|
|
|
|||||||
| Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Moja ulubiona praktyce! Jaki jest Twój ulubiony praktyki duchowości, rozwoju osobistego, zdrowia lub po prostu staje się zrównoważony? Podziel się z nami! »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku |
| Po User Says Thank You Fred ta wiadomosc: |
Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc:
(06-15-2009)
|
|
|
|||
|
Moderator
|
Re: Kolory nosiszPozdrowienia Fred
Jesteś bardzo poprawna, kolory mogą i nie wpływają na nas na wielu różnych poziomach. Co robisz w rzeczywistości postaci Color Therapy. Kolor Brown jest bardzo uziemienia, tak że mogą pomóc wyjaśnić, dlaczego dzień jest "spokojny i płynący". To kolor, który przywiązuje nas do ziemi i jej istoty zwierząt. Jest ono również używane podczas pracy leczyć zwierzęta. Innym przykładem niech Wybierzmy Orange, ponieważ jest komplementarne do Browna. Pomarańczowy to kolor sakralna (2) chakra, której nazwa jest sanskryt Svadhisthana.Ten czakram i kolor jest wszystko na temat rozmnażania i tworzenia, przyjemność, seksualność, wychowania, przepływu i zmian. Na przykład, na poziomie fizycznym, kolor ten będzie stosowany, gdy ktoś chce się rozmnażać. Jest to również kolor kreatywność / utworzenia jakiejkolwiek formie, sztuka ... malarstwo, muzyka, pisanie itd. Jest to energiczny i inspirujące, pełne życia i ruchu. Niektóre opłatki (zapachów) w związku z tym kolorem i czakry są jaśminu, róży i drzewa sandałowego. Innym sposobem pracy z i na tej czakry i kolorów za pomocą kamieni szlachetnych. Każdy kamień szlachetny w kolorze pomarańczowym byłoby dobrze, do wykorzystania, ale niektóre z nich mają szczególne powinowactwo z tego koloru są cytryn, karneol i złoty topaz. Również główne zagadnienia lub doświadczenia związane z tym czakry są czynienia z seksualnością i równowagi emocjonalnej. Aha, i tylko dla tych, którzy mogą być ciekawym, sakralnej Chakra znajduje się ok. 2 szerokości palców poniżej pępka. (jest to jedno słowo, nigdy lub dwa? myślnikiem lub bez myślnika? ....... lol pamiętam ... )What a great wątku. Dziękujemy za rozpoczęciem kontroli. Namaste Essence Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: Ostatnio edytowane przez Essence; 06-15-2009 w 04:18 PM.. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Kolory nosiszHi Essence,
Zastanawiam się, czy możesz mi powiedzieć o kolorach fioletu i złota. Są to kolory widzę, kiedy jestem w stanie transcendentne. Nie udało się znaleźć zadowalającego wyjaśnienia, co to znaczy. Są też kolory jestem natychmiast pociąga. 05-15-2009 |
||
|
|
|
|
|
||||
|
Moderator
|
Re: Kolory nosiszCytat:
Oba te kolory wymienione są związane z 7th/Crown Chakra. Zadaniem tej czakry jest otwarcie nas i podłączyć nas do wyższych światów duchowych. Gdy to czakram nie jest wyważony i czy działają prawidłowo mogą prowadzić do egocentryczne zachowanie, depresja, myśli obsesyjne i zamieszanie. Pozytywna lekcja życia i główne problemy związane z rozpoczęciem pracy z czakrami otwarty prawidłowo rozwijają się naszej świadomości, duchowości i bezinteresowność. To jest sens obu tych kolorów w sensie ogólnym. Teraz co do ciebie osobiście. Kiedy łączyć się z energii co "widzą" jest Violet znajduje się w obszarze między 6th/Third oczu i czakry 7th/Crown. Co to mówi mi to, że pracujesz na otwarciu i wyważania tych czakramów. Twoje Third Eye było otwarcie i zamknięcie pewnego czasu i są w procesie uczenia się, jak zachować otwarty i nie przytłacza. Teraz, kiedy stają się coraz bardziej przyzwyczajeni do utrzymywania prawidłowego Third Eye otwarty i wyważony zaczynasz otwierać i pracę z nimi Crown Chakra więcej. Kolor złoty jest rzeczywiście znajduje się około 10 do 12 cm nad głową (w przybliżeniu na skraju duchowe i psychiczne warstw swojego eterycznego dziedzinie ciała). Jest to w rzeczywistości jest Duchowość Przewodnik świadomego podejmowania większego / fizyczne połączenie z Tobą i pomożemy Państwu w tym dziele, który jest aktualnie robi na siebie. Dzieje się tak, ponieważ na pewnym poziomie masz wyznaczona do tego doszło, a teraz pozwala mu występować. Ten kolor złoty jest drzwiami, jeśli będzie do podejmowania bardziej świadomych połączenia z własnym oryginalny. Jest to pomoc masz been looking for a z prośbą o. Keep medytacji i kiedy to zrobić świadomie otworzyć 6th/Third oczu i 7th/Crown czakramów. Następnie raz są otwarte, spinning i wyważony, połącz się kula Golden światło, które jest nad twoją głową i zobaczyć, gdzie, że można przejść. Będę proponujemy najpierw upewnić się, że inne czakry są otwarte, zrównoważony i w dobrym stanie, zanim to zrobisz, a po drugie, ja również sugerują, że przynajmniej na początku, nie można zostawić na 6. i 7. czakry w pełni otwarty wyjątkiem sytuacji, kiedy są medytacji. Trzymając je otworzyć w miejscach publicznych i 24 / 7 może być nieco przytłaczające, dopóki nie są bardziej zaznajomieni z pracy z nimi. Nie odcina ją całkowicie, jeśli nie są medytacji, po prostu powoli droga w dół i spin, a nie ich w pełni otwarty. Jeśli ... znajdziesz nawet, że jest zbyt wiele na początku, a potem iść naprzód i zamknął je w dół, ale także ich kopie zapasowe na możliwie najwcześniejszym terminie dogodnym i miejsca. Ja też powiedzieć, że widzę niewielkie zatory w 3rd/Solar Plexus i czakry 5th/Throat. Nic zbyt ciężkie i grube, ale niewielkie zatory wszystkie takie same. Tylko w przypadku, gdy nie są zbyt znane kolory tych dwóch czakry 3-sza jest żółty i 5. jest niebieski. Obie te zatory związane są z siebie kwestie szacunku, tylko w przypadku, gdy zastanawiamy się. Mam nadzieję, że pomógł i odpowiedział na niektóre pytania. Mam również nadzieję, nie stwierdziły zbyt wiele o charakterze osobistym, w tym na forum publicznym i dokonane w zakłopotanie. I tu odpowiedzi, bo wysłana i zapytał go tutaj więc założyć, że jest gdzie preferowane uczynię to. ![]() Jesteś taki piękny duszy. Thank you so much for energii dodać do świata .... ![]() Namaste Essence Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: PS Można też chcą go czytać wątku, który został niedawno się na Violet Flame. Jeśli dobrze pamiętam, theinfiniteone zaczęło. PPS Just FYI: sanskrycie słowo Crown Chakra to Sahasrara i oznacza "tysiąc". Jest symbolem tysięcy petaled biały kwiat lotosu. Ostatnio edytowane przez Essence; 06-17-2009 w 02:33 PM.. |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc: |
(Dzisiaj), (06-17-2009)
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Kolory nosiszDzięki Essence,
Dałeś mi coś mogę pracować. Tak jak mówisz ... pokaż gdzie zajmuje mnie. Namaste, M * |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Kolory nosiszUważam to za bardzo interesujące. Powiedz mi, Essence, co ty wiesz o kolorach zielonym i różowym. Są to dwa kolory, które odbędzie się nie szczególną atrakcją dla mnie w przeszłości i jeszcze,, zdają się zwrócić do mnie teraz. Kiedy widzę ich Czuję się zrelaksowany i bardzo otwarta na świat ducha.
|
|
| Po User Says Thank You to kingskid ta wiadomosc: |
(06-19-2009)
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Kolory nosiszPonieważ jesteśmy na kick kolor, czy jest jakikolwiek sens za "tych wszystkich ludzi, straszne, którzy noszą czarne" chodzi? A im bardziej myślę o tym, czy jest coś konkretnego do tych, którzy preferują ciemniejsze kolory niż lżejsze?
|
|
| Po User Says Thank You to tomkin ta wiadomosc: |
(06-19-2009)
|
|
|
||||
|
Moderator
|
Pozdrowienia kingskid, Ja chętnie podzielę się z wami o tych kolorach. Oba te kolory są związane z 4th/Heart Chakra. Zasadniczo uważa się zielony kolor uzdrowienia i różowy uważany jest za kolor wibracji bezwarunkowej miłości, (na poziomie nieco powyżej czysto fizycznych). Gdy to czakram nie jest otwarty i działa poprawnie, może to spowodować problemy emocjonalne i dysfunkcji związanych z Co-uzależnienia, depresję i lęki dotyczące tworzenia samotności, zaangażowanie i / lub zdrady. Te problemy emocjonalne, pozostawione bez opieki i nie działa za pośrednictwem móc(Co oznacza, że nie możliwości nieuchronności) to z kolei powoduje fizyczne dolegliwości, takie jak płytki oddech, podwyższone ciśnienie krwi, serce dis-ease, a nawet raka. Duchowe cele związane z energią czakramu serca nauki równowagi, współczucia i samoakceptacji. Stowarzyszenia lekcja życia jest przebaczenie i współczucie dla siebie i dla innych, a główne kwestie, które można wyciągnąć i zdobywane związane z czakry serca o naszych przekonań na temat miłości i relacji na każdym szczeblu. Niektóre zapachy związane z tym czakry są róży, bergamotki i Melissa. Kilka kryształów z tym związane są turmalinu arbuz, kwarc różowy, szmaragd, zielony kalcyt, Jade, azuryt, awenturyn, malachit i Moonstone-właściwie każdego kamienia, który jest zielony lub różowy, a zwłaszcza te z nich zarówno kolory. Nazwa sanskryt tej czakry jest Anahata i jej symbol to 12 Płatek kwiatu lotosu, (zazwyczaj w kolorze różowym), w tym 12 Lotos Płatek to dwie przecinające się trójkąty, które tworzą 6 gwiazda, jedna była skierowana ku górze i jeden skierowany w dół, (Mer ka ba). Te dwa trójkąty wykazać doskonałą równowagę Ducha zstępującego w materię, (wskazującą w dół) i materia rosnącej na rosnące w kierunku (w górę wskazujący) Ducha. Jest to podstawowe informacje na temat tych dwóch kolorach, dużo więcej można się nauczyć w nauce i pracy z wibracje te i wszystkie inne kolory. Dane osobowe, kiedy mogę dołączyć do energii jest to, że pracujesz na podnoszenie się wibracji i świadomości posiadania i istniejących na poziomie czakry serca i zakończyć się z lekcji życia związanych z istniejącym wyłącznie z 3rd/Solar Plexus Chakra gdzie unawakened istnieje i żyje większość swojego życia. To jest twój chęć wyjazdu za to, co nie służy najbardziej pozytywny rozwój duchowy, który jest napędzających kiedykolwiek w górę (trójkąt skierowany w górę, materii Spirit) w wibracyjnym wzrostu. Twoje silne pragnienie, aby przejść obok codziennych dramatów i iluzje większość mieszka w to, co jest rysunek te kolory w danej dziedzinie energii teraz. Jesteś rysunek ci wyższych sił duchowych chcecie istnieć w oparciu o okresy dzienne i dlatego kolorach zielonym i różowym są teraz wyświetlane dla ciebie to, co wydaje się wszędzie wyglądasz. Wiemy, że gdy pojawią się te kolory, to jest twój przewodniki i Szkolnictwa Self mówi do ciebie, przypominając, że nie jesteś sam i robią postępy do zamierzonego celu. Mam nadzieję, że nie odpowiedział na to pytanie i wspomaga was w jakiś sposób. Much "Unconditional Heart Chakra Love" to You ... .. ![]() Namaste Essence Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: PS Ciągle słyszę nazwę "Stefan" związanych z tobą. Just thought I'd share, że z wami .... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Moderator
|
Wiesz, nie mogę mówić za innych, ale nie śmiem się domyślać, że dla wielu ludzi, którzy stale noszą czarne jest powód, że prawdopodobnie jest związane w jakiś sposób z emocjonalnych problemów. Niezależnie od osobistych Illusion żyją w, niezależnie od dramatu line historię życia fizycznego mają i tworzą dla siebie codziennego one bardziej niż prawdopodobne, zmagają się z niektórych bardzo głębokich emocji. Niektóre to zrobić po prostu dlatego, że jest akceptowane rzeczą do zrobienia w odłam społeczeństwa wybrali istnieć wewnątrz. To tylko kilka myśli na ten temat. OH .... i na drodze, nie trzeba się obawiać, czy być "spooked" w kolorze czarnym. Mężczyzna dał jej konotacji "negatywne" lub "zła". Drgań czarny sama w sobie nie jest z tego energii. W rzeczywistości, czarny pochłania. "Kolor" czarny jest tworzony, ponieważ wszystkie pozostałe kolory są wchłaniane do niego i barwy widzimy jak "czarna" odbija na nas. Black jest rzeczywiście bardzo ochronne i uzdrowienie "kolor", kiedy to swoje odbicie w odpowiedniej perspektywie i prawidłowego zamiaru do niej przywiązani. To bardzo uczciwy, Zauważyłem, że wiele naturalnie uzdolnionych "empaths" mają tendencję do noszenia czarnych, zwłaszcza gdy są młode i nie bardzo rozumiem ich dar. Robią to, bo jeszcze nie nauczył się kontrolować swoje siły i są zdominowane przez inne źródła energii emocjonalnej. Niestety dla nich, ubrany w czarny to tylko zwiększa ich dylemat, ponieważ tylko pochłania więcej. Zrobiliby lepiej nosić białe lub innym jasnym kolorze. Jakkolwiek, tylko kilka myśli na temat tego ........ ![]() Namaste Essence Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc: |
Vixzen (07-23-2009)
|