|
|
|
|||||||
| Praktikë My favorite! Çfarë është praktikë e juaj të preferuar për shpirtërore, zhvillimi personal, shëndetin ose thjesht duke u bërë e ekuilibruar? Share it me ne! »Filloni këtu! |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pas User Says Thank You to fred për këtë post të dobishme: | Thelbi (06-15-2009) |
|
|
|||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Colors ju veshinPërshëndetje Fred,
Ju jeni shumë e saktë, ngjyra dhe nuk mund të na ndikojnë në nivele të ndryshme. Çfarë jeni duke bërë në fakt është një formë për Color terapisë. Brown ngjyra është shumë themelore, kështu që mund të ndihmojë për të ju shpjegoj pse dita juaj është "e qetë dhe rrjedhin". Kjo është ngjyra që na vë në tokë dhe qeniet e saj të kafshëve. Është përdorur edhe kur punojnë për të shëruar kafshët. Një tjetër shembull, le të zgjedhin Orange pasi ai plotësojnë Brown. Portokalli është ngjyra e lidhur me rituale fetare (2) chakra, sanskritisht emri i të cilit është Svadhisthana.Kjo chakra dhe ngjyra është e gjitha për riprodhim dhe krijimin, kënaqësi, seksualitetin, ushqimit, lëvizjes dhe ndryshimit. Për shembull, në një nivel fizik këtë ngjyrë do të përdoret kur dikush është në kërkim për të riprodhuar. Kjo është gjithashtu ngjyra e krijimtarisë / krijimit të çdo forme, arti ... pikturë, muzikë, shkrim etj Kjo është energjik dhe frymëzues, e plotë të jetës dhe të lëvizjes. Disa incenses (scents) lidhet me këtë ngjyrë dhe chakra po t, u ngrit dhe Sandalwood. Një tjetër mënyrë për të punuar me dhe për këtë chakra dhe ngjyra janë përmes gemstones. Çdo gur i çmuar i një ngjyre portokalli do të jetë mirë për të përdorur, por disa që kanë një prirje të veçantë me këtë ngjyrë janë ngjyrë limoni, carnelian dhe artë topaz. Gjithashtu çështjet kryesore, ose mësime lidhur me këtë chakra janë ato që kanë të bëjnë me seksualitetin dhe ekuilibrin emocional. Oh, dhe vetëm për ata që mund të jetë kurioz, Chakra lidhur me rituale fetare është e vendosur afërsisht 2 gishta gjerësi më poshtë butonin bark. (është se një apo dy fjalë nuk? vizë ndarëse vizë ndarëse apo jo? ....... lol mund të mbani mend ... )What a thread madh. Faleminderit për fillimin e tij. Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi Last edited by Thelbi; 06-15-2009 në Astrologjia: Demi.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Colors ju veshinHi Thelbi,
Pyes veten në qoftë se ju mund të thoni në lidhje me ngjyra, vjollcë dhe ari. Ata janë ngjyrat e shoh kur unë jam në shtetin transcendent. Unë nuk kam qenë në gjendje të gjejnë një shpjegim të kënaqshëm, si për atë që do të thotë. Ata janë gjithashtu ngjyra unë jam tërhequr menjëherë për të. Dashuri dhe paqe, M * |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Colors ju veshinQuote:
Të dyja këto ngjyra ju përmendët janë të lidhur me Chakra 7th/Crown. Funksion të këtij chakra është hapur ne dhe të lidheni na Realms më të larta shpirtërore. Kur kjo chakra nuk është i balancuar dhe vepron si duhet ajo mund të çojë në sjellje egocentrik, depresion, duke menduar obsessional dhe konfuzion. Mësim pozitiv jetës dhe çështjet kryesore me të filluar të punojnë me këtë chakra hapur siç janë duke u zgjeruar vetëdijen tonë, spiritualitetin dhe selflessness. Ky është kuptimi i të dyja këto ngjyra në një kuptim të përgjithshëm. Tani, si për ju personalisht. Kur lidhem të energjisë tuaj çfarë unë "shoh" është Violet ndodhet në zonën midis syve tuaj 6th/Third dhe Chakras 7th/Crown. Çfarë kjo tregon mua është se ju janë duke punuar në hapjen dhe balancimin këto chakras. Syri i tretë i juaj ka qenë e hapjes dhe e mbylljes për disa kohë tani dhe ju jeni në procesin e të mësuarit se si të mbajnë atë hapur dhe nuk mund të përshkuar prej tij. Tani që ju po bëhet gjithnjë e më mësuar për mbajtjen e tretë tuaj Syri i hapur dhe të balancuar që ju kanë filluar të hapur dhe të punojnë me më shumë Chakra Crown tuaj. Ngjyra Gold ndodhet aktualisht rreth 10-12 inç mbi kokën tuaj, (përafërsisht në buzë të shtresave shpirtërore dhe mendore i fushës etheric trupin tuaj). Kjo është në të vërtetë juaj Shpirtërore Guide duke bërë një lidhje të fortë të ndërgjegjshëm / fizike me ju dhe t'ju ndihmojmë ju në këtë punë që ju jeni duke bërë për veten. Kjo po ndodh sepse në një nivel që ju kanë kërkuar për këtë të ndodhë dhe tani janë lejuar që ajo të ndodhë. Kjo ngjyrë ari është një porta, në qoftë se ju do të, për të bërë një lidhje më të vetëdijshëm për të Vetëqeverisjes tuaj origjinale. Kjo është ndihma që ju keni qenë në kërkim për të dhe duke kërkuar. Keep medituar dhe kur ju bëni, me ndërgjegje të hapur Syri juaj 6th/Third dhe Chakras 7th/Crown. Atëherë kur ata janë të hapura, tjerrje dhe të balancuar, të lidhë me trup qiellor e Artë të dritës që është mbi kokën tuaj dhe shikoni se ku se merr ti. Unë do të sugjeroj që ju të parë sigurohuni chakras tuaj të tjera janë të hapura, të balancuar dhe në gjendje të mirë para se të bëni këtë dhe së dyti, unë gjithashtu sugjerojnë se, të paktën në fillim, nuk ju lënë 6 dhe 7 chakras plotësisht të hapur, përveç kur janë menduar. Mbajtja e tyre të hapur në publik dhe 24 / 7 mund të jetë pak dërrmuese derisa ju jeni më të njohur me pune me ta. A nuk mbyllur ato plotësisht kur ju nuk jeni menduar, thjesht rrugën e ngadaltë me spin poshtë dhe dhe nuk kemi ato plotësisht të hapur. NESE ... ju të gjeni edhe se është shumë në fillim, pastaj të shkojnë përpara dhe mbyllur ato, por hapjen e tyre kthehet deri në kohën më të hershme të mundshme të përshtatshme dhe vendin. Unë gjithashtu do t'ju them se unë shoh blockages të vogla në rrjet tuaj 3rd/Solar dhe chakras 5th/Throat. Asgjë blockages shumë të rënda dhe të trasha, por të vogla të gjithë njëjtë. Vetëm në rast se ju nuk jeni tepër të njohur me ngjyrat e këtyre chakras dy, 3 është i verdhë dhe 5 është blu. Të dyja këto blockages janë të lidhura me çështjet e vetë-respekt, vetëm në rast se ju u pyesin. Unë shpresoj se kjo ka ndihmuar dhe dhënë përgjigje disa prej pyetjeve tuaja. Unë gjithashtu shpresoj se nuk e kanë deklaruar shumë të një natyre personale në këtë forum publik dhe ju ndjeheni pakëndshëm. Unë u përgjigja këtu sepse keni postuar dhe e pyeti këtu kështu që unë supozohet se është i preferuar ku ju bëj kështu. ![]() Ju janë të tilla një shpirt të bukur. Thank you so much për energji shtoni të botës .... ![]() Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi PS Ju mund të dëshironi të shkoni lexoni thread që ishte kohët e fundit deri më Flaka Vjollcė. Nëse më kujtohet saktë, theinfiniteone filluar atë. PPS Just an FYI: fjala Sanskrit për Chakra Crown është Sahasrara dhe do të thotë "njëmijëfish". Ajo është e simbolizuar nga një mijë lule zambak uji petaled bardhë. Last edited by Thelbi; 06-17-2009 në 01:33.. |
|||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: | metamorphictrance (06-17-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Colors ju veshinThanks Thelbi,
Ju keni dhënë mua diçka që unë mund të punojë më. Si ju them ... shih ku ajo merr mua. Namaste, M * |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Colors ju veshinGjej këtë të gjitha shumë interesante. Më tregoni, pra, Thelbi, çfarë ju e dini ngjyrat gjelbër dhe trëndafili. Këto janë dy ngjyra që kanë mbajtur asnjë tërheqje të veçantë për mua ende e kaluara dhe, ata duket të tërheqë mua tani. Kur shoh ato të gjej veten të qetë dhe shumë i hapur për të botës frymë.
|
|
| Pas User Says Thank You to kingskid për këtë post të dobishme: | Thelbi (06-19-2009) |
|
|
|||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: Colors ju veshinQë ne jemi në gjuajtje ngjyra, a ka ndonjë kuptim pas gjithë ata "njerëz drithërues që mbajnë zi" marrëveshje? Dhe unë mendoj më shumë për këtë, a ka diçka të veçantë për ata që preferojnë ato ngjyrat e errët se çakmak?
|
|
| Pas User Says Thank You to tomkin për këtë post të dobishme: | Thelbi (06-19-2009) |
|
|
||||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Unë me kënaqësi do të ndajnë me ju në lidhje me këto ngjyra. Të dyja këto ngjyra janë të lidhur me Chakra 4th/Heart. Në thelb të gjelbër është konsideruar si ngjyra e shërimit dhe trëndafili është konsideruar ngjyra e vibrimit të dashurisë pakushtëzuar, (në nivel pak më lart thjesht fizike). Chakra Kur kjo frikë nuk është e hapur dhe punon siç duhet mund të shkaktojë probleme në lidhje emocionale dhe dysfunctions të bashkëpunojë varësie, melankoli, dhe të krijojnë lidhje me vetminë, angazhim dhe / ose tradhëti. Këto probleme emocionale, nëse nuk pambikëqyrur dhe nuk ka punuar me kanoçja , (Që do të thotë se nuk është një mundësi një pashmangshmëri) pastaj nga ana e shkaktojnë Maladies fizike si frymë cekët, presionin e lartë të gjakut, zemrës-lehtësi diskutimi dhe madje edhe kancer.Qëllimet shpirtërore të lidhura me energjinë e chakra Zemra po mësojnë ekuilibër, dhembshuria dhe vet-pranimit. Shoqatat mësim jetës janë falje dhe mëshirë për veten dhe për të tjerët, dhe çështjet kryesore për t'u mësuar dhe mblodhi lidhur me chakra Heart janë të gjitha në lidhje me besimet tona për dashurinë dhe marrëdhëniet në çdo nivel. Disa scents lidhur me këtë janë chakra u ngrit, bergamot dhe Melissa. Një Kristal disa janë të lidhura me të, turmalinë shalqi, u ngrit kuarc, smerald, calcite jeshile, gërdallë, azurite, aventurine, malakit dhe gur hëne-në parim çdo guri e cila është e gjelbër ose pink, e sidomos ata me dy ngjyra në to. Sanskritisht emri i këtij chakra është Anahata dhe simbol i saj është një 12 fletë lule zambak uji, (zakonisht me ngjyrë rozë), brenda këtij 12 lotus petal është dy trekëndëshat intersecting që përbëjnë një 6-theksoi ylli, e drejtuar dhe e vënë poshtë, ( Mer ka ba). Këto dy trekëndëshat tregojnë ekuilibrin e përsosur e Shpirtit të zbritur në çështje, (duke treguar poshtë) dhe çështje u ngjitur në, në rritje drejt (lart duke treguar) Shpirtit.Kjo është bazë informacion në lidhje me këto dy ngjyra, shumë më tepër mund të jetë mësuar në studimin dhe duke punuar me vibracione të energjisë prej tyre, dhe të gjitha të tjera, ngjyra. Të dhënat personale të shkoj kur kam bashkëngjitur të energjisë tuaj është se ju janë duke punuar në ngritjen e vibrimit tuaj dhe vetëdije për të mbajtur dhe ekzistojnë në nivelin e chakra Zemra dhe të përfundojë me mësimet e lidhur me jetën tuaj ekzistuese vetëm nga rrjet 3rd/Solar Chakra ku unawakened ekzistojnë dhe jetojnë shumica e jetës së tyre. Kjo është dëshira juaj për të lënë prapa asaj që nuk shërben më pozitiv rritjen tuaj shpirtërore që është propelling ju ndonjëherë lart (trekëndëshi lart duke treguar, çështje në Shpirtin) në rritjen tuaj vibrational. Dëshira juaj e fortë për të lëvizur përtej drama e përditshme dhe më të jetojnë në iluzione është ajo që është tërhequr këto ngjyra në fushën tuaj të energjisë tani. Ju jeni duke ju energjitë më të larta shpirtërore keni dëshirë që të ekzistojnë brenda në baza ditore dhe kjo është arsyeja pse ngjyra e gjelbër dhe rozë janë treguar deri tani për ju atë që duket si kudo sheh. E di se kur ju shohin këto ngjyra, është tuaj Guides and Self të Lartë flet për ju, duke i kujtuar se ju nuk jeni vetëm dhe janë duke bërë përparim të qëllimit që ju dëshironi. Unë shpresoj se kjo ka përgjigjur pyetjes tuaj dhe ju ka ndihmuar në një farë mënyre. Shumë "Unconditional Heart Chakra Dashuria", tek Ti ... .. PS Unë mbaj dëgjuar emrin "Stephen" lidhur me ju. Vetëm mendoja se do të ndajnë me ju .... ![]() Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi 06-19-2009, 04:03 ![]() |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Disa e bëjnë këtë thjesht sepse kjo është gjë e pranuar për të bërë brenda fraksionit të shoqërisë ata kanë zgjedhur të ekzistojnë brenda. Vetëm disa mendime mbi këtë temë. Për të qenë shumë i sinqertë me ju, unë kam vërejtur që një shumë e natyrshme të talentuar "empaths" kanë një tendencë që të veshin të zeza, veçanërisht kur ata janë të rinj dhe nuk e kuptojnë të vërtetë dhuratë e tyre. Gjithsesi, vetëm disa mendime mbi këtë ........ Vixzen (07-23-2009) ![]() Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi |
|||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: | Njoftim për ngjyra Besimi fetar: Pesë Kryesore veshje ceremoniale Colors - Çfarë Ata të thotë dhe Kur Ata janë veshur |