Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Moja najljubša praksi!
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Moja najljubša praksi! Kateri je vaš najljubši praksa v duhovnosti, osebni razvoj, zdravje ali samo postane uravnotežen? Delite z nami! »Start here!

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Colors , Nositi
Videos: Colors , Nositi ,

LinkBack Thread Tools
Old 06-15-2009, 05:58  
Države
Junior države
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
fred is on a distinguished road

Barve nosiš

Sprašujem se, koliko bodo ljudje razumeli, da barve okoli lahko spremenite način, vam skoraj nič. Bil sem eksperimentirati s tem in kolikor je danes vsaj, da rjava barva, je bilo zelo sproščeno in tekoče dan.
fred está offline  
Po User Says Thank You do fred Za to Useful Post:
Essence  (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 03:57  
Super država
Moderator
Points: 14,921, Level: 84Points: 14,921, Level: 84Points: 14,921, Level: 84
Activity: 75%Activity: 75%Activity: 75%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1182
Blog Entries: 3
Thanked 1264 Times v 686 Posts
Essence is on a distinguished road

Re: Barve nosite

Lep pozdrav fred,

Vi ste zelo pravilna, barve lahko vplivajo na nas in ne na več različnih ravneh. Kaj počnete, je pravzaprav oblika barvna terapija.
Rjava barva je zelo grounding, tako da bi lahko pomagal razložiti, zakaj vaš dan je "sproščen in teče". Je barva, ki daje nam na zemljo in ji bitja živali. Uporablja se tudi pri delu zdraviti živali.
Drug primer, let's Orange izbiro, saj je za laskav Brown. Oranžna je barva Sakralna (2.) čakra, čigar ime je sanskrt Svadhisthana.To čakro in barva je vse o reprodukcije in ustvarjanja, užitek, spolnosti, vzgojo, gibanje in spremembe. Na primer, na fizični ravni je to barva, bi se uporabila, ko je nekdo išče za razmnoževanje. Prav tako je barva ustvarjalnosti / ustvarjanje kakršni koli obliki, umetnost ... slikarstvo, glasba, pisanje itd Je energična in navdihujoča, polna življenja in gibanja.
Nekateri incenses (vonj), povezane s to barvo in čakre so jasmin, vrtnice in sandalovina. Drug način za delo in s tem na čakro in barv, preko dragih kamnov. Vsak gemstone za oranžne barve bi bila v redu za uporabo, vendar nekateri, ki imajo posebno afiniteto s to barvo, so citrin, zlati topaz in carnelian.
Tudi glavna vprašanja, ali izkušnje, povezane s to čakro, so tiste, ki se ukvarjajo s spolnostjo in čustveno ravnovesje.

Oh, in samo za tiste, ki bi lahko radoveden, je Sacral Chakra nahaja približno 2 prsta širine pod popek. (je, da je ena beseda ali dve? vezaj ali ne vezaj? ....... lol nikoli ne spomnim ...)

Kako velik nit. Hvala za začetek to.

Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil,

Namaste

Essence

Last edited by Essence; na 06-15-2009 04:18..
Essence está offline  
Old 06-16-2009, 05:02  
Države
Junior države
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 62%Activity: 62%Activity: 62%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Thanked 277 Times v 135 Posts
metamorphictrance is on a distinguished road

Hi Essence,
Zanima me, če mi lahko poveste o barve, vijolično in zlato. So barve vidim, ko sem v transcendentnega stanju. Nisem mogel najti zadovoljive razlage, kaj to pomeni. So tudi barve sem takoj posvetiti.
Ljubezen in mir, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009, 02:28  
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1182

Citat:
Originally Posted by metamorphictrance View Post
Hi Essence,
Zanima me, če mi lahko poveste o barve, vijolično in zlato. So barve vidim, ko sem v transcendentnega stanju. Nisem mogel najti zadovoljive razlage, kaj to pomeni. So tudi barve sem takoj posvetiti.
Ljubezen in mir, M *
Lep pozdrav M,
Obe barve ste omenili, so povezane z 7th/Crown Chakra. Funkcija tega čakra odpreti nas in nas povezujejo z višjo duhovno kraljestvih. Ko je ta čakra ne deluje pravilno uravnotežen in lahko privede do Egocentrik vedenje, depresija, obsessional mišljenja in zmedo. Pozitivna lekcija življenja in glavna vprašanja z začetkom dela s to čakro odpre pravilno, so razširili našo zavest, duhovnost in nesebičnost.
To je pomen obeh barv v splošnem pomenu.
Sedaj so za vas osebno.
Ko sem se povežete z energijo, kar sem "videti" je Violeta se nahaja na območju med vašim 6th/Third Eye in 7th/Crown čaker. Kaj to pomeni mi je, da delate na odprtju in uravnoteženje teh čaker. Vaš Tretje oko je odpiranje in zapiranje nekaj časa in zdaj ste v procesu učenja, kako obdržati odprte in ne sme biti preobremenjeni s to. Zdaj, ko postajajo vedno bolj navajeni, da za ohranjanje svoje tretje oko odprt in uravnotežen ste že odprte in delo z vašim Crown Chakra več.
Zlata barva se dejansko nahaja približno 10 do 12 palcev nad glavo, (približno na rob duhovnega in duševnega plasti svojega eteričnega telesa polje). To je pravzaprav vaš duhovni vodnik, ki zavestno močnejši / fizično povezavo z vami in vam pomaga pri tem delu ste trenutno delaš na sebi. To se dogaja zato, ker na neki ravni, ste prosili za to, da se pojavijo in so zdaj omogoča, da se pojavijo. Ta barva je Gold vratih, če boste, da postane bolj zavestno povezavo s svojim Self Original. To je pomoč, ki jo je iskal in prosi za.
Naj meditira in ko boste to storili, zavestno 6th/Third odprite oči in 7th/Crown čaker. Potem ko so odprti, predenje in uravnoteženo, povezavo obkrožiti Zlati svetlobe, ki je nad glavo, in videli, kje, ki vas popelje.
Bom kažejo, da se najprej prepričajte, da vaš druge čakre so odprte, uravnotežene in v dobrem stanju, preden to storite, in drugič, sem tudi kažejo, da vsaj na začetku, ne pustite 6. in 7. čakre popolnoma odprt, razen, ko ste so meditira. Vodenje, da so odprte v javnih in 24 / 7 lahko bit prepričljivo, dokler ne boste bolj seznanjeni z dela z njimi. Ne jih določa popolnoma zapreti, ko se ne meditira, samo počasi spin pot navzdol, in ne jih popolnoma odprt. IF ... boste našli tudi, da je preveč na začetku, potem pa nadaljujte ter jih zaprli dol, pa odprto nazaj gor v najkrajšem možnem času in priročno mesto.
Bom tudi povedal, da vidim manj blokad v vašem 3rd/Solar plexus in 5th/Throat čaker. Nič preveč težka in debel, vendar manjše blokade vsi isti. Samo v primeru, niste preveč seznanjeni z barvami teh dveh čaker, 3. je rumene barve in 5. je modre barve. Obe blokade so povezani s samopodobo vprašanja, samo v primeru, da ste bili sprašujete.
Upam, da je pomagal in odgovoril na nekaj vaših vprašanj. Upam tudi, nisem navedla preveč osebne narave, v tem javnem forumu in se počutiš neprijetno. Sem odgovoril sem, ker si objavil in ga zaprosil, da tukaj, tako da sem domnevala, da je, če si raje delam tako.
Ti si tako lepa duša. Najlepša hvala za energijo jih dodate na svetu ....

Namaste

Essence

PS Prav tako bi rad šel prebrati nit, ki se je nedavno više Violet Flame. Če se prav spomnim, theinfiniteone začel.
PPS Samo FYI: sanskrta beseda za Crown Chakra je Sahasrara in pomeni "tisočkrat". To je simbolizirajo tisoč petaled beli lotus cvet.

Last edited by Essence; na 06-17-2009 02:33..
Essence está offline  
Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post:
metamorphictrance 06-17-2009, 04:22
Old 06-17-2009, 03:54  
Države
Junior države
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 62%Activity: 62%Activity: 62%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Thanked 277 Times v 135 Posts
metamorphictrance is on a distinguished road

Bolan 'porazdeliti svoj ugotavlja, od tega dne z vami. Imam dejansko niso odpotovali z raven, vendar po branju vašega odgovora, bi morda jaz. Bolan 'zaprositi za dovoljenje in potrditev, in videli, če to gre.
Dali ste mi nekaj morem na delo. Kot ste rekli ... da vidim, če je potrebno me.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009, 04:34  
Države
Junior države
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
kingskid is on a distinguished road

To se mi zdi vse zelo zanimivo. Povej mi, Essence, kaj veš o zelenih in roza barve. To sta dve barvi, ki so potekala nobena posebna atrakcija, da me v preteklosti, vendar se zdi, da pripravi me zdaj. Ko vidim jih najdem sebi sproščeno in zelo odprt za svet duha.
Po User Says Thank You do kingskid Za to Useful Post:
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 05:40  
Države
Junior države
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Thanked 38 Times v 29 Posts
tomkin is on a distinguished road

Ker smo na barvo kick, obstaja nikakršnega pomena za vsemi tistimi "Sablastan ljudje, ki nosijo črno," obravnavajo? In mislim, več o tem, ali obstaja nekaj posebnega za tiste, ki imajo raje temnejše barve kot tisti vžigalnik?
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 04:45  
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1182

Citat:
Originally Posted by kingskid View Post
To se mi zdi vse zelo zanimivo. Povej mi, Essence, kaj veš o zelenih in roza barve. To sta dve barvi, ki so potekala nobena posebna atrakcija, da me v preteklosti, vendar se zdi, da pripravi me zdaj. Ko vidim jih najdem sebi sproščeno in zelo odprt za svet duha.

Lep pozdrav kingskid,
Jaz bom z veseljem delil z vami o teh barv.

Oba od teh barv so povezane z 4th/Heart Chakra. V bistvu se šteje, zelena barva zdravljenja in roza se šteje barva vibracij brezpogojno ljubezen, (na ravni tik nad zgolj fizično).
Ko je ta čakra ni odprt in deluje pravilno, da lahko povzroči čustvene težave in pomanjkljivosti v zvezi z Co-odvisnosti, Melancholia, in ustvarijo strahovi o osamljenosti, obveznosti in / ali izdaja. Te čustvene težave, če ostanejo brez nadzora in brez dela preko lahko, (Kar pomeni, da je možnost, ne neizogibnosti), nato pa povzroči telesne maladies, kot so plitvo dihanje, visok krvni tlak, srce dis-enostavno in celo raka.
Duhovni cilji povezani z energijo čakro srca, so učenje ravnotežja, sočutje in samo-sprejemanja. Združenja lekcija življenja odpuščanje in sočutje, za sebe in za druge, in glavna vprašanja, ki se naučili, in pridobivajo povezana s čakro Heart so vse o naših prepričanj o ljubezni in odnosov na vseh ravneh.
Nekateri vonjev, povezanih s to čakro, so se povečale, bergamotke in Melissa. Nekaj kristali so povezani z njim, lubenica, turmalin, rose quartz, smaragdno, zeleni kalcit, žad, Azurit, aventurin, malahit in Mesečev kamen, v bistvu vsak kamen, ki je zeleni ali roza, in zlasti tistih z obema barv v njih.
Ime sanskrt tega čakra Anahata in simbol je 12 Latica lotosov cvet, (ponavadi v roza barvo), znotraj tega 12 Latica lotus se sekata dva trikotnika, ki predstavljajo 6-opozorilo zvezda, ena obrnjeno navzgor in eno obrnjeno navzdol (Mer ka ba). Ta dva trikotnika kažejo popolno ravnovesje duha spušča v Matter, (obrnjeno navzdol) in v naraščajočem Matter, narašča proti, (obrnjena navzgor) Spirit.
To je osnovna informacija o teh dveh barvah, veliko več se lahko naučimo iz študij in delo z energijo vibracije teh in vseh drugih, barve.

Osebne podatke dobim, ko moram priložiti svojo energijo je, da delate na dvig vaše vibracije in zavesti, da ima in obstajajo na ravni čakro srca in končal s svojim življenjem izkušenj, povezanih z obstoječo izključno iz 3rd/Solar plexus Chakra kjer unawakened obstajajo in živi večino svojega življenja. To je vaša želja, da zapustiti, kar ne služi vaše najbolj pozitivno duhovno rast, ki se poganjajo si kdaj navzgor (navzgor obrnjenega trikotnika, Matter v Duh), v vašem Vibracijska rasti. Vaša močno željo premakniti preteklosti vsakdanje drame in iluzij živi v najbolj je, kaj je s temi barvami v vašem področju energetike, prav zdaj. Vi ste risba vam višjih duhovnih energij ste željo, da obstajajo v na dnevni osnovi, in to zato zelene barve in rožnate barve, so se za zdaj kaže, kaj se zdi kot povsod izgledaš. Vedite, da ko vidite te barve je vaše vodniki in Higher Self govori z vami, vas spomnil, da niste sami, in napredujejo v želeno cilj.

Upam, da je to odgovor na vaše vprašanje in vam je pomagal na nek način.
Veliko "Brezpogojna Heart Chakra Love", da bi vas ... ..

Namaste

Essence

PS jaz vztrajati predstavitvi ime "Stephen", povezanih z vami. Samo mislil sem, da deliti z vami ....

Essence está offline  
Old 06-19-2009, 05:03  
Super država
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1182

Citat:
Originally Posted by tomkin View Post
Ker smo na barvo kick, obstaja nikakršnega pomena za vsemi tistimi "Sablastan ljudje, ki nosijo črno," obravnavajo? In mislim, več o tem, ali obstaja nekaj posebnega za tiste, ki imajo raje temnejše barve kot tisti vžigalnik?
Lep pozdrav tomkin,

Veš, ne morem govoriti, za druge, ampak jaz bi podjetje ugibati, da je za mnoge, ki so stalno nosijo črne obstaja razlog, da je verjetno na nek način povezana s čustvenimi vprašanji. Ne glede na osebni Illusion živijo v, ne glede drama črto zgodbo fizičnega življenja, ki so jih in ustvarjajo sami vsakodnevno so več kot verjetno, se borijo z zelo globokimi čustvi.
Nekateri to preprosto zato, ker je to sprejeta stvar v frakcije družbe so se že odločile, da obstajajo znotraj.
Samo nekaj misli o tej temi.
OH .... in mimogrede, ni potrebe za strah ali pa se "prestrašila" s črno barvo. Človek je dal, da konotacije besed "negativne" in / ali "zlo". Vibracij črne in sama po sebi ni od te energije. Kot Pravzaprav je črna absorbira. "Barva" črne je ustvarjen zato, ker so vse druge barve absorbira vanjo in odtenka vidimo kot "črni", se odbijejo nazaj na nas. Black je pravzaprav zelo zaščitni in zdravilni "color", če se jih obravnava njegovo pravilno perspektivo in pravilno namere v zvezi z njo.
Če želite biti zelo iskren z vami, sem opazil, da je veliko naravno nadarjenih "empaths" so nagnjeni k nositi črno, zlasti če so mladi in dejansko ne razumejo svoje darilo. To pa zato, ker te še niso naučili, da nadzorujejo svoje moči in so preobremenjeni z drugimi čustvene energije. Žal za njih, je nosil črna le še povečuje njihovo dilemi, ker je le bolj absorbira. To bi bilo bolje, da nosijo belo ali drugo svetlo barvo.
Kakorkoli že, samo nekaj misli o tem ........

Namaste

Essence
Essence está offline  
Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post:
Vixzen (07-23-2009)

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Kaj je smisel vsega, kar je? cody Spiritual Awakening 10 05-27-2009 01:44
Health: Health Buzz: National Wear Red Day and Other Health News - US News & World Editor News - Health 0 02-06-2009 08:30
Zdravje: Wear rdeča za American Heart Association - Pensacola Revija novice Editor News - Health 0 02-06-2009 08:21
Zdravje: videnje rdeča? 6. februar je Državni Wear Red Day - Press Publications Inc Editor News - Health 0 02-01-2009 06:30
Religija: Pet Main Odežda Colors - kaj pomenijo in če so Rabljena Editor Novice - Karma 0 10-14-2008 09:40

Tags
Colors , Nositi
Colors , Nositi ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 01:10.

Zahvaljujoč NLP-er uživajo avtomatski prevodi