Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

??   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Моя улюблена практика!

Моя улюблена практика! Яка ваша улюблена практика духовність, особистий розвиток, здоров'я або просто стати збалансованим? Поділися нею з нами!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Колір, Носити
Відео: Колір ,Носити ,

??

Linkback Кольори ви носите Кольори ви носите
? 06-15-2009, 04:58 AM   #1 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 2458, Level: 32Points: 2458, Level: 32Points: 2458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred ???

Activity Longevity
0/20 18/20
Today ??
0/0 ssssss226
?: 1
Поблагодарили 33 раз за 24 повідомлень
fred is on a distinguished road

Кольори ви носите

Цікаво, скільки людей розуміють, що квіти навколо вас можуть змінити спосіб робити що завгодно. Я експериментував з цим і до цих пір принаймні сьогодні, бути коричневого кольору, була дуже розслабленої і плавні день.
fred est

</td>

<td class= Colors you wear???
Цей користувач сказав Дякую Фред цей пост:
Сутності (06-15-2009)
? 06-15-2009, 02:57 PM   #2 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор
Points: 14496, Level: 82Points: 14496, Level: 82Points: 14496, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence ???

Activity Longevity
11/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1154
?: Deep Східному Техасі
?: 3
Поблагодарили 1215 таймс "в 661 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Re: кольори ви носите

Привіт Фред,

Ви дуже правильно, кольори можуть і не зачіпають нас на самих різних рівнях. Що ви робите насправді є формою колірної терапії.
Коричневий колір дуже заземлення, так що могло б допомогти пояснити вам, чому ваш день "розслабленого і тече". Це колір, що додає нам на Землю і її істот тварини. Він також використовується при роботі зціляти тварин.
Ще один приклад, давайте вибирати помаранчевої так як він безкоштовний для Брауна. Оранжевий колір сакрального (2) чакри, якого звуть санскрит Свадхістана.Ця чакра і колір все про відтворення і створення, радість, сексуальність, виховання, руху і зміни. Наприклад, на фізичному рівні цей колір буде використовуватися, коли хтось шукав на відтворення. Він також є кольором творчості / створення будь-якій формі, в мистецтві ... живопис, музику, писати і т.д. Це енергійний і надихаючий, повний життя і руху.
Деякі пахощі (ароматів), пов'язаний з цим кольором і чакра є жасмин, троянди та сандалового дерева. Іншим способом роботи з цієї чакри і колір через дорогоцінні камені. Будь-який дорогоцінний камінь помаранчевого кольору було б добре використовувати, але деякі, які несуть особливу близькість з цим кольором цитрин, сердолік і золотий топаз.
Крім того, основні питання, чи уроки, пов'язані з цією чакри ті, що стосуються сексуальної поведінки та емоційної рівноваги.

Ох, і тільки для тих, хто може бути цікавим, сакральна чакра знаходиться приблизно в 2 пальця шириною нижче пупка. (у тому, що одне слово або два? дефісом або без дефіса? ....... LOL ніколи не пам'ятаю ...)

Який великий потік. Дякуємо за подання його.

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності

?? 06-15-2009 03:18 PM ? Сутність??.
Essence est

</td>

? 06-16-2009, 04:02 AM   #3 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 2770, Level: 34Points: 2770, Level: 34Points: 2770, Level: 34
Activity: 57%Activity: 57%Activity: 57%

metamorphictrance ???

Activity Longevity
7/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss192
?: Таунсвілл
Thanked 259 Times у 124 повідомленнях
metamorphictrance is on a distinguished road

Привіт сутність,
Цікаво, якщо б Ви розповісти мені про квіти, фіолетовий і золотий. Вони кольору я бачу, коли я в трансцендентне стан. Мені не вдалося знайти задовільного пояснення того, що воно означає. Вони також є квітами я безпосередньо звертається.
Любові та світу, М *
metamorphictrance est

</td>

? 06-17-2009, 01:28 PM   #4 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор

Essence ???

Activity Longevity
11/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1154

?:
?: metamorphictrance Colors you wear
Привіт сутність,
Цікаво, якщо б Ви розповісти мені про квіти, фіолетовий і золотий. Вони кольору я бачу, коли я в трансцендентне стан. Мені не вдалося знайти задовільного пояснення того, що воно означає. Вони також є квітами я безпосередньо звертається.
Любові та світу, М *
Привіт М,
Обидва ці кольори ви згадали, пов'язана з 7th/Crown чакри. Функція цієї чакри відкриті для нас, і пов'язують нас з вищими духовними сферами. Коли ця чакра не збалансована і працює належним чином це може призвести до егоцентричного поведінки, депресії, нав'язливих думок і плутанини. Позитивний життєвий урок, і основні питання, з початком роботи з цією чакри відкриті правильної розширюємо нашу свідомість, духовність і самовідданість.
Ось у чому сенс цих двох кольорів у загальному сенсі.
Тепер, як для вас особисто.
Коли я підключитися до вашої енергії, що я "бачити" є фіолетовий знаходиться в районі між 6th/Third ваших очей ", а 7th/Crown чакр. Що це говорить мені про те, що ви працюєте на відкриття та збалансованості цих чакри. Ваше третє око було відкриття і закриття протягом певного часу, і ви перебуваєте в процесі навчання, як тримати його відкритим, а не бути перевантажені нею. Тепер, коли ви стаєте більш звичні до підтримки вашого третього очі відкриті і збалансованого вас починають відкривати і працювати з Короною чакра більше.
Колір золота фактично розташоване приблизно від 10 до 12 дюймів вище голови (приблизно на межі духовного та інтелектуального шару вашої ефірної області тіла). Насправді це ваше духовне керівництво рішень сильним свідомим / фізична зв'язок з Вами і допомогти Вам у цій роботі ви зараз робите на себе. Це відбувається тому, що на деяких рівнях ви просили, щоб це сталося і в даний час дозволяє йому місце. Цей колір золото дверях, якщо хочете, щоб зробити більш свідомий підключення до Self оригіналу. Це допомога, яку ви так довго шукали і просять.
Зберігати в медитації і коли ви свідомо відкрити 6th/Third очей і 7th/Crown чакр. Потім, коли вони відкриті, прядіння і збалансованим, підключитися до Orb золотого світла, над вашою головою і подивитися, куди це приведе вас.
Я пропоную, щоб ви спочатку переконайтеся, що інші чакри відкриті, збалансованої і в хорошому стані, перш ніж зробити це, і, по-друге, я також пропоную, щоб, принаймні на початку, ви не залишите 6 і 7 чакр повністю відкритими, за винятком, коли ви медітіруете. Тримати їх у відкритих громадських та 24 / 7, можуть бути трохи переважною поки ви більше знайомі з роботою з ними. Чи не закрити їх повністю, коли ви не роздумуючи, просто повільне спіном вниз і способом і не мають їх повністю відкриті. ЯКЩО ... Ви знайдете, що навіть занадто багато на початку, а потім рухатися вперед і закрити їх, але відкрити їх резервні копії найближчим зручний для нього час і місце.
Я також кажу вам, що я бачу, неповнолітній завалів у вашому 3rd/Solar сплетення і 5th/Throat чакри. Ніщо не надто важкі і товсті, але незначні перешкоди все ж таки. Просто у випадку якщо ви не дуже знайомі з квітами з цих двох чакр, 3-жовтого та синього 5. Обидва ці перешкоди пов'язані з самооцінкою питання, якщо Вам просто цікаво.
Сподіваюся, це допомогло і відповіли на деякі з ваших питань. Я також сподіваюся, що не вказано занадто багато особистого характеру, в цьому громадському форумі і зробили вас почувати себе некомфортно. Я відповів тут, тому що вас в курсі і просив його тут, так що я припустив, що це, де ви вважали за краще я роблю це.
Ти такий красивий душею. Спасибі величезне за енергію, яку ви подасте на світі ....

Namaste

Сутності

PS Ви також можете захотіти піти читати потік, який був нещодавно Up On The фіолетового полум'я. Якщо я правильно пам'ятаю, theinfiniteone почалася.
PPS Просто FYI: санскрит слово для Корони чакри Сахасрара і означає "тисячу". Це символізувало тисячі Кола білою квіткою лотоса.

?? 06-17-2009 01:33 PM ? Сутність??.
Essence est

</td>

Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост:
metamorphictrance (06-17-2009)
? 06-17-2009, 02:54 PM   #5 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 2770, Level: 34Points: 2770, Level: 34Points: 2770, Level: 34
Activity: 57%Activity: 57%Activity: 57%

metamorphictrance ???

Activity Longevity
7/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss192
?: Таунсвілл
Thanked 259 Times у 124 повідомленнях
metamorphictrance is on a distinguished road

Завдяки суті,
Ви дали мені, що я можу працювати. Як вам сказати ... побачити, де це у мене виходить.
Namaste, М *
metamorphictrance est

</td>

? 06-19-2009, 03:34 AM   #6 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1912, Level: 27Points: 1912, Level: 27Points: 1912, Level: 27

kingskid ???

Activity Longevity
0/20 16/20
Today ??
0/0 ssssss127
Поблагодарили 41 раза в 32 повідомленнях
kingskid is on a distinguished road

Я знаходжу це все дуже цікаво. Скажи мені, Сутність, що ви знаєте про квіти зелений та рожевий. Ці два кольори, які проводяться не особливу привабливість для мене в минулому, і, проте, вони, здається, залучити мене зараз. Коли я їх бачу я вважаю себе розслабленого і дуже відкрита з духом світу.

</td>

Цей користувач сказав Дякую kingskid за цей пост:
Сутності (06-19-2009)
? 06-19-2009, 04:40 AM   #7 (Постійне посилання)
Користувач
Junior Member
Points: 1743, Level: 25Points: 1743, Level: 25Points: 1743, Level: 25

tomkin ???

Activity Longevity
0/20 14/20
Today ??
0/0 ssssss150
Поблагодарили 38 раз в 29 повідомленнях
tomkin is on a distinguished road

Оскільки ми перебуваємо на удар кольору, чи є сенс за всі ці "Spooky люди, які носять чорну" справу? І чим більше я про це думаю, є щось конкретне для тих, хто віддає перевагу темним кольору, чим більш легкі?

</td>

Цей користувач сказав Дякую tomkin за цей пост:
Сутності (06-19-2009)
? 06-19-2009, 03:45 PM   #8 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор

Essence ???

Activity Longevity
11/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1154

?:
?: kingskid Colors you wear
Я знаходжу це все дуже цікаво. Скажи мені, Сутність, що ви знаєте про квіти зелений та рожевий. Ці два кольори, які проводяться не особливу привабливість для мене в минулому, і, проте, вони, здається, залучити мене зараз. Коли я їх бачу я вважаю себе розслабленого і дуже відкрита з духом світу.

Привіт kingskid,
Я з радістю поділимося з вами про ці кольорах.

Обидва ці кольори асоціюються з 4th/Heart чакри. Основному зелений вважається кольором зцілення і рожевий вважається кольором вібрації безумовної любові (на рівні трохи вище чисто фізичної).
Коли ця чакра не відкрито і працює правильно це може викликати емоційні проблеми і дисфункцій, пов'язаних з взаємозалежності, меланхолії і створює побоювання з приводу самотності, зобов'язань та / або зрада. Ці емоційні проблеми, якщо залишити без нагляду і не працювали через могти, (Що означає можливість не неминучість), то в свою чергу, викликає фізичні недуги такі як поверхневе дихання, високий кров'яний тиск, серцевий забо-і навіть рак.
Духовні цілі, пов'язані з енергією серцеву чакру навчаються балансу, співчуття і власні визнання. Асоціаціями житті урок вибачення і співчуття до себе та інших, і основні питання, які слід витягти, і отримав пов'язаних з серцеву чакру все про наших уявлень про кохання та відношення на всіх рівнях.
Деякі аромати, пов'язані з цієї чакри є троянда, бергамот і Мелісса. Кілька кристалів пов'язані з ним, кавун турмалін, рожевий кварц, смарагд, зелений кальцит, нефрит, лазурит, авантюрин, малахіт, місячний камінь
Санскритського імені Ця чакра Анахата і її символом є 12 пелюстка квітки лотоса (зазвичай в рожевий колір), протягом цього 12 пелюсток лотоса два пересічних трикутника, які складають 6-зірка, одна з них дивиться вгору і один спрямований вниз, (Міра К. Б.). Ці два трикутника демонструють ідеальний баланс Духа, що сходив в матерію, (вказуючи вниз) і Матерія під зростанням, піднімаючись в сторону, (вгору, показуючи) ключі.
Це основні відомості про цих двох кольорів, то тим більше можуть бути освоєні в навчанні і роботі з енергією коливань цих і всіх інших, кольору.

Особиста інформація, яку я отримаю, я додаю до енергії є те, що ви працюєте на підвищення своїх вібрацій і свідомості для зберігання і існує на рівні чакри серця і закінчимо з вашим життям уроків, пов'язаних з існуючими виключно з 3rd/Solar сплетення чакри, де unawakened існувати і жити, велика частина їх життя. Це ваше бажання залишити позаду, що більше не служить найбільш позитивний духовний ріст, який ви коли-небудь метальної вгору (висхідний трикутник вказує, справа в Дусі) у коливальний зростання. Ваші сильні бажання рухатися повз повсякденними драмами і ілюзій, більшість з них живе в те, що приваблює цих квітів у ваше енергетичне поле прямо зараз. Ви створюєте вам вищих духовних енергій ви бажаєте існувати в рамках на щоденній основі, і саме тому колір зелений та рожевий тепер відображаються для вас то, здається, куди не глянь. Знайте, що коли ви побачите цих квітів, це вашими гідами і Вищим Я звертаюся до вас, нагадавши, що ви не самотні і просуваємося вперед до наміченої мети.

Я сподіваюся, це відповідь на ваше питання і допомогла вам у деякому роді.
Багато

Namaste

Сутності

PS Я чув ім'я "Стівен", пов'язаних з Вами. Просто я думала, що б поділитися з вами ....

Essence est

</td>

? 06-19-2009, 04:03 PM   #9 (Постійне посилання)
Супер Член
Модератор

Essence ???

Activity Longevity
11/20 18/20
Today ??
0/0 sssss1154

?:
?: tomkin Colors you wear
Оскільки ми перебуваємо на удар кольору, чи є сенс за всі ці "Spooky люди, які носять чорну" справу? І чим більше я про це думаю, є щось конкретне для тих, хто віддає перевагу темним кольору, чим більш легкі?
Привіт tomkin,

Ви знаєте, я не можу говорити за інших, але я ризикну припустити, що для багатьох, хто постійно носити чорні є причина того, що, ймовірно, пов'язане певним чином з емоційними проблемами. Якими б не були особисті Illusion вони проживають, незалежно від драми сюжетної лінії фізичної життя, вони і створюють для себе повсякденну вони, швидше за все, борються з деякими дуже глибокі почуття.
Деякі роблять це просто тому, що воно прийнято, що потрібно зробити в рамках фракцій суспільства, яке вони вибрали на існування в рамках.
Просто деякі думки з цього питання.
ОН .... І, до речі, є не треба боятися чи бути "налякав" на чорний колір. Людина дав йому конотацію "негативний" і / або "зло". Вібрація чорний сам по собі не є цієї енергії. Справді, чорні поглинаючої. "Колір" чорний створюється тому, що всі інші кольори поглинаються в неї і відтінків ми бачимо, як "чорні" це відбивається на нас. Чорний насправді дуже захисних і зцілення "колір", якщо дивитися під правильним кутом зору, а також належного наміри додається до нього.
Бути дуже чесним з вами, я помітив, що багато чого з самородка "empaths" мають тенденцію носити чорне, особливо коли вони молоді і не розуміють свій дар. Вони роблять це тому, що вони ще не навчилися контролювати свою владу, і вони перевантажені іншої емоційної енергії. На жаль для них, одягнений в чорне це лише посилює їх дилема, тому що тільки поглинає більше. Вони б краще носити білий або іншого яскравого кольору.
В усякому разі, лише деякі думки з цього ........

Namaste

Сутності
Essence est

</td>

Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост:
Vixzen (07-23-2009)
??

Кольори ви носите?
? Кольори ви носите ? ? Останнє повідомлення
Повідомлення про квіти cody Духовне пробудження 10 05-27-2009 12:44 вечора
Охорони здоров'я: Buzz: Національний день надягати червоне та інших медичних новин - US Новини & Світ Editor Новини - Здоров'я 0 02-06-2009 07:30 PM
Здоров'я: червоний одяг для American Heart Association - Pensacola News Journal Editor Новини - Здоров'я 0 02-06-2009 07:21 AM
Здоров'я: Побачивши червоний? 6 лютого є національному одязі червоний день - Преса Публікації вкл. Editor Новини - Здоров'я 0 02-01-2009 05:30 PM
Релігія: П'ять основних кольору вбрання - Що мають на увазі і коли вони Знос Editor Новини - Inner Journey 0 10-14-2008 08:40 PM

Мітки
Колір, Носити
Колір ,Носити ,

Кольори ви носите
Кольори ви носите

Кольори ви носите
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути ?
?? HTML?

Кольори ви носите?Кольори ви носите?? 03:44 AM?

Завдяки НЛП-ER користуватися автоматичний переклад