Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Care este practica dumneavoastră preferat de spiritualitate, dezvoltare personală, de sănătate sau doar a deveni echilibrat? Partajaţi-o cu noi!
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Care este practica dumneavoastră preferat de spiritualitate, dezvoltare personală, de sănătate sau doar a deveni echilibrat? Partajaţi-o cu noi! Culori purtaţi »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Colors , Purta
Videos: Colors , Purta ,

LinkBack Thread Tools
Old 06.15.2009, 05:58  
Membru
Junior Member
Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32Points: 2,458, Level: 32
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

fred's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss226
Blog Entries: 1
Mulţumit de 33 de ori in 24 de Posturi
fred is on a distinguished road

12:25

Mă întreb cât de mulţi oameni înţeleg că culorile din jurul puteţi schimba modul în care face aproape orice. Am fost experimente cu aceasta şi până în prezent astăzi, cel puţin, fiind de culoare maro, a fost un foarte relaxat si curge zi.
fred está offline  
În urma User says vă mulţumesc pentru a fred pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (06-15-2009)
Old 06.15.2009, 03:57  
Super Membru
Moderator
Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84Points: 14,950, Level: 84
Activity: 69%Activity: 69%Activity: 69%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Re: Culori purtaţi

Salutări Fred,

Sunteti foarte corecte, culori poate şi nu ne afectează pe multe nivele diferite. Ceea ce faci este de fapt o forma de Color Terapie.
Culoarea Brown este extrem de sol, astfel încât s-ar putea ajuta pentru a explica de ce ziua este "relaxat si curge". Este culoarea pe care o acordă ne la pământ şi fiinţe animale ei. De asemenea, este utilizat atunci când se lucrează pentru a vindeca animale.
Un alt exemplu; Let's alege Orange, deoarece acesta complementar la Brown. Orange este culoarea Sacral (2nd) chakra, al cărui nume este sanscrită Svadhisthana.Această chakra si culoare este totul despre reproducere şi de creaţie, de agrement, sexualitate, cultivarea, mişcare şi schimbare. De exemplu, la un nivel fizic această culoare ar fi utilizată atunci când cineva a fost caută a se reproduce. Este, de asemenea, de culoare de creativitate / crearea de orice formă, arta ... pictura, muzica, scriere etc Este energic şi de inspiraţie, plin de viaţă şi de circulaţie.
Unele incenses (Parfume) asociate cu acest culoare şi chakra sunt iasomie, trandafir si lemn de santal. O altă modalitate de a lucra cu şi pe această chakra si culoare sunt prin geme. Orice piatră preţioasă de o culoare portocaliu-ar fi bine să folosească, dar unele care au o afinitate specială cu această culoare sunt citrin, carneol si topaz de aur.
De asemenea, principalele probleme, sau lecţii asociate cu aceasta chakra sunt cele care se ocupă de sexualitate şi echilibru emoţional.

Oh, şi doar pentru cei care ar putea fi curios, Chakra Sacral este situat la aproximativ 2 degete lăţime de mai jos butonul de burtă. (este că niciodată un cuvânt sau două? cratimă sau fără cratimă? ....... lol pot aminti ...)

Ce un fir de mare. Multumesc pentru începerea acestuia.

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenţa

Last edited by Essence; 06.15.2009, la 04:18..
Essence está offline  
Old 06.16.2009, 05:02  
Membru
Junior Member
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Se pare că "Biblie" a provocat mai multe controverse şi conflicte decât orice altceva cunoscute. Mi-aduc aminte citit undeva că va exista un testament al treilea scris. În cazul în care acest lucru este ca să fie adevărat, cred că noi t
metamorphictrance is on a distinguished road

Max Esenţa,
Mă întreb dacă aţi putea să-mi spui despre culori, violet şi de aur. Acestea sunt culorile văd atunci când eu sunt în stare transcendent. Nu am fost în stare să găsească o explicaţie satisfăcătoare cu privire la ce înseamnă. Ele sunt, de asemenea, de culori Sunt atras de imediat.
Răul a noii ordini mondiale
metamorphictrance está offline  
Old 06.17.2009, 02:28  
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citat:
Originally Posted by metamorphictrance View Post
Max Esenţa,
Mă întreb dacă aţi putea să-mi spui despre culori, violet şi de aur. Acestea sunt culorile văd atunci când eu sunt în stare transcendent. Nu am fost în stare să găsească o explicaţie satisfăcătoare cu privire la ce înseamnă. Ele sunt, de asemenea, de culori Sunt atras de imediat.
Răul a noii ordini mondiale
Salutări M,
Ambele aceste culori le-aţi menţionat sunt asociate cu Chakra 7th/Crown. Funcţia acestei chakra este de a deschide noi şi ne conecta la mai mare taramurile spirituale. Când aceasta chakra nu este echilibrat şi funcţionează corect poate duce la un comportament egocentric, depresie, gândire obsessional şi confuzie. Pozitiv lecţie de viaţă şi principalele aspecte cu care începe să lucreze cu aceasta chakra a deschis în mod corespunzător se extind constiinta noastra, spiritualitate si altruism.
Acesta este sensul acestor două culori într-un sens general.
Acum, ca şi pentru tine personal.
Când m-am conecta la energia ceea ce am "vedea" este Violet este situat în zona dintre ochi şi 6th/Third Chakrele 7th/Crown. Ceea ce aceasta mi-a spus este faptul că lucraţi la deschidere şi de echilibrare aceste chakre. Al treilea ochi a fost de deschidere şi închidere de ceva timp şi sunteţi în procesul de a învăţa cum să păstraţi-l deschidă şi să nu fie coplesiti de aceasta. Acum, că sunteţi ce în ce mai obişnuiţi cu păstrarea a treia dvs. de ochi deschis şi echilibrat, vă încep să deschidă şi să lucreze cu chakra coroanei mai mult.
Culoarea Gold este, de fapt situat la aproximativ 10 - 12 cm deasupra capului tău, (aproximativ la marginea spirituale şi straturi mentală a domeniul dumneavoastra corpul eteric). Aceasta este, de fapt tău spiritual Ghid de a face o legătură mai puternică conştientă / fizice cu dumneavoastră şi vă asistă în această lucrare ce faci în prezent pe tine. Acest lucru se întâmplă pentru că la un anumit nivel le-aţi cerut pentru ca aceasta să apară şi sunt în prezent care să îi permită să se întâmple. Aceasta culoare Gold este o uşă, daca vreti, pentru a face o conexiune mai conştientă de a Sinele ul original. Este de asistenţă aţi fost în căutarea şi solicitând.
Păstraţi meditând şi când faci, constient deschide ochi 6th/Third şi Chakrele 7th/Crown. Apoi, odată ce sunt deschise, de filare şi echilibrat, a vă conecta la orb de Aur de lumina care este mai presus de capul tău şi vezi în cazul în care vă duce.
Voi sugera că trebuie mai întâi asiguraţi-vă că dvs. de alte chakrele sunt deschise, echilibrat şi în stare bună înainte de a face acest lucru şi în al doilea rând, am sugerează de asemenea că, cel puţin la început, nu vă lăsaţi 6a si 7a chakrele deschise în totalitate, cu excepţia, atunci când sunt medita. Păstrarea le deschise în public şi 24 / 7 poate fi un pic copleşitoare până când nu sunteţi familiarizaţi cu mai mult de lucru cu ei. Nu închide-le jos complet atunci când nu sunt meditează, pur şi simplu mod lent şi de rotire în jos şi nu s-au le complet deschisă. DACĂ ... veţi găsi chiar că este prea mult la început, apoi mergeţi mai departe şi a închis-le în jos, dar le deschideţi înapoi până la momentul cât mai curând posibil, comod şi locul.
Voi spune, de asemenea, că vă văd blocaje minore în plexul 3rd/Solar şi chakre 5th/Throat. Blocaje Nimic prea greu şi de gros, dar minore, toate la fel. Doar în cazul în care nu sunt prea familiarizat cu culori a acestor două chakre, 3a este galben si a 5-a este albastru. Ambele aceste blocaje sunt legate de probleme de auto-stimă, doar în cazul în care aţi fost întrebaţi.
Sper că acest lucru a ajutat şi a răspuns la unele dintre întrebările dumneavoastră. De asemenea, sper ca nu am declarat prea mult cu caracter personal în acest forum publice şi a făcut să te simţi inconfortabil. I-am răspuns aici pentru că le-aţi publicat şi a întrebat-o aici, aşa că am presupus că este de preferat în cazul în care vă fac acest lucru.
Sunteti un astfel de suflet frumos. Vă mulţumesc foarte mult pentru energia le adăugaţi la lume ....

NAMASTE

Esenţa

PS S-ar putea dori, de asemenea, să meargă citi firul care a fost recent pe Flacara Violet. Dacă îmi amintesc bine, theinfiniteone a început-o.
PPS Doar o FYI: cuvântul sanscrit pentru chakra coroanei este Sahasrara şi înseamnă "înmiit". Acesta este simbolizat de o mie de petale de flori albe de lotus.

Last edited by Essence; 06.17.2009, la 02:33..
Essence está offline  
În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
metamorphictrance (06-17-2009)
Old 06.17.2009, 03:54  
Membru
Junior Member
Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35Points: 3,006, Level: 35
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

metamorphictrance's Avatar

Activity Longevity
8/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss216
Se pare că "Biblie" a provocat mai multe controverse şi conflicte decât orice altceva cunoscute. Mi-aduc aminte citit undeva că va exista un testament al treilea scris. În cazul în care acest lucru este ca să fie adevărat, cred că noi t
metamorphictrance is on a distinguished road

Multumesc Esenţa,
Tu mi-ai dat ceva ce pot lucra mai departe. Ca ai spus ... vezi în cazul în care este nevoie de mine.
Namaste, M *
metamorphictrance está offline  
Old 06.19.2009, 04:34  
Membru
Junior Member
Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27Points: 1,912, Level: 27

kingskid's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssss127
kingskid is on a distinguished road

Toate astea mi se pare foarte interesant. Spune-mi, Esenţa, ceea ce ştii de culori verde şi roz. Acestea sunt două culori, care au avut loc nici o atractie deosebita pentru mine încă în trecut şi,, ei par să tragă mine acum. Când m-am le văd eu personal relaxat şi foarte deschisă către lume spiritul.
În urma User says Thank You a kingskid pentru acest post-uri utile:
Esenţa  (06-19-2009)
Old 06.19.2009, 05:40  
Membru
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
tomkin is on a distinguished road

Din moment ce suntem pe lovitură de culoare, este o orice sensul în spatele tuturor acestor "oameni infricosator, care se îmbrăca în negru" deal? Şi mai mult mă gândesc la asta, există ceva specific pentru cei care prefera culorile mai întunecat decât cele mai uşoare?
Esenţa  (06-19-2009)
Old 06.19.2009, 04:45  
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citat:
Originally Posted by kingskid View Post
Toate astea mi se pare foarte interesant. Spune-mi, Esenţa, ceea ce ştii de culori verde şi roz. Acestea sunt două culori, care au avut loc nici o atractie deosebita pentru mine încă în trecut şi,, ei par să tragă mine acum. Când m-am le văd eu personal relaxat şi foarte deschisă către lume spiritul.

Salutări kingskid,
Am vor împărtăşi bucuros cu tine despre aceste culori.

Ambele aceste culori sunt asociate cu Chakra 4th/Heart. Practic verde este considerat de vindecare şi de culoare roz este considerat culoarea vibraţii de iubire necondiţionată, (la nivel chiar deasupra pur fizice).
Atunci când se teme aceasta chakra nu este deschisă şi funcţionează corespunzător aceasta poate provoca probleme emoţionale şi disfuncţii referitoare la co-dependenţă, melancolie, şi de a crea în ceea ce priveşte singurătatea, de angajament şi / sau de trădare. Aceste probleme emotionale, dacă este lăsat nesupravegheat şi nu a lucrat prin intermediul putea, (Ceea ce înseamnă că este o posibilitate, nu o inevitabilitatea), atunci la rândul său, provoca maladii fizice, cum ar fi respiraţie superficială, tensiune arterială ridicată, dis-de inimă usurinta si chiar cancer.
Scopurile spirituale asociate cu energia chakra inimii sunt de învăţare echilibru, compasiune şi de auto-acceptare. Asociaţiilor lecţie de viaţă sunt iertare şi compasiune pentru sine şi pentru alţii, precum şi principalele probleme care urmează să fie învăţat şi atras asociate cu chakra inimii sunt toate despre credinţele noastre despre dragoste si relatii pe fiecare nivel.
Anumite mirosuri asociate cu aceasta chakra sunt trandafir, bergamota si Melissa. Un cristale câteva asociate cu acesta sunt, turmalina pepene verde, a crescut de cuarţ, smarald, calcit verde, jad, Azurit, aventurine, malachit şi cu lună-practic orice piatra care este de culoare verde sau roz, şi în special a celor cu ambele culori în ele.
Denumirea în sanscrită a acestei chakra este Anahata şi simbolul său este o floare de lotus 12 Petal, (de obicei, de culoare roz), în cadrul acestei 12 petale de lotus, este de două intersectate triunghiuri care formează un 6 colturi, unul îndreptat în sus şi o îndreptat în jos, (Mer ka BA). Aceste două triunghiuri demonstrează echilibrul perfect al Duhului descrescator in materie, (îndreptat în jos) şi în Materiei ascendentă, în creştere faţă de, (îndreptat în sus) Duh.
Acest lucru este de bază informaţii despre aceste două culori; mult mai mult pot fi învăţate în studierea şi de lucru cu vibratii de energie dintre acestea, precum şi toate celelalte, culori.

Informaţii cu caracter personal atunci când mă ataşez la energia dumneavoastră este că sunteţi lucrează la creşterea vibraţii dvs. şi conştiinţa de a deţine şi există la nivelul chakra inimii şi terminând cu lecţii de viaţă asociate cu dvs. existente numai din Plexus 3rd/Solar Chakra unawakened în cazul în care există şi trăiesc majoritatea vieţii lor. Este dorinta de a lăsa în urmă ceea ce nu se mai serveste cel mai pozitiv de creştere spirituală, care este de propulsie vreodată în sus (triunghiul îndreptat în sus, Matter în Duhul), în creştere dvs. vibrationale. Dorinta de puternic pentru a trece dincolo de dramele de zi cu zi şi de cele mai multe iluzii care traim este ceea ce este desenul aceste culori în domeniul energiei, chiar acum. Sunteţi de desen pentru a vă energiile spirituale cât este mai mare dorinta de a exista în termen de pe o bază de zi cu zi şi de aceea culorile verde şi roz sunt afişate acum pentru tine ceea ce pare ca oriunde te uiti. Sa stiti ca, atunci când vedea aceste culori, este de Ghiduri şi Sinele Superior vorbind cu tine, amintindu-vă că nu sunteţi singuri şi fac progrese la obiectivul dorit.

Sper ca acest-a răspuns la întrebarea dvs. şi a asistat în vreun fel.
Much "necondiţionată Heart Chakra Love" pentru tine ... ..

NAMASTE

Esenţa

PS I a păstra ascultarea numele de "Stephen", asociate cu tine. Chiar thought I'd parts că cu tine ....

Essence está offline  
Old 06.19.2009, 05:03  
Super Membru
Moderator

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1183

Citat:
Originally Posted by tomkin View Post
Din moment ce suntem pe lovitură de culoare, este o orice sensul în spatele tuturor acestor "oameni infricosator, care se îmbrăca în negru" deal? Şi mai mult mă gândesc la asta, există ceva specific pentru cei care prefera culorile mai întunecat decât cele mai uşoare?
Tomkin Greetings,

Stii, eu nu pot vorbi pentru alţii, dar mi-ar risc o presupunere că pentru mulţi dintre cei care în mod constant se îmbrăca în negru nu există un motiv pentru care, probabil, este asociat într-un fel de probleme emoţionale. Oricare ar fi Illusion personale pe care o trăiesc în, indiferent de drama povestea linia vieţii fizice care le-au şi creează pentru ele însele, de zi cu zi au mai mult decât probabil se luptă cu nişte sentimente foarte adanci.
Unele face acest lucru, pur şi simplu, pentru că este un lucru acceptat să facă în cadrul fracţiunii de societatea care le-au ales să existe în termen de.
Doar câteva gânduri pe această temă.
OH .... si apropo, nu este nevoie să se teamă sau să fie "speriat" de culoare neagră. Omul a dat o conotaţie de "negative" şi / sau "rele". Vibraţii de negru în sine nu este de aceasta energie. Ca o chestiune de fapt, negru este de absorbţie. Culoarea "" negru este creat pentru că toate celelalte culori sunt absorbite în ea şi nuanţa vom vedea ca "negru" este reflectată înapoi la noi. Black este de fapt un foarte de protectie si de vindecare "culoare" atunci când văzut în perspectivă corectă şi adecvată intentia ataşat la acesta.
Pentru a fi foarte sincer cu tine, am observat ca o multime de natural supradotaţi "empaths", au tendinţa de a se îmbrăca în negru, mai ales atunci când sunt mici şi nu înţeleg cu adevărat darul lor. Ei fac asta pentru că ei nu au învăţat încă de a controla puterea lor şi sunt copleşiţi de altii energii emoţionale. Din nefericire pentru ei, purtarea negru este adăugarea numai la dilema lor, deoarece numai absoarbe mai mult. Ei ar face mai bine sa poarte de culoare albă sau un alt luminoase de culoare.
Oricum, doar câteva gânduri pe acest ........

NAMASTE

Esenţa
Essence está offline  
În urma User says Thank You la esenta pentru acest post-uri utile:
Vixzen (07-23-2009)