiný to zkusil a jak život výrobku až po tvrzení v po sobě jdoucích týdnů.
divadeluxe11 está offline   Reply With Quote
Reply