|
|
|
|||||||
| Боје носиш | Блог | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | ? | Боје носиш | Боје носиш? | Цхат Соба |
| Моја омиљена пракса! Која је ваша омиљена пракса за духовност, лични развој, здравље или само постају уравнотежени? Поделите га са нама! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Боје носиш | Боје носиш |
|
|
#1 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Боје носишПитам се колико људи схвати да око боје можете да промените начин на који се управо о томе ништа. Ја сам био експериментисање са овим и за сада барем данас, биће браон боје, већ врло опуштено и тече дан.
|
||
|
| Следећи корисник каже Хвала Фред За Корисникове Постове |
Суштина
(06-15-2009)
|
|
|
#2 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Боје носишПоздрав Фред,
Ви сте веома су тачни, боја може и да утиче на нас на различитим нивоима. Шта ви радите је заправо облик терапију бојама. Браон боја је веома утемељености, тако да се може помоћи објаснити зашто ваш дан је "опуштено и тече". То је боја која нас везује за земљу и њене животињског бића. Такође се користи када радите лечити животиње. Други пример, хајде да изаберем Наранџаста јер је бесплатан до смеђа. Наранџаста је боја Сакрални (2) чакри, чије је име Санскрит Свадхистхана.Ова чакра и боја је све у вези репродукције и стварања, задовољство, сексуалности, неговање, кретања и промене. На пример, на физичком нивоу, ова боја ће се користити када је неко тражио да се репродукују. Такође је боја креативности / стварање било којој форми, уметност ... слике, музику, писање, итд је енергичан и инспиративан, пун живота и кретања. Неки инценсес (мирисе) у вези са овом бојом и чакре се јасмина, руже и сандаловине. Још један начин за рад са и на овом чакре и боје су кроз камење. Било драги камен од наранџасте боје би било добро да користите, али неки који имају посебан афинитет са овом бојом су ћилибар, златни и Карнеол топаза. Такође, главна питања или лекције у вези са овим чакре су они који се баве сексуалности и емотивне равнотеже. Ох, и само за оне који би могли бити радознао, Сакрална чакра налази се око 2 прста ширине испод пупак. (јесте да једна реч или две цртице или без цртице? ....... Лол никада не могу да се сетим ... Џејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где требШта је велика нит. Хвала за почетак. Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина ? 06-15-2009 03:18 АМ ? Суштину.? |
||
|
|
|
#3 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишХи суштина
Питам се да ли би ли ми реци о бојама, љубичаста и златна. Они се боје да видим када сам у Узвишен државе. Нисам био у могућности да пронађу задовољавајуће објашњење шта то значи. Они су такође боје сам одмах привукле. Зло Новог светског поретка |
||
|
|
|
#4 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | |||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Боје носиш?:
Обе ове боје које сте набројали су повезани са 7тх/Цроун чакра. Функција ове чакре је за нас отворене и повезали нам веће духовно краљевство. Када је ова чакра није избалансиран и да ли правилно функционише може довести до егоцентрички понашања, депресија, обсессионал размишљања и конфузије. Позитиван живот лекција и главних питања са поцетка да раде са овом чакра отворена су правилно ширење наше свести, духовности и несебичности. То је значење обе ове боје у општем смислу. Сада је за вас лично. Кад се повел̌ете на своју енергију што сам "види" је љубичаста се налази у области између 6тх/Тхирд оцију и 7тх/Цроун Чакре. Шта то ми говори да радите на отварање и балансирање ове чакре. Ваш Треће Око је отварање и затварање за неко време и да се у процес учења како да га отворили, а не бити преплављен њоме. Сада када се све више навикли на чување Треће Око отворен и уравнотежен да почињу да отворите и радите са круне чакра више. Златна боја је у ствари налази око 10 до 12 центиметара изнад главе (отприлике на ивици духовне и менталне слојеве вашег етеричног тела поље). То је у ствари ваш духовни Водич за израду јачи свесне / физичких веза са вама и помоћи вам у овом послу који тренутно раде на себи. Ово се дешава због тога што на нивоу неке сте тражили то десити и сада омогућава да се појављују. Овај Златна боја је улаз, ако хоћете, да што више свестан везу са свог оригинал селф. То је помоћ сте тражили и траже. Имајте медитирао и када радите, свесно 6тх/Тхирд отворите очи и 7тх/Цроун Чакре. Онда када су отворени, предење и уравнотежен, повезивање Златни куглу светлости која је изнад главе и да видите где вас води. Ја ћу предложити да прво проверите да ли ваш друге чакре су отворене, уравнотежено и у добром стању, пре него што то урадите, и друго, такође показују да, барем у почетку, не остави свој 6. и 7. чакре потпуно отворен, осим када су медитације. Задржавање их отворити на јавним местима и 24 / 7 може бити поразан мало док се боље упознају рад са њима. Немојте да их потпуно затвори када не медитирате, једноставно успорити пут доле и ротација, а не да их у потпуности отворен. АКО ... чак сматрају да је превише у почетку, онда напријед и затвори их, али их отворите резервну копију у најранијој могућој погодно време и место. Такође ћу вам рећи да се видим мање блокаде у 3рд/Солар Плексус 5тх/Тхроат и чакре. Ништа превише тешка и густа, али мање блокаде све исто. Само у случају да нису претерано упознати са бојама ове две чакре, 3. је жута и 5. је плава. Обе ове блокаде су везане за самопоштовање питања, само у случају да се питате. Надам се да је то помогло и одговори нека од ваших питања. Надам се нисам навео превише личне природе у овом јавном форуму и учинио да се осећате неугодно. Овде сам одговорио зато што сте послали и замолио га овде, па ја претпостављам да је место где се жељени ја то. ![]() Ви сте таква лепа душа. Хвала вам толико за енергију да додате на свету .... ![]() Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина ОШ Можда ћете желети да прочитате идем нит која је до недавно на Љубичаста пламен. Ако сам тачно сетити, тхеинфинитеоне почео. Ппс Само за вашу информацију: Санскрит реч за чакра је круна Сахасрара и значи "Хиљадоструко". Је симболично је по хиљаду петалед бели лотос цвета. ? 06-17-2009 01:33 АМ ? Суштину.? |
|||
|
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове |
метаморпхицтранце (06-17-2009)
|
|
|
#5 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишХвала суштина
Мене си дао нешто што може да ради на. Као што си рекао ... види где ми је потребно. Намасте, П * |
||
|
|
|
#6 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишМислим да ово све врло интересантно. Реците ми, суштина, шта знате зелене боје и розе. То су две боје које су одржане без посебних атракција ме у прошлости и, ипак, изгледа да ми скрене сада. Када сам их нађем себе опуштено и веома отворен за духа света.
| Следећи корисник каже Хвала кингскид За Корисникове Постове |
Суштина
(06-19-2009)
|
|
|
#7 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Боје носишПошто смо на боји ударца, има ли смисла иза свих оних "сабластан људи који носе црно" бави? И још мислим о томе, да ли постоји нешто специфична за оне који воле тамнија боја светлија од оне?
| Следећи корисник каже Хвала томкин За Корисникове Постове |
Суштина
(06-19-2009)
|
|
|
#8 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | |||
|
Супер члан
Модератор
|
Поздрав кингскид, Ја радо ће поделити са вама у вези са овим бојама. Обе ове боје су повезане са 4тх/Хеарт чакра. Углавном се сматра зелена боја лечења и розе сматра боја вибрација безусловна љубав, (на нивоу изнад чисто физички). Када је ова чакра отворена и не раде исправно то може изазвати емоционалне проблеме и поремећаји који се односе на сарадњу зависност, меланхолија, и створити страхове у вези усамљеност, обавеза и / или издаја. Ови емоционални проблеми, ако је оставио без надзора, а не путем радио моћи, (Што значи да је могућност није неминовност), онда опет изазвати физичке маладиес као што плитким дисањем, висок крвни притисак, срчане болести, па чак и рака. Духовне циљеве у вези са енергијом од срца чакри уче баланс, саосећање и само-прихватања. Живот лекција удружења су праштања и саосећања за себе и за друге, а главна питања која треба научио и добио у вези са срца чакри су о нашим уверењима о љубави и односима на свим нивоима. Неки мириси у вези са овим чакре су руже, бергамота и Мелисса. Неколико кристали су повезани са њим, лубеница турмалин, розенкварц, смарагд, зелени калцит, жад, Азурит, Авентурин, малахит и Моонстоне Санскрит име ове чакре је Анахата и њен симбол је 12 латица цвета лотоса (обично розе боје), у оквиру овог 12 латица лотоса се укрштају два троугла који чине 6-истакао звезда, један указује се и један показује на доле, (Мер КА БА). Ове две троуглови показују савршеној равнотежи Духа силази у материју, (показује доле) и материја у растућем, диже према, (показује на горе) Духа. Ово је основне информације о ове две боје, пуно више може научити у учењу и раду са енергетским вибрацијама ових, и свих других, боја. Личне информације да добијем кад сам придају своју енергију да радите на подизању Ваше вибрације и свести на чекање и постоји на нивоу срца чакри и завршити са својим животом лекције у вези са постојећим искључиво из 3рд/Солар Плексус чакре у којима постоје и живе унауакенед већину свог живота. То је ваша жеља да иза себе остави што више не служи свој најпозитивнији духовног раста који сте икада погон горе (горе показује троугао, материју у дух) у вибрацијску раст. Ваш снажну жељу да преместите прошлости свакодневне драме и илузије већина живи у је оно што је извлачење ове боје у свој енергетско поље одмах. Сте за цртање да вам више духовне енергије које постоје у жељи да на дневној бази и то је разлог зашто боје зелене и розе су сада показује за шта изгледа као свуда погледате. Знам да кад видите те боје, то је твоја упутства и високо самоуправи говори да вас, подсећајући да нисте сами и да напредујемо на жељени циљ. Надам се да ово има одговор на Ваше питање и да на неки начин помогао. Много ![]() Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина ПС имајте слуха име "Стефан" у вези са вама. Помислио бих да поделите са вама .... ![]() |
|||
|
|
|
#9 (ПермалинкЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб | |||
|
Супер члан
Модератор
|
Знате, ја не могу да говорим за друге али ја бих подухват претпостављам да је за многе који стално носе црно постоји разлог који је вероватно на неки начин повезана са емоционалним проблемима. Без обзира на личне илузија живе у, без обзира на приче драма физичког живота имају и стварају сами свакодневно су више него вероватно се боре са неким веома дубоке емоције. Неки то урадили једноставно зато што је прихваћена ствар је да фракција унутар друштва су се определили да постоји унутар. Само неке мисли на ову тему. ОХ .... и тако, нема потребе за страх или бити "споокед" од боја црна. Човек је дао конотацију "негативне" и / или "зла". Вибрација црне и сам по себи није од ове енергије. Као ствари, црни је апсорбују. "Боја" црна је створио, јер су све остале боје упија у њу и нијанси које ми видимо као "на црно" огледа се назад у нас. Црна је заправо врло заштитна и лечење "боје" када се види у перспективи и правилан правилан намерама везан за њега. Да будем врло искрен са вама, ја сам приметио да доста природно надарени "емпатхс" имају тенденцију да носе црне, посебно када су млади и не разумеју баш њихов поклон. Они су то урадили зато што још нисте научили да контролишу своје снаге и поражен од других емоционалну енергију. Нажалост, за њих, црним је само додао да њихова дилема јер само упија више. Они би боље да се носе беле или неки други светле боје. У сваком случају, само неке мисли на ову ........ ![]() Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
|||
|
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове |
Виксзен (07-23-2009)
|
![]() |
Боје носиш?
|
||||
| ? | Боје носиш | ? | ? | Последњи пост |
| Обавештење боја | cody | Духовно буђење | 10 | Брана сањају о својим дечком и ожењен човек 12:44 АМ |
| Здравље: Здравље Баз: Национални Носите Црвене дана и друге здравствене Вести - УС Неус & Свет | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-06-2009 07:30 АМ |
| Здравље: Носите црвено за Америцан Хеарт Ассоциатион - Таллахассее Вести Часопис | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-06-2009 07:21 |
| Здравље: Пошто црвено? Феб 6 је Национални Носите Црвене дана - Прес Публицатионс Инц | Editor | Вести - Здравље | 0 | 02-01-2009 Филипини: ДА да дају већи колегама да ЛГУс приоритета ... - ФресхПлаза |
| Религија: Пет Главна одежда Боје - шта они значе и када су носили | Editor | Вести - Унутрашњи Путовање | 0 | 10-14-2008 08:40 АМ |
| Тагс |
| Боје носиш | |
| Боје носиш | |
|
|