Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Global jednota Hlavné > Môj obľúbený praxi!
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Môj obľúbený praxi! Aká je vaša obľúbená prax pre duchovnosť, osobný rozvoj, zdravie alebo jednoducho stáva vyvážená? Podeľte sa s nami! »Začnite tu!

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Tagy
Priadza: Farby , Nosiť
Videá: Farby , Nosiť ,

LinkBack Nástroje témat
Old 06-15-2009, 05:58  
Členské
Junior Member
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Thanked 33 Times in 24 Príspevky
fred is on a distinguished road

Farby nosíš

Zaujímalo by ma, koľko ľudí chápe, že farby okolo môžete zmeniť tak, ako si urobiť prakticky čokoľvek. Bol som experimentoval s touto a doteraz aspoň dnes, farby hnedej, bol veľmi uvoľnený a tečúcou deň.
fred está offline  
Po užívateľov hovorí Thank You For This k fred Užitočné post:
Essence  (06-15-2009)
Old 06-15-2009, 03:57 PM  
Super člen
Moderátor
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 80%Activity: 80%Activity: 80%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poďakoval 1267 Times in 687 Príspevky
Essence is on a distinguished road

Re: Farby nosíte

Pozdravy fred,

Ste veľmi správne, farby a môžu sa na nás pôsobí na mnohých rôznych úrovniach. Čo robíte, je vlastne formou Farebná terapia.
Hnedá farba je veľmi uzemnenia, takže by mohol pomôcť vysvetliť, prečo svoj deň, je "uvoľnená a prúdenie". Je to farba, ktoré nám kladie na zem a jej zvieratá bytosti. Používa sa aj pri práci sa liečiť zvieratá.
Ďalším príkladom, poďme si Orange, pretože je bezplatný Brownovi. Oranžová je farba Sakrálne (2.) čakru, ktorej meno je Sanskrit Svadhisthana.Toto Chakra a farba je o reprodukciu a tvorbu, rozkoš, sexualita, ošetrujúce, pohybu a zmeny. Napríklad na fyzickej úrovni táto farba by mohla byť použitá, keď niekto hľadá množiť. To je tiež farbou tvorivosti / vytvorenie akejkoľvek forme, umenie ... maľba, hudba, písanie atď Je energický a inšpirujúci, plné života a pohybu.
Niektoré oblátky (vôňa) spojené s touto farbou a čakry sú jazmínu, ruže a santal. Ďalším spôsobom, ako pracovať s a na tejto čakry a farby sú prostredníctvom drahokamov. Akékoľvek drahý kameň oranžovej farby bude v poriadku používať, ale niektoré, ktoré majú osobitné spriaznenosť s touto farbou sú citrín, karneol a zlatý topaz.
Tiež hlavné problémy, alebo skúsenosti spojené s touto čakrou, sú tie, ktoré sa sexualitou a citovú rovnováhu.

Jo, a len pre tých, ktorí by mohli byť zvedaví, je Sakrálna čakra sa nachádza približne 2 prsty šírka pod pupkom. (je to jedno slovo alebo dve? pomlčkou alebo bez pomlčky? ....... lol nikdy nemôžeme spomenúť ...)

What a great vlákno. Vďaka za to začína.

Láska, Svetlo a požehnanie,

Namaste

Essence

Naposledy upravil Essence, v 06-15-2009 04:18 PM09-16-2008
Essence está offline  
Old 06-16-2009, 05:02  
Členské
Junior Member
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 61%Activity: 61%Activity: 61%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Poloha: Townsville
Thanked 277 Times in 135 Príspevky
metamorphictrance is on a distinguished road

Hi Essence,
Som zvedavý, či môžeš mi povedať, o farbách, fialovej a zlatej. Sú to farby vidím, keď som v transcendentný stav. Nebol som schopný nájsť uspokojivé vysvetlenie, čo to znamená. Oni sú tiež farby som okamžite priťahuje.
Láska a mier, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-17-2009, 02:28 PM  
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citácia:
Původně odeslal metamorphictrance View Post
Hi Essence,
Som zvedavý, či môžeš mi povedať, o farbách, fialovej a zlatej. Sú to farby vidím, keď som v transcendentný stav. Nebol som schopný nájsť uspokojivé vysvetlenie, čo to znamená. Oni sú tiež farby som okamžite priťahuje.
Láska a mier, M *
Pozdravy M,
Obe tieto farby ste spomenul, sú spojené s 7th/Crown čakry. Funkcia tejto čakry je otvoriť nás a nás spájajú do vyšších duchovných sfér. Ak je táto čakra nie je vyvážený a správne funguje to môže viesť k egocentrický správania, depresie, obsedantní myslenie a zmätok. Pozitívny životnú lekciu a hlavné problémy sa začína pracovať s touto čakry správne otvorené rozširujú naše vedomie, duchovnosť a nesebeckosť.
To je význam oboch týchto farieb vo všeobecnom zmysle.
Teraz je pre vás osobne.
Keď som sa pripojiť k vašej energie, čo som "vidieť" je Violet sa nachádza v oblasti medzi 6th/Third Eye 7th/Crown čakry. Čo mi hovorí, to je to, že pracujete na otvorenie a vyváženie týchto čakier. Vaše tretie oko bolo otvorenie a zatvorenie sa už dlhšiu dobu a ste v procese učenia, ako sa udržať otvorený a nemožno ním ohromený. Teraz, keď sú stále zvyknutí na udržanie svoje tretie oko otvorené a vyrovnané si začínajú otvárať a pracovať s Crown Chakra viac.
Zlatá farba je v skutočnosti nachádza asi 10 až 12 palec nad hlavou, (približne na hranici duchovné a duševné vrstvy vaše éterické telo poľa). To je vlastne vaša duchovný sprievodca robiť silnejšie vedomej / fyzické spojenie s vami a pomáhať vám v tejto práci, ktorú v súčasnosti robí na seba. To sa deje preto, že na určitej úrovni ste požiadal o to mohlo uskutočniť, a teraz mu umožní dôjsť. Táto farba Gold je za dverami, ak chcete, aby sa viac vedomej pripojenie k vlastným Original. Jedná sa o pomoc ste hľadali a žiada.
Udržujte meditáciu a keď áno, vedome otvorte 6th/Third Eye a 7th/Crown čakry. Potom, akonáhle sú otvorené, spinning a vyvážené, pripojte sa gule zlatého svetla, ktoré je nad hlavu a pozrite sa, kde že sa vás.
Ja navrhujem, aby sa najprv uistite sa, že ostatné čakry sú otvorené, vyrovnané a v dobrom stave, ako to urobíte, a za druhé, som tiež naznačujú, že aspoň na začiatku, nemôžete nechať 6. a 7. čakry plne otvorený, s výnimkou, keď sú meditáciou. Ich udržiavanie otvoreného vo verejných a 24 / 7 môže byť trošku zložitejšie, kým sú lepšie oboznámení s prácu s nimi. Nevypínajte je úplne dole, keď nie sú meditovať, jednoducho pomaly dole a točiť, a nie mať je plne otvorené. KEĎ ... zistíte aj to je príliš veľa na začiatku, potom choďte do toho a zavrieť ich, ale otvoriť je späť nahor na najbližší vhodný čas a miesto.
Budem sa tiež povedať, že by som vidieť drobné prekážky vo vašom 3rd/Solar plexus a 5th/Throat čakier. Nič moc ťažký a tlstý, ale drobné blokády všetky rovnaké. Len v prípade, že nie sú príliš oboznámení s farbami týchto dvoch čakier, 3. je žltá a 5. je modrá. Obe tieto prekážky sú spojené s vlastnou-úcta problémy, len v prípade vás to zaujíma.
Dúfam, že to pomohlo a odpovedal na niektoré vaše otázky. Dúfam tiež som neuviedol príliš osobného charakteru, v tomto verejnom fóre, a cítite sa nepríjemne. Odpovedal som tu, pretože ste vyslaní, a spýtal sa ho tu, tak som predpokladal, že je miesto, kde ste radšej som to.
Ste tak krásna duša. Mockrát vám ďakujem za energie môžete pridať na svete ....

Namaste

Essence

PS Môžete tiež chcieť ísť prečítať niť, ktorá bola v nedávnej dobe sa na fialový plameň. Ak ma pamäť neklame, theinfiniteone začal.
PPS Len FYI: Sanskrit slovo pre Crown Chakra je Sahasrára a znamená "tisíckrát". To je symbolizované tisíc petaled biely lotosového kvetu.

Naposledy upravil Essence, v 06-17-2009 02:33 PM09-16-2008
Essence está offline  
Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post:
metamorphictrance (06-17-2009)
Old 06-17-2009, 03:54 PM  
Členské
Junior Member
Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35Points: 2,987, Level: 35
Activity: 61%Activity: 61%Activity: 61%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss215
Poloha: Townsville
Thanked 277 Times in 135 Príspevky
metamorphictrance is on a distinguished road

Thanks Essence,
Dal si mi niečo, čo môžem pracovať. Like you say ... vidieť, kde sa mi trvá.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06-19-2009, 04:34  
Členské
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
Thanked 41 Times in 32 Príspevky
kingskid is on a distinguished road

Považujem to za veľmi zaujímavé. Povedz mi, Essence, čo viete o farbách zelenej a ružovej. To sú dve farby, ktoré majú v držbe žiadne špeciálne príťažlivosť pre mňa v minulosti, a napriek tomu, zdá sa, že na to ma teraz. Keď sa vidím ocitám uvoľnený a veľmi otvorený pre duchovný svet.
Po užívateľov hovorí k kingskid Thank You For This Užitočné post:
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 05:40  
Členské
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Thanked 38 Times in 29 Príspevky
tomkin is on a distinguished road

Keďže sme na farebné kop, je tam nejaký zmysel za všetky tie "strašidelné ľudí, ktorí nosia čierne" riešenie? A čím viac o tom premýšľam, je tam niečo konkrétne pre tých, ktorí preferujú tmavšie farby, ako ľahšie?
Essence  (06-19-2009)
Old 06-19-2009, 04:45 PM  
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citácia:
Původně odeslal kingskid View Post
Považujem to za veľmi zaujímavé. Povedz mi, Essence, čo viete o farbách zelenej a ružovej. To sú dve farby, ktoré majú v držbe žiadne špeciálne príťažlivosť pre mňa v minulosti, a napriek tomu, zdá sa, že na to ma teraz. Keď sa vidím ocitám uvoľnený a veľmi otvorený pre duchovný svet.

Kingskid pozdravy,
Rada sa s vami podelil o týchto farieb.

Obe tieto farby sú spojené s 4th/Heart čakry. V podstate je považovaná za zelenú farbu liečenie a ružová je považovaná za farbu vibrácie nepodmienené lásky, (na úrovni tesne nad čisto fyzickej).
Ak je táto čakra nie je dostupný a pracuje správne, môže spôsobiť emočné problémy a dysfunkcia sa týkajú Co-závislosť, melanchólia, a vytvárajú obavy o osamelosti, záväzkov a / alebo zrada. Tieto emocionálne problémy, ak je ponechané bez dozoru, a nefungovalo prostredníctvom moci, (Čo znamená, že je možnosť, nie nevyhnutnosť), potom zase spôsobiť fyzické neduhy, ako je plytké dýchanie, vysoký krvný tlak, srdcový dis-kľud a dokonca aj rakovinu.
Duchovných cieľov súvisiacich s energiou čakier srdca sa učia rovnováhe, súcit a self-prijatie. Združenie životné lekcie sú súcit a odpustenie pre seba aj pre ostatných, a hlavné otázky, ktorými je potrebné sa poučiť a zbieral spojené s čakru srdca sú o našej viery o láske a vzťahoch na všetkých úrovniach.
Niektoré vône spojené s touto čakry sú ružové, bergamotu a Melissa. Niekoľko kryštálov s ňou spojené sú turmalín melón, ruže kremeň, smaragd, zelený kalcit, nefrit, azurit, Avanturín, malachit a nechtík-v podstate akýkoľvek kameň, ktorý je zelený alebo ružový, a najmä tie, ktoré sa obe farby v nich.
Sanskrit meno tejto čakry je Anahi a jej symbolom je 12 plátok lotosový kvet, (väčšinou ružovej farby), v rámci tohto plátku 12 lotosu sú dve prekrížené trojuholníky, ktoré tvoria 6-špicaté hviezdy, jedna nahor a jedným smerom nadol (Mer ka ba). Tieto dva trojuholníky preukázať dokonalú rovnováhu medzi zostupovať Ducha do hmoty, (smeruje nadol) a Matter do vzostupnej, stúpajúca smerom (nahor smerujúce) Spirit.
To je základné informácie o týchto dvoch farieb, oveľa viac sa možno naučiť pri štúdiu a práci s energiou vibrácie z nich a všetky ostatné, farieb.

Osobné údaje dostanem, keď som pripojiť k vašej energie je, že pracujú na zvyšovaní svojej vibrácie a vedomie drží a existujú na úrovni čakier srdca a dojíst so svojím životom lekcie sú spojené so súčasnými iba z 3rd/Solar Plexus Chakra kde neprobuzený existujú a žijú väčšinu svojho života. Je to vaše želanie nechať za sebou, čo už neslúži váš najväčší pozitívny duchovný rast, ktorý je hnacím ste niekedy hore (hore smerujúci trojuholník, Látka v Duchu) vo vašom vibračné rastu. Vaša silnú túžbu pohybovať okolo každodenné drámy a väčšinou žijú v ilúzii, je to, čo je čerpanie týchto farieb do vášho energetického poľa práve teraz. Ste kreslenie vám vyššej duchovnej energie budete chcieť na existenciu v rámci na dennej báze, a preto farby zelenej a ružovej sú teraz ukazovať sa na to, čo vyzerá ako všade, kam sa pozrieť. Viem, že keď vidíte tieto farby, je to vaša Sprievodcovia a Vyššie Ja k tebe hovorí, pripomínať si, že nie ste sami a sú na ceste do želaný účinok.

Dúfam, že to je odpoveď na vašu otázku, a pomáha vám nejakým spôsobom.
Veľa "Heart Chakra Unconditional Love", aby ste ... ..

Namaste

Essence

PS Pořád rokovania mene "Stephen" spojené s vami. Len som si myslela, že zdieľať s vami ....

Essence está offline  
Old 06-19-2009, 05:03 PM  
Super člen
Moderátor

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citácia:
Původně odeslal tomkin View Post
Keďže sme na farebné kop, je tam nejaký zmysel za všetky tie "strašidelné ľudí, ktorí nosia čierne" riešenie? A čím viac o tom premýšľam, je tam niečo konkrétne pre tých, ktorí preferujú tmavšie farby, ako ľahšie?
Tomkin pozdravy,

Viete, nemôžem hovoriť za ostatné, ale ja sa dohadovať, že pre mnohých, ktorí stále nosia čierne je pravdepodobne dôvod, že je nejakým spôsobom spojená s emocionálnymi problémami. Či už osobné Illusion žijú v, bez ohľadu na líniu príbehu dráma fyzického života, ktoré majú a vytvárajú pre seba každý deň viac ako pravdepodobné, že sa stretávajú s niektorými veľmi hlboké emócie.
Niektorí to jednoducho preto, že je prijaté, čo robiť v rámci frakcie spoločnosti sa rozhodli existujú vnútri.
Len niekoľko myšlienok na túto tému.
OH .... a mimochodom, nie je potrebné sa báť, alebo byť "vystrašilo" tým, farba čierna. Muž dal jej konotáciu "negatívne" a / alebo "zlo". Vibrácie čierne samo o sebe nie je tejto energie. Ako v skutočnosti, čierna je absorbovať. "Farba" čierna je vytvorený, pretože všetky ostatné farby sa absorbujú do nej a odtieň vnímame ako "čierny" sa odráža späť k nám. Čierny je v skutočnosti veľmi ochranné liečenie a "farba", pri pohľade do správnej perspektívy a riadne zámer s ňou.
Veľmi úprimný, som si všimol, že veľa prirodzene nadaného "empaths" majú tendenciu nosiť čiernu, najmä keď sú mladé a nechápe jeho dar. Robia to preto, že sa doteraz naučil ovládať svoju moc a sú zahltení ďalšie emocionálne energie. Nanešťastie pre nich, v čiernych len prispievajú k ich dilemu, pretože to len absorbuje viac. Oni by urobili lepšie, nosia biele či iné svetlé farby.
Kdekoľvek, len niektoré myšlienky na to ........

Namaste

Essence
Essence está offline  
Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post:
Vixzen (07-23-2009)